За връзка


mmil73@hotmail.com


                         ЛУНА В РИБИ
                        


Хората с Луна в Риби са много чувствителни ,емоционални и сензитивни. Душата им е много мека  съжалителна и бързо ранима. Често пъти стават жертва на хора,които използват добротата им.Това е така,защото са емоционално наивни и не желаят да видят недостатъците у другите. Това чувството на дълбоко съжаление към всяко живо същество  ги кара често да плачат и да се разчустват, дори само от един образ ,филм  или мисъл,където е отразена болката .Действията им винаги са съпроводени от дълбоки чувства,които могат да ги подведат и  разрушат.Следват хора,които обичат до край,до степен на саможертва!Тяхната любов е всеотдайна и безгранична.
По свой си начин ,те винаги знаят,какво има в сърцето и ум на другите хора  .
В любовта често се затрудняват да изберат един партньор из множеството,които си представят.Идеалът им е много висок!Но когато изборът е направeн,  са готови да се жертват  за тази любов,която в повечето случай е с хора,които въобще не  ги заслужават!
Хората с Луна в Риби обичат да се затварят в техният измислен, романтичен свят.Тогава за околните е много трудно да разберат какво им има.Обичат изключително много музиката , филмите и изкуството.Това им дава възможност да мечтаят на воля.
Съветът ми към всички ,които живеят с човек с Луна в Риби-е-"Не ги притискайте!"
Това важи особено за родителите!
Те са лесно раними. Един ежедневен стрес би ги подтикнал към различни зависимости,храна,алкохол и т.н.
Не ги карайте непременно да бъдат такива каквито вие бихте желали , да бъдат.Не обичат крясъците и насилието.
Това ги влудява!
Не харесват да говорят много  за това което усещат,но предпочитат  допира на хората,прегръдката и  сантименталното излъчване.
С една дума душата им е много богата и се рей в пространството .Преливат от емоции,които са много нежни и малко тъжни.Не е случаен факта,че това е Луната на хората, занимаващи се с творчество! 

Известни личности с Луна в Риби: Елвис Пресли, Пол Нюман, Tz.Tolkin, Мартин Скорсезе, Майкъл Джексън, Робърт де Ниро, Frank Sinatra, Робин Уилямс, Грейс Кели, Ава Гарднър.Sharon Stone, Drew Barrymore, Tea Leoni, Vanessa Williams, Jennifer Love Hewitt

ASTRO GOURMEТ 
Хората с Луна в Риби обичат  добрата,романтична и екзотична храна.Харесва им да се наслаждават на различни вкусове и пикантни храни, придружени от едно питие,както и различни видове сладкиши.

АSTRO MODA
Родените с Луна в Риби, често са в състояние да предсказват бъдещите течения в модата , но от друга страна не държат на текущите модни тенденции! Тяхната емоционалност им пречи да се откъснат от любимите си дрехи и вещи,които вече   са старомодни,но  имат някакъв спомен с тях.Като хора духовни и творци, те имат странен неопределен стил,който може да се влияе от емоциите им.Обичат  шалове, широки и ефирни дрехи,които може да имат странна украса. Любимите им цветове са синьо и зелено, цветът на  вода.Външно са срамежливи и не обичат да се показват със своите дрехи,искат да се чувстват добре в тях,а стилът им  да отговаря на душевността и настроението им в определения период от време.

Според Кармичнат Астрология            Jan Spiller&Karen McCoy
В един от миналите си животи хората с Луна в Риби навярно са живели откъснати от светския живот, в монашество или отшелничество по една или друга причина.
Там където са били, единствената им цел е била да служат на една духовност,а  други хора да се грижат за ежедневните им ангажименти и да ги обслужват!Свикнали са да живеят в безвремие.
Затова в настоящият им живот им е много трудно да се организират и поставят ред около себе си.Да се съсредоточат в подробностите и точните науки.Това ги напряга и изнервя.От друга страна отдадеността им на една духовна цел ги е накарало да не отдават значение на материалното,затова им е трудно се справят  и с личният си бюджет .
Уроците,които трябва да усвоят в този си живот са, да се научат на практичност и привиден ред и норми на поведение.Да  се грижат за себе си.Да определят ясно целите си .Животът  им ще протече под мотото "Служи или страдай".Изборът е да служат конструктивно, всеотдайно и активно на обществото или да страдат зад стените на чувството,че не са разбрани и погазени от света.Длъжни са на сегашното  общество,както то, някога се е грижело за тях и ги е почитало !
                                                                                                                   

Коментари