За връзка


mmil73@hotmail.com


             ЛУНА в зодия Близнаци  
          


Родените с Луна в Близнаци са изключително енергични и общителни.Имат остри, отчетливи , ясни и интелигентни отговори на различен тип  въпроси.Забавни и весели изглеждат в очите на другите.Недостатъците им са  ,че са малко повърхностни и непостоянни във взаимоотношенията си и бързо променят интересите и позициите си ,спрямо другите хора.Това в общи линии са и чертите  на зодия Близнаци.За да преодолее този си недостатък, Луната в Близнаци ще трябва да се научи да изслушва хората и да влага чувства в думите си,защото вътрешно има страх от сериозните обещания!Винаги се обвързва с хора ,които са много емоционални и чувствителни,но също тъй свободолюбиви! Луната в Близнаци иска време за да открие, че тя също има нужда от чувства , чувствителност и че,никой не иска от нея "скъпата ѝ" свобода,а  само любовта ѝ.
Хората с Луна в Близнаци остават деца до края на живота си.Те винаги изглеждат млади по дух и външност. "Вечните пеперуди" на зодиака,харизматични и очарователни.

Известни с Луна в Близнаци: Бриджит Бардо, Фред Астер, Зигмунд Фройд, Фьодор Достоевски, Мей Уест, Дорис Дей, Jr. Nt.Rokfeler, Edith Piaf

ΑSTRO GOURMET
Луната в Близнаци не отдава голямо значение на храната.Обича да хапва малки сандвичи в компания и с приятни разговори.В повечето случаи на крак,в офиса или на път за в къщи,пред телевизора или пред "компа".С една дума не полага особени грижи за храната и хранителния си режим.Целта ѝ е да "утоли глада", а не да изпита удоволствие.

АSTRO MODA
Луната в Близнаци винаги обича по две!Близнаците са двойна зодия.Затова  виждат нещата и от двете им страни,така че когато избират дрехи и аксесоари искат да имат по две.Харесват им двойни комплекти или набори , които съчетава по свой начин.Любимият  цвят на Луната в Близнаци е небесно синия и жълтият. Често сменят  стила си,както и    модните тенденция.Държат много на мобилните си телефони и компютри и винаги искат да бъдат с "последен модел джада" от света на технологийте!

Според Кармичната Астрология и Jan Spiller&Karen McCoy
В един от миналите си животи ,хората родени с Луна в Близнаци навярно са били учители или странстващи оратори. В този им живот  е останало  усещането за непостоянство,непримиримост и свобода. Така поривът им за постоянно движение продължава и до днес.В миналите си инкарнации не са имали семейство и така ,в този  живот им е много трудно да организират семейните си ангажименти и лични връзки.Дошли са тук, за да се научат на постоянство и задълбочени човешки взаимоотношения,като установят хармония с вътрешната си духовност и идеи.

Коментари