За връзка


mmil73@hotmail.com


                         ЛУНА В ТЕЛЕЦ
                      


 Луната  в зодия Телец е във възход.
Емоционално е изпълнена с въодушевление,топлина и грижовност.Зодия Телец  и Луната в нея сочат хора с възможност да дават от топлотата на душата си и на другите .
Луната в Телец си съставя собствено мнение за начина за обич и топлота,което трудно се променя,но пък пламенно отстоява  до край.
За нея е много важно да чувства ,че има сигурност в живота!
Често пъти ще забележите хората с такава Луна да се запасяват с много хранителни продукти,дрехи, вещи ,шкафовете им са пълни с какво ли не.Държат на дома и семейството!
В общи линии са материалисти,които трудно променят навиците си!
Обичат да си доставят телесни удоволствия по различен начин,като развлечения,пазаруване ,кулинария,Spa.
Луната в Телец е нежна,чувствителна,обича да се налага и ревнува!Не обича свободните връзки.Държи на семейните традиции.Понякога  изглежда и малко старомодна."Твърда глава".
Трудно можеш да ядосаш! 

Човек с Луна или Слънце в Телец,ако се разгневи, бягай на далеч!Става от "кротък Телец"-"разярен Бик".Няма да ви нападне жлъчно,нито да се разкрещи,но да "изпотроши къщата" е много вероятно.

Известни личности с Луна в Телец: Elton John, Мерил Стрийп, Роналд Рейгън, принц Чарлз, Джоан Колинс, Che Guevara, Diana Ross, Грета Гарбо.

АSTRO Gurmet
Луната в Телец обожава храната,както да я приготвя ,така и  да я консумира.Особено пикантната и сладкишите.Обича да си угажда и затова е предразположена към напълняване.

АSTRO MODA
Хората с Луна , Слънце или Асцендент в Телец имат изтънчен вкус и стил.Никого не им свиди да похарчат пари,за да си купят изящни бутикови дрехи и аксесоари.Трудно променят стила и марката , с риск да не са винаги в крак с модата.
Обичат разкошните и меки тъкани.В гардероба им винаги ще намерите една вечерна рокля с гол гръб или дантела,както и черен, официален костюм при мъжете.

Според Кармичната астрология и Jan Spiller&Karen McCoy
Възможно е в един от предишните им животи да са живели сред  охолство,материална сигурност и удобства.
Затова и в настоящият им живот се стремят към всичко това. Дава им чувство за сигурност.Вероятно са били свикнали да трупат,а сега им е трудно да се освободят от каквото и да било,дори от нещата които вече, им пречат.
Първото нещо, от което трябва да се освободят са идеите и мислите :"мисълта,че не умеят да боравят с парите;мисълта,че сами трябва да си спечелят парите и то ,с големи усилия и труд;както и мисълта ,че трябва да постигнат всичко по свой начин.Страхуват се страшно много да не загубят  материалното си състояние до толкова,че това ги кара да станат зависими от другите и удобствата,които им  предоставят.
Урокът  е, да изградите една ценностна система,която  да не се базира само на парите и предметите,но и на ЛЮБОВТА!

Коментари