За връзка


mmil73@hotmail.com


                  Луната в зодия Овен
               


За мен по силна е позицията на Луната в един хороскоп,отколкото каква зодия сме.

Луната е показател за това, какви хора сме по душа и към какво се стремим.
Често пъти казваме за някого,че е добър човек ,но не  е наш тип и ще рече ,че неговата Луна не е хармонична с нашата.

Например Луната в  Рак е много загрижена за семейството и домашният уют,а луната в Овен не се интересува от това...

_____Какви са интересите на Луната в Овен?..

Мисля,че ще е интересно да се запознаем с тази огнена Луна.Знаем ,че от  позицията ѝ може да научим повече.За всичко онова, което ни харесва и ни прави щастливи.

Какво и харесва и как реагира емоционално?
Неслучайно е наречена "огнена" Луна,защото винаги реагира бързо и без да се замисля .Има тенденция да отреагира на ситуациите  по един  егоистичен начин и не  се замисля за  мнението на другите.Често пъти  ги наранява,а след това съжалява .Откровена е и има реалната представа за всичко,което се случва.Радостта в любовта за Луната в Овен е в "лова",а не в постоянните чувства!Трудно ѝ е да се съсредоточи върху едно и също нещо или човек.
Обвързаните с хора ,които имат Луна е в Овен,не трябва да дават на половинката си усещането за сигурност, т.е че  са ви    покорили,за да не  загуби интереса си  към вас. Това е "играта", която тя много обичат -"Ловецът и плячка".
Знаете ,че ловците не ходят на лов в гората,защото имат нужда от дивеча, а за да си доставят удоволствие от хобито .
Това не означава, че тази Луна е невярна или че, не притежава усет за постоянна връзка, а просто става    нервна, когато връзката им не се променя!Търси предизвикателството в живота! Говори се, че хората със Слънце или Луна в Овен, се интересуват от пасивна, крехка и  слаба половинка за спътник в живота и за да създадат  семейство,но това не е 100%   вярно!По принцип връзката им оцелява само,ако в нея няма бора за надмощие,има 'жар' и не изпадне в пасивност и застой. За тях кръвта, трябва да "кипи" във вените им,за да се чувстват щастливи.
Известни личности с Луна в Овен: Марлон Брандо, Ал Капоне, Salvador Dali, Уитни Хюстън, Стиви Уондър,
Лучано Павароти, Антон Чехов

Αstro Gourmet..
По принцип Луната в Овен обича пикантната и леко лютива храна,която поглъщат бързо,както и  приготвят. Нямат възможността да се насладят на храната и често, имат стомашни проблеми,причинени от лошото храносмилане.

Аstro Moda..
Хората с Луна или Слънце в Овен са подвластни на Марс,който обича да е ярък и първенец във всичко.
Този знак помага на смелите  и не е изненада , че жените с Луна в Овен предпочитат панталоните пред полите,обичат да носят високи токчета и секси топ.Мъжете пък са склонни към стил "Милитъри".По принцип всички хора с тази Луна са лидери в областта на модата,  с подчертан собствен стил и привърженици на ярко, червения цвят.
Обичат също ,да са в много добра физическа и телесна форма, изразходвайки с часове енергията си  във фитнес-залата(с изключение ,ако Луната не се намира в сложни аспекти с др.планети,което променя коренно нещата)
С една дума искат да са СЕКСИ!

Според кармичната Астрология ....Jan Spiller&Karen McCoy
Възможно е  хората с Луна в Овен да са били войни и да са прекарвали по-голямата част от живота си на бойните полета.
В настоящият им живот  реагират подсъзнателно, използвайки сила при  разрешаване на проблемите,вместо дипломатичното отношение."Стар навик",както  е било тогава  на бойното поле.Тълкуват всяко противопоставяне, като пряка заплаха на собствените им цели.Така се получава ,че отговарят на другите със съпротива или като напълно  ги "отрязват ".
Урокът,който трябва да научат е, да приемат чуждата съпротива, като средство за по-ефективно постигане на собствените си цели и не на последно място да се научат, да се владеят!




Милитъри стил

МилитъриПо прицип всички хора с тази Луна са  лидери в областта на модата,  с подчертан собствен стил и привърженици на ярко, червеният цвОбичат също да са в много добра физическа и телесна форма, изразходвайки с часове енергията си  във фитнес-залата.С една дума искат да са СЕКСИ!


Според кармичната Астрологи ....Jan Spiller&Karen McCoyВъзможно е  хората с Луна в Овен да са били войни и да са прекарвали по-голямата част от живота си на бойните полета.


















Коментари