За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ в зодия РИБИ-29.08.15 в 21.35ч -
                                               

_"Един път съм весел ,а друг ...тъжен"

....време е да слезем от люлката и ...и да се разходим по Земята!
Да поставим ред в създалият се емоционално - ежедневен и обществен хаос!
"Жертва-Мъченик или Спасител"-коя е вашата роля?...
Съдбоносната склонност на човечеството да престава да мисли по някакъв въпрос, когато той вече не оставя съмнения, е причината за половината заблуждения.

Ето как,докато се движим по течението и чакаме на "Добрата и щастлива Случайност или на някой друг"хаосът и проблемите ще се увеличават така,че през 2019  положението може да се окаже- "безнадеждно" и извън контрол!

Енергията на Пълнолунието винаги разкрива истината и сочи мястото на "проблема",с който трябва да се сблъскаме и да приключим,за да започнем на "чисто"с поредната Нова Луна.

Днес Проблемите за различните хора имат своята обща страна,описана по-горе и своята специфика....:

ОВЕН- борба със "скритите" врагове(вътре във вас и навън),здравето и работата,в основата на които често се крие един " саботаж" и страх, от това да си признаете недостатъците и не практичният ви  начина на мислене и поведение!Понякога ,за да спасиш брака или едно професионално съдружие се изискват жертви и вие трябва да сте подготвени за това!

ТЕЛЕЦ-време е да разкарате некоректните"приятели" и интимни партньори.Прекаленото угаждане и харчене също, е вредно за "джоба" и тялото ви!Просто преоткрийте себе си!

БЛИЗНАЦИ-лошите навици за някои,бездействието или нехармоничната професионална и семейна( колегиална) среда са  фактори ,които ви карат да се чувствате несигурни и объркани!Дилемата е, между работата(кариерата) и дома(и семейните задължения),но често пъти едното е за сметка на другото!

РАК-край за нереални мечти и хаоса в ежедневието.Време е да се залавяте смело за работа!Пълнолунието  ще ви направи много по-романтични и творчески заредени,а това ще ви окуражи! 


ЛЪВ-токсичните емоции и финансов хаос ,породен от егоистични настроения само  усложнява живота ви . Нужно е да действате! Избягвайте излишните рискове и показно поведение,за да не загубите !

ДЕВА-дали всичко което до сега ви се струваше толкова красиво е наистина съвършено или ще се окаже и то от "плът , кръв и остаряващо"!Може би сега е по-добре е да  свалете "розовите очила" ,за да не се загубите тотално!Ако пък се налага да жертвате нещо в името на семейството ви,убедете се ,че си струва!

ВЕЗНИ-трудностите и сивотата на ежедневието са резултат на лошите ви навици и хаос в мислите и действията.Време е да изберете посоката,за да не се отзовете на "безлюден остров".

СКОРПИОН-много скоро ще разберете ,че съществуват "дяволи с ангелски лица",това може да ви разочарова ,но и да ви струва и пари!Затова внимавайте ,кого Боготворите!Красиво е да сте в компанията на любими или галантни хора,но...!

СТРЕЛЕЦ-липсата на стабилни домашни връзки ви носи слабо самочувствие и загуба на добри професионални възможности.Време е за промяна и Край на емоционалният хаос и несигурност!

КОЗИРОГ-в желанието си да излезете от ограниченията в които сте се поставили сами,може да се отправите на "дълг път"(в прекият и преносен смисъл),който ще ви "закове" още повече с метериални и обществени неуредици,отколкото да ви облекчи!Затова внимавайте какво избирате и какво си пожелавате!При всички положения Краят на един начин на живот и отношение ,спрямо близките  е факт!

ВОДОЛЕЙ-хаос в любовта и парите може да се окаже пречка в осъществяване на бъдещите ви цели,така че положете ред!
Едно изкушение или ексцентрична постъпка,може да се окаже сериозна заплаха за сигурността ви и тази, на работата  и   семейството !

РИБИ-не лъжете и не се лъжете!Това може да ви създаде проблем в със закона,съпруга/та или на работа!Трудно се гради доверие и много по-лесно се губи!Обещавайте си само това ,което може да изпълните!Необходим е един компромис!Много скоро ще се убедите ,че  си е струвал!

От друга страна С Пълнолунието на 29.0-8.2015 ще има и хора  със 100 причини за   радост , щастие и творческо удовлетворение!

Това е така,защото още в началото на 2015 взеха мерки за справяне с хаоса,страха и безредието!
Възмездие!
"На всекиму според заслуженото"-
С една дума,всеки получава  Божията Разплата за положения или НЕ- упорит труд до сега и то,съвсем неочаквано!
Така някои ще попаднат  в "капан"на съмнителни,красиви мошеници ,обещаващи им"Рая"или ще си "намират майстора"!В следствие на яростното  преследване на бързото забогатяване,блясък,внимание и силните сексуални изживяване !
Ето защо, ако не сте се справили с  вътрешният си гняв и егоизъм или болен сексуален нагон до сега ,ще трябва да го направите срочно,за да може да получите повече възможности в живота и да избегнете ,болести,злополуки,евентуалните интимни разочарования(с неподходящите партньори) и личностен провал( от глупави и непродуктвини действия)!
Нужна е мярка в думите"искам" и "мога"!
Важи за родените ( с планети или точки) в 4-7 градус на
Лъв-27-30.07
Водолей-24-27.01
Риби-23-26.02
Дева-27-30.08
За Козирог и Рак също,но в някои случаи...!
Защото, ако...се 
доверят на знанието и опита си ще успеят да излязат "победители" в една "емоционална битка",вместо победени(и използвани)!
В противен случай има голям риск от измама ,от страна на близък приятел или роднина!
Козирог-26-29.12
Рак-26-29.06

Коментари