За връзка


mmil73@hotmail.com


МЕРКУРИЙ ВЪВ ВЕЗНИ 28.08-03.11.2015

Добър период за ....
..интелектуални постижения,създаване на връзки в обществото,постъпване в колективи с много хора,установяване на справедливост,работа с психология и дипломация!
Единствените отрицателни ефекти на Меркурий до началото на октомври е ,че в определени моменти ще сме силно колебливи,вятърничави и повърхностни!

28-30.08.2015
Склонността към непочтени прояви, възприемчивостта на лоши влияния,както и Душевната депресия ще са в основата на Неуспехите   и Неприятните ни посещения и кореспонденция,през този период! Нервността, духовната слабост ще са ни също врагове и с пагубни последствия.
Време е да променим "гледната точка" , посоката на бъдещите ни  цели и качеството на обществените ни връзки!
Правилните действия,контакти и мисли през тези дни ще дадат много добри резултати в началото на октомври и ОБРАТНОТО!
Един Съдбоносен край( в прекият и преносен смисъл или фалит) в края на Септември-'15 няма да бъде избегнат!
Тъй като Меркурий ще е ретрограден,ще се наложи след 17.09.2015 да се върнем към същите хора ,теми и идеи от края на Август и началото на Април 2015!


09-12.09.2015
"Печеливш период "ще е за всички онези,които са били далновидни или "влюбени е една духовна идея",но не и за хитрите ,егоистични и незаконни хора,сделки,мисли и действия,за които се очаква едно, лошо Възмездие!

21-23.09.2015
Прибързаните думи и необмислените действия ще породят спорове и затруднения! Съветът ми е,по-добре замълчете, бъдете по-предпазливи и не се обвързвайте с мнение,поне за сега!

24.09.2015 
Става ясно ,защо една идея , връзки,колектив или партия(свързана за със събития от Април-Юни 2015) се провалят ТОТАЛНО и за ВИНАГИ!

06.10.2015 
Истината възтържествува!Старите и изпитани форми за успех и емоционална хармония се потвърждават!Добрата способност за съсредоточаване и издръжливостта в работата, ще са повод  за настоящите  Малки радости! Добрите взаимоотношения с по-възрастните  хора и роднини също, ще се окажат от голяма помощ.
За смисълът на връзките,мислите и действията ни от началото на 2015 и за емоциите, породени от тях ,очаквайте в статията "Меркурий в Скорпион".

Коментари