За връзка


mmil73@hotmail.com


МАРС В ЛЪВ 08-08-24.09.2015
                                         

                                 


Марс в Лъв ще засили ...
"Желанието ни да се откроим,да се влюбим,да създадем потомство,да се освободим от тежестта на ежедневието,да станем значими-ЛИДЕРИ"!
Това ще бъде съпроводено от 
...ярък Драматизъм,силна Любов,но и Егоизъм!
Театралното творчество,развлеченията,секса и  постигането  на желанията ни ще са "заложените  сценарии" на Марс  до края на септември!
Когато обаче,Щедрият ни, Весел, Съчувствен и Динамичен характер, излъчващ  магнетизъм,бъде заменен с Егоизъм и Своеволие се стига до Драма,Провал и Дълбоко разочарование!

Марс ,според Философската Астрология е "животинското в нас" и само ,когато  "се опарим" може да се превърнем в хора с душа!
За жалост, в 21 век хората все още така се учат..с болка!

------------
Силните моменти от 07.08. до 24.09.2015

11-13.08.2015
Марс в секстил(шанс) със Сев.възел на Луната и двойна звезда с Нептун!

Влюбване за някои ,творческо съдружие за други!
Съдбоносно е ,и предизвикано  от силно,магнетично(сексуално) излъчване-привличане!
Дни, в които някои ще създадат своите потомци(деца) ,а други ще разработят творческите си таланти с любов!
Важи за родените (с пл.и точки) -0-3 градус в зодиите 
Лъв-23-26.07
Водолей-20-23.01
Везни-23-26.09
Овен-21-24.03
от части 
Близнаци-21-24.05
Стрелец-23-26.11
-------------------


17-29.08.2015-
Марс в 150 градус (кунконс) с Нептун и Плутон 135 с Хирон
Възмездие!

На всекиму според заслуженото-
С една дума,всеки получава  Божията Разплата за положения или НЕ- упорит труд до сега и то,съвсем неочаквано!
Други пък,може да попаднат  в "капан"на съмнителни,красиви мошеници ,обещаващи им"Рая"и както се казва, си "намират майстора". Преследването на бързото забогатяване,блясъка и силни сексуални изживяване ще "вземе своите жертви"!
Ако не сте се справили с  вътрешния си гняв и егоизъм или болен сексуален нагон,ще трябва да го направите срочно,за да може да получите повече възможности в живота и да избегнете ,евентуалните интимни разочарования(с неподходящите партньори) и личностен провал( от глупави и непродуктвини действия)!
Нужна е мярка в думите"искам" и "мога"!
Важи за родените ( с планети или точки) в 4-7 градус на
Лъв-27-30.07
Водолей-24-27.01
Риби-23-26.02
Дева-27-30.08
За Козирог и Рак също,но в някои случаи...!
Защото, е нужно да...се 
доверите на знанието и опита си ,защото само така,ще излезете "победители" в една "емоционална битка",вместо победени(и използвани)!В противен случай има голям риск от измама ,от страна на близък приятел или роднина!
Козирог-26-29.12
Рак-26-29.06
--------------------------------

01.09.2015
Марс е в "компанията"(съвпад) на ретро-Венера...
Разпалените чувства раждат романс и страстна ЛЮБОВ(съдбовна или от  минало)!
 Действията ни през тези дни ще са импулсивни и трудно контролируеми! Привличането  ще е взаимно и съдбоносно! Възможно е, брачно обвързване или зачеване на дете,за някои!(в зависимост от личната астрална карата на всеки)!
Успехи в деловата   и творческа сфера за други, но и странно ,екстравагантно отношение към парите!
 Внезапен импулс за пътешествие,жажда за нови места и нови лица!
 Нужна е Мярка и Разум...!
(повече в статията за  Венера)

Важи за родените(с планети или точки) в 14 +/-1 градус на 
Лъв-06-08.08
Водолей-02-04.02
Везни-07-09.10
Овен-03-05.04
---------------------------------

07-21.09.2015
Сексуална енергия, страст,но и прекаленото твърдоглавие от типа-("Аз знам и мога всичко"!) са характеристиките на тези дни.Включително прибързаността ,с опасност от инциденти и неприятни раздяли !
Важи особено за родените ( с планети и точки) в 18 1+/- градус на зодиите 
Лъв-08-13.08
Водолей-03-09.02
Козирог-06-10.01
Рак-07-13.07
Овен-05-10.04
Везни-09-15.10
Стрелец-06-13.12
Близнаци-05-12.06
-----------------
Любов ,творчество и/или драма за всеки по нещо....

ОВЕН-
Любов от /към-състезателните спортове(особена радост за спортистите,механиците,воените,хирурзите),развлеченията,хазарта,творчеството.
И още от Марс в Лъв...очаквайте,
Влюбване от пръв поглед,щастлив "ход-риск" в тото-лотария, в работата,радост от /и за деца(от появата им или техните успехи и действия).И още, Помощ от баща  ви,съпруга/та,любовника/ца,  в осъществяването на един голям Творчески план и Лично желание!

ТЕЛЕЦ-
Сега е момента  да осъществите мечтите си,като си отговорите на въпроса"Какво искате вие ,а не другите от/за вас"
Поемете риска и отговорността за личното си щастие!
Стара любов може да" почука на вратата ви"  или стара творческа идея да ви завладее и да се осъществи!
Всичко е възможно,стига да 
избягвате прекалената страст и желание за отмъщение ,завист или ревност.Изчистете вътрешната си болка,за да не си навлечете непрятности с глупави действия и безпреспективни ухажори(партньори)!

БЛИЗНАЦИ-
Нищо чудно едно приятелство  от настоящето или миналото да се превърне в любов!Може също,да спечелите вниманието на голяма аудитория от хора с творчеството си и "сладките  думи".Това,ще е и  повод за  успеха  и личното ви щастие за напред!
Имайте в пред вид ,че "Ум царува, ум робува, ум патки пасе"!
Всичко от вас зависи!
В жаждата си да бъдете  център на внимание  може да отидете твърде далеч и да се сдобиете с лоша слава ,вместо с известност!

РАК-
Ако избегнете "Желая и Искам ,Сега и Веднага" със сигурност ще го имате!Било то любов , пари или вещ!Избягвайте да хленчите и да настоявате пред другите егоистично !Намалете разходите и рисковете в сферата на интимността и финансите.При всички положения една любов , подарък или сума от пари ще ви изненада приятно!Всичко зависи от ценностната ви система !

ЛЪВ-
Вашият облик в обществото до края на септември,ще бъде окачествен като-"Бързи,секси,смели,но и яростни"!
Дали ще се задържите  на върха и за колко, зависи единствено и само ,от вашата любов и отношение,спрямо другите хора!
При всички положение това е "вашето лято" от години насам!
Нов 12 годишен цикъл се разкрива пред вас,по отношение на връзките(брака),работата,дома,парите,любовта и секса!

ДЕВА-
Може да усещате ,че в любовта и работата нещо "не е на ред" или според обществените стандарти за брак и съдружие;като че ли,не знаете кое всъщност ,е правилното?!Объркани сте или действате съвсем не както ви отива,а от там и "грешните сигнали ,в погрешните хора"!Друг е въпроса ,ако сте избрали тихият и затворен творчески живот.Тогава, разчитайте на един задоволителен духовен живот и творчески успехи,от които ще извлечете много полза(ще станете друг човек), слава  и добри финанси(ако това е работата ви)!По принцип ,внимавайте с тайните и романтични любови и "успешните "бизнес предложения!Поискайте мнението на специалист,ако се налага да действате бързо или човек с опит,защото нещо ви "убягва" от релната действителност на нещата!
Не се претоварвайте и следете за здравето си!
"Това,което човек сам си направи,друг не може",казва стара поговорка!

ВЕЗНИ-
Ако избягвате едно екстравагантно и агресивно поведение в обществото със сигурност ще станете център на внимание за много хора!Необходимо е да сте  "пълководеца" на групата(каквато и да е тя,на приятелите),а не техният "диктатор-критик".
Защитавайте смело интересите си и тези на приятелите ви,но ни ги превръщайте в "Кръстоносен поход"!Една светкавична любов или странна творческа идея е на хоризонта !Нещо от миналото,нещо недовършено,нещо съвсем радикално(от далеч,от "нета") ще ви завладее!До колко обаче, "то/тя/той" ще има продължение, е въпрос на личен хороскоп и интелектуални позиции!Появата на препятствия през този период е да ви научи ,да ги преодолявате,а не да се самоунищожавате!

СКОРПИОН-
Силното ви желания да бъдете силни и влиятелни сред хората в обществото и дома,  вероятно ще се сбъднат!
Но дали това ще е за добро или не ,зависи от вас и вашите методи на действие-(морални,законови или не)!Това важи и за интимните ви връзки през този период!
Проявете Здравословна амбиция за професионален и личен успех,защото в противен случай, има опасност от неприятни инциденти (интимни или професионални, със съпруга или с управителя)!

СТРЕЛЕЦ-
Вероятно е, да  сбъднете  най-смелите си желания ,да станете известни,значими,секси и да намерите "партньор -мечта".Да се отправите в желаната от вас туристическа дестинация!Хора,като лекари,преподаватели,водещи в телевизията,военни,мениджъри ,свещеници ще имат професионален успех или такива  ,ще се окажат вашите любовници или ментори!
На фона на тази еуфория  се налага да имате повече вяра в Бог и да се "приземите за малко",защото един сблъсък с роднина или закона е много вероятен,а това ще е сериозна бъдеще пречка за Успех и Щастие!

КОЗИРОГ-
Чест и Доблест ще "изгреят" ,като ореол над главата ви.След много трудности през последните 7 години,вече знаете какво искате от себе си,роднините и интимния си партньор!Ако някои от вас се опита да се отдаде на "сляп поход",егоцентричност,алчност или ревност ще получи съдбоносен удар!Затова ,преценете ситуацията,метода,хората и риска!Не прехвърляйте собствената си агресия,върху другите навън!
Защото...
"Вместо да си изпишете веждите,може да си извадите очите!"

ВОДОЛЕЙ-
Много от вас ще кажат "Да"на едно професионално съдружие или брак,за да се почувстват по-обичани и силни за напред!Но,ако се впуснете "наслука" в преследване на брачния(професионален) партньор,това рано или късно ще се окаже вашето лично(професионално) падение,а не извисяване!Първото и сигурно нещо което ще загубите, по "този метод за действие" ще е , личната ви свобода и оригинална мисъл!Бъдете внимателни ,ако имате слабо развито самочувствие и търсите  човек,за да бъдете просто забелязани!
Всеки друг,който е преосмислил живота и грешките си от последните 12 години,ще може да разчита на публичен и личен успех.Ще избере "правилният човек-партньор",който ще му даде заряд за повече блясък,лидерство и оригинални действия!

РИБИ-
Наглостта и простотията ще са най-опасният ви ход ,ако бъдат използвани с цел да станете забележими или да се впуснете в спор с такива хора ,с такова поведение!Обмисляйте думите и действията  си на работа и в ежедневието !Ако се подцените и се обвържете с хора с някакъв вид емоционални проблеми(зависимости), рано или късно  ще  ви се отрази зле  на качеството  на живот и работа!Една любов(пари) или слава ще дойдат от страна на един колега,таен обожател,човек с който общувате в ежедневието,вашият духовен учител , лекар,треньор или естет,но със завишено внимание от ваша страна ,спрямо поведението ,както неговото ,така и вашето!
Ясната представа за случващото се около вас до края на септември,ще е повод за вашия успех-неуспех или "спасението " ви ,от евентуален провал!

П.П. Важни са и зодиакалните позиции на Венера(за мъжете) и Марс (за жените)в хороскопите ви,освен "зодията " и зодиякалния знак на Асцендента ви!
Повече внимание около 17-29 .08.2015 и 07-21.09.2015 по причини ,описани по-горе...






Коментари