За връзка


mmil73@hotmail.com


Меркурий в Дева 07.08.-27.08.2016
                                       


След период на експанзивно творчество и желание за развлечения(23.07-07.08.2015) ,идва ред да се върнем в света на реалността .Οт многото запознанства ,идеи и срещи със стари и нови приятели ще трябва да пристъпим към един "подбор" на истинските и стойностните.Да разделим оригиналните от  пошлите и безпереспективни  !
Да се върнем към задълженята си и практичната част от живота!

Често пъти получавам въпроси от типа:"кога ще видя резултат от своите действия и труд?"

Това обикновено е "работа " на Меркурий , неговите позиции и аспекти!
Движението му в следващата зодия винаги,показва резултатите ни от предходните 30-40 дни,а понякога година -две,ако е в аспект със Сатурн(както сега).
Един такъв период настъпва  около 15.08.2015!
Всички подробности ще изпъкнат и тайните ще бъдат разкрити!
"Обсебените"  от една идея ще направят отлични (раз-)открития! Съсредоточеността им  и голямата енергия, вложили  в един проект ще дадат  блестящи резултати.Те може да са интелктуални,обществени  или финансови! Възможно е,тези хора  да "полетят в облаците" от щастие и удовлетворение!

Важи най-вече за родените (с пл.и точки )в 13+/-1 градус на зодиите
Дева-05-07.09
Козирог-03-05.01
Телец-03-05.05

Със сигурност в края на август,всички ние ще придобием ясна представа за своите идеи , действия и начин на живот от 2013 на сам!Дали  сме  били логични  и практични или за съжаление, пресилено грандиозни и в "капан" на  " развинтените "си фантазии!
С Меркурий в зодия Дева ставаме по-обективни и логични!
По-добри събеседници  и по-добри в мислите,идеите  и решенията си!
Интересът ни към изследователското поприще,медицината,философията,майсторството,търговията с храни,както и математически ни способности,ще се засили и  подобри стандарта ни живот и работа.
Но , от друга страна Острата наблюдателност и Критичност ще създаде опасност за  ограничено и мрачно мислене!Затова,бъдете по-толерантни,както със себе си,така и с другите,ако се налага!
С Меркурий в Дева идва време да  подредим бъдещите си планове по ред и важност .
Да си изградим специални навици и технически опит за постигане на по-голям резултат в работата и ежедневието. 
По принцип ,ще търсим от науката онези  идеи и  теории, които  могат да допринесат за някаква реално-осезаема практическа полза,а не просто знание!
Зодия Дева е "вторият любим дом" на Меркурий,след Близнаци.
Единственият му недостатък тук, е прекалената му взискателност спрямо думите и детайлите в работата,водеща до педантичност и остра критика,създаваща неприязън ,между хората!

Сложни периоди са  10-12.08.2015 и 20-23.08.2015 

за родените(с планети и точки) -20 градус +/- 1 на зодиите
Дева-12-14.09
Овен-09-11.04
Риби-10-12.03

Силната и натрапчива мисъл, ексцентричните прояви, самонадеяното държане и огромната снизходителност към собствените ни и чужди слабости,могат да доведат до обиди,скарване и раздяла с група от хора в един колектив!
От друга страна ,тези спорове, несъгласия и огорчения ще  създадат "просветление", около характера на хората и създалата се ситуация,като цяло.Това на свой ред ще "отключи" оригиналността у други и ще подобри живота им. Ако имате финансови затруднения през този период ще разберете ,че   те се дължат на неправилната ви преценка и рисковани действия до момента.
Самоконтролът и знанието са единствените мерки,чрез които може да стигнете  далеч! 
В противен случай , опасността от  провал е много голяма!

26.08.2015 и последният ден на Меркурий в зодия Дева,
носи активиране на интелектуалната ни енергия, учене и взимане на сериозни решения!

Облагодетелствани са родените( с Асц. , др.планети и точки) в 29 и 1 градус +/- 1 на зодиите 

Дева-21-22.09
Скорпион-21-22.11
Рак-21-22.07
Телец-19-20.05
Козирог-18-19.01
Стрелец-23-24.11
Близнаци-21-22.05
----------------------------------
Към какво ще се насочи мисълта ни...до 27.08.2015

ОВЕН-
Познание и професионално усъвршенстване са темите до 27.08.15.Само така, ще може да станете по-пълноценни и да изпълните желанията си спрямо  любимите хора ,обществото, творческите си ангажименти и здраве.В периодите на сложни аспекти на Меркурий(описани по-горе) се пазете от клюки,злословия с колеги и не решени проблеми с роднини(съседи,близки от ежедневието),може да имат съдбоносен край!

ТЕЛЕЦ-
Активността в света на романтиката и любимите занимания-гимнастика,шахмат,готварство,дърводелство или др.вид ръчен труд(правене на бижута,парфюми,градинарство) ще направи ежедневието ви забавно и ползотворно.Някои може да се решат да направят от хобито си бизнес и Браво!Други ще бъдат приятно изненадани от любимите си хора! Избягвайте обаче,егоизма-"Всичко знам и мога" в сложните дни на Меркурий.

БЛИЗНАЦИ-
Желанието за по-добър живот и работа ще ви подтикне към някои преобразувания в дома,контактите ви с роднините или пренасянето на част от  работата от офиса в къщи.В дните на сложните аспекти на Меркурий,следете за нервите си,здравето и отношението си ,спрямо близките в дома и на работа!

РАК-
По-точни "попадения" и резултати от срещите ви  по/за работа или заради здравето ,очаквайте с Меркурий до 27.08.15.По-екстровертен и бърз ум,както и точните думи и действия от ваша страна ,ще са "козът " ви за успех,през този период!Разчитайте на роднините и приятелите,но не ставайте заядливи и прекалено тревожни ,около сложните дни на Меркурий!

ЛЪВ-
Вашата обаятелност ,ораторски способности и творчески таланти в писането,преподаването,секретарската дейност или професии ,свързани с пътуване на далеч и транспорт(туризъм),ще  спомогнат за повече самочувствие,запознанства и финанси!Вглеждането ви в малките подробности,думите(дребният шрифт в договорите) и детайлите на работа ,ще направят по-сигурни сумите от пари в портмонето ви.Избягвайте мошениците и острата критика в сложните дни на Меркурий.

ДЕВА-
За вас започва един съвсем различен период от досегашния.Дава ви се възможността да промените живота си изцяло!Цялата ви концепция за личностно израстване ще се промени !По-реалният ви поглед и предпазлива оценка ,ще ви спасят от множество непрятности ,свързани с лоши емоции,навици,хора-мошеници,финанси ,кредити,наследства,  задължения към държавни институции ,психологични страхове.Бъдете по-внимателни в сложните дни на Меркурий ,описани по-горе.

ВЕЗНИ-
До 27.08.15 ще имате възможността да поразсъждавате и да промените  всичко онова,което е не продуктивно  и "болно"( в прекия и преносен смисъл) ,разбирайки че това е  основната  причина, за не така, добрият ви живот,здраве и работа!
Трябва да знаете,че "Всичко е в ума на хората"!Постоянното мърморене е лош знак ,избягвайте го.Особено в сложните дни на Меркурий.
Върнете си хармонията и реда в работа и живота!

СКОРПИОН-
По-изисканите контакти в обществото или клубове по интереси(дейности на "политическата и социална сцена"),ще са вашият успешен ход за повече любов ,личностно израстване и постигане на целите .Излезте от призмата на "великия управител" ,"големият мозък"и станете по-практични.Не бъдете деспотични и жлъчни в сложните дни на Меркурий ,за да не загубите хора,на които наистина държите!

СТРЕЛЕЦ-
Перфектноста в работа ,свързана с писане ,преподаване,търговия на едро(зад граница),медии,администрация,транспорт ще бъде оценена и подкрепена  с официални поръчки,трудови и търговски договори!Държите да бъдете запомнени от другите и това ще се случи,стига да не бъдете прекалено перфектни или да ви отбягват важни подробности;особено около  сложните дни на Меркурий!

КОЗИРОГ-
Фактите ,каквито и да са те,ще изиграят важна роля в живота ви до 27.08.2015.Една законова,държавна ,философска,религиозна или преподавателска дейност,изградена на потвърдени доказателства ,ще накара някои от вас да "стигнат до върха",в своя научен труд или житейски път!Щастието ще е наистина неописуемо!Със сигурност обаче, е било резултат от положен усилен труд и лишения.
Ако някои водят съдебни дела през този период,ще спечелят с мнозинство.Истината ще възтържествува за всички морални хора.
В сложните дни на Меркурий ,избягвайте караниците с роднини по сребърна линия,чичовци,лели,племенници,свекърва/-р,етърви и братовчеди!

ВОДОЛЕЙ-
Ако имате усещането ,че нещо се крие "зад гърба ви" или не е много ясно, от началото на юли или че ,новите съвместни дейности от тогава или лятото на 2013 не са в ред,то сега всичко ще "излиза на яве" и ще бъде узаконено(и решено)!Избягвайте силното умствено и телесно напрежение ,около сложните дни на Меркурий ,за да нямате проблеми с дишането и нервната система.

РИБИ-
Добър период  за вас е Меркурий в Дева,защото ще станете по-взискателни към близкото си обкръжение и ангажименти.Получавате  възможността да  се отървете от пошлото и безпреспективно отношение -връзки с хора(идеи),касаещи работата и семейството ви.Сега ще видите всички онези подробности,които до сега ви убягваха!Време е да спрете да бъдете "жертва" или да се правите на такава.Ако нещо не ви харесва ,промене го!Имате тази блестяща възможност! В сложните дни на Меркурий избягвайте "зациклянето",каквото и да е то и прекаленото издребняване.В желанието си "да спечелите една битка,ще загубите цялата война"!









Коментари