За връзка


mmil73@hotmail.com


МЕРКУРИЙ В ЛЪВ 23.07-06.08.2015
                                     


Какво се случва когато сме амбициозни ,напористи и мислим със сърцето?!..
Може ли прекаленото упорство,егоцентричност и капризност да провалят плановете ни и може би,трябва да станем по- внимателни?!(26.07-31.07.2015 и 06.08.2015)
С Меркурий в Лъв оптимистичното мислене и желанието ни за творчество,развлечения и деца ще са ярко подчертани!
Вече няма да се задоволяваме  с каквото и да било,а ще отстояваме смело възгледите си! 
Професии ,свързани с голяма аудитория,развлечения,туризъм,преподаване или творчество ще намерят поле за изява!(02.08.2015)
Много от нас може да разчитат на завиден обществен успех и професионално повишение!(02.08.2015)

ОВЕН-
Ако дозирате правилно ентусиазма и желанието си за лидерство,може да разчитате на завиден успех в сферата на творчеството(хобито и развлечения),децата(може да станете родители,ако пожелаете или да бъдете приятно изненадани ) ,любимите хора(да се влюбите или отново да се почувствате щастливи).Ако се занимавате със спорт също,е много вероятно да постигнете победа и целите си.Дозирайте правилно емоциите си,за да не "оплескате" всичко!

ТЕЛЕЦ-
Очаквайте гости или ще ходите по гости и отдавана насрочени мероприятия.Срещите с  приятели и близки също ,ще ви радват особено.
Творческата работа от дома или бизнес с имоти и туризъм  носят задоволство ,само и ако  сте положели  нужните  усилия и труд за това! Не преследвате бързите печалби,за да сте по-сигурни в резултатите!

БЛИЗНАЦИ-
Множество дискусии и срещи за развлечение с приятели и близки ще са в програмата ви до началото на август!Добрата идея или проект ще ви донесе и по-добър начин на живот.Избягвайте егоситичното поведение ,за да не провалите всичко,като се стигне до драма и скарване!

РАК-
Сега имате шанс за повече финанси и любов.Професии ,като писател,лектор,търговец  биха ви донесли добро самочувствие и развлечения.Със сигурност ще имате повече от един източник за доходи до края на юли!Ще сте заредени с ярка ораторска сила и ентусиазъм за доказване на талантите си.Избягвайте да манипулирате  хората за пари и удоволствия,за да не се окажете в незавидно положение и вместо да спечелите ,да загубите!

ЛЪВ-
Получавате "желания терен за действие",спечелва вашия проект  или заемате  мястото в семейството и колектива към което се стремихте от известно време!Това са сценариите на Меркурий във вашата зодия до началото на август.Ставате център на внимание и "печелите добрия пост"и "овациите на публиката".Настъпил е часът ,когато от думи и идеи, преминавате към действие!Само не бъдете егоисти, искайки всичко  за себе си,защото това поведение отблъсква!

ДЕВА-
Добър период да се справите с несигурността и песимизмът в утрешния ден!Едно странно усещане или сън, ще ви покажат правилната посока към която да насочите  усилията си.Не афиширайте идеите си и не се подценявайте,потърсете път за излизане от ситуацията !От средата на август всичко ще проработи във ваша полза,затова не унивайте!

ВЕЗНИ-
Вече знаете каво точко искате и сте се устремили право в целта!Участието ви в групови мероприятия , οnline марктеник или продажби ще ви донесе повод за радост и печалби!Позабравени приятелства ще се завърнат отново в живота ви,но този път ,за да приключат окончателно.Преди да предприемете каквото и да било си спомнете ,защо се разделихте някога или променихте целите си.Така ще избегнете повторното емоционално или финансово разочарование!

СКОРПИОН-
Писане,преподаване,търговия ,медии или административни дейности биха се оказали професии,които ви правят обществено признати и финансово задоволени!Но,  прекалено голямата гордост може да провали всичко в кариерата и дома!Избягвайте я!

СТРЕЛЕЦ-
Вярата и положителното мислене ви носят успеха, към който се стремихте от дълго време!Но, твърдо фанатичните убеждения и поведение ,биха ви провалили. Затова ще трябва да ги избягвате!Стойте надалеч и от клюките,за да не се скарате,това ще  подкопае рейтинга ви!
Писатели ,свещеници ,издатели и философи ще намерят своя светъл път,за едно по-добро бъдеще!

КОЗИРОГ-
Една интересна идея появила се у вас,след множество наблюдения относно секса и парите ще ви даде възможността за" по-добра сделка" , с един интимен или бизнес партньор !Бъдете много внимателни когато подписвате договори за пари,издръжки,имоти или съжителство ,между 27.07-31.07.2015!

ВОДОЛЕЙ-
В търсенето си за повече блясък и по-добър професионален колектив ще се окажете между два партньора. Това носи своите плюсове ,но крие  и опасности от ефекта на "двата стола"! Затова ,ако не бъдете колебливи и се насочите в правилната посока,успехът ви  е гарантиран!

РИБИ-
Разчитайте на опита си и няма да сбъркате!Избягвайте прекалената нервност,клюки и лесни печалби и всичко ще бъде ОК!В противен случай ежедневието ви ще е свързано със трудови ,здравословни проблеми и неуспехи!Творческите дейности ,свързани с ръчен труд,работа в офис или малките детайли в рекламата са печеливши през този период!








Коментари