За връзка


mmil73@hotmail.com


НОВОЛУНИЕ в зодия РАК-16.07.2015-04.24ч

-Ново начало  за дома ,работата(бизнес-кариера)  , родината и Света като цяло!
-Острата критика  (самокритика) и раздяла ще са движещ фактор за промяната на 2015-2017 ! 
Време е да поемем вината за това което сме обещали,казали или НЕ направили(до сега)!
За жалост старите хора казват:
"Казаната дума хвърлен камък и ако, доверието веднъж се загуби с нищо не се купува"!
В следващите 15 дни до края на юли ще сме свидетели за много "паднали държавни(управленчески,военни и мафиотски) и съпружески глави"!
В България  ще са хора, замесени с големи корупционни, банкови операции и лица ,свързани с тъмните операции на мафията!
В Гърция се знае-ще се предложат  избори и недоверие в лицето на Ципрас ще расте!
Сложно и за Меркел и Лагард,защото допуснаха да бъдат изнудвани в разпределението на финансите и доверието  в ЕЕ!Америка ще се наложи да се справя с терора отново....
Истината е,че е дошло време да станем по-откровени и морални към нас самите,своите близки и в общество,в което живеем!
Борбата с беззаконието и терора през  следващите две години(до 2017) ще е още по-силно изразена,поради предстоящите събития.
Затова нека всеки един от нас  се опита да прозре ,че величието на човека и човечеството се състои в неговото мислене и начин на живот и сам избира,между доброто и злото!Никой не му го налага!

Водните и земни знаци(Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог,Риби) от третата декада,които от 2012 са променили коренно живота си към по-добро,благодарение на  много труд и усилия,ще  могат да разчитат на успех.В противен случай разочарованието им ,ще е голямо!
Огнените и въздушни (Овен,Близнаци,Лъв,Везни,Стрелец и Водолей)знаци(също от трета декада), ще бъдат принудени да изберат промяната,наречена реформа!Дали това ще им се хареса е дуго нещо!...

Ето защо, човек трябва да прави сам  промени с живота си,за да  може да избира,защото когато това бъде наложено от вън,рядко му е по-мярка!

Нова Луна -Нов късмет и нека НЕ се сърдим ,ако бъдем критикувани!Това ще ни е за урок и бъдещо добро,за всеки според личния му сценарий!

ОВЕН-Наложената ви промяната ще е свързана с  дома,в отношението  и спомените ви към майката-бащата ,родината, навиците и миналото.Коренна проямяна ще настъпи и в ценза(статуса)-кариерата ви!

ТЕЛЕЦ-очаквайте промяна в ежедневието,близките ,приятелите и мечтите. Усвоявате Нов мироглед и философия за живот.
Дефакто разбирате ,че "всяко зло ,като че ли винаги идва за добро"!

БЛИЗНАЦИ-Наложената ви промяна ще касае ценностната ви система,финансите,интимността. Крайно време  е да излязат на "бял свят" всякакви тайни ,врагове и токсични емоции!За добро или не ,със сигурност  ще стане ясно много скоро.Време е обаче и да се научите ,да държите на думите и приятелите си!

РАК-Съдбовни дни!Промяната ще е наложителна  тук и сега  във връзките,навиците и личността ви ,защото става ясно,че нещо не бе както трябва!За напред ,ако искате  да бъдете по-сигурни в отношениятя на работа и в дома,ще трябва да прекратите токсичните връзки,навици и обноски!
Някой ще са доволни ,че са успели да удържат на емоционалния натиск и критика от 2012  ,като са "взели необходимите мерки" предварително,но други може да са натъжени и обидени!Въпрос на интелектуално развитие!

ЛЪВ-промяната в работата е 100% належаща към настоящия момент!Здравето и начина ви на живот зависят от това.Става ясно кои са ви врагове и какво не трябва  да правите и работите от сега нататък!Време е да си вземете бележка!

ДЕВА-промяната е свързана с обществото,където творите и живеете,сред приятелите,групите,партийните убеждения,любимите хора,децата,бащата,хобито.Приемете критиката ,защото е за ваше добро !Бяхте наистина на погрешен път ,но и вие си го знаехте!

ВЕЗНИ-промяната в начина и желанието ви за обществен ,личен и професионален успех,ще бъде наложена,защото парите и любовта ще се окажат проблемни!Коренна промяна ,очаквайте в дома и отношението ви към родината ,спрямо съпруга,миналото, (майката-бащата) и работата.

СКОРПИОН-очаквайте промяна в целите и мечтите,със сигурност ще бъдете доволни след месец за това.Ново начало в ежедневието и мислите ви,както и отношението ви към приятели и близки!Не са изключени и  правно-финансови проблеми,които отдавна трябваше да бъдат решени(дали за добро или пък,ще са задълбочат , зависи от вашите предходни действия).Естествено ,това важи само за хората,които са имали съмнение за такива проблеми и усложнения със закона към настоящия момент!За други,един път в чужбина или връзки   с роднини , ще се окаже  голям проблем!Затова бъдете по-внимателни от сега на татък към начина си на мислене,поведение и контакти.

СТРЕЛЕЦ-коренна промяна по отношение на интимността ,парите и емоциите!Един болезнен край,свързан с любим човек или начина за печелене на пари и сигурност, може да ви накара да се промените до неузнаваемо!Стигате до извода,че "не трябва да съдите,за да не бъдете осъден"!

КОЗИРОГ-Коренна промяна в семейството и трудовия  ви колектив,в следващите 15 дни!Със сигурност е за добро!Направете си една самокритика и равносметка и вижте ,защото сте в това семейно или трудово-професионално положение?!Ако  се чувствате добре,значи промените от 2012 са успешни и в края на юли-'15 ще получите  удовлетворение и признание за своя труд и принос!Но,ако ли не....е крайно време да се промените!

ВОДОЛЕЙ-промяната в ежедневието и здравето,ще бъде наложена от промяната в работата!Време е да се откажете от нечестните сделки ,неподходящите приятели и лошата психология(навици).Това определено ви води към провал,но и вие вече ,сте го разбрали!Сега е моментът да кажете-СТОП и да започнете от начало!

РИБИ-промяна в любовта ,децата ,хобито.Дошло е време да направите своя избор,защото "седенето на два стола"или безделието,както и голата вяра в "светлото бъдеще"  често водят до "задънена улица"и "Думите без дела,не струват и пет пари "!

Правила за поставяне и изпълнение на нашите желания.

Не пишете повече от 10.
Напишете вашият списък от желания до 8 час от точния момент на Новолунието и максимум 48 часа след него.Пишете вашите желания на ръка всеки месец задължително.
Поставяйте дата на листчето.
Не правете пожелания за други хора.Това няма да действа.

Необходимо е да изразявате желания,променящи вашите действия спрямо другите,на които искате да помогнете.Например не може да си пожелаете лицето "Х" да се влюби във вас,а трябва да си пожелаете да направите така ,че действията ви да накарат "Х" да ви забележи и оцени.
Ако, едно от пожеланията ви не действа, не се натъжавайте,може би Вселената иска нещо по-добро за вас!Нейната роля е да ви направи щастливи.
Смисълът на Астрологията е да ни накара да опознаем себе си и да се научим да искаме реални неща.Например, нормално е всеки човек да поиска семейство,деца и добра работа.Но,ако той е роден да дойде на Земята и създаде велики дела за благото на много хоро,е много възможно създаването на семейство да не го направи щастлив.
Изводът е бъдете себе си,а не като всички останали.Всеки има своята мисия !

Какво да си пожелаем,когато новолунието е в зодия ΡΑΚ

ΡΑΚ управлява всичко ,което е свързано с:
-Дом/семейство
-Безопасност
-Растеж
-Чувства
-Освобождаване
-Несигурност

По отношение на здравето ,ΡΑΚ управляват и придават възможност да намерим лек и помощ при заболявания като:

-гърди и гръдна кухина
-панкриас
-стомах и стомашни газове,язви
-туморите









Коментари