За връзка


mmil73@hotmail.com


ЮПИТЕР В ЗОДИЯ ДЕВА 12.08.2015-10.09.2016
                                 
                                       



Юпитер -
възможност за разширение,оптимизъм и богатство

Много хора биха си задали въпроса,как става това с мен ...
Преживяванията по време на транзитите на различните планети е описано с думата"влияние",което индивидът чувства в своя живот през определения период!-
казва любимият ми Стивън Аройо

По време на транзитите на Юпитер се "отварят вратите" за нови планове,като ни настройват  към бъдещи по-усъвършенствани възможности за духовно и материално развитие!

Астрологията има за цел да покаже Прогреса и Еволюцията на Микрокосмоса с взаимодействието му с Макрокосмоса!
Юпитер през една и съща зодия транзитира на всеки  12 години ,но не винаги е носител на едни и същи събития.Ето защо  е необходимо всеки път да го анализираме в детайли, за конкретния период от време!
Първо времената се менят и с тях и ние!Това важи и за комбинацията(аспектите) на Юпитер с другите планети!
По тази причина, ако някои мечти ,панове и идеи преди години са се сбъдвали с лекота или са срещали трудности ,то в следващия транзит от същата зодия ,нещата могат да са корено различни!
Транзитите на Юпитер сочат едно ново философско мислене у хората,с цел подобряване на финансите и жизнения им стандарт на живот(тези които се стремат към това,разбира се).
Юпитер е свързан още и с религията(вярата на хората,техният оптимизъм),както и правосъдието,и морала!
Сочи също ,любовта към висшето образование(преподаване),чуждите култури (туризъм),но носи и риск и желание за бързо забогатяване(хазарт)!
Съчетанието на Юпитер с другите планети по време на неговия транзит ,често кара хората (по една или друга причина) да променят досегашните си бъдещи планове!
Целта на Астрологията(разказвайки за транзита на Юпитер) е да посочи ,кога решенията и действията ни биха донесли успех и кога е необходимо да се замислим сериозно, върху действията си,избягвайки евентуален  фалит,разорение или законови проблеми!
Транзитът на Юпитер в зодия Дева,предразполага към
-висок жизнен стандарт(за хора положили много усилие в работата,чрез постоянство и научно -философско образование)
-но и до преувеличение във всичко с което се занимавате ,правейки от "мухата слон".
Понякога ще сме много дейни ,а друг път прекалено сигурни ,че нищо не е нужно да се прави(работи),чакайки на другите(и..мързеливи)!
Това носи риск от големи финансови и емоционални  разточителство(фалит) и бедност!

Хората с Юпитер в Дева са или много работливи и имат висок жизнен стандарт или мързеливи и съответно ,объркани в емоционален и финансов хаос!

Зодия Дева носи на Юпитер възможности за експанзия(пре-увеличаване на финанси и оптимизъм) в сферите на преподаване във ВУЗ,работа като служител в медиите, медицина,социални дейности ,счетоводство,мениджмънт,началник производство,земеделие-зърнопроизоводство,библиотекарство,статистика,реклама на здравословен начин на живот и хранене(био- продукти).
С една дума проекти ,касаещи такъв вид дейност биха ви донесли успех,след усилен труд и задълбочено образование,разбира се!
Несъмнено в тези области ще бъде отбелязан и прогрес в следващите 12 месеца!

Последният транзит на Юпитер през зодия Дева бе преди 12 години-
(01.09.2003-26.09.2004)!
Възможно е много от събитията да се преповторят ,но едва ли ще са същите,защото тогава .....

Сатурн бе в зодия Рак,а днес в Стрелец
,т.е тогава шансовете за работа и по-добър стандарт излизаха "из невиделица",а сега ще трябва да се борим и да си създаваме сами, предпоставки за това!

Уран бе в зодия Риби,а днес в Овен-
Радикалните промени  идваха от нашето семейство и партньори,кога за добро или НЕ!
Един цикъл се затвори окончателно,а друг се отвори !
Днес промяната ще дойде след съдбоносна( не по наше желания) промяна ,свързана с финанси,интимност,съдбоносен край и разкриване на една тайна,поставяйки ни пред "свършените факти"!
Разбирате ,че ще е много по-сложно от тогава,защото няма да сме подготвени, за точно такива промени!

Плутон , в добро съчетания с Юпитер е символ на така наречената комбинация на богатите хора и работата с високо заплащане и голямо обществено влияние!
Тогава той бе в зодия Стрелец,а днес в Козирог!
С една дума  не бе благосклонен към нас.Работата и желанията ни бяха някак големи ,но и катастрофални,докато днес,съдбата е решила да възнагради щедро с богатство и слава ,всички онези които въпреки "катастрофите"оцеляха(взеха си забележка) и  не са се отказали от битките към върха!
Истината е,че  Привързаността към материята ,рано или късно води до разочарование!...Силният духовен живот и здравият философски дух дават единствено смисъл и кураж да стигнем до върха и да се природим от пепелта!...Парите не могат и не бива да са цел....Те са само средство...видяно и усетено от умните хора!
Това бе и в съобщението на Нептун тогава(2003-2004),че лошият избор на общество и приятели,може да доведе до "задънена улица и крах"!
През идния период Нептун ще бъде в опозиция с Юпитер ,което може да накара много хора да станат супер щастливи без особени усилия,а други да стигнат до "просешка тояга" и да посегнат на живота си или да се отправят към други светове(алкохол,наркотици) или емиграция.Случаите на самоубийства и темите за бежанците ще зачестят,през периодите на сложните комбинаци на Юпитер с Нептун-ноември 2015!
Много общества ще възтанат срещу бедността,а други е възможно да се радват на по-добър жизнен стандарт в сравнения от периода 2003-2004.
Положителни са прогнозите за България....но много разчороващи за Гърция !
Европейският Съюз ще премине към  ново законодателство,касаещо емигранството и жизнения стандарт на държавите членки,за да се избегне евентуална бъдеще криза!


На повече успех могат да разчитат земните и водни зодии-Дева,Телец,Рак,Скорпион,Козирог и Риби ,но и съществени промени за Стрелец.(с управител-Юпитер)
,но горепосочените усложнения ще са в сила и за тях!

За хората родени с Юпитер в Дева несъмнено ще е един много важен  и решаващ период за  бъдещата им кариера и жизнен стандарт до 2027!
Това са родените:
...1991,1979,1967,1955,1943,1931..
важи и за онези които имат 
планети и точки във водните и земни знаци!
Със сигурност сценария  за развоя на събитията в личният ви живот,може единствено и само да ви го разкрие един специалист-Астролог,защото предпоставките да станете богати или да избегнете бедността и провала,първо зависят от много неща и второ,това е въпрос  най-вече на вашия ум ,опит и интелектуално развитие!
Виждала съм много хора, които дори и от "тото-лотария" да са спечелили, един ден са отново бедни ,разочаровани и "обидени на света"!...
-------------------
Повече  за щастливите периоди на Юпитер в Дева до 09.2016 и за всяка зодия по отделно,очаквайте  в следващата статия "Юпитер и бъдещи възможности до есента на 2016"









Коментари