За връзка


mmil73@hotmail.com


"Юпитер и предложенията му за бъдещи възможности за интелектуално и финансово разрастване 
-от 11.08.2015 до есента-09. на 2016"




1.Най-съществените моменти ,касаещи финансите ,стандарта ни на живот и сбъдване на мечтите ни  са:
------------------
-Срещата на Юпитер с Нептун и Сатурн в много сложен(не хармонична Т-квадратура) аспект,води към
"Началото на сериозната борба с моралния хаос и бедността"
17.09.2015
01.12.2015

Събитията ще са свързани с безредието в правосъдието,вярата и неморалното поведение на хората,както   и лошият им избор във финансови  операции и инвестиции,включващ непродуктивен начин на живот и обществена реализация от 2000-та година  насам!
Силната привързаност към материалния свят ,завистта и липсата на духовност за повечето хора,ще е повод за дълбока криза в "джоба" и в душата им! Самоубиствата е възможно да зачестят,дали под формата на отчаяние или заради фанатични религиозни убеждения,но те ще са факт през този период!Други може да се окажат пред сериозен фалит или под ударите на закона,а трети да бъдат отхвърлени от обществото за неморалното си поведение и лоши зависимости.
Разбира се за едни , такива периоди  са свързани с депресия и отчаяние ,а за други са една -възможност за важни решения и излизане от лошата ситуация,защото както казва любимият ми учителя-астролог Аройо:"...когато подбирам най-лошите периоди(като този например,когато планетите не показват своята "добра страна") от своя живот става видно,че въпреки всичко аз,осъществявам всяка своя задача.Вярно е,че моят успех през такъв период е съпроводен от много трудности,но убеждението ми винаги се оправдава!Вярата в Божествената закрила и правилното прилагане на човешката воля,дадена от Бога са ненадминати сили"!

Имайте вяра,помагайте на когато можете ,с както можете и стойте далеч от: 
циничността,безбожието,догамтичността,сарказъма,конфронтацията и критиката!
Не забравяйте ,че "камъчето може да обърне каруцата" !
Подробностите като цяло  ще играят  много важна роля в какъвто и да бил казус!
Край за лъжливите учители и духовни течения!
Ще бъде "отсято" смисленото(реалното,логичното и практичното)  от глупостта(нереалното,пошло и измамно)!
----------------------------
Най-сложно ще е  за родените: 
Дева-30.08-06.09
Риби-26.02-04.03
Стрелец-30.11-05.12
Близнаци-28.05-04.06

-Край-Съдбоносен (за добро или не ,в зависимост от личната ви карта и действия до момента) на една сложна ситуация  и изолацията,създала се от 2012 за :
Телец-27.04-04.05
Козирог-29.12-04.01
Скорпион-31.10-06.11
Рак-29.06-05.07

Резервен вариант ще имат ,с полагането на много повече труд и икономии,за излизането от сивото ежедневие,родените 
Лъв-30.07-06.08
Водолей-27.01-02.02
Овен-29.03-03.04
Везни-30.09-07.10
----------------------------
Юпитер в тригон с Плутон-"Власт,богатство и известност"
16.10.2015
04.03.2015
комбинацията е характерна с това,че присъства в картите на богатите и влиятелни хора.Те разбира се, постигат всичко това с много болезнени моменти от своя живот  и  най-вече, защото  успяват да превъзмогнат  страховете и скрупулите си и умеят да се "възродят от пепелта"!
Така  Успехът през тези периоди (власт,богатство и известност) ще е за смелите хора,които могат да преминат  през Ада  без да продадат душата си на дявола(има и такива)!
Разбира се съществува и "другия свят на богатство и  слава",но..той вещае.. злокобен край!
Изборът е ваш!
Битката "към върха" ще е силна и трудна(може да спечелите или да загубите-много!),но трябва да знаете ,че победителят е винаги един!
Изневиделица могат да се случат много приятни неща - най-вече печалби!
И...ако ,сте достатъчно силни и смели ,сега е момента да покажете на света-" кой сте"!
Супер шанс за добрите---> финансисти,юристи(най-вероятно България ще направи успешна крачка по пътя за съдебна реформа),лекари-психиатри,психолози,учители и работници в големи компании.
Много Силни и динамични дни за родените
Дева-05-11.09
Риби-03.03-09.03
Козирог-03.01-09.01
Рак-04.07-11.07
Телец-03.05-09.05
Скорпион-05-11.11
-----------
Юпитер в сложен и съдбоносен аспект(150 градуса) с Уран
05.11.2015
04.05.2016
13.08.2016
Избягвайте през този период,всички прибързани действия и прекалената свободолюбивост,защото
всичко това може да провали бъдещия ви късмет!
Възможни са конфликти, ядове, сътресения, които да доведат до големи загуби! Избягвайте хазартните и незаконни действия. Бъдете много внимателни с покупко-продажбите ,свързани с  много пари и с  хора,твърде различни от вашите разбирания(или чужденци)! Не започвайте нов бизнес,през този период, избягвайте всякакви сделки. Пазете се от съмнителни сътрудници, партньори, съучастници и 'приятели'. Възможни са проблеми и с интимния партньор(ако преди това вече,е имал някакъв проблем)!
Най-силно повлияни са:
Дева-11.09-18.09
Риби-09.03-16.03
------------------------
Юпитер в квадратура със Сатурн
19.03.2016
31.05.2016
Преувеличеният финансов и морален лимит ще накара хората през този период  да изпитат сериозни затруднения ,ограничения, забавяния и спънки навсякъде и най-вече в личната, деловата и професионална сфера. Добре е да не  разширявате сферите си на влияние безразсъдно! Пазете придобитото си,създайте по-добър финансов план за бъдещите си операции! Не харчете лекомислено, внимавайте при поемането на ангажименти и при подписването на документи!Едва ли всичко е така ,както изглежда на пръв поглед,ако може отложете за друг път или поискайте мнението на специалист! Има вероятност от прекратяване на трайни връзки с по-възрастни хора от семейството или с влиятелни хора на работа! Пазете здравето си!
Важи най-вече за 
Дева-05-09.09
Риби-03-07.03
Стрелец-04.12-09.12
Близнаци-03-08.06
---------------------------
Като цяло един транзит на Юпитер през различните астрални домове   ни носи:
-нов философски мироглед,който  променя живота ни
- разширение на възможностите за печалба и обществен успех ,понякога с риск от преувеличение и провал!
Затова добрата морална философия може да спаси много хора от законови недоразумения и финансов фалит!


Какво ще донесе Юпитер от зодия Дева за всеки един от нас(добре е да четете и за зодията на Асцендентния си знак,защото в комбинация със Слънчевия ("зодия") е по-ясен сценария)
ОВЕН-
За вас работата и здравето ще се окажат жизненоважни през този период!Бъдете блогоразумни спрямо тях и не ги "претупвайте",за да не изпаднете в неловко положение .През този период е възможно да ви се наложи да пътувате малко повече на дълги разстояния, заради работата или за, по-доброто ви душевно здраве.Професии от типа туристически или рекламен агент,преподавател(семинари,обучение) или дипломат ще пожънат успех. Със сигурност някои събития през септември-'15 и пролетта на 2016 ще ви накарат да промените много, от начина си на живот и работа ,с цел по-доброто ви бъдеще!

ТЕЛЕЦ-
Една работа-"мечта",творческа идея(едно хоби) ,дете ,любовник може да се окажат "ключът",който  ще"отключи" много затворени врати ,водещи до повече финанси,любов и радост в живота.Със сигурност едно приятно запознанство,любовта на близките(децата) ,приятелите,прецизността и постоянството ще допринесат за по-доброто ви самочувствие и финанси.Само,ще трябва да избягвате хазарта ,неморалното поведение , бързото забогатяване,а за родителите -да не  проектират себе си в образа на децата,за да не се получи отрицателния ефект !Важи за периодите когато Юпитер е в дисхармонични(сложни )аспекти с др.планети,описани по-горе.

БЛИЗНАЦИ-
Със сигурност оптимистичният ви дух ще подобри положението и атмосферата в дома ви.Някои може да решат да се преместят в нов и голям дом,други да го реконструират,трети да увеличат семейството си ,като се задомят или им се роди дете,или пък,да се сдобият със съквартерант(в името на по-сигурни доходи и покриване на разходите).Сценарият за всеки е различен ,в зависимост от настоящите събития и личната астрална карта(хороскоп) на всеки един.Завръщането към едни,стари приятелства ,традиции и връзки ,би ви се отразило много добре ,по отношение на работата,финансите и самочувствието.
Една къща с двор на село(или до морето,реката) или пък,по-силните контакти с роднините също,е един от добрите ви сцанарии до есента на 2016.
Избягвайте да вземате решения и да действате ,около сложните дати на Юпитер с др.планети ,описани по-горе.Пагубно е за общесвения ви ценз и връзките(лични и професионални)!

РАК-
Много срещи очаквайте с Юпитер в Дева .Много запознанства,добра връзка(помощ)от/ с приятели и близки,обучение и чести пътувания на дълги и кратки разстояния,ще носят успех и пари.  
За вас ще важат поговорките ,че:
"Занаят не тегли глад" и Кой лежи, той тъжи; кой оре, той е добре".Хора, занимаващите се с ръчен труд(майстори),писатели,лектори и туристически агенти,ще имат шанс за успех,стига да се съобразят с периодите на сложните аспекти на Юпитер с др.планети,описани по-горе!

ЛЪВ-
Добрите идеи и връзки на 2015 ще дадат резултати,с Юпитер в Дева.Ако ли не,ще ви се наложи  да действате( а не да мързелувате) по-логично(реално) и не толкова фрапантно("гръмки слова и "звездни мечти")!
Имайте предвид,че е възможно да се запознаете с човек богат,да започнете работа в  голяма и богата фирма,да спечелите голяма сума от пари,но и вероятността да загубите нещо голямо и любимо е също,толкова вероятна!Затова бъдете по-земни в желанията си и по-логични в решенията си,през сложните периоди на Юпитер(описани по-горе)!
"Който работи честно, ще 
живее по-лесно".

ДЕВА-
След 12 години (2003-'04-2015-'16) Юпитер ви е отново на гости.Автоматически настроението ви се променя и контактите ви с другите хора са по-сполучливи.В средата на октомври 2015 и началото на март 2016 ще са най-силните ви дни на този периоди.Тогава творческите ви възможности ще бъдат оценени по най-добрия начин,а една страст(любовна или творческа) може да ви отведе на "върха".Със сигурност един път в чужбина или запознанството и сътрудничество  с хора от др.националности ,ще ви донесат много радост,слава и финанси,избягвайки разбира се, преувеличението,прекалената романтика и лошите компании(зависимости),през сложните периодите описани по-горе;защото "катастрофата" ,било тя емоционална или/и финансова ще е на 100% сигурна! 

ВЕЗНИ-
С Юпитер в Дева от 11.08.2015 до 09.2016  знайте,че всеки път ,когато нещата изглеждат най-мрачни и сложни,ще имате един "ангел- пазител"(вашата силна вяра) или един шанс-"из невиделица",за  да се справите с всичко и всеки!Това ще е и един период ,когато ще се готвите за голямата промяна ,свързана с начина ви на живот, работа и здраве.Сигурно е,че ще намерите изцеление в прекият и преносен смисъл в тези сфери.Медитацията,тишината,музиката,отдръпването ви от шумното общество са едни от средствата!И точно обратното,когато алкохола,неморалното поведение,прекалено голямото угаждане и лицемерието се "намесят", биха ви докарали до "просешка тояга" ,както и проблеми със здравето и  властта!Бъдете внимателни в периодите на сложните аспекти на Юпитер ,описани по-горе!

СКОРПИОН-
С Юпитер в Дева до 09.2016 ще имате възможността да участвате силно в социалния живот на голяма група от хора,като станете член на някаква организация,политическа партия,клуб и заемете водеща роля.Неочакваното ви запознанство с един изключителен човек-учител-ментор,духовник(гуру) също,ще промени живота и самочувствието ви в силно положителна светлина.Може да разработите един свой бизнес с помощта на приятели и вещи специалисти.Най-добрият момент за това е около 16.10.15 и 04.03.2016! През сложните периоди на Юпитер описани по-горе ще трябва да сте много внимателни,за  да не се "оплетете" в множеството връзки и контакти , някои от които да ви донесат повече грижи и проблеми с властта ,отколкото печалба!

СТРЕЛЕЦ-
Ако през 2015 "посяхте" една Велика идея,променихте начина си на живот или се отправихте към други светове(или философии и духовни течения), със сигурност до есента на 2016 ще пожънете "златените плодове" на своя труд!Очаквайте слава,пари ,известност,власт,богат съпруг/-а( вероятно чужденец(или от др.религия и/или с разлика в годините-16.10.15 и около 04.03.2016)
Едно е сигурно, ще имате много силни моменти от 11.08.2015до 09.2016!Едва ли ще ги забравите някога!Само се пазете от емоционални разочарования,финансови загуби или проблеми с дома<->работата(и с членовете му ) в средата на септември-'15!
Обърнете внимание на сложните аспекти на Юпитер ,които са описани в първата част на статията!

КОЗИРОГ-
Разумната подкрепа и  реализация на идеите ви  в хармония с обществото и законите , ще ви помогне да сбъднете мечтите си  и да предадете смисъл на  живота  .В противен случай опасността от прекалената самоувереност ще се окаже сериозно- фатална за вас и вашите близки!Особено през периодите на сложните аспекти на Юпитер описани по-горе!Със сигурност, едно реално и философско пътуване към други светове ще е вашият "щастлив шанс" за повече финанси  и известност!Професии , запознанства или връзки с хора от следните среди(като писатели,мениджъри,хора обвързани с връзки на обществото и рекламата,медиите) ,ще ви донесат успех и сбъднати мечти!

ВОДОЛЕЙ-
Щедър  може да се окаже за вас периодът от 11.08.2015 до 09.2016.Един ползотворен брак с финансови изгоди,едно съдружие с богат човек или богатство "из невиделица",като наследство или добър кредит,което решава всичките ви финансови и професионални проблеми са сценарите на Юпитер .Но и обратното ,загубите може да са пагубни ,ако не се действа законно и морално,особено през рисковите периоди на Юпитер  с др.планети,описани по-горе!
Освен всичко друго, през този период ще успеете да се справите с много от  страхове си ,натрупали се до момента,било то интимни,финансови или житейски(смъртни)!

РИБИ-
Всичко в семейството ви и професионалният колектив(съдружие) ще се промени коренно, с Юпитер в Дева!Някои ще се разведат с лекота(ако това желаят) ,а други ще вземат решение да се задомят!Но,  е желателно  да поискате  мнението на някои вещ човек(спецеалист) преди да предприемете каквото и да било,защото опасността да не сте обективни в преценката си за партньора е голяма и е много вероятно да ви убягват сериозни подробности!
Бъдете внимателни особено, в кризисните периоди на Юпитер ,описани по-горе!
Със сигурност няма да ви е лесно,защото ще сте изправени пред дилемата Свобода или Брак!В добрият вариант Юпитер ще ви запознае с един чужденец,престижен и влиятелен човек,духовник.Но ,ако ви липсва обективност,може да бъдете заслепени от чара на един мошеник,който  казва едно ,а прави друго или да се окаже психично болен(психопат) или зависим от вещества човек(алкохолик,наркоман)!Затова знайте ,че подробностите в дадена ситуация или в характера на  човека ,ще се окажат от важно значение за бъдещето ви щастие или нещастие!
От вас зависи!













  




Коментари