За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ В КОЗИРОГ 
на 02.07.2015-05.19ч-09'55"
                            


Пълнолунието ,като процес в Астрологията отчита момент на завършек на един 12 месечен и 28 дневен период от време.
Пълнолунието на 02.07.2015 и събитията около него са свързани с действията и идеите ни ,започнали на 01.01.2014 !
Проблеми и недарузмения с дома,семейството,работата и местоживеенето ,окончателно приключват!
Дали днес се чувствате добре,сигурни и доволни от резултатите ,зависи единствено и само от  избора ви за място и начина на живот,както и  от яснотата на  целите ви в утрешния ден!
Козирог е кармичен знак !Управителят му е Сатурн.Тази планета днес е в зодия Скорпион и подсказва доколко умеем да се справяме с финансите и чувствата си.Затова ,ако към днешна дата  нямате  проблеми от такова естество означава,че от 2012 до днес сте изплатили кармичния си дълг и бъдещата ви обществена и професионална сигурност са гарантирани,както  и обратното!
Финансовата ви и емоционална нестабилност  подсказват ,че нещо не  е в рамките на нормалното и моралното и трябва да поработите сериозно,върху ценностната си система!
Аспектите на Луната в зодия Козирог подсказват ,кое е това което трябва да остане в миналото,а Слънцето насочва  към правилната посока за бъдещи действия!
Всички Неприятности от 01.01.2014 до днес са в следствие от необмислени действия и думи!
Знайте,че липсата на достатъчна увереност в собствените сили, лесната раздразнителност, лошото настроение,както и малките разправии, сприхавост, може да объркат хармоничното ви развитие и бъдеще!
Не бяха и Няма да са малко и разтрогнатите връзки или осуетени бизнес планове,по същите причини от 2014 до (17.07.2015)!
Затова трябва да знаете ,че "казаната дума е хвърлен камък" и е добре да мислим ,преди да говорим и действаме!
В целия този 12-месечен сценарии,Не са изключени  злополуки или наранявания поради невнимание или извънредни (съдбоносни)случаи и прибързаност!
Правилната ни насока за действие е към Душевната хармония, духовното вглъбяване и вътрешната радост,защото "който нож вади от нож умира"!
 Периодът (от 01.01.2014 -18.07.2015)не е лесен и носи повече разочарования, отколкото задоволство,защото човек рядко мисли за ближния си с любов!
Изходът от сложните ситуации е в  разумния практицизъм и прекрасните хрумвания!Разходките с приятели и любимите хора.
Доброто отношение към околния свят и ползотворните запознанства и връзки.
Засиленият интерес към изкуството и богатите творчески  планове също ,носят  късмет пред суровото преследване на пари и интереси!
Възможни са силни и изненадващи случки и съобщения за всички онези,които наистина вярват в доброто и чудесата!








  

Коментари