За връзка


mmil73@hotmail.com


Новолунието в зодия Близнаци-16.06.2015 в 17.05ч -27'07"(трета декада)!
                                  


Силни и изненадващи случки и съобщения ни очакват до края на юни!!!

Всяко Новолуние е едно ново начало!
Дали то ще завърши добре и как ,ще протече (гладко или не) ,зависи от аспектите на Луната и Слънцето с другите планети!
При всички положения е с цел да ни научи на нещо по-добро,чрез придобития опит!
Затова и Еже(непрекъснати)-Дневните прогнози са изготвени на база Лунни транзакции,насочващи вниманието ни към определени събития и емоция,водещи към Еволюция!
Циклите(Новолуние,Пълнолуние,Затъмнения) и аспектите на Луната всеки ден са от особено значение за зодия Рак най-вече,защото това е свързано с Управителя им -Луна и после за всички останали хора(зодии).
Тези Лунни цикли ни Влияят , най-вече в изграждането  на навици за оцеляване! 
След това силно повлияни  се оказват хората с Луна или Слънце в съответната зодията ,в която се образува планетното събитие и аспекти!
Т.е.
...първо  са Раците(винаги),в случая от 16.06.2015 са  третата декада,после хората с Луна и Слънце в Близнаци също,от третата декада и след това ,всички онези с планети и точки,Асценденти около 25 градус(+/-1градус)!
При всички положения една Нова Луна(Пълнолуние и Затъмнения) важи за всички живи същества и процеси на Еволюция ,на  планета ЗЕМЯ!

Кое е новото ?!...
Новолуние в Близнаци-16.06.15 в общ план :

-Творчески идеи и готовност за радост в живота.
Приятни и неочаквани изгоди,предложения, посещения и известия.
За необвързаните хора се създават предпоставки за женитба и съжителство,а за онези които търсят професионален партньор-предложения за бизнес- съдружие. 
Очаквайте и  покани за пътуване на далеч или почивка;както и добри отношения в семейството !

-В сценария на Новата Луна на 16.06.15 са включени още ,Малки хрумвания и хармония между чувствата и разум. Жизнерадостността и увереността, подаръците, радостните новини и  доброто отношение към жени,ще променят настоящето ни. Засилен ще е и интереса  към изкуството и големите творчески планове. Късите пътувания за почивка или работа,както и излетите с приятели или любими хора, променят мирогледа ни за в бъдеще!
- Всички смели хора,заредени с иновативни и оригинални идеи може да разчитат на Възход, Напредък и Израстване ,защото  желанията и стремежите им ще  бъдат осъществени!
В това Израстване ,освен в личен план(поява на дете,съпруг,нов дом),касае и събития в професионален план,като големи възможности за реализация и изява.Нека разчитат  на  личните си контакти с можещи и знаещи хора.Всичко Това, след август -'15 ще им донесе  Добри печалби с Необичаен успех!
Желателно е да не избързваме с решенията си до 22.06.2015,а да  обмислим всичко много добре и в детайли!
Понякога Липсата на достатъчна обективност,увереност в собствените сили, лесната раздразнителност,както и лошото настроение с малките разправии( сприхавост),често ни води до провал,злополуки или наранявания поради невнимание и прибързаност.
Казвам това,защото до 23.06.15 ще сме предразположени към необмислени действия-думи или повлияни от чара на един "красив" мошеник или нереален блян-мечта! Склонността към непочтени прояви и  възприемчивостта на лоши влияния също ,може да се окаже силен и опасен фактор за  бъдещ провал,както и Душевната депресия, у някои хора!
Неочаквани заболявания и инциденти, придружени с висока температура, (треска) пък, ще провалят плановете на някои хора,които са били безотговорни към здравето си !
(Много вероятно е и да чуем в обществен план , за появата на  опасен грип!)
---------------
Сатурн е ретрограден в зодия Скорпион през този период(От 14.06-02.08.2015 )и без аспекти в картата на Новолунието,т.е.ще важи до края на юни !Това е сериозен белег за финансов край(фалит) за някои хора,които не успяха да се справят с прeдизвикателствата на 2012-'14!
(Разтърсващи ще са събитията за Гърция)!!!
 През този период,
всички лични,професионални и обществени връзки  ще бъдат анализирани,трансформирани и прекъснати  ,по причини икономически или дълбоко-морални! 
--------------------
Затова, спокойствието в идните дни,желязната логика,упорития и оптимистичен дух,както и здравословния ни начин на живот и мислене,ще са в основата на един,бъдещия  Успех!
---------------------------------------------------------


Правила за поставяне и изпълнение на нашите желания.

Напишете вашият списък от желания до 8 час от точния момент на Новолунието и максимум 48 часа след него.Пишете вашите желания на ръка всеки месец задължително.
Не пишете повече от 10.
Поставяйте дата на листчето.
Не правете пожелания за други хора.Това няма да действа.

Необходимо е да изразявате желания,променящи вашите действия спрямо другите,на които искате да помогнете.Например не може да си пожелаете лицето "Х" да се влюби във вас,а трябва да си пожелаете да направите така ,че действията ви да накарат "Х" да ви забележи и оцени.
Ако, едно от пожеланията ви не действа, не се натъжавайте,може би Вселената иска нещо по-добро за вас!Нейната роля е да ви направи щастливи.
Смисълът на Астрологията е да ни накара да опознаем себе си и да се научим да искаме реални неща.Например, нормално е всеки човек да поиска семейство,деца и добра работа.Но,ако той е роден да дойде на Земята и създаде велики дела за благото на много хоро,е много възможно създаването на семейство да не го направи щастлив.
Изводът е бъдете себе си,а не като всички останали.Всеки има своята мисия !

Какво да си пожелаем,когато новолунието е в зодия БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ управлява всичко ,което е свързано с:
-Учение
-Контакти(лични ,обществени)
-Интелект/Логика
-Добър начин на общуване и мислене
-Отношение с близките хора
-Уталожване на психическото напрежение

По отношение на здравето ,БЛИЗНАЦИ управляват и придават възможност да намерим лек и помощ при заболявания като:
-ръце,китки ,рамене
-сенна хрема
-бели дробове
-нервна система





Коментари