За връзка


mmil73@hotmail.com


Меркурий в своя дом- Близнаци
                                               -(30.04-09.07)
                                  
Очаквайте много срещи,разговори,обмен на информация ,но и много тъжни раздяли и спекулации,носещи проблем със закона!
Дошло е време да си платим цената,за дела и постъпки от последните 3-4 години!
За други пък,да получат награди за гъвкавост,смелост и иновативен дух!
Внимание! -Меркурий е Ретрограден(R) от -(19.05-12.06).
Сложен и труден период за преговори,път,търговия ,връзки и промяна на ежедневието!
--------------------------------------------------------
Меркурий  е- пратеникът на Боговете.Събирач на информация,арбитъра,търговеца ,но и измамника!
Символа на  нашия Ум,този който ни събира или раздяла в обществото,който ни прави щастливи или унищожава!
Меркурий е още,Мисълта за нашето съществуване,която може да ни помогне в оцеляването,чрез промяна в гледната точка или пък,да ни отклони от еволюцията ,поради болни и егоистични представи!
Ретроградността(R) и зодиакалното присъствие на Меркурий,а малко по-късно и на Марс в зодията Близнаци ще ни върне към проблеми(събитята и хора )от средата на март и април-2015,давайки ни възможност да доразвием идеи и връзки. Подпомагани разбира се и от новите идеи и хора,които се появиха  в началото на април!(съдбоносни хора и събития,  свързани с Лунното затъмнение във Везни-04.04.15)

Фактът ,че през 2015 Меркурий осъществява ретроградността си в трите въздушните зодии(Водолей-22.01-12.02.15; Близнаци-19.05-12.06.15; Везни-18.09-10.10.15) говори за проблем(R) и реставрация в областта на мисълта,връзките ,смисъла и начин на живот в личен и глобален мащаб! 

Един от основните фактори ,който ще създаде проблем отново(както в края на 2014)е Нептун(прави квадратура към Близнаци).
През  2012 той,навлезе в зодия Риби и освен ,че ни донесе големи блянове ,също толкова  (само-)измами,
фалшиви приятели,философии и непрактични идеи!
Повече за Нептун в Риби..."Нептун -блян"
http://bluemoonlight8.blogspot.com/search/label/НЕПТУН-блян
Всичко това ще бъде безвъзвратно прекратено,но Събуждането от този "красив сън "ще е болезнено !Целта е, по-доброто и реално  бъдеще-в професионален и личностен план !От друга страна,след големи трудности и упорит труд ,ще бъде запазено всеки и всичко ,които имат истинска стойност и смисъл!
Засегнати най-вече ще са родените:
БЛИЗНАЦИ-21.05-28.05
ДЕВА-23.08-30.08
СТРЕЛЕЦ-23.11-30.11
РИБИ-19.02-28.02
Спомнете си за идеи, хора и събития ,започнали през пролетта  на 2012.Те навярно ще приключат,ако не сега то, със сигурност, окончателно през ноември-'15.Затова е безсмислено  удължаването  им във времето!
------------------------------------------

На второ място стои Уран(прави опозиция на Везни и тригон към Меркурий в Близнаци),стремейки се към модернизиране и подтик за нов начин на общуване  и възможности за иновативни  технологии и креативното мислене!
По този повод ,съвсем неочаквано,Успешно превъзмогване на  трудностите от 2012 може да очакват,с помощта на оригинални идеи  и хора (завладели живота им през януари и април-'15),родените:
ОВЕН-05-07.04
БЛИЗНАЦИ-06-08.05
ЛЪВ-09-11.08
ВЕЗНИ-10-12.10
ВОДОЛЕЙ-05-07.02

Бъдете оптимисти и не се отказвайте!
Успехът е в една вълнуваща връзка,път в чужбина по работа,нови креативни идеи и технологии, творчески дейности-οnline ,както и осъществяването на някакъв вид Мащабен проект!Резултатите ще са очеведни и няма да закъснеят-  юни 2015
------------------------------------------------

Опит за радикално преобразуване(Плутон в 150 градуса към зодия Меркурий в Близнаци)  на ежедневието,връзките(лични и професионални),както работата(здравето) и цялата си философия на живот ,(за пореден път с болка и с множество трудности )правят родените:
 РАК-08-11.07
КОЗИРОГ-05-09.01
Дайте път на творческата  мисъл и духовността и успехът ще дойде през септември 2015!Излезте от сивия свят на студената материя и изолацията ,разчупете неуклоната си и остаряла логична мисъл!
-------------------------------
Последен шанс ,за да се справят с чувствата и финансите ,както и да направят пълна промяна в  ценностната си система,така че да нямат повече проблеми в брака(семейтсвото) и обществения си ценз ще имат:
ТЕЛЕЦ-17-20.05
СКОРПИОН-19.11-22.11
--------------------------------------------------------

Целта на всичките тези процеси е ,да се излезе от стандарта и догмата за създаване на връзки и материални блага  по един болезнен(или неморален и задкулисен)  начин и да разберем ,че парите не са всичко в един човешки живот!
Освен материя има и Дух,който ще има водеща роля за в бъдеще!

-----------------------------------
Повече подробности,около  развоя на събитията и връзките до началото на юли в статиите - ЕЖЕДНЕВНИ ПРОГНОЗИ








Коментари