За връзка


mmil73@hotmail.com


НОВОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ 18.05.2015 07.18ч.

Всяко Новолуние е символ на "съюза" между миналото и бъдещето.
Луната в Телец е свързана с емоциите и желанията ни за финансова и емоционална сигурност,постигната чрез материални придобивки и телесни удоволствия.
Слънцето отдава енергията си винаги,за постигане на определени бъдещи цели.
В зодия Телец то е свързано с пари,имоти,материални придобивки и събиране на ресурси.

С една дума желание за едно-Ново начало и желание за по-сигурен начин за печелене на пари,удоволствия,сигурност и любов-за в бъдеще!

Всичко би било много лесно и интересно,ако енергията на Слънцето и Луната не бяха блокирани от Сатурн(закон и съдба) и Меркурий,който е "извън контрол"(в квадратура с Нептун и забавен ход,преминаващ в ретроградност).
На фона на този словесен и ежедневен хаос,трябва да добавим и Марс ,който се опитва да е на няколко "фронта",но не е Слънцето,за  да "изгрее на всякъде едновременно".В следствие на което се стига до заплахи и борба с другите при постигане на целите ни! 
В Астрологията освен планетната позиция и аспекти с другите планети е важен и градуса,в който се случват  събитията.
Новолунието е в 26 градус на Телец,на минута разстояние от един астероид с лоша слава(CAPUT Αlgol),което допълнително усложнява цялостния развой на събитията в следващите 15 дни(до 02.06)!
Всяко необмислено действие ще крие сериозен риск за телесното ни и морално състояние!

Какво вещае тази Нова Луна  и кои са възможните усложнения за поставянето на едно ново начало...
1."Новите  събития "на Новолунието в Телец ще са нещо,като продължение на   действията ни от началото на май месец(03-05.05),но и нещо ,като нова версия на един стар вариант.

2.Ако искаме да успеем и да не се провалим,ще трябва да се преборим с множеството пречки,глупави и прибързани действия .В противен случаи ще си имаме проблем с държавни институции,финансови усложнения,наложена раздяла(професионална или лични) или  неуместно пропуснати възможности.

3.Най-сложно ще е да се преборим със старите си навици и начин на мислене,като слабо самочувствие,лоши зависимости(алкохол,др.), "очакването" друг да поеме отговорността,да се грижи за нас  и липсата на оптимизъм!

4.Налага се също  да излезем от призмата на самозаблудите  ,догмите насадени ни от религиите,фалшивата история и философии за миналото на хората,бита  и света,като цяло!Трябва да се отворим към новия начин на мислене и живот,за да спрем външното съпротивление !

5.Всичките тези емоции разбира се,ще предизвикат объркване,неуместни действия,лоши думи или бездействие,причинено от страх към новото!

Така за повечето хора е възможно,нищо ново(радикално,от това което вече е било) да не настъпи,въпреки желанието им .  

Това не означава ,че не трябва да правим крачка напред и да не си напишем желанията,а точно обратното!Наред с това да си изготвим и една ясна, и точна равносметка за миналото ,като "ЗАЩО например, някои неща са така ,както са,а не по-друг начин  към настоящето"?!
Въпросът е:"Къде грешим и в коя сфера бихме и трябва да се насочим в близкото  бъдеще"?!
Със сигурност във всяка ситуация има "губещи" и "печеливши",а в отбора на късметлиите до края на май,ще се окажат всички онези,които още преди време са усетили и предвидили развоя на идващите събития.
Хората,които са наблегнали на творчески , иновативни  идеи и възможности, направили са от хобито си работа или просто правят всичко с любов!
Хора безстрашни,които умеят да рискуват,да пътуват и да общуват с целия свят.
Всички онези,които са излезли над националите си ограничения и скрупули за малоценност , езикови или религиозни бариери.
Тъй като България е зодия Телец с Меркурий в 28 градус може да очакваме събития от много важен характер до 02.06.15,свързани с младите хори,морала,начина ни  на живот ,иновации,здравеопазване,държавност и мафия(военни конфликти).
Възможни сценарии..
1.един млад държавник ще си окаже със сериозни съдебни и политически проблеми,заради измами(морални или финансови) 

2.за съжаление случаите с млади,пияни,душевно(телесно и емоционално) болни и арогантни хора ще са отново повод за скандали и фатални случки(19.05-28.05)

3.проблемите със здравеопазването,образованието и финансите(банките)ще се оплетат и ще срещнат сериозни пречки и временно отлагане,защото грешките в миналото ще се окажат много по -сериозни отколкото се предполагаше до момента!
---------------------
"Ново начало" и възможност за личностна реализацията или един план- мечта(завръщане в миналото в нов вариант),с помощта на роднини(един път в чужбина, една философия или обучение)за родените:
Телец-02-03.05; 16-18.05
Дева-04-05.09;18-20.09
----------------
Успешно преодоляване на проблемите  и помощ от любимите хора ,както завръщането към  реализацията на един творчески проекти или любов (брак) за :
Козирог -02-03.01;16-18.01
Рак-03-04.07 и 18-20.07
Риби-02-03.03; 16-18.03
Скорпион-03-04.11;18-20.11
-------------------
На добрата случайност при разрешаване на проблеми с работата,здраве ,пари и любов може да разчитат
Овен-01-02.04 ; 08.04
Лъв-04.08 и 11-12.08
Стрелец-09-10.12
---------------------
Съдбоносни промени,като резултат от  минали действия(положителни или отрицателни),за родените:
Близнаци-25.05;03-05.06;09.06;16-18.06
Везни-26-28.09; 04-06.10;19-21.10
Водолей-24.01;30-31.01;05-06.02;14-15.02


Правила за поставяне и изпълнение на нашите желания.

Напишете вашият списък от желания до 8 час от точния момент на Новолунието и максимум 48 часа след него.
Пишете вашите желания на ръка всеки месец задължително.
Не пишете повече от 10.
Поставяйте дата на листчето.
Не правете пожелания за други хора.Това няма да действа.Необходимо е да изразявате желания,променящи вашите действия спрямо другите,на които искате да помогнете.Например не може да си пожелаете лицето "Х" да се влюби във вас,а трябва да си пожелаете да направите така ,че действията ви да накарат "Х" да ви забележи и оцени.
Ако, едно от пожеланията ви не действа, не се натъжавайте,може би Вселената иска нещо по-добро за вас!Нейната роля е да ви направи щастливи.
Смисълът на Астрологията е да ни накара да опознаем себе си и да се научим да искаме реални неща.Например, нормално е всеки човек да поиска семейство,деца и добра работа.Но,ако той е роден да дойде на Земята и създаде велики дела за благото на много хоро,е много възможно създаването на семейство да не го направи щастлив.
Изводът е бъдете себе си,а не като всички останали.Всеки има своята мисия !

 Какво да си пожелаем,когато новолунието е в зодия ТЕЛЕЦ
-пари
-чувствени телесни и материални удоволствия(задоволство)
-постоянство
-търпение
-доверие
-себеоценяване
-освобождаване от ината и мързела,"твърдата глава"
-призантелност
-благодарност
-хармония с природата

По отношение на здравето ТЕЛЕЦ,управлява и придава възможност да намерим лек и помощ при заболявания като:
-кашлица
-гърло,брадичка и врат
-щитовидна жлеза
-гласа и гласните струни






Коментари