За връзка


mmil73@hotmail.com


МАРС В ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-12.05.-25.06.2015

Всеки път ,когато една планета се "завърта" в Астралната ос на зодиака има за цел да осъществи някои реформи към по-добро,в определени сфери от живота (в зависимост от  свойствата си).  

-----------------
Марс-е носител на един емоционален заряд за осъществяване на целите ни , в постоянната житейската "борба за оцеляване".
Марс е и  либидото,чрез което  пресъздаваме същността си в природата.
--------
В зодия Телец Марс беше от 05.04 до 12.05.2015 с цел  да възбуди енергии, свързани с материалното ни и емоционално оцеляване(пари,секс ,любов,усещане за телесна и материална сигурност--->Телец).
Планетните аспекти(хармонични или не) с другите планети,улесняват или деформирират и реформирират същевременно,определени ситуации.
Целта на природата  и Космоса са Еволюция!
------------------

Отрицателните аспекти на Марс изразяват:
-неправилно разпиляване на енергията ни( лоши сексуални връзки)
-арогантно и стряскащо(опасно) поведение
-бездействие и лошо телесно състояние
Положителните
-сила,решителност,кураж,добри резултати от положените усилия (физически или трудови)

Основната цел на Астрологията е да опише един сценарий,който някои хора ще пресъздадат буквално(тези които се движат на "автопилот",т.е.нямат особен интелект),а други  ще  видоизменят, използвайки знанията(опита,предупрежденията) и възможните трудности или улеснения,за осъществяне на  целите си!
Така е и с всички информационо-образователни науки,чиято единствена цел, е да ни усъвършенстват.
Във всяка  ситуация  хората действат различно,като всичко зависи от интелекта им и  натрупания опит !
----
Например:
Марс в зодия Телец беше през периода 21.04-01.06.2013затова, е много възможно  събитията и хората днес, да ви напомнят за този период със своя сценарии или поведение!
Ако, тогава са се случили някои грешки и вие не сте си взели мерки ,то днес нещата са още по-сложни или отново сте разочаровани. Важи и обратното,ако тогава сте имали възможност да осъществите(реализирате) целите си успешно,то днес сте напълно удовлетворени!
Целта на Марс в Телец тази година бе,да ни раздели с всички не морални връзки и не продуктивен начин за постигане на целите!Показвайки ни ,че яростното желание за богатство и удоволствия,както и пребързаните емоционални и интимни действия не водят до нищо добро!
Издигането над низшите телесни емоции и усъвършенстването на духа помага за по-доброто ни "попадение"в избора  на подходящ брачен партньор и за постигането на определени материални и финансови цели.
Така влизаме в графата на материално успелите хора(избирайки добрия начин за печелене на пари) и емоционално удовлетворените (сключващи брак с подходящ  партньор)!
-------------
Марс в Близнаци(беше в тази позиция през периода 01.06-13.07.2013)...
Какви ще са възможните сценарии сега, през този му цикъл на 2015(12.05-25.06)? ...
Марс в Близнаци ....
е енергийния заряд за бързо действие и секс развръзки на въздушните и огнени знаци(Везни,Водолей,Овен,Лъв и Стрелец)
За земните и водни(Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог и Риби) ще се окаже "много шум за нищо" и прекъснати приятелства.

Близнаците,с управител Меркурий---->са свързани с интелекта ни,инфрмацията,срещите,приятелствата,роднините и близките,децата,но и ежедневието ни (съвкупност от мисли и желания).
Очакваме скоростно развитие(съобщения и движение) във всички тези сфери  !
Множество  приятни или не,срещи и съобщения от хора с които не сме се виждали и чували от доста време.
Марс ще образува  множество не хармонични аспекти,което ще доведе до    лъжи, клюки , скандали,аргонатно поведение,напрежение.Това разбира се, отблъсква,разочарова и  води до раздяли,напразни действия,думи и лоша демонстрация на сила!
Астрологичният бюлетин ще е изпълнен с много събития и извънредни ситуации със съдбоносен край и развръзка до края на юни-'15.
Споровете ще са почти неизбежни!
Всичко ,като че ли  започва ....от 
един "Спорен казус"от личния ни или обществен живот!
Породен от не възможността да мислим, общуваме и живеем ,както до сега!
Марс в Телец нямаше толкова заряд за действие ,но в Близнаци всичко ще се  движи с голяма скорост.Може би и затова,  Меркурий преминава в ретроградност,за да "забави хода на събитията" и  ни принуди към равносметка и преослмисляне!

Периодът на Марс в зодията Близнаци ,в компанията на ретро-Меркурий ще започне трудно,но и ще завърши по подобен начин!
Мисля,че независимо от доброто ни желание да постигнем целите си , ще трябва да намерим и да се задоволим с едно временно решение и да изчакаме до края на юли.Да реформираме много от връзките  и начина си на мислене и живот ,за да може да успеем!
-----------------------------


15.05.2015
Марс в опозиция със Сатурн(=Съдбоносен или Морален край в прекия и преносен смисъл),предизвикан от една"Борба ,между страха и куража!

Пентаграмата на Марс с Нептун от друга страна сочи ,че всеки който познава добре духовните закони на битието може да постигне чудо и няма място за страх!
Безстрашен и смел е онзи,който съумява да покорява с Ума ,а не със Силата на материята!
"Един край ще се окаже  едно ново начало"за всички! 
Старото(арогантно) и не продуктивно мислене(действие) трябва  да бъде заменено срочно, от толерантност и умереност,за да се запази Мира и Хармонията около нас!
Истината е ,че високата скорост забавя и спира времето,а бавната го ускорява("Парадокс на близнаците")!
Нека, всеки изтълкува смисъла на тези думи и поразсъждава, около състоянието на покоя на душата и  нейното хармонично съществуване!
Казано накратко:"Който бърза,бавно стига"! 
Нетърпението ни през този период, ще се окаже  най-големия ни враг!
За целта!..
Първо ще мислим(Меркурий-близнаци) и после ще действаме-(Марс)!
В смисълът  на тези мисли ще протекат събитията до края на юни,когато Марс ще се отправи към зодия Рак и ще "възпламени"  миналото ни,дом,забравени чувства , спомени и традиции!
Аспектът на Марс със Сатурн винаги сочи ,че енергията ни намира препятствия,защото тези действия са или не уместни(плахи) за момента или не морални и не здравословни(опасни)!
Непостоянството и нерешителността през този период ,ще са другияте фактори които ще водят към провал.
Докато "Животът,който тече по ръба" е налице,винаги ще е рисковано!
Идеи и връзки от типа"от тук -от там" водята неизбежно до"задънена улица"!
Всичко това ще ни накара   сериозно да се замислим върху настоящите ни действия и начин на живот!
Важи особено за родените:
22-24.05, 24-26.08,24-25.11,20-22.02--->02 градус

Наболели проблеми във ВУЗ-овете,образованието ,децата,жените и борбата на морала с безаконието и насилието,ще са другите водещи теми !
Дали ще успеем да ги решим или ще ги усложним ,зависи от нас и нашите действия ?!...

16-17.05.2015-
Марс в пентаграма(постигане на хармония) с Хирон(лечител на душевни травми) и Марс с 45 градусов аспект с Уран(напрежение и малки злополуки)...
Набляга на смисъла,че "Колкото човек тай стари душевни травми ,свързани с насилие и емоционална неприязън(нацизъм,страх от новото или чуждото),толкова повече ще са стресиращите му ситуации,предизвикани от събития на външния свят!"
Целта е ,да спрем насилието (телесно или словесно)!
Сложен период ще е  за междуличностните ни взаимоотношения с близките хора и в обществото.От друга страна обаче,ще са налице всички предпоставки за нови или за възобновяването на старите  приятелства и контакти с интимни(бизнес) партньори .
Това са изцяло Кармични връзки с известна доза романтизъм(нещо е прекалено идеално,за да е възможно),творчество или самозаблуда!
(Може би ,е по-добре да избягваме преповтарянето на грешки от пролет-лято-2013)!
08.04,23.05,11.06,11.08,25.08,13.09,25.11,12.12,07.02,21.02 и 11.03---->18 и 20 градус

25.05.2015-
Марс в квадратура с Нептун и двойната пентаграма с Плутон,
 подчертава слабост и несигурност за предприемане на радикални действия за промяна и решения за интимно обвързване(съдружие),по ред причини.
Затова наблегнете на творчеството ,защото  връзките започнали през този период "далеко няма да стигнат"!
По отношение на здравето  ,аспектът е свързан с различни видове летни вирусни епидемии,отпадналост,депресии или някои възплителни процеси ,следствие на слаба имунна система и стрес!
Необходимо е ,да сме по-внимателни(има опасност от наранявания) с приемането на лекарства и храна,както и да избягваме осъмотяването !
Възможно е ,теми около задължителната ваксинация ,така и да не намерят решение на този етап,но пък ще има повод да се възобнови диалога,по ред причини.
Трудностите ни като цяло ще са причинени от липса на реални цели , бездействие,безизходност или заседнал начин на живот!
За да излезем от тази ситуация и да постигнем някакъв успех (ако нещо не ни харесва)  се налага, да положим  огромни усилия и труд ! Повече прецизност в избора на партньор(бизнес или интимен),за да не се разочаровам след това или за да не попаднем под ударите на закона!
27-29.05,07.07,29.08-31.08,09-10.10,29-30.11,06-07.01,25-27.02 --->07 и 15 градус

27.05.2015-
Ретроградният Меркурий  в съвпада с Марс създава предпоставки-
за "хапливи думи",критика  и пребързани действия и решения!
Избягвайте ги,ако не искате да се скарате с някого и да си създадете  по-големи усложнения ,отколкото може да си представите!
30.05-02.06,02-04.09,01-03.12,28.02-02.03-->09-11 градус

02.06.2015 
Марс в 150 градусов аспект(не хармоничен) с Плутон!
Свързан е със злополуки,климатични катастрофи и военни сблъсъци!
В личен план се налага да се разделим (съдбоносно) с хора(мъже) или да прекратим срочно,яростния си начин на поведение и  действие  от типа"на всяка цена и с всички средства"!
05-06.04,05-06.06,07-09.09,08-10.10,06-08.12,05-07.01,06-07.03
15-14 градус

05.06-09.06.2015
Секстилите(шанс) на Марс с Юпитер и  Уран са едни от щастливите дати за любов и добри действия ,подкрепени с оригинални решения и идеи.
Този шанс и възможности ще дойдат с  усещането за увереност(сексуално привличане) и вяра в хора или в техните предложения,защото ги познаваме добре!Това са наши стари познати и може да им се доверим.
Разбира се ,тези действие ще носят известна доза риск и авантюризъм,но истина е,че  желанието  за свобода ще е по-силно от разума!
07-08.04,09-10.06,10-12.08,11-13.10,09-11.12---->17-18 градус

11-24.06.2015
Марс в съвпада със Слънцето , квадратура с Хирон и 150 градусов аспект със Сатурн подчертава, прекалено силен нагон за успех  и  дързост  ,което ще предизвика събития с "болезнен край"!
Преди  да  предприемем ,каквото и да било  трябва ,да сме подготвени за някои сериозни трудности!
В обществен план,  хора с власт може  да "докарат "народа си до фатален край,предизвикан от егоизъм и желание за власт!
12-14.06,14-16.09,13-15.12,12-14.03---->22 градус

-------------------------
П.П датите важат и за хороскопи и др.лични планети,отговарящи на тези градуси

(Темите около Гърция , Македония и Арабска държава ще се задълбочат,а   това  ще рефлектира и върху  цялостната политическа обстановка  на Балканите )!













Коментари