За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ 04.05.2015 в зодия Скорпион-13 градус(06.34ч.)!
                                   

"Въпрос на чест и бъдещо оцеляване e ,да се възродим от пепелта!" 
Множеството срещи и разговори,около парите,работата,секса,властта и начина ни на живот(обвързани с миналото ,настоящето и бъдещето),ще търсят отговор по тези теми!"Защо , как и какво може да се направи,така че живота ни да има качество и материална сигурност за напред"..
Проблемът(скорпион=криза=преобразувание=или край) за всички е ,че на този етап срещаме множество трудности,породени  от  една  неяснота и невъзможност да определим ,какво точно искаме за в бъдеще и защото ни е трудно  да  изберем посоката на действията си?!Просто сме Объркани !Трябва да излезем от" задънената улица"(Меркурий опозиция на Сатурн) и да сложим КРАЙ(=ПЪЛНОЛУНИЕ) на агонията(скорпион)!
Тези процеси със сигурност не са от днес,а от края на 2013 ,а през март-2015 се засилиха ,още повече!

Въпросът отново е:"Какво всъщност ,би ни направило истински щастливи "?!
...Дали работата ,като средство за пари или една професионална възможност за интелектуално развитие,са ключът към това щастие или...?!
....Една връзка за финансова сигурност или за емоционална хармония,която да ни даде сили за повече творчество и труд...?!

Настоящите ни връзки също, са в процес на пълно преобразуване,защото трябва да си изясним , дали от тях получаваме истинско щастие или само известна финансова и емоционална сигурност и какви точно трябва да бъдат те,за в бъдеще?!
Луната в зодия Скорпион подчертава чувства,свързани с един травмиращ спомен,свързан с емоционална болка или финансов крах, от нашето минало.Минало,от което трябва да се отърсим,за да може да продължим смело напред!
Трудно е,когато човек действа под давление на страх,егоизъм и напрежение!
От друга страна, Пълнолунието ни кара да изградим настоящето и съответно бъдещето(положението на Слънцето -13 градус на Телец) си така,че то ,да е  свързано с едно логично и находчиво мислене,което да се гради в резултат на ясни и точни  действия,които  да ни подсигурят повече материална и емоционална сигурност!Един от начините  да го постигнем е ,засилвайки вниманието си към творческите таланти и  добрите  социални контакти !
ЗАЩОТО.....
„Успехът означава да правите само онова, което правите добре и да оставите някой друг да свърши останалото.”

Четете още на: http://spisanievip.com/spisanie-vip-broi-29/
Каквото и да правите,правете го с ЛЮБОВ!


Коментари