За връзка


mmil73@hotmail.com


Λилит - Черната Луна,а за Астролозите символ на Съдбоносната любов -"Жената преди Ева",която изпепелява от страст и преобразява до неузнаваемост!

Много може да се разкаже около мита за Лилит,но целта за статията ми е друга!
Да започнем от факта,че животът  е  низ от  интимни запознанства(началото и края на целя  му смисъл може да се каже) , което подсказва ,че в рамките на един физологичен живот  пресъздаваме множество или няколко минали инкарнации(прераждания),чрез срещите ни с определени души! Това са някои от бившите ни интимни партньори с които сме останали с "не разплатени сметки"или нещо във  взаимоотношенията ни е било прекъснато по насилствен  и неочакван начин и днес ,всичко това трябва да бъде преживяно и завършено!
В повечето случаия ,когато цикълът на една връзка  от миналото бъде затворен ,тя и   приключва в настоящето!
Всяко  прераждане е със смисъл  да изчистим и уравновесим кармичните си дългове,спрямо  душите от миналото(да обменим енергия-чувства и да се преобразим) !
На практика всяко едно интимно и духовно сливане на две души ги отвежда на едно следващо ниво  ! 
Спомнете си за всичките си интимни и духовни преживяваня и ще откриете как ,след това  нищо не е останало същото нито  в околния свят в очите ви ,нито вие самия като цяло! Смисълът и целта е ,това което е трябвало да дадете  ,предадете или научите тогава(от един минал живот) да  се случи(тук и сега) ,след което да може,а и трябва  да продължите напред!
Ние сме част  от  необятното и пътят е "дълъг" !
-------------------------------------------------------------------

Лилит е символ на изпепеляващата страст,както и на тъмната страна от душата ни,наречена  ТАБУ!
Зодиакалната ѝ позиция и астрални аспекти в личния ни хороскоп разкриват много от сценария за една съдбоносна връзка(-и) в настоящия ни живот,която(-ито) задължително трябва да изживеем,за да се извисим или самоунищожим духовно и емоционално ,в зависимост от енергийното(умствено) ни ниво(т.е. от взетите и не взети от нас решения)!
При всички положения имаме дълг(затова в символа на ЛИЛИТ има и кръст),спрямо душата ни и онези,с които трябва да се срещнем отново,за да затворим цикъла!
Колкото повече неща имаме да довършим по отношение на духовното ниво ,спрямо миналите ни инкарнации(постъпки),толкова повече прераждания може да очакваме ! 
----------------------------------------------------------------
Всеки път ,когато нашата(или транзит) Лилит е във взимодействие с планета или точка от хороскопа на настоящ партньор  ще усещаме странни(тайни) и бурни страсти (любов,ревност, магична съблазън или кармична привързаност,ако това касае просто една приятелска връзка),които в повечето случаи не можем да избегнем!

В общ план може да се каже ,че Лилит сочи качеството на връзките ,които  развиваме в настоящия момент(определя се от транзита ѝ) или сме склонни да осъществяваме(съдим от рожденната Лилит на всеки един) докато изчистим душата си!
Всеки път,когато тя променя зодиакалната си позиция или сключва определени планетни аспекти,сценариите се променят,както и кармичните уроци за всеки един от нас!
Със сигурност транзитите на Лилит към настоящия момент  дават основните щрихи за събитията през този период( в интимен план),но човек може да  получи точна прогноза,само И ако знае личния си хороскоп много добре!
Астрологията не е "зодии",а е наука която дава конкретни обяснения за определени събития и действия ,единствено и само,когато е съставена, върху данните на личния ни хороскоп.Желателно е,да знаем за разположението на планетите си и така,ще получим  една по-ясна и по-конкретна прогноза .
Зодията сочи събитята САМО, от гледна точка на разположението на Слънцето ни в астралната  карта,но една любовна прогноза може да стане много по-ясна ,ако освен за слънчевата си зодия прочетем и прогнозата за зодията ,в която се намира  нашата Венера , Марс и Лилит(любов и секс).
----------------------------------------------
Днес ще ви разкажа за Лилит в зодията Дева и ако, знаехте за разположението на  личните си планети, щяхте да узнаете дали тя образува аспекти и с някои от тях ,така че прогнозите да са още по- ясни и конкретни ! 

Какво разкрива Лилит от зодия Дева за качеството на секса и интимните ни връзки през този период , !
В този зодиакален знак тя е от 28.11.2014 и ще остане до 26.08.2015!

Лилит в зодията Дева предразполога към запознанства( и тайни идеи) от интимен характер, с които още
 от  самото начало ще  изпитате несигурност и съмнение за бъдещето им развитие, както и по отношение на  коректността и искрените чувства във взаимоотношенията с партньора!

Ако пък ,сте се родили с Лилит в зодия Дева,значи че запознанствата ви през този период са от съдбоносен характер и ще са много важни за бъдещето ви!
Не е изключено да срещнете човека ,който търсите от дълго време,но и онзи който ще ви даде най-големия урок в живота !
Навярно в един от миналите си инкарнации сте били предадени  интимно и емоционално от любим човек и затова днес , ви е много трудно да повярвате в любовта!

Със сигурност така ще се чувстваме и всички останали,дори и да не сме се родили с  Лилит в Дева!
Спомените ни от една раздяла ,ще възпират сексуалните ни пориви в настоящето!



Хората, които ще се появят в живота ни през този период ще са,за да ни научат(или излекуват),как да се грижим по-добре за емоционалното ни и интимно здраве първо и второ ,за да се научим на едни по-коректни взаимоотношения!!

Дали те, ще бъдат лекари(духовници,психолози) или хора,които ще ни накарат да потърсим лекарска помощ,зависи от сценария на личния ни хороскоп разбира се!За всеки един от нас е различно,но със сигурност идват ,за да ни научат или дадат едно по-добро качество в интимните връзки(понякога по болезнен начин)!
От самото начало обаче,всички тези връзки ще започнат  много сложно(странно) и ще  срещнат ред пречки и куп препятствия ,които да усложнят преминаването  към телесна връзка(секс) с партньора.
Други пък, ще бъдат бързо , рязко или неочаквано приключени  по причини здравословни или морални!
Естествено ,това има и своя кармичен смисъл!Дали, за да се научим да се доверяваме повече или да се предпазим от поредната телесна и душевна вреда!Затова ако на скоро сте се разделили с някого не съжалявайте,за ваше добро е било!
Много от връзките през този период може, да останат платочни или само  във виртуалния свят,т.е сексуално не реализирани по причини на слабост,страх,проблем в разстоянието и времето или морална лъжа!
Често пъти ще изпадаме в подробности търсейки идеалния партньор,който да ни отведе в един магичен свят и,...отново  ще усложняваме  контактите си  с другия пол!
Може би, е време да се отпуснем и  да се насладим на каквото ни се предоставя ДНЕС от съдбата,без особени философски разсъждения,както и 
да се доверим на сърцето,интуицията и тайните си  желания !
Може би,....!!!
-------------------------------------
От известно време Лилит е в тясна,хармонична  връзка(тригон) с Плутон(сила,страст,власт и преобразувание)-април 2015 и с Марс и с Венера от 24.04.15(в сложна квадратура) !
Затова смело мога да Твърдя ,че всеки един от нас по един или друг начин е бил пленен телесно или душевно от човек или мистична идея,която "мира не му дава"! 
Но днес, нещата може да станат малко по-сложни!  Венера е в зодия Близнаци! Търсейки непрекъснато нещо ново и ново ,за да се забавлява,тя е склонна и предразположена към любовни триъгълници! Със сигурност това усложнява и "оплита" нещата!Така ,може   единия от партньорите в тези връзки да се окаже  в капан на един "еротичен триъгълник" или в ръцете на един опитен "омайник",който няма никакви сериозни намерения за напред!

На (04-12.05.15) ще трябва да   направим   избор и да поемем задълженията и последствията  от изминалия период(лято 2013 и април 2015)!
С една дума,да направим избор и  да се разделим с някого!Също и  да изберем, из между многото страстни, творчески мечти и проекти,които са ни "омагьосали" в последно време !При всички положения една болка ще бъде усетена (05-12.05)в душата ни,изпълнявайки началния сценарии на Лилит в зодия Дева(да се излекуваме от една страст)!
Но ,избора си остава наш и от там се счита,че САМИ чертаем бъдещето си ( КАРМА) със взетите или НЕ  от нас решения!
Отговорни сме не само за това ,което правим ,но и за това което е ТРЯБВАЛО да направим,но не сме направили!
Със сигурност много неща ще се променят в живота ни,след една такава връзка(идея)! Не е изключено също и да  преповторим(или да имаме завръщане на бивши партньори) запознаства от пролетта и лятото на 2013 или пък,да са с подобен характер и сценариите на настоящите ни връзки, за да бъде изпълнен един кармичен урок!
Винаги от нас зависи дали ще реализираме  втория си шанс,като   се поучим от грешките  или  отново ще усложним живота си!
Звездите не предопределят нищо ,а просто съветват!
Всеки който може да управлява себе си ,не може да бъде управляван от външни фактори и 
това се постига единствено и само ,чрез САМОПОЗНАНИЕ!
Всеки от нас има възможност за втори шанс  ВИНАГИ в живота,но и поредната грешка НИКОГА не остава БЕЗНАКАЗАНА-КАРМА!













Коментари