За връзка


mmil73@hotmail.com


            ВЕНЕРА В БЛИЗНАЦИ
                       11.04-08.05.2015
                                  

Зодия Близнаци е въздушна и двойна зодия.Тук Венера  е подвластна изцяло на Меркурий,но и от части  на Уран.Нейните  свойства са повлияна от тези две планети,които управляват чувствата ни с ум,а не със сърце!
За Венера в зодията Близнаци казват, че е "любовната пеперуда"(гейша) на зодиака,защото обича да "прехвърча""от цвят на цвят".В основата си разбира се ,е засиленият ѝ интерес към разнообразие в емоциите, предизвикани от всяко ново събитие и свобода  за действие.
Трудно ѝ е да остане постоянна и вярна на един партньор,не защото губи любовта си,а защото има нужда от нови и нови срещи, запознанства и умствени преживявания.Ако откриете тази Венера в хороскопа на ваш партньор,било то личен или -бизнес,ще трябва да сте подготвени за двойственост  и непостоянство в мислите и действията му!Не разчитайте на  някакъв вид стабилност,а се радвайте на честите промени и забавната атмосфера.От друга страна ,това е най-добрата Венера за хората ,които работят в бранша на развлеченията. Те са онези,които биха ви доставили най-добрите удоволствия и забавлявали по най-добрия начин от всеки друг!Имат литературен и  творчески талант .Умеят да  омайват с думите и движенията си .
Венера в зодия Близнаци  търси за партньор хора интелегентни и с чувство за хумор.Подържа много добри взаимоотношение със своите роднини, ,приятели,съседи ,съученици и близки. Лесно осъществява контакти и бързо се доверява.Често това е и причината да губи добри и утвърдени  приятелства,завладяна от нещо  новο и по-обещаващо!Трябва да знае обаче,че "не всичко,което блести е злато "!

Периодът до 08.05.2015 ще е изпълнен с много приятни и романтични срещи с нови и стари приятели,но и  "любовни триъгълници"!

 Венера в Астрологията се свързва ,освен с любовта и връзките,но и с парите и ценностната ни система,т.е всичко онова,което ни харесва и прави щастливи.
В идните дни ще трябва да сме  по-внимателни в преценката си за сериозността и стабилността  в създалите се взаимоотношения ,било то финансови  и интимни. Трудно се създава постоянство с Венера в Близнаци.Затова не вярвайте без доказателства на "красиви обещания " и бъдете внимателни когато оперирате с пари , инвестирате или се доверявате интимно !
Особено ,около 13-15.04,24.04.2015!

Не са изключени  и неочаквани парични суми,които ще се появят ,когато най-много ни трябват,но дали ще успеем да ги задържим или ще изхарчим също тъй бързо;зависи винаги от начина ни на мислене и създалата се ситуация.Така ще е и с новите ни запознанства и бизнес предложения!-22 и 26.04.2015

Съветът ми е да се радвате  на всичко което ще ви се случи през идните дни,но не очаквайте нищо сигурно и за дълго!
Хубавото е,че това важи и за неочакваните непрятни дни,защото  трудностите ще са за кратко и бързо ще се разрешават!


Венера в Близнаци  е като  първата" глътка въздух "след трудния месец- април и  множеството "трусове" в служебните ни и лични връзки !

Облагодетелствени до 08.05.15 ще са въздушните и огнени знаци-Близнаци,Везни,Водолей,Овен,Лъв и Стрелец!

За представителите на Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог и Риби също ,е период за действие и интимни приключения ,но често пъти ще бъдат изнервени от нестабилността и посредствеността  във връзките и  честите промени във финансите им(извънредни разходи и гости).

-Близнаците, като изключим родените през първата декада-22-26.05,(които все още мислят за миналото,за "доброто старо време" или една раздяла),са най-облагодетелствани от всички останали.Любовта и доброто настроение ще е на тяхна страна до края на април.На по-добри финанси  обаче,нека  разчитат повече през месец май.

-Везните, след нервния срив от началото на април ще успеят да подобрят настроението си с едно пътуване в чужбина,с един скъп подарък (голяма услуга-професионална)или една ,неочаквана изпепеляваща страст. Важи особено за родените ,около 07-10.10(втората декада)

-Водолей-облагодетелставани са родените отново през втората декада(01-04.02)Страст,власт ,любов и много развлечения!Не обвързаните може да се решат на един "светкавичен брак" .
Други да се сдобият с потомство,а трети да спечелят много от една сделка!Повече внимание ,около 15 и 24.04 с парите и любовта!Двойствеността и непостоянството във взаимоотношенията може да предизвика  разрив ,раздяла или загуба на пари.

Овен-време е да изберете нов партньор,нова работа и да се простите със стария и не продуктивен начин на живот и връзки!Родените през втората декада(01-06.04)ще се влюбят светкавично или ще заминат на далеч внезапно,търсейки професионалния си и личен успех и щастие!

Лъв-време е да се позабавлявате с приятели,да се отправите на път и да реализирате един  план- мечта !Край за наложените препятствия от началото на 2015!Раздялата ви с възрастни или еродирани хора около вас ,ще е едно от най-сложните неща на този период и ще ви натъжи особено,защото може да е  раздяла   за винаги .При  всички положения 2015 е вашата година и не пропускайте своя шанс!

-Стрелец-като изключим родените през първата декада(23-28.11),които са разочаровани от обстановката в дома и на работа,но с шанс да я променят към по-добро след 24.04.2015,всички останали  може да разчитат на любов от пръв поглед ,блестящо излъчване ,път в чужбина и сбъдването на една мечта!

-Телец-за вас периодът до08.05.15 ще е характерен с повече  развлечения,покупки за удоволствие и нови запонанства .Не са изключени  и  някои неприятни изненади във връзките и парите около 13-15.04.15 и 24.04.затова бъдете по-внимателни,но не се разстройвате,защото и това е временно.По-сигурни ще се почувствате през май  и юни на 2015 . 

-Рак-тайни връзки ,платонична любов и една раздяла.Бъдете по-внимателни с колеги и висшестоящи  и избягвайте двойните връзки по принцип!Добър период за любов , пари и срещи със стари приятели и една любов, започнала в началото на 2015 или от края  на март, очаквайте през май месец.

-Дева-добър период е за вас, знаковото разположение на Венера в Близнаци,за разлика от другите земни представители.Това е така,защото хора с положение в обществото  ще ви оценят подобава и ще ви помогнат в кариерата или  за уреждане на въпроси ,свързани с дома и близките! 
Много интелектуални идеи или цели ,около  бъдещето ви ще бъдат реализирани и решени през този период!
Съдбата ще се намесва във ваша полза в моменти ,когато наистина ще имате нужда от това.Отпуснете  се и се заредете положително!

-Скорпион-за вас дните до 08.05.15 ще са свързани по някакъв начин със секса,един емоционален край или начало,финансите,данъците и кредитни задължения!Решение ще има и то е около  22.и 26.04.2015 ,но ще е временно!Бъдете подготвени ,че през юни-2015 отново ще трябва да се справяте с подобни проблеми особено, ако сте родени през ноември(трета декада).

-Козирог-съдбоносен край за непрогресивните връзки и лошия начин на труд и живот .До 08.05 може да разчитате на приятелска подкрепа,повече  развлечения и нови неангажиращи запознанства с млади хора.Климатът в ежедневието ви и на работа се подобрява.След 08.05 е вашият период за пари и любов.Тогава ще уточните някои взаимоотношения( лични,интимни или професионални ),започнали от началото на годината и края на март-2015.До тогава се погрижете за здравето и външния си вид.

-Риби-романтични срещи със стари и нови приятели ще ви донесе Венера до края на април.Освен множеството двойни връзки ,в които може да се забъркате през този период,трябва да се подготвите и за края на една не реализирана платонична любов!Със сигурност атмосферата в дома ви, душата и на работа  ще е по-ведра и с по-голям творчески заряд,защото освен ,че ще имате план-"Б",но и много от въпросителните ще отпаднат!Разчитайте  на някои имотно- финансови сделки и операции,които ще разрешат част от старите ви проблеми(22 и 26.04.2015),но за жалост не за дълго.Със сигурност на повече любов и хармония може да разчитате след 08.05.15,а за сериозни връзки с цел брак чак,след средата на август (с Юпитер в Дева).










Коментари