За връзка


mmil73@hotmail.com


ВЕНЕРА В ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ
17.03-11.04.2015 
                           
           
                    
Знаковото разположение на Венера сочи,как човек изразява привързаността си,неговия начин да се чувства оценен и обичан.Да дава и да получава любов,да създава материални блага и да ги "харчи" за себе си и за другите.Не е случаен факта ,че Венера в Астрологията е олицетворение на любовта,връзките,парите и хармонията и ако,в една рождена карта планетните аспекти и знаковата позиция на тази планета са не хармонични е  налице проблем във всички тези области!
Погледнете къде е Вашата Венера и в какви планетни аспекти е,за да знаете дали имате късмет в любовта и парите...Разбира се,с годините човек се сдобива и с прогресивните си хороскопи ,където рождените му планети променят знаковите си позиции и аспекти и нещата се променят в положителна или отрицателна светлина,за всеки е различно...
Интересно е да знаете в каква фаза сте,нали?..
Родените с Венера в Телец със сигурност имат нужда от много материя,храна,красота и развлечение и я получават,но дали в крайна сметка това остава във времето и им носи щастие,зависи от планетните аспекти с другите планети!
За Венера зодията Телец е един от нейните домове(другия е Везни)където  тя ,се чувства прекрасно,харесва ѝ.Любува се на музиката,храната,дрехите,парфюмите,развлеченията ,цени материалния комфорт, лукса и сигурността!Може да се каже ,че не е много "разтропана",защото често пъти всички тези блага и ги предоставя някой друг,но има и търпение във времето ,за да ги получи!

От Астрологична гледна точка стигаме до изовода ,че идните дни до 11.04.2015 в интимен ,материален и финансов план ,ще са  по-обещаващи ,но и рисковани(27.03; 07-14.04.2015)!!!Намираме се между две Затъмнения Слънчево(20.03.2015) и Лунно(04.04.2015).Пресечната им точка е много е  силно кармична !Разбира се,често пъти казвам ,че "който не рискува,шампанско не пие" и  че "риск  губи,но и риск печели"!
Затова ако,преценим логично възможностите и финансите си може да успеем,не зависимо от силната енергия на Затъмненията!Със сигурност хората,родени на Затъмнения през такива периоди ,постигат върхови точки от своето съществуване.
Ето защо след 20.04.2015  Успехът, изгрява на хоризонта,а до тогава е необходимо да действаме бавно и логично!Така огромните усилия и преудоляните трудности в началото на април ,ще дадат своите положителни резултати!

Първият аспект на Венера в зодията Телец бе на 19.03.2015 с Хирон от зодията Риби в комбинация със Сл.Затъмнение(на 20.03.15).
Стана ясно на много от нас как, НЕ трябва да си харчим парите и с какви хора НЕ е здравословно да се обвързваме!Сигурно е,че се срещнахме и с вътрешните си емоционални и финансови страхове ,след което обаче,ни стана по-лесно да се ориентирате  в обстановката,за напред!Не бяха малко и случайте на грипни и инфекциозни заболявания,които се появиха ,за да ни припомнят за повече внимание към храненето и начина ни на живот и труд!
В основата на всички тези събития бе:
Изводът ,че който търси интерес ,чрез любов(секс) рано или късно остава разочарован!Както и че парите не винаги са най-голямото щастие на този свят.В добава и че завистта и алчността винаги,ще се връщат  при онзи,който ги е излъчил!
Така по една или друга причина,Не може да се каже,че изминалия период ни остави с добри чувства и пари в портмонето,но със сигурност ни помогна да "прогледнем" и вникнем в същността на нещата!

На 24.03.2015 Венера е в секстил с Нептун
Тайните, романтични и платонични  връзки изплуват на повърхността.Творчеството и любовта са основен движещ фактор на идните дни!Не са изключени някои не реализирали се връзки от януари-'15 да се появят отново,но не мисля,че нещо би се променило!Разчитайте на новите след 20.04.2015!
Силно повлияни са родените или онези с планети в 7-9 градус на Телец,Дева,Риби ,т.е 
 (27-29.04; 30.08-02.09; 26-28.02)

На 25.03.2015 Венера образува куинконс(150 градуса) със Северния възел на Луната.
Налага се да напуснем хора,колективи и навици,които не ни носят вече,задоволство ,любов,сигурност и добри доходи(в зависимост за какъв вид връзки говорим).Тук има намеса на кармичния ни дълг,т.е."ще пожънем онова, което сме посели или не!"По всяка вероятност ,οчаква се преповтаряне на събитията от средата на декември 2014!
Сега обаче,ще имаме ясно становище по много теми(въпроси) или спрямо отношението ни към определени хора,събития и позиции!Много от нас ще успеят да се отърсят от различни отрицателни емоции,фактори и хора ,като си създадат по този начин,необходимия  авторитет!
Финансите ни някак,навлизат в някакъв по стабилен ред и път!Създаваме си един по-ясен план за финансиране и създаване на  професионални връзки!
Силно повлияни са родените и онези с планети и точки в 7-9 грдаус на Телец,9-10 градус на Везни и Овен,т.е. родените на 
(27-29.04; 03-04.10; 30-31.03)

27.03.2015 Силен ден в емоционален и материален план,но криещ първия риск на този период !Намираме се в пръстена на двете Затъмнения!
Кармични връзки(професионални и лични) започват или свършват!
Големи суми от пари ще преминат от ръка в ръка!Голям финансов и емоционален риск за някои,с цел по-доброто им съществуване!
Предложение за брак,съжителство,бизнес- съдружие,влюбване и едно, силно желание за охолен живот и конфорт,ще са характеристиките на тези дни!
Красотата и властта ще вървят заедно.Много вероятно е обаче, да бъдем завладяни  от една личност или идея,която е символ на пари,красота ,страст и по-добър живот,но...!
Изисква се малко повече внимание ,за да не бъдем привлечени от хора_"нарциси",т.е.онези който ще ни пленят с всички средства,за да вземат  онова от нас,което им трябва и след броени дни ,да се окажем разочаровани и "ограбени(морално и материално )"!Бъдете нащрек в кого се влюбвате и какво си пожелавате!Мисля ,че ако вложим по-голямата част от енергията и парите си в един творчески проект ,базиран на ясни цели и с еродирани и изпитани хора,отколкото в една "завладяваща"човешка връзка ще имаме по-голям шанс за бъдещ успех във финансово отношение!Разбира се,това на 100% може да се определи от личния астрологичен анализ на всеки един,а не от общите астрологични позиции.
Силно повлияни от този аспект са хората с планети и точки в 11-13 градус на Телец и 11-13 градус на Лъв,т.е родените 
(02-04.05;04-06.08)

На 04.04.2015 е следващото затъмнение(Лунно) в зодия Везни(с управител Венера) и много от връзките и плановете ни претърпяват тотална и неочаквана промяна!
(повече в статията за Лунното затъмнение на Април-2015)

Силно повлияни са Овен(03-04.04)Рак(05-06.07)Везни(07-08.10),Козирог(04-05.01)

Затова, заложете на проекти,решения и връзки с по-голяма сигурност  след 20.04.2015,както казвах в самото начало.
До тогава сериозните междуличностни и финансови проблеми ще са налице и изяснени!С една дума няма да имате никакви съмнения "кой-кой" е и кой път да изберете!
Сложен период за пари и любов е от 07-14.04.2015!
Пазете се от финансови загуби , любовни разочарования и разводи!

След 20.04.2015 съвсем спокойно и успешно може да подпишете договори,свързани с добро финансиране и постоянни трудови ангажименти,да сключите брак или да се сгодите,да се преместите и да започнете съвместно съжителство или професионално съдружие в чужбина или в някакъв чужд град !Добър и за бизнес свързан с развлечения ,семинари ,участие в медийни предавания,радио и публично-развлекатални изяви.
Венера ще е в зодия Близнаци,ще имаме  всичко по две,дали за дълго или не,но!..Повече идеи ,срещи и нови запознанства със сигурност!Това ще е  едно предизвикателство за всички ни,но и възможност за избор и едно ново начало!..
Като цяло може да разчитаме на повече възможности за финанси и нова любов!
Единствено и само,ако сме приключили с едно НЕ здравословно минало и навици,защото в противен случай ще стане още по-сложно!
На късмет могат да разчитат онези с точки и планети в 09-10 градус на Близнаци,11-13 градус на Лъв,08-09 градус на Везни,т.е. роени(със Слънце)-
(30-31.05; 04-06.08; 2-3.10)
-------------------------------------------------------
ΟВЕН-повече пари в портмонето за вас,се очакват с Венера в Телец,но и опасност от неочаквани разходи и загуби!Настъпват радикални финансови и емоционални(интимни) преобразувания!Намирате начин да си доставите удоволствие,да си купите нещо красиво и да се позабавлявате!Някои разбира се,ще изпитат и вкуса на съдбоносната любов или раздяла и колко ли ще им струва всичко това е, другата тема и гледна точка на нещата?!Важи за Овен от втората декада!

ТЕЛЕЦ-с Венера във вашата зодия или Асцендент със сигурност очаквайте, повече самочувствие и външен чар!Затова много по-лесно ще постигате всяка своя цел,в сравнение с всички останали през този период!Това важи и за всички родени с Венера в Телец,разбира се(защото,имат завръщане на рождената Венера,а това винаги е свързано със силни събития,в зависимост от рождения им хороскоп,разбира се)!Любовта и парите сами ще ги откриват,като цяло.Оптимизмът и ведрото настроение ще променят много от настоящето им,както в работата ,така и в здравословното им състояние.

БЛИЗНАЦИ-след многото разочарования от последния период сега, може да израснете духовно ,но и материално,като разбира се,сте си взели бележка от изминалите събития!Търсейки съвършената любов и BIG-творческа идея съществува вероятността да я откриете,но и да се оплетете в сложни(тайни) интимни и финансови схеми!Съветът ми е да избягвате тройните връзки и договори с неясен характер,поне до 20.04.2015 след това е вашият период за любов и инвестиции!До тогава бъдете повече творци,отколкото "ловци" на силни усещания!

РАК-добра възможност за колективна работа или такава в социалната мрежа!Може едно приятелство да премине в интимна връзка и не са изключени любовни обяснения от ваш приятел!Бъдете по-внимателни и  не сливайте парите с любовта или приятелството!Рискът е голям!Предстоят радикални промени в началото на април!Едно хоби може да ви донесе печалба,но НЕ харчете парите си,защото по-късно ще ви потрябват!

ЛЪВ-вие винаги държите на външната си красота и блясък,ето сега е дошъл момент за това!Ще ви забележат много хора и ще получите множество предложения!Само не губете почва под краката си,за да не загубите пари и любов!Изберете качеството пред количеството!Човек чужденец,ще ви изненада приятно!Но,точно към  неговите думи и предложения ще трябва да се отнесете разумно и много хладнокръвно,защото рискът е голям,а времената не са за това!Местата за развлечения и красота, крият късмет,пари,  любов,но и риск!

ДЕВА-желанието ви за път в чужбина или срещата ви с приятели чужденци ще стане факт с Венера в Телец.Може би там и в тях,откривате някакво решение на интимните си и финансови проблем от настоящия момент!Добър период за творческо-преподавателската ви дейност,в смисъл добри резултати от създадените контакти и малки суми от пари!Разчитайте на помощ от роднини(близки) и хора с обществен ценз.

ВЕЗНИ-със сигурност много в интимния ви и финансов свят се промени през изминалия период,но знайте ,че още промени предстоят!Търсите брак(съдружие) с цел по-добър начин на живот,искате да си разчистите финансовите и наследствени отношения с партньора и близките,с банките(ако имате такива)!Мисля,че  по-ясно става след 20.04.2015!Връзките ви през този период ,ще са под мотото "всичко или нищо" и ще касаят  финансовата или  сексуална страна на нещата(в зависимост,за какво става въпрос)!Бъдете много внимателни когато оперирате с големи суми от пари и обмисляйте големите проекти!Избягвайте  рисковани операции и сделки,ако не сте напълно сигурни в хората и действията им!

СКОРПИОН-за вас брака и връзките ще са от голямо значение през този период и с цел на един по-добър бъдещ,жизнен стандарт!Предстоят ви рисковани финансови и интимни връзки от кармичен характер!Може да ви струват скъпо!Имайте в пред вид,че когато бизнесът или брака са обвързани с пари и финансови интереси после,става много сложно!Тежестта и последствията ще бъдат усетени  още през юни на тази година!Затова бъдете логични в избора си на бизнес и личен партньор!

СТРЕЛЕЦ-имате възможността да покажете на другите талантите си и да подобрите ежедневието и вида на работата си.
Да се разкрасите ,като се погрижите за здравето си с повече внимание от обикновеното.Не е изключено някои професионални връзки да преминат в интимни!В графата на обожателите са:зъболекари,масажисти,фризьори или с някой с който си говорете,често по телефона,но може и някой,който ще дойде да ви поправи техниката!( механик).Съответно и в тези браншове,ще са и областите на печелившите професионални договори и връзки.Не е изключено през този период да си вземете и домашен любимец,който ще разнообрази дните ви.Друго много важно с Венера в Телец за вас  е факта,че много от проблемите с работата или здравето ви ще бъдат разрешени по най-добрия за  в момента начин.

КОЗИРОГ-добър период за себеизразяване и творчески подем.Дори и да не сте човек на изкуството,ще бъдете заредени с любов и духовен подем.Хобито,кулинарията,градинарството ,театъра ,концертите и срещите за развлечение ще ви носят радост ,самочувствие ,любов и пари.Много от вас може да се влюбят,да решат да се сдобият с потомък.Избягвайте само, прекалената емоционалност и безразборните разходи!

ВОДОЛЕЙ-любовта,хармонията и красотата в дома ви ще бъде подсилена с присъствието на Венера в зодия Телец.Стари  и красиви  спомени,около него и семейството стоплят душата ви.Хармонията във взаимоотношенията ви се подобрява и обновява в името на материалната и емоционална  сигурност.Разходките сред природата ще ви донесат любов и хармония.Колкото до финансите,те са свързани с имотни сделки,търговия на хранителни продукти или парите на семейството,като цяло или такива,които ви дължат от известно време.

РИБИ-Екскурзиите през уикенда и срещите ви с близки и приятели,ще ви носят радост,любов и  добро самочувствие.Красивите думи и добрите обноски ще ви отворят затворени врати,като ви помогнат да разрешите някои финансови и емоционални затруднения.Добър период да спечелите от една търговска сделка ,в която ще покажете дар слово и творчески  умения.

















Коментари