За връзка


mmil73@hotmail.com


МЕРКУРИЙ В РИБИ 13-29.03.2015 
                                      

                                                               

МЕРКУРИЙ-е символ на нашите мисли,действия и  начина по който  общуваме с другите...
Всеки път ,когато тази бърза планета променя знаковата си позиция,ежедневието ни се променя,защото  интересите и гледните ни точки  вече са други!
Как реагира Меркурий в зодия Риби?!..
Със сигурност това е едно от най-сложното му мяста в зодиака-т.е. в Риби,защото действията  породени от чистия и силен разум(както бе втв водолей,където беше от началото на януари) ,ще бъдат заменен с мисли и постъпки породени от едно предчувствие и странна,силна емоция!
Меркурий е свързан с ума,думите ,движението и начина ни на изразяване както вече подчертах,а зодията на Нептун(Риби) го прави неясен,разсеен,но и болезнено романтичен!
В първия случай ежедневието ни става сложно,защото ще се чувстваме хаотични,не организирани и често пъти объркани!
От друга страна обаче,ще разчитаме на един ,много добър период за творчество и развлечения!
Тези характеристики са стандартните за един Меркурий в зодия Риби,но  положението му в тази зодия  всяка година,не е едно и също!
Не е,защото срещата му с другите планети и планетните  му комбинации с тях са различни,през различните годишни периоди,а от там и съответните ситуации!

 Меркурий в Риби от 13.03 до 29.03.2015 
...какво да очакваме от запознанствата ,предложенията и действията ни,като цяло през този период?

Кои са капаните,които трябва да избегнем на всяка цена?.!.

13-14.03.2015
Още с навлизането си Меркурий в зодия Риби се оказва в тесен контакт(45 градуса-полуквадратура) с Уран,който през тези дни е в сложна(нервна ) комбинация с Плутон и Марс!
Ще трябва да избягваме нетактичността,нервността,както и не желанието си да се пригодим към създалата се нова ситуация,защото може да се натъкнем на "скрита мина"(т.е.някой да е на своя предел за издържливост) ,която ако "бъде активирана" с нашето поведение и думи ще съсипем и провалим едно приятелство  или  вече,установена ежедневна програма!
Тази планетна комбинация може и да е повод  за злополуки,ако сме разсеяни и невнимателни!

Няма да са малко и случаите,когато ще чуем за кражби и измами !
Бъдете внимателни спрямо вещите и имуществото си до края на месеца!
Когато оперирате с числа,пари и химични вещества,също!
Въобще, когато търгувате или пазарувате също бъдете по-прецизни,за да не бъдете подведени и измамени!Рекламите до края на март,ще са в своя апогей,но те няма да имат нищо общо с действителността!
Истината, в предоставената ни от медиите информацията  ще трябва,до края на  месеца да подлагаме под въпрос!..
Пропаганда и провокация няма да липсват!
Затова Не се доверявайте лесно,ако преди това не сте проверили добре хората и ситуацията,в която ще вземете участие!
Хранителните натравяния и битовите злополуки по невнимание също ,са включени в списъка на рисковите ситуации на този период!Обърнете малко повече внимание на годността и качеството на храната,когато   пазарувате и консумирате,също и в избора си на ресторант,когато решите да се развличате!

Съветът ми е,вместо да се противопоставяте на хора и събития или пък ,движейки се в един хаос,да се отдадете на задълбочени и дългосрочни творчески проекти,които може да ви са от голяма полза за в бъдеще!
Периодът е особено благоприятен !
Доказано е,че винаги преди нещо да се реализира в материалния  свята е било заченато във въображението ни!Меркурий в Риби засилва особено силно въображението,именно за  това е много добър периода за творческо- съзидателни дейности.
Хората трябва да се научат ,да се приспособяват и да са гъвкави и в никакъв случай да не стоят приковани за общество което отдавна си е отишло!
Да излязат от призмата на материята и ограничението,а с Меркурий в Риби ще имат  възможност да го направят много добре!
Използвайте ползотворно този период,вместо да участвате в интриги или пък да се изолирате от хората.
Успехът идва с творчеството и любовта в душата ни към всичко онова, което правим и създаваме!
Силно повлияни са родените:
(19-21.02; 23-25.08;04-06.01;03-05.04)

16.03.2015-
Меркурий в квадратура със Сатурн
За едни това е един добър ден да покажат сериозността на своята творческа  дейност  и философски разсъждения.Други може да почувстват удовлетворение от едно бавно и сложно издигане в професията,която ще им остави обаче, сигурен и дълготраен успех за в бъдеще!
Разбира се,не всички ще са радостни,защото очите и ушите (Меркурий) на различните хора не виждат и чуват по един и същи начин!Въпрос на интелект,казват!
Така за други , този ден може да се окаже твърде тежък и разочарователен,свързан със самота  и отчуждение !Ако е така,потърсете "Защо" и го Променете !
Силно повлияни от събитията на този ден са родените:
(26-28.11; 22-24.02;26-28.08;24-26.05)

18.03.2015-
Меркурий в съвпад с Нептун
Ден в който някои ще изглеждат,като от друга Вселена,а трети странно телепатично ще намират отговорите от заплетени ситуации!
Колкото за творците е, един от най-добрите дни на годината,защото  интелекта им може да роди една от най-гениалнити им идеи от месеци наред!Артисти,художници,писатели рекламодатели,водещи на радиопредавания ще завладеят публиката си и ще пожънат завидни Успехи!
От друга страна ,на този ден някои хора може да почувстват по една или друга причина разочаровани от една идея-проект или от създалата се ситуация и хора или от нещо чуто или видяно!Може и Да са се оказали  жертва на  измама или пък,да са били  предадени от близки или приятели,на които са заложили повече,от колкото си е струвало!
При всички положения е по-добре да знаеш истината,отколкото да живееш с една красива лъжа!
Силно повлияни са родените:
(27-29.11;23-25.02;27-29.08;25-27.05)

19.03.2015-
Меркурий в куинконс(съдбоносно събитие) със Северния Възел на Луната
1.Бъдете внимателни когато пътувате с автобуси,самолети ,кораби ,т.е МПС за масово превозвани!Очакват се злополуки!
(в обсега сме и на едно сложно,Слънчево затъмнение на 20.03.15)!
Уговорките  с един колектив или организация може да се развалят,но не се разочаровайте,може би не сте били в правилната посока или пък, трябва нещо да промените за вашето добро здраве или работа !
Раздялата с някои от  близките ни или приятели също е,въпрос на съдба!Може би, за доброто и на двете страни!
Сега е момента  да си зададем въпроса по какъв начин поддържаме обществените си връзки и контакти и може би, се налага да се променим за наше добро!
Силно повлияни са родените:
(27.02-01.03;02-04.10;29.03-01.04 и 29.05-31.05;31.08-03.09;30.11-02.12)
Повече информация за съдбоносните събития в живота  ни и защо,в статията за  Слънчевото затъмнение на 20.03.2015!

21.03.2015-
Меркурий  в куинконс(съдбоносно събитие) с Юпитер(философия,късмет,богатство)
Събитията на тези дни,ще се опитат да ни накарат да променим философията за живот и труд!
Най-вече да разберем,че егоизмът и завистта се връщат при онези,които ги излъчват!
Всеки ще получи заслуженото!
Богати духовно ,но и материално ще се почувстват всички онези,които са направили такива ,много други хора!
Така парите и славата се оказват не целта на живота ,а средството, за да го изживееш добре!Всеки ,който отказва да се промени,ще му е още по-зле и за напред!Не може да получиш ,ако не си дал(посял) и отработил!
Последната сложна планетна комбинация на Меркурий,а и края на един 12-месечен  цикъл започнал на 08.04.2015 е вече на лице!

29.03.2015
Меркурий(идея,мисли) сескиквадрат (сериозен проблем в между личностните връзки и взаимоотношения )с Юпитер(късмет ,богатство,религия-),т.е проблеми на база различни религиозни,философски(начин на живот) или заради финансови разхищения,трябва да бъдат неотложно разрешени! 
При всички положения По-силния по Дух (по-праведния) печели!
При което Или ще трябва да се съгласим с другата страна  или ще загубим,в зависимост от коя страна стоим!

Сценарии за различните зодии:

ОВЕН-
Дни за равносметка!Ще трябва да приключите с нещо и някого и да започнете от начало.Един цикъл от 08.04.2015 ще бъде завършен окончателно,а дали с Успех или не,ще разберете когато март си отиде!
Един начин на живот ще приключи и вие ,ще преминете в едно,ново общество от хора за да може да продължите смело напред и към поставената от вас цел!Може би ,една идея за хора или път в чужбина да бъде временно отложена,за да бъде реализирана по-късно много по-добре,когато   вече няма да зависите от никого и от нищо!Бъдете искрени със себе си и погледно реално на амбициите и желанията си.Подгответе се,че големите мечти струват скъпо и отнемат много време и пари,но тогава със сигурност се сбъдват!Затова изборът днес е във ваши ръце!

ТЕЛЕЦ-
За вас е дошъл период да поставите ред в приятелския си кръг и обществени ангажименти.Да се справите и с някои емоционални и финансови  задължения,които по една или друга причини бяха отложени и забавени във времето!
Промяната в гледната ви точка и начина на обноски с другите ще заздрави истинските ви  професионални връзки,като ви превърне в един успешен съдружник и колега.По същия начин доброто ви отношение в дома и  към неговите членове ще допринесе за настъпилата хормония  и вътрешния мир, към  който се стремите от дълго време!

БЛИЗНАЦИ-
Ще трябва да сте подготвени за недоразумения и трудности в работата и със съдружниците(колегите) ви.С някои от тях навярно ще се разделите за винаги,но със сигурност така е трябвало да се случи!Писателската и търговската работа ще бъдат силно  усложнени и изнервящи,но ако погледнете по философски и с любов ,а не с егоизъм мисля,че ще се намери изход.Засилете връзките си с чужбина,в социалната мерже,като вид решение на този етап или потърсете съвет от един учител или вещ човек.Избавете се от стари страхове,свързани със секса и финансите!Не търсете и двете на веднъж,защото трудно се съчетава!Нещо не се случва както трябва и мисля ,че сте го разбрали вече!..

РАК-
Много идеи,срещи и разговори с хора от чужбина,писатели,свещеници,философи или преподаватели,както и роднини по сребърна линия(лели,чичовци,но и братя и сестри)ви очакват до края на март.Успехът от действията ви може да дойде само,ако сте внимателни в обноските си и избягвате догматични идеи и "гръмките слова".Поставете ред в ежедневните си ангажименти,като се занимавате   с това,което е необходимо и може да се свърши,а другите дела отложете  за след месец!
Сега е момента да си изясните семейните  отношения  и  професионален статус .С една дума,да приключите с един съпруг или работодател с които сте в некоректни  връзка   ,но и да решите ,да се обвържете със сериозни  хора,с които до сега нещата бяха малко неясни и сложни,но пък на този етап са носители на новото в живота ви!Бъдете внимателни през този месец къде и какво казвате!Също,когато оперирате с пари и машини на работа и най-вече,когато пътувате.Може да претърпите злополука по невнимание, да загубите или да ви бъде откраднато нещо важно!
Всъщност един "окончателен край" в живота ви,които настъпва  на този етап,ще ви се отрази добре  в бъдеще!

ЛЪВ-
Една съдбоносна раздяла с един приятел(съсед,познат,колега,роднина) или домашен любимец,може да ви накара да промените цялата си концепция за живота.От друга страна,дори и да не се случи нищо от всичко това,новините около едно съдбоносно събитие през този период,ще ви наведат на мисълта,че някои цели свързани с едно обучение или път в чужбина,временно трябва да бъдат отложени,поради финансово неизгодни  обстоятелства!Използвайте този период ,за да преобразите работата си и начин на живот,да си създадете един по-устойчив финансов план за действие,като се  отдадете с любов на една творческа идея,децата в семейството и любимите хора !

ДЕВА-
Дошло е време,когато трябва да си изясните взаимоотношенията с колеги,партньори,приятели,съпрузи,та дори и с враговете!Да кажете или покажете,кое  ви харесва и кое НЕ!Да се разделите с някои от тях или да се опитате да се запознаете отначало!Да изгладите недоразуменията,ако съществуват такива!Това се отнася и за връзките ви с по-възрастните членове от семейството ви и въобще ,до имотните отношения  по между ви!Любовта ще е ключа към щастието през този период,но трябва да е онази любов която лекува ,а не тази,която погубва!Избягвайте финансови операции и интимни  срещи със съмнителни хора!

ВЕЗНИ-
Меркурий в риби ще ви покаже с какво трябва да се разделите в ежедневието и на работа,за да подобрите здравето си и стандарта на живот!Ще трябва обаче и да сте по-внимателни ,когато общувате с другите и предвижвате с обществения транспорт!Използвайте странното си предчувствие през тези дни,за да разработите един добър творчески проект,който за в бъдеще би увеличил финансите ви!Но,не се стремете към печалбата на всяка цена,за да не си навлечете неприятности и си създадете повече врагове,отколкото приятели.

СКОРПИОН-
Желанието ви за любов и творчество ще завладее дните ви независмо,че радикалните промени ,около дома и сблъсъците с домашните не са затихнали още!Опитвате се да намерите решение по финансовите въпроси и да се освободите от всичко ,което не ви харесва.Със сигурност ,връзките ви с любимите и децата,ще са много по-задоволителни ,но доколко ще останат така,зависи от вас.Мистичните и тайни връзки също ,привличат вниманието ви през този период.Може би,бъдещия ви успех се крие в това да говорите по-малко ,да не сте натрапчиви и да се опитате да вникнете в същността на нещата в дълбочина!Не играйте на "няколко фронта"или в нечестни сделки ,за да не се разочаровате от собствените си действия!

СТРЕЛЕЦ-
Въпроси около дома,миналото и стари познати(приятели,роднини) ще излязат на повърхността.Не са изключени и неочаквани новини от далеч,които ще ви вдъхнат кураж,в момент когато усещането ви за сивота и рутина ви е налегнало изцяло!Мислите по"доброто ,старо време",ще ви накарат да пожелаете да се върнете в миналото за  миг.Също и едно ,не очкавано  предложение за пътуване на далеч може,  да промени ежедневната ви програма и състоянието в  дома ,като цяло.Наред с приятните изненади до края на март,избягвайте пререканията с хора елементарни,които ще се опитат да ви наложат  мнението си! Знайте,че всяко нещо което ви причинява болка не е любов ,а  болест !

КОЗИРОГ-
Много срещи, разговори и предложения за развлечения и творчески проекти очаквайте до края на март.Ще сте въодушевени от  развитието на някои запознанства ,проекти и идеи,както и от създалата се романтична промяна в ежедневието ви макар ,че ситуации на глупави гафове и грешки няма да ви липсват! Затова до края на март,обмисляйте внимателно и търпеливо всяка дума и действие от ваша страна.Излезте от  нишата си и покажете на приятелите  добрата си  и блага страна,защото те обикновено са свикнали  да  виждат у вас само , строгата ви форма на поведение.Откажете се от страховете си и желанието да контролирате всичко и всички от страх да не загубите авторитета си.Имате добрата възможност да спечелите от добри имотни  сделки или от работа си от дома(ако имате такава),като по този начин ще разрешите създали се наследствени(данъчни)  и финансови затруднения,през последните 12 месеца!
По един или друг начин,слагате край на всичкия този хаос и не коретните взаимоотношения с някои хора!

ВОДОЛЕЙ-
До края на март ще наблегнете на  всичко онова,което ви харесва и забавлява и разбра се , носи пари!
Така обвързвате полезното с приятното,но ще трябва да избягвате прекаленото хранително и финансово разхищение,за да не се получи обратния ефект,който вместо радост да ви донесе разочарование през април!
Бъдете внимателни когато сте на път,когато приемате или изпращате ел.информация!Грешките може да не са фатални,но ще създадат голяма бъркотия в дома и на работа!Затова не бъдете нервни,пребързани и заядливи,а заложете на търпението и логиката.
Със сигурност до края на март събитията за вас ,ще имат силно преобразуващ характер!Ценностната ви система коренно ще се промени по много причини,а от там и начина ви да печелите пари и да обичате!
Постепенно необвързаните ще пожелаят да се обвържат по сериозно,а семейните и обвъразните(интимно или професионално) да променят житейската си философия и отношения в семейството  и спрямо съдружниците им в бизнеса.

РИБИ-
За вас месец Март на 2015 ще остане в живота ви за винаги!Меркурий навлиза във вашата зодия,но и Слънчевото затъмнение е там,което ще ви донесе радикални промени за идните 3 години.
Ново начало в областта на творчеството ,търговията и издателската дейност.Също и за бизнес,свързан с развлечение и реклама.Много вероятно е,да получите професионални или лични предложения от по-възрастни и еродирани хора,които ще трябва да обмислите внимателно!Това е така,защото тази работата ще изиска  от вас с нещо да се разделите от до сегашното си ежедневие и програма!Със сигурност няма да ви е  лесно и ще претърпите пълна промяна във външния си вид и характер и начин на мислене !Сблъсъците с любимите хора,може да бъдат превъзмогнати в името на добрия ви начин на живот и развитието на един личен бизнес.
Всичко това може, да постигнете само, ако се освободите от изолацията ,в която сами сте се вкарали !Отдайте се на творчество и няма да сгрешите!
Бъдете  постоянни в чувствата си и не харчете за показност!
Също ,малките извънредни суми от пари спестявайте, ако искате да сте добре финансово и през идните месеци!





















Коментари