За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ 05.03.2015 20.05ч.
в зодия Дева
                                         
                                                         
Пълнолунието е деня ,в който Слънцето е в опозиция на Луната.Toва е момент,когато Бъдещето се противопоставя на Миналото,а Логиката на Чувствата!
От друга страна,Пълнолунията са един момент (на всеки 28 дни)когато имаме възможност да вземаме реални решения за бъдещето си,за разлика от Лунните и Слънчеви затъмнения,когато съдбата ги взема(защото сме пропуснали  да го направим) !

Днешното Пълнолуние е в оста Дева-Риби(14 градус),така най-силно повлияни ще са всички онези с планети и точки в тези градуси(+/-3  градуса) - Дева,Риби,Близнаци и Стрелец,т.е. родените  (04-09.09; 03-07.03; 03-08.12; 02-07.06)
Енергията му е насочена изцяло към поставяне на ред в настъпилия емоционален и финансов хаос, към настоящия момент в живота ни.
Желанието ни да подобрим начина си на живот и труд ,са едни от движещите фактори.
Така се заражда идеята да  реализираме една оригинална ,творческа идея,да променим  техническия подход в един работен колектив  или да се отдадем на една странна и нестандартна любов.
Участието на Венера в Пълнолунието и в сложния Т-квадратура на Уран с Плутон,ни кара да "разчистим сметките си" с некоректни лични или бизнес връзки.Най-повлияни са  всички  онези,които имат планети и точки в 14 градус на Овен,Рак,Везни и Козирог(03-07.04; 04-09.07; 06-10.10; 07-07.01).Събитията от тези дни ще имат коломинационна точка в началото на април.Ето защото ,ще трябва да им обърнете сериозно внимание.
Промените ще са неочаквани и свързани с големи предизвикателства,но и силни чувства!
Ето и сценариите в интимния  и финансов  живот до края на март -2015!
-„Любов и състезание“-по-добрия ще спечели
-„Секс или Любов и доколко е трудно  да се съчетаят  и двете в едно“
-„Агресия или компромис“
-„Доколко любовта може да се превърне в  сила за печелене на пари“……….S.Tompkins
„SOS-любовни триъгълници“!

Овен(разбира се)-ще сте №-1 секси и завладяващи, за много хора, но какъв избор ще направите за в бъдеще, от вас зависи!

Лъв-„любов мечта“ или с чужденец, както и един път в чужбина ,ще промени живота ви тотално!
Май е време за това,…какво ще кажете!

Стрелец-любов ,творчество, пари и деца!
Всеки получава своето, кой за каквото си е мечтал!

 Близнаци-приятелство и любов в едно! Сложно, лесно, това е вашия избор, но и късмет!

 Водолей-внимание, внимание! Двойни романтични връзки!
Много разговори ,срещи и приятни изненади, крият страст ,радост ,но и изневяра!

Телец-„Любов и бедност, не се скриват“, казват старите хора, а вие ще успеете ли? ..Тайните връзки са малко  опасни, така че, ще трябва да внимавате, ако сте обвързани!… Със сигурност, ще прелъстите някого, но дали и вие няма да се оплетете в тези мрежи след това?!В крайна сметка, сами си  ги „изплетохте“, нали така!

Козирог , Рак и Везни ще поставят радикално начало във връзките и отношенията си с другия пол и парите! Настъпва коренна  промяна в живота им! Мисля, че е Време  да започнат Отначало и на Чисто!

Козирог-откривате най-накрая сигурността, домашния уют и хармонията в лицето на любимия мъж/жена. Но преди това, ще трябва да „воювате“ за него/нея, защото няма да е лесно, а може да има и конкуренция, кой знае!

Рак-много ще се онези, които ще кажат за вас:“ виж ,какво добро и красиво момиче или момче“. Най-после ще бъдете оценени за вашите заслуги и избора за бъдещ интимен партньор ще е ваш.

Везни-не търсете идеалния/та в любовта, такива хора няма! Осъзнайте, че  освен "рози, страст и красота", има и задължения в една връзка! Надявам се този израз да ви помогне ,в следващия избор за напред!

Дева-„или всичко или нищо“, ще е вашето мото! Някои ще са обладани от много страст, а други от непонятна самота! При всички положения вие ще сте си го избрали сами ,а не съдбата!

Скорпион-вие със сигурност ,няма да скучаете през този период. Ежедневието ви ще е напрегнато, но ще е изпълнено с много флирт и страст, с човек от ежедневието, с който общувате всеки ден по телефона ,във фитнеса или на работа! Това ще ви зареди положително и ще повдигне самочувствието ви. Така приятното ще бъде обвързано и с полезното! За вас Любовта ще е свързана с образа на  перфектния човек!

Риби- не губете ума ,за да не загубите и парите !После ,ако объркате любовта с парите, пак нищо няма да се получи! Така че, разграничете секса, любовта и парите помежду им ,ако искате да има резултат за в бъдеще!

Магнетичното излъчване, нестандартни взаимоотношения и желанието ни да се почувстваме свободни и желани, ще бъде задоволено от един мъж(жена),с когото/-ято ще пожелаем да дадем началото на един по-добър и смел емоционален старт в живота ни за напред!
Може би преди това ще трябва да приключим със старото си и утежнено минало, та затова няма да ѝ е лесно на тази любов, но със сигурност ще си струва и ще е за добро!
Сексуалната възбуда и решителните действия във връзките ни в идните 20 дни,ще  донесат бързи и ясни действия!
Някой може да ви каже: „Хайде бързо, това е вълнуващо“ и „Искам те сега и веднага“ и така неочквано,да започне една нова и вълнуваща връзка (лична или професионална)!
За смелите Успех, а за другите съжалявам, може би през септември, ще имате втори шанс, но вече освободени от лошите си навици и непродуктивни връзки  !

Коментари