За връзка


mmil73@hotmail.com



Венера в Риби от 27.01-20.02.2015


Венера в тази зодиакална позиция е най-чувствителната и състрадателна,от всички останали.
Хората родени с Венера в Риби са много чувствителни,романтични
и изпълнени с много любов.Те са учтиви, благоразумни с другите хора и имат интензивно духовно чувство и интуиция.Те са толкова чувствителни и сензетивни,че могат да се изгубят в "океана от любов".Прекомерната чувствителност обаче, може да ги направи силно уязвими и  да им причини емоционална болка.Те страдат мълчаливо,никога не се оплакват и по-този начин ,често стават жертви на хора,които използват тази висша доброта у тях.
Венера в Риби никога не се стреми към слава,но ако някой ще бъде номиниран за слава и престиж в сферата на красотата и изкуството ,то тя е единствената,която може да вземе този приз.
Да се родиш с Венера в Риби ,наистина е късмет от Бога.Това са хора с голяма дарба в изкуството и външна красота,която привлича,като магнит.
Така жените с Венера в Риби ,никога не остават сами.Първо,защото дават безкористно любовта си и второ,те ще ви спечелят  със сладостта  , търпението и красивите си обноски.Те са хора,които са в хармония със себе си,а това създава топлота и любов,сред хората от тяхното обкръжение.Обожават животните и правят всичко възможно,за да създадат обстановка на състрадателност и любов за всички на Земята.
Taкива ще са любовните ни и творчески връзки през този период---безгранична любов,която води някои от нас до ЖЕРТВА!!!
Бъдете внимателни,защото първия аспект на Венера е със Сатурн-30.01.15
Край за една илюзия ,професионална връзка или платонична любов ,която е загуба на време,пари и чувства! 
Край за безразборното харчене на пари и време в емоции,които не нямат логичен смисъл!
Венера  в съвпад с Нептун- 01.02.15
Внимание !Доброто настроение и затоплените чувства са само временни!Краят е неизбежен и до ноември на 2015 ще настъпи за винаги.Така че, не хранете илюзиите си.Те са по-скоро токсични,отколкото сладки и животворни! 
Лош ден е за финанси и разходи,защото те, ще са напразно извършени,но пък Много добър за творчество и професии ,свързани с това.
 Венера в секстил с Плутон-08.02.15
Страстна любов!Любов,която е свързана с много ревност и борба за власт ,и пари! Всеки един от партньорите ще се стреми да покаже своето величие,надмощие и сексапил!Тук определено може да се каже ,че ослепителната красота ,ще спечели в един двубой!
Съвпадът на Венера с Хирон и хиасти с Юпитер-09.02-10.02.2015 
Сочи ,че тази любов ще дойде ,за да излекува раните ни и да промени живота ни,но ще трябва да заплатим цената!Всеки по своему!
Да направим избор ,между една мечта и лична цел или тази на една изпепеляваща любов,която ще вземе първата си жертва от самото начало,караща ни да се чувстваме на кръстопът! ....



Коментари