За връзка


mmil73@hotmail.com


НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ-19.02.15
                                     
                                  

Малко след полунощ в 01.47 ч. отбелязваме един нов цикъл от живота ни,който касае,радикалните промени в социалния ни и обществен живот,идеи,отношенията ни с хора от един,работен колектив,приятелите- близки или тези от социалната мрежа,както и чужденци(за онези които общуват с такива)!
Тези събития и промени  разбира се ,започнаха още през януари-2015,а сега им предстои преобразуване с цел по-доброто ни бъдеще!Имаме възможността да преминем от думи и идеи в действие.
Може да се каже,че края на Токсичните връзки и идеи е настъпил!
Какво предстои...
ОВЕН-Край за некоректните взаимоотношения ,между вас , приятелите или колегите. Някои хора си отиват,а други се появяват с цел личностното ви и интимно развитие.  Едно ваше желание  ще бъде изпълнено,макар резултатите му да станат видими ,след края на март!
Започва  период ,изпълнен с тайна страст и ентусиазъм!


ТЕЛЕЦ-ако искате нещо да се промени на работа или в отношенията ви в дома ,сега е момента.Със сигурност,ще имате тайни обожатели и хора ,които ще ви подкрепят,емоционално или финансово,може и от разстояние,но враговете няма да липсват!Бъдете внимателни и не участвайте в интриги!


БЛИЗНАЦИ-настроението ви ще се подобри.Може да се почувствате освежени и с нов поглед върху живота ,заради новите си философски или духовни занимания или пък,едно приключение да ви отведе далеч от ежедневните занимания и грижи.


РАК-благоприятно време, за да започнете един ,добър финансов план, план за икономии, да изтеглите заем или да се консултирате по тези въпроси.Може да поемете един важен пост или да увеличите трудовите си ангажименти.Добър момент също , да се съсредоточите върху въпросите на интимността,  да развиете своите умения и себепознание.


ЛЪВ-Преговорите и дипломацията ще бъдат подчертани през този период.Нови приятели и съдружници или нов начин в общуването на съществуващите взаимоотношения!
 Може да откриете, че това е един период за милосърдие и взаимопомощ. Също така е добра възможност да  установите контакти за развието на една идея ,която е свързана с много хора .Мисля че,подобна идея бе обсъдена в средата на януари.Със сигурност за вас ,е едно ново,начало за една пълна личностна промяна в положителна светлина.


ДЕВА-Това е добро време да се погрижите за бизнеса(работата ,ежедневието),  управлението му и повишаване на ефективността си, като реорганизирате или просто преобразите работите, работни места или начина си на живот ,като цяло. Също така ,е добър момент да се анализира всичко,свързано с доброто ви бъдеще. Този период е характерен още, с желанието ви да организирате нещата, но и да бъдете полезни за околните. С парите получени от работата или помощта на ваш близък или колега ,много от проблемите от настоящето ви,здравето и работата,като цяло ще бъдат разрешени.


ВЕЗНИ-начало за един творчески и романтичен период.Дните ви ще са изпълнени с радост и много приятни преживявания.Страстта  и сблъсъците във взаимоотношенията ви с другите,няма да лиспват ,но ще се решат във ваша полза!Ще ви се даде шанс за промяна такава, каквато бихте желали за напред.


СКОРПИОН-ново начало в отношенията ви с членовете на дома ,в това число  съпруга/та.Край и на отношения ,които не водят до нищо продуктивно."Лечението" на един стар проблем,емоционален или физически ,свързан с майката и бащата,ще ви накара да си отдъхнете. Това е и един,добър момент ,за да  направите,своите дългосрочни планове и да предначераете бъдещето си.Да  реорганизирате дома, кариерата,съпружеските си взаимоотношения или да създадете всичко отначало,като създадете  ново семейство,нов дом и започнете нов продуктивен бизнес.
 През втората половина на февруари ви чака много работа , ангажименти, но и напрежение! Затова пазете здравето си!


СТРЕЛЕЦ-сега е момента да научите нещо ново,да разширите мирогледа си,да се поучите от грешките си.Добър момент да  тествате вашите способности,да попълните  формуляри, за  нов обучителен курс, да напишете статия,благодарствени писма, да се обадите на хората,които искате да чуете или ви трябват,да им кажете какво мислете!Сега те, ще ви разберат и помогнат!С една дума имате възможността да организирате ежедневието си по-целенасочено.
Живота ви се подобрява значително. Любовта, децата и творчеството ще  са в основата на тази радост през този период. Всички онези блестящи идеи намират своя път и развитие и вие ставате щастливи!


КОЗИРОГ-сега спокойно и безпрепятствено може да организирате живота си,защото имате ясната представа,какво се случва с вас ,живота и любимите ви хора.Всъщност,това което ви харесва и задоволява интимно и финансово ,може да бъде осъществено и вие се чувствате особено щастливи.С една дума ,намирате начина да печелите пари,да ги харчите по-разумно или да инвестирате отлично.При всички положения самочувствието ви ,ще бъде задоволено!Трудностите от изминалия месец ще бъдат окончателно прекратени.


ВОДОЛЕЙ-ново личностно начало,свързано с дома,кариерата,съдружниците.Това е един период от  годината, когато се чувствате най-енергични и ентусиазирани.Новолунието на 19.02.15 за втори път е във вашата зодия от месец насам,т.е онова което не успяхте през януари,ще направите сега!
Помислете как ,може да се представите по-добре пред другите хора по  един,нов и по-блестящ начин,променяйки   навиците си например , завишавайки доверието към вас самите и избирайки  най-подходящата за вас обществено-професионална дейност и форма на общуване!  Сега е времето, когато ще бъдете забелязани и оценени по добава,затова действайте! Една ситуация, която ви напряга от известно време, ще бъде прекратена. Втората половина на месец февруари ще е изпълнена с ентусиазъм и множество обществени срещи, а това ще засили особено и самочувствието ви.Бъдете себе си  и ще се насладите на нови преживявания.


РИБИ-това е период за "разчистване на стари сметки",освобождаване от емоционални отпадъци и токсични връзки!Целта е да постигнете хармония с вас самите и средата ,в която живеете.Само след месец,ще сте готови за реализацията на творческите си планове,затова гответе се от сега за това! Ще може да се "рекламирате "по-добре в обществото,което пък,вие  е подложило на "строг тест" за отговорност,принципиалност и работоспособност.Трябва да  внимавате  с разходите и финансите като цяло, не вземайте решение на емоционална основа!Не бъркайте любовта с парите и работата,за да не ги загубите всичките на куп!

 

Коментари