За връзка


mmil73@hotmail.com


                         ВЕНЕРА В ЗОДИЯТА ВОДОЛЕЙ
                                       04-28.01.2015

                                                

След куп пожелания за щастлива Нова 2015 и за  едно Ново начало...нека узнаем от къде ще започнем?!...


Първата планета, която носи тази промяна е Венера,защото тя преминава от една в друга  зодиакална позиция .Следват я -Меркурий,Марс и Слънцето и така новостите постепенно са налице!
С Венера начело на планетно-астралните промени започваме от чувствата,парите и връзките ни,преминавайки към един нов  начин на мислене и живот(Меркурий във Водолей) ,но с известна несигурност в действията ни в следващите месеци( Марс в Риби след 13.01.15).
На повече социален живот и оригинални  идеи, ще разчитаме след 21.01.2015 с преминаването на Слънцето в зодията Водолей.Това ще е един, наистина преобразуващ период за обществените и лични ни връзки,от лятото насам!
Венера във Водолей носи със себе си странни срещи ,някои от които с недълготраен характер,както и малки и извънредни  суми от пари(или подаръци,или бонуси) .
Също и "Любов от пръв поглед" с хора ,много по-различни от нас  по възраст и култура.Много ще са и виртуалните връзки  ,както и тези с общо социален характер.

Ритъмът ни на живот ще се засили и ще започне да ни става "по -интересно" в ежедневието.
Любовните ни и обществени връзки ще са оцветени с малко повече индивидуална свобода,екстремизъм и леко бунтарство,търсейки различното в света ,около нас!


На 04.01.2015 Венера образува първия си аспект(секстил) със Сатурн .Интимни и обществени връзките  с хора  по-възрастни   и  еродирани   ще бъдат подкрепени и облагодетелствани по един или друг начин в името на общото благо,касаещо материални  и социални интереси.Това ще е основната им цел,поради която ще бъдат създадени и наистина ,няма нищо лошо.Ще си говорим освен за любов ,но и за пари  работа,както и за едно по-добро бъдеще,изхождайки от стари спомени!


Срещата на Венера в секстил с Уран на 13.01.2015 ще промени много от настъпилото спокойствие и равновесие в настоящето ни,защото една любов от пръв поглед или един витаещ магнетизъм,свързан с неочаквано запознанство и странно предложение,ще накара сърцато ни да  затрепти.Добър ден  и да опитате късмета си,ако имате подобен аспект в рождената си карта.
Мотото е, "шанс за свободните и отворени връзки" без обвързване!
Но,ще успеете ли да удържите на този сценарий?...
Много ще са онези ,които ще се влюбят до уши...,а други ще се объркат "сладострастно" в куп такива "свободни" връзки....


На 14.01.2015 Венера образува триъгълник със Северния възел на Луната. Една от множеството  приятелски връзки през този период е, възможно да предизвика странна Увереността,Симпатия и Оптимизъм у нас ,и наред с всичко това да  се изрази и разкрие  един ,ярък сантиментален интерес  от двете страни!
Късмет на всички желая,защото  хората с оригинални идеи ще спечелят вниманието на публиката и ще се сдобият освен  с бурни страсти и овации,но и с популярност!


Сложно става от 19.01-26.01.2015!!!
Духовните разговори и преживявания ще са в своя апогей и сила,което ще ни отправи в небесата.Така на  много хора може,този блестящ живот и любов към лукса да им се хареса до толкова,че  да изгубят мярка в разходите и чувствата!
Не са изключени някои приятелски  и професионални връзки ,между един учител и ученик или пък, вид духовен водач,да се превърнат в сантиментални ,без дори да разберете как ,това се е случило!
Сценарий...
"Ако аз те обичам ще те разглезя,ако  ти ме обичаш ,ще ме засипеш с куп подаръци!"....

 
Естествено в такива ситуации ще се намерят и завистници,които няма да забравят да ви подложат крак !
Та затова, бъдете готови за нападение и обстрел с яростна омраза и неприязън от тяхна страна !
На 28.01.2015 Венера преминава в зодия Риби и любовта става Вселенска , безгранична и  готова на всякакви жертви....
Повече за това в следващите ни статии....







Коментари