За връзка


mmil73@hotmail.com


           МЕРКУРИЙ В СТРЕЛЕЦ    
                     29.11-17.12.2014
                                      



"Oптимистично настроение,желание за повече вяра и смисъл в живота"
Всяка промяна на знаковата позиция на Меркурий води до различен подход на мислене и начин на живот.
Към какво ще ни насочи той от зодията Стрелец?..
Първо, общуването ни ще е вече открито и по-оптимистично,а не както беше преди месец(09.11-28.11) от зодията скорпион.Мисленето и разсъжденията ни ще се ръководят от дългосрочни цели и мащабни идеи,а не от дребни подробности и маниакални егоистични настроения.
Точно тук обаче ще е много сложно да се справим с ежедневието и ангажиментите си,защото ще ни е трудно да се  концентрираме в определена цел, разпръсквайки енергията си в много посоки,завладени от щур ентусиазъм на Меркурий в Стрелец!
Трябва да имате в предвид,че Ясното ни мислене може да бъде замъглено от прекалените обобщения и мотивацията ни към идеалистични убеждения,затова трябва да бъдем по-умерени и реалисти! 
На 30.11-01.12.2014 е налице квадратурата,между Меркурий и Нептун--->=фантазия,блян,лъжа или просто една мечта.
Добър период е,за хората на изкуството и романтичните мечтатели !От друга страна, е налице едно голямо неудовлетворение и безпокойство към всичко, което  ограничава действията и желанията ни. Много вероятно е,да не сме наясно какво точно искаме,както и с начина ни на поведение,спрямо другите!
Голяма е опасността също, да бъдем подведени и излъгани от някой,който изглежда идеалния приятел, любовник,носещ"ангелско лице" или пък назовава себе си " спасител и съвършения духовен учител"!
Сложността на този планетен аспект,ще се окаже трудност за Общите групови проекти.Много вероятно е,да се провалят поради неясна идеология и вътрешно разногласие!Не е добър период за стартиране на нови проекти,свързани с интелектуален труд!
С една дума не вземайте прибързани решения и внимавайте с документи ,вещите си и информацията ,която получавате!


На 07.12.2014 Меркурий е в отлична форма и особена щастлива комбинация(тригон) с Уран,който изразява по-висшата форма на човешки интелект.Сега е момента да кажете Истината,каквато е и да бъдете разбрани,да спечелите аудиторията с речта  и далновините си идеи!Със сигурност ще стигнете до вашите становища и убеждения,затова смело наред!Особено добра комбинация за фотографи и хора на ел.технологии,инженерите,механиците,астрономи и астролози,защото ще имат възможността да покажат талантите си!Много вероятно е, да чуем за нещо радикално в сферата на образованието и новите информационни технологии.


Периодът към средата на декември ще е наистина вълнуващ,защото на 11.12.2014 Меркурий образува още един щастлив аспект(тригон)този,  с Юпитер.
На първо място философското ни мислене и силния оптимизъм ще са силно подчертани!Ще имаме възможността да прокараме мащабните си идеи,свързани с  мечти и желания,обмисляни  от известно време.Това ще е и един Период,през който ще ни се даде възможността да пътуваме в чужбина или да се срещнем с хора от там!
Само се пазете от големите разходи и интелектуално-езиковото преувеличение на нещата!
След 17.12.2014 с Меркурий в Козирог,ще трябва да дадете отчет пред себе си и обществото за всичко това и няма да е лошо, да мислите преди да действате!



Коментари