За връзка


mmil73@hotmail.com


                          Сатурн е  нашата карма!   
                 Сатурн в Стрелец-23.12.2014-21.12.2017
                                      
                                    

Кармата е свързана с универсалния закон  в природата за причината и следствието,

"каквото посееш,това и ще пожънеш".


Сатурн  в индивидуалния ни хороскоп е 

 "Ключът към обществените ни постижения. "
Сочи  процеса на трансформация ,чрез който страховете ни  могат да бъдат преодолени.

Всеки път,когато нещо старо  бъде заменено с нещо ново,изпитваме подсъзнателен страх.
Страх,който винаги е причинен от неизвестността от наложеното ограничение и известна доза песимизъм!Решението е в твърдия  характер ,вярата и силната воля.

Трябва да се научим да приемаме предизвикателствата и  промяната, за да участваме в природната еволюцията!
Нищо в заобикалящата ни среда  не е статично.То се движи и развива.

Затова,ако един вътрешен проблем  не намира решение се намесват външни фактори за неговото разрешение-Сатурн!

Това е  планетата -Учител и Съдия . 

Записва всички наши действия, положителни и отрицателни и в зависимост на получените резултати някои биват възнаградени или "съдени",както по закон на Кармата.

През октомври 2012 Сатурн промени позицията си и се премести в зодия Скорпион.Там  остана  до декември 2014 ,като  се връща отново за малко -16.06-18.09.2015.


Много важен ще е и периода 06.04-26.08.2017!
К
акво всъщност се променя от 2013 до края на 2017?  ...
Това е период за ревизия от носно,какви е  ценностна и финансова система в света и в личен план за всеки един!
Зодията скорпион сам по себе си е дълбоко кармичен знак,който носи информация за действията на хората не само от настоящия им живот,но и от минали инкарнации,т.е прераждания.
Така се наложи   през периода 2013-2015 да се справяме с уроци  от миналото ,което накара много хора да си зададат въпроса,"Защо всичко това  се случва на мен и какво съм направил ?"
В такива случаи не проклинаме съдбата си,а приемаме предизвикателствата като възможност да оценим истинската си същност на  съществуването ни.
 През този период личните ни,професионални и обществени връзки  бяха анализирани,трансформирани и прекъснати  по причини икономически или дълбоко-морални!
 С една дума всичко онова,което се оказа  без  стойност за бъдещето  и  развитието ни  си отиде и  бе принудително  трансформирано. 


Човешкото общество е в процес на дълбоко морално и социално преобразование с върхов момент през 2008-2020!


През изминалите две години на октомври 2012 до декември 2014 всички ние , открихме загубените си  морални ценности  по един строг  и неприемлив за нас начин!

Но, нищо и никога не може да се реши без усложнения и препятствия,както и  не може да бъде изграждано в условия на хаос!
Намесата на съдбата е ,именно за  да положи ред в името на прогреса!
Унищожавайки старото и непродуктивно съществуване,замествайки го с нещо ново и иновативно!
Най-големите материални и емоционални трудности бяха за 


Скорпион,Телец,Лъв и Водолей които разбраха,че парите и секса без морал водят до падение и изолация,а обратното до висше- интелектуално и обществено положение.
 
Рак,Овен,Везни,Козирог  положиха по труден за тях начин и  с много лишения, основите на един нов живот и развиха идеи които им подсигуряват  по-добро бъдеще и висок обществен стандарт.

 
Стрелец,Дева,Риби и Близнаци бяха принудени да променят отношението си спрямо парите,секса и връзките си на работа и в семейството с цел,бъдещето им  генетично,материално и финансово оцеляване !






                                     Сатурн в Стрелец


                                    
                                        23.12.2014-21.12.2017


"Преобразуване и редукция в целите , вярата,морала и справедливостта"

"Побеждавайки гордостта, човек става приятен. Преборвайки гнева, той става весел. Преборвайки страстта, той става преуспяващ. Преборвайки алчността, той става щастлив."

                                           Арабска поговорка
 
Много са нещата,които водят до провал и обществена деградация!

Време е("казва "Сатурн)  ,а и трябва вече,да бъдат разрушени и премахнати и на тяхно място  изградени здрави морални и социални връзки в обществото,с цел  да  запазим  личността си,нацията и държавата !
Преминавайки разбира се през много конфликти на интереси,критични    нагласи и предубеденост!
Ще бъдат засегнати въпроси за равновесието ,между логиката и интуицията. 

Много Νew Age течения,лъжливи лечители и учители ще бъдат унищожени и разобличени,защото хората ще открият комерсиалната им същност и измама!
Липсата на реална представа и ясни цели у човека в следващите три години(2014-2017), ще го накара да изпадне в състояние на стрес ,  страх,песимизъм и без перспектива!

Увеличението на грипни и др.епидемии и депресии сред хората, ще е резултат на лошите им навици и безсмислен начин на съществуване, водещ до телесна и обществена разруха!
Духовният разпад на обществото през последните години ще накара религиозните течения да претърпят метаморфоза ,като се засили все повече  тяхното влияние,но най-вече радикалния фанатизъм и пуританство !
Философията и софизмът ще са в своя апогей,помагайки на хората да се ориентират  правилно в изграждането на обществения си имидж !
 Министерството на образованието и науките ще  преструктурира приоритетите си и начин на работа,за да отговорят на потребностите на обществото и неговите изисквания.
Много от нас ще пожелаят да се върнат към старите духовни традиции , религии и вяра,които са се доказали във времето.
Въпросите ,около абортите и генетичното инженерство ще се окажат основни теми за дискусии и дебати,относно бъдещето на човешкия род.

Неработещите съдебните  системи по света  ще бъдат  размити и разградена до основи.

Много скандали и измами в тях ще се разкрият ,след което ще се наложи да бъдат изградени  отново и изцяло!
Голяма чистка ще настъпи и на политическата сцена както у нас,така и по света!

Много политически формации ще изчезнат ,а други ще се зародят.
Силният натиск и засиления превес на радикални и националистически течения,ще доведе до атентати и опит за покушение на известна обществена личност(политик).
Метаморфозата  в Европа и света ще се засили,а през 2018-2020(особено важен период за България ) ще настъпи  краят в световното преразпределение на силите!
Нови световни договори ,нови граници, нови обществени системи и организации на държавност и управление ще бъдат създадени !

През пролетта на 2015 и ноември -'15 ще има възобновяване на обществените сътресения,сблъсъци и геополитически връзки в Русия ,Азия и южните ни съседи(Турция и Гърция).
Моралът,вярата и етиката са едни от най- важните елементи за здравите основи в обществените структури в изграждането на една нация и държавна организация!
Това ще са жизненоважните  ни цели,по които ще работим в идните три години( до 2017 )с цел  оцеляването ни !
Решението и справянето с целия този обществено-политически и морално-религиозен хаос ще ни направи по- свободни ,заменяйки стария държавен и обществен модел с нов!

Поемайки контрол над безправието  и установявайки  норми на поведение ще засили  личностния ни авторитет,просперитет и обществено-държавни граници!
Целта на Сатурн при транзитите му е да ни застави да "поправим" всичко "развалено и не работещо " !


Върху какво ще работи всеки един от нас от 12.2014 до 12.2017...


ОВЕН-събитията в идните няколко години ще ви накарат да потърсите отговори по много житейски въпроси ,свързани със смисъла на живота и бъдещето ви.По повод това, решение ще   откриете в различни философии и религиозни течения.По един или друг начин успеха  ще зависи изцяло от вярата ви към живота ,както и доколко сте убедени в това което правите!Може би, ще си зададете и въпроса :"дали сте достатъчно амбициозни или живеете -ден за ден , в страх и песимизъм".Много е важно да имате цел  и посока за развитие,за да не се изгубите в безцелно скитане и лутане  в различни философски и житейски течения и идеи!


ТЕЛЕЦ-трудности  и задължителна равносметка ще настъпят в сферата на интимността през този период до края на 2017,в споделянето и общите ресурси.Имате страх да се отпуснете и разкриете пред другите ,за да не се обезличите по начин ,който само вие разбирате!Но за съжаление ,това може да ви направи по-самотни,отколкото сте сега!Недоверието ви спрямо хората до вас често ще е обида  и трудност в общуването  ви,като цяло.Решението е, да откриете "Кой сте и Какво искате" в този си живот,отхвърляйки страхове и спасявайки душата и тялото си от емоционална  и финансова разруха. По тази причина ,не са изключени и някои проблеми с наследства-имоти,общи пари,банкови операции,инвестиции и различни болести.Преодолявайки страха обаче,от края на един начин на живот и смъртта,които са в основата на паническите ви преживявания ,ще излезете от настоящата  изолация. Една силна философия и смислен начин на живот в действителност,би ви направил материално успешни и емоционално щастливи хора!


 БЛИЗНАЦИ-предстои  ви да докажете сериозността на връзките и взаимоотношенията си с другите!Няма да ви е лесно,защото липсата на ясна цел до сега ,отговорност и силни убеждения  в общуването ви,  е довело до криза !Вместо да обвинявате съдбата за лошия си късмет и избор,потърсете за една истинска и стойностна  житейска философия вътре във вас и ще успеете да подпишете един реален и дълготраен професионално и съюзнически договор,както и да сключите  брак,ако сте  необвързани и влюбени.Не бягайте от отговорност,а я поемете ,ако искате да имате  ценз в обществото !Ако пък наистина вярвате ,че хората до вас към настоящия момент не ви дават възможност за личностно израстване прекратете ги или си поговорете сериозно с тях !Ясно е ,че търсите сигурност,но ще трябва да се потрудите упорито за това!
Така ,някои близнаци ще се задомят,други разведат,(с продължителни бракоразводни дела за съжаление),а трети ще подпишат договор за съдружие с един ерудиран човек  и със сериозни ангажименти за напред!


РАК-трудности,множество ангажименти ,сметки и отговорности в ежедневието и в  работата може да засегнат  здравето и професионално -трудовите ви взаимоотношения.Това води  до страх и недоверие в бъдещето!Следователно е време за тотална промяна в начина ви на живот и работа!Знайте ,че неизразените емоции и нереализираните желания ,както и натрупани страхове,водят до множество болести.Започнете с промяната в начина на мислене ,работа и живот и след това  ще станете  оптимисти с повече вяра в бъдещето , забравяйки за раните в миналото!


ЛЪВ-няма да ви е лесно през идните три години да изразите творческите си таланти и радост спрямо  другите хора,заради многото отговорности  към съпруга/та,децата,бащата или едно хоби.Това ще ви накара да сте малко повече замислени,отколкото театрално настроени!Но,ако продължите да засилвате песимизма си,вместо вярата във вас и не  изграждате и развивате талантите си е възможно, бъдещето ви да  изглежда още по-сиво, отколкото е!Предизвикателството на всички трудни ситуации и събития ще е с цел, да повярвате и реализирате съзидателния си дух.Да не изпитвате съмнение,че вашето творчество ,талант и любов(хоби и добри намерения) ще бъдат отхвърлени и неразбрани,че децата и любимият не   ви подкрепят достатъчно и не ви обичат!Това е резултат от изкуствено изграденото у вас, слабо самочувствие ,а не от истинска реалност!
Всичко това може да  ви накара  да се лишите от създаването на потомство или да отложите   план -мечта ,като  продължите да поддържате  лошите си взаимоотношения с любимите хора.Истината е,че само радостта от   любимите хора,както и развитието на едно творчество е онова, от което бихте получили  шанс за обществена и личностна реализация през идните две години!


ДЕВА-имате да решавате сложни кармично-семейни взаимоотношения разраснали се много отдавна ,а за някои от вас дори те, да касаят една  минал ваш живот инкарнация(прераждание)!Всичко започва на  емоционална основа и изградени навици, свързани с бащата или майката  в детските ви години!Със сигурност липсата на любов , топли грижи или материална сигурност в детството  са причината за трудностите в отношението ви с близките хора днес,в дома и обществото.
Ако често си повтаряте ,че не е възможно да бъдете обикнати и че все нещо ви липсва ,така и ще си  остане за винаги!Дошло е време да го промените,като замените философията си и начин на мислене,живот и убеждения радикално!Най-тежко става,когато се опитате да компенсирате емоционалния хлад и яд,с трупането на материални придобивки и финансови интереси спрямо другите .Продължението в тази посока на създаване на връзки ,взаимоотношения и навици ,ще ви депресира и изолира още повече.Но,ако искате да бъдете прегърнати и възхвалени,ще трябва да  направите същото и с другите.Спасението  е,в тежката и упорита работа от тук на сетне,във вярата и уважението към вас самите,както и безвъзмездното даване и помощ на хората от близкото ви обкръжение.Всичко това  ще ви помогне да изградите авторитета и името си в обществото !Силата е  в благата  и всеотдайна душа,а не в яростното преследване на материалните и интелектуални придобивки.


ВЕЗНИ-главната задача пред вас до края на 2017 е да промените начина си на поведение и изразяване така,че да бъдете разбрани правилно от другите хора !Ако не споделяте,ако не се рекалмиарте няма начин да бъдете забелязани и оценени.Силата и вярата разбира се, идват със знанието и ако, чувствате пропуски попълнете ги с обучителни семинари или преквалификация!
Много е важен начина, по който ще изразите себе си от тук насетне.Плахостта,стеснението и разочарованието няма да ви помогнат . Трябва ясно и силно да отстоявате  идеите и позициите си.
Избягвайте снобизма и изолацията,както и мрачните мисли!
Повечето разходки,четене и общуване ,ще ви се отразят много добре на самочувствието !


СКОРПИОН-несигурността и трудностите в сферата на парите ,любовта,материалните ресурси и разклатената ви ценностна система ще са в основата на слабото ви самочувствие и жизнено неудовлетворение.Докато не се справите с всичко това като ,"кое всъщност е, истински стойностно и важно за вас "ще продължите да сте напрегнати ,обидени и уплашени.Всеки един от вас,който се опита да компенсира с показност на един хубав дом,кола ,пари или власт,както и ако, сключите брак с цел всичко това,ще има в действителност по лоши последици отколкото предполага.Истината е, в изграждането на  нова и стойностна ценностна система с повече морал и вяра в човешката душа!


СТРЕЛЕЦ-емоционалното напрежение и недоверието към вас самите, ще направи живота ви през идните три години тежък.Залагайки на амбициите си и показвайки желязната  упоритост пред другите ще успеете на всяка цена!Трябва да знаете ,че множеството ангажименти до края на 2017 ,ще допринесат за добрия ви бюджет и здрава ценностна система през 2018.Ще трябва да следите обаче,сериозно за здравето си и да не се преуморявате , поемайки повече труд,отколкото може да свършете!Поставяйте си само реални и изпълними цели и ще ги осъществите!


КОЗИРОГ-общественият ви успех до края на 2017 може да бъде подкопан и саботиран от силния ви вътрешен страх "за вина и отчаяние".Силното самоограничение в изразяването на жизненоважните ви потребности също,е пагубно.Затова запазете самообладание и  се помирите със страховете си!Тогава ще станете по-спокойни, здрави и трудоспособни.Не е възможно вие, да сте виновни винаги за всичко и всеки!Отговорност носете само и единствено за самите вас !Помощта и грижата на хора в нужда ,било то в болници,институции и психологични консултации е една от добрите възможности за бъдещето ви обществено израстване.Избягвайте изолацията и страха от интимност с риск, да не бъдете отново наранени!Да,със сигурност преминавайки през разочарованието ще станете по-разумни,но е нужно в едни момент просто да се доверите на любимия човек!Не е задължително цял живот да бъдете наранявани и да се държите на разстояние.Променете душата и мислите си,отхвърляйки страховете . 2018-2020 ще ви възнаградят за положения от вас  труд и усилия !


ВОДОЛЕЙ-ако се обграждате с огради и морални задръжки ще става все по-сложно до 2018.Неправилният ви подбор на приятели и идеологии,както и недоверието ви да се вградите в обществото от страх,за да не загубите оригиналността си ще ви създаде особени личностни и обществени проблеми.Трябва да работите върху личностните си качества ,които биха ви направили един "добър приятел" ,а не радикален бунтар заради идеята !С една дума не рушете приятелствата си през този период независимо че, ще ви е много трудно в групи от хора ,с общи интереси и колективи.Изграждайте тези контакти с търпение и разбиране ,защото това ще ви направи обичани и с обществено признание през 2018!


РИБИ-странно ,но факт е,че навлизате в период когато хората ще започнат да  ви обръщат повече внимание .Особено важно ще се окаже и  факта:"Как изглеждате в очите на хората" и " Как ви оценяват те" !Желанието ви е   да ви приемат  като силни ,умни и уважавани,но разбирате,че всичко това ще трябва да бъде подплатено и с упорит труд ,стил и логика!В противен случай ще се получи обратния ефект! Научете се да приемате  аплодисментите ,но и критиката!
Така е, с всеки ,който е изложен на вниманието на много хора и е добре да свикнете с това!Издигнете ли се твърде бързо в кариерата до края на 2017 и не разберете важността ,смисъла и отговорностите  от всичко това,ще слезете по същия  бърз начин!

За целта,развийте отличните си организационни и духовни способности,подкрепете философията си с повече доводи и информация и успеха няма да закъснее.
Ключът е  в отговорността, търпението,дисциплината,стила,логиката,издържливостта и най-вече в реалните цели! 

П.П.-Винаги четете за зодията и Асцендентения си знак










Коментари