За връзка


mmil73@hotmail.com


ЮПИТЕР -мъдрост,богатство и преувеличение!
                                                  Юпитер в зодията Лъв от 16.07.2014 до 11.08.2015
                                 


                      

Планетата Юпитер в определена зодия и дом в хороскопа на всеки един от нас сочи, кое и къде е нашето обществено израстване и лична реализация.

Къде ще се почувстваме задоволени духовно и материално?
Юпитер в зодията Рак от лятото на 2013 до 16.07.14 носеше сигурност  в чувствата и семейството ни.Всяка трудност преодолявахме в прегръдката на домашния уют и близките хора,но пък се оказахме плахи за радикални действия и промени в живота.Избирахме по -сигурния,стар и изпитан начин на живот.Предпочетохме икономията пред щедрите инвестиции и грандиозни проекти. Много представители от земните и водни знаци(Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог и Риби) разшириха,смениха и уголемиха дома и семейството си с цел по-добро бъдеще.Всички ние започнахме дейности и идеи,свързани с дома,спокойствието и сигурността.Някои създадоха свое поколение,други се замислиха сериозно за това,други промениха  навиците си.
Юпитер в зодията Лъв обаче, ще донесе повече енергия, самочувствие и драстични действия.Творчеството,финансите,децата и любовта в живота ни,ще са в подем и развитие.Сега ще имаме повече възможности за инвестиции и печалби.Много хора ще покажат ръководните си и творческите  умения. Ще съберат смелост да рискуват!

Внимавайте само,за да не заложите всичко и рискът се окаже пагубен,защото освен горепосочените положителни черти, Юпитер има и своите отрицателни ,а това е преувеличението!
Много хора от огнените знаци(Овен-Лъв-Стрелец),ще имат моменти и ситуации до август 2015, в които нещата може да излязат извън контрол,имайки усещането ,че са на "върха"!
Дори и да е така обаче,ще трябва да запазят самообладание,защото е много трудно да се задържиш там за дълго!Не случайно, старите хора казват че,"много хубаво не е за хубаво"!
Нека разгледаме ,Коя е тази добра възможност,късмет  за всяка една зодия в следващите 12 месеца.




ОВЕН-за вас следващите 12 месеца ще са изпълнени с много ентусиазъм за развлечение,любов,риск и творчество. Успех,радост и печалби очаквайте от страна на вашия интимен партньор, баща, деца,хазарт или развитието на един творчески проект. Местата за забавления,като ресторанти,клубове, театри,училища и  социални мероприятия освен,че ще ви развличат може за някой да се окажат  и възможност за печалба. 


ТЕЛЕЦ-разчитайте на повече духовно и семейно спокойствие в идните 12 месеца.Създаването и разработката на един имот ,получаването на наследство,наеми от земя или помощ от вашето семейство ще увеличат финансите и сигурността ви.В рамките на тези 12 месеца(до 08.2015) ще имате повод за красиво семейно празненство,като годеж,сватба или освещение на един дом.


БЛИЗНАЦИ-в следващите 12 месеца ще сте много по-смели и решителни в мислите и действията си.Ще пътувате често в чужбина или на дълъг път, ще имате множество приятни ежедневни ангажименти.Ще погледнете по-философски и оптимистично на живота.Много по-лесно ще се приспособявате към всяка една промяна,отколкото до сега.По-младите ще започнат в ново учебно заведение,други ще се дипломират,трети ще развият журналистическите си и комуникационни умения.Учители,студенти,журналисти,шофьори,рекламни агенти,хората занимаващи се с телевизия и радио,ще се изкачат на върха и ще осъществят целите си!


РАК-вие се разделяте с Юпитер,който ви беше "на гости" от лятото на 2013 до сега(16.07.14),получавайки заряд за личностно развитие.Сега идва ред да усвоите  резултатите от действията си.Със сигурност ще имате повече пари в портмонето по една или друга щастлива случайност.Но,ще трябва да внимавате с разходите,покупките и развлеченията!Също със сладкото и храната,за да не се окажете с килограми в повече, след една година.Ще имате сериозно професионални предложения,които ще ви донесат удоволствие и пари.Това са различни увеселителни и търговски дейности.Печалбите могат да дойдат и от гласувани държавни постановления или като увеличаване на доходите ви,като цяло от работа,социални помощи,издръжки,застраховки,пътувания надалеч,както и от литературни произведения .


ЛЪВ- късметът в следващите 12 месеца преминава на ваша страна.Юпитер ви е нагости!През този период, щедростта,оптимизма,лидерските ви изяви и творчески наклонности ще бъдат ярко подчертани.Заредени сте с повече енергия,настроение и движение.Логичната мисъл и креативни идеи,ще са в основата на успеха ви.Ще бъдете забелязани от известни и силни личности( като банкер, съдия, лекар, адвокат, преподавател,свещеник,  правителствен служител),които ще ви подадат ръка и предоставят възможност за  лидерски позиции в областта на социалните, образователни и бизнес среди.Ще трябва обаче да се пазите да не бъдете наивни,хипер-емоционални и  егоистични !Пазете се също от болести, които са получени по кръвен път,от чернодробни усложнения, затлъстяване или разширени вени!


ДЕВА- през следващите 12 месеца ще сте заредени със спокойствие и много любов към хората и  животните. От друга страна обаче,може да ви липсва обективност в мислите и действията.Много важно е,преди всяко ваше решение да обмисляте много добре всяка ваша дума и постъпка.
Ще имате успех в областта на медицината,философията,химията,обществени и инвестиционни институции, както и в областта на дарителството и грижата към бедните, слабите и животните.Ще надвиете враговете и страховете си!Ще промените душевната си нагласа изцяло.


ВЕЗНИ-вие може да очаквате печалба от запознанства с хора,с добро социално положение(като парламентаристи, съдии, банкери, лекари, професори). Амбициите  си ще постигнете с помощта на влиятелни приятели.Една мечта става реалност!Ще имате много социални контакти и участие в различни мероприятия.Пътувания в чужбина или хора,намиращи се там ще променят живота ви изцяло.


СКОРПИОН-Възможности и успех в професията ви, очаквайте в следващите 12 месеца.Помощ от роднини,както и хора с висок социален статус.В даден момент от тези 12 месеца ще се сдобиете с  добри морални и влиятелни позиции в обществото,но само ако сте положили истински усилия за това!В противен случай проблемите могат да станат много повече и да се решат само по   съдебен път! 


СТРЕЛЕЦ-в идните 12 месеца разчитайте на своята силна интуиция и добра случайност.Печалби и успех очаквайте от чужбина или хора намиращи се там.Философски и религиозни течения ще направят живота ви по-смислен през този период.


КОЗИРОГ-печалба и успех от големи финансови организации и наследство.За някои и окончателно решение за психологичните им проблеми от последните четири години.Хората с добър нюх и организация ще успеят да инвестират в имот ,в едно добро съдружие или да сключат брак(съдружие,съжителство) по интереси.Пазете здравето си!Ако имате сърдечни проблеми или заболявания на кръвта и кръвоносната система ще имате добрата възможност да ги разрешите. 


ВОДОЛЕЙ-Успех,пари и обществено задоволство,очаквайте от едно съдружие,съдебно дело,вашият интимен партньор или от една търговска сделка.Със сигурност изборът ви през този период ще е с надежден и честен партньор.Той може да се появи и съвсем ненадейно в живота ви,но пък ще ви промени изцяло.


РИБИ-печалба и успех в следващите 12 месеца ще дойдат от извършените от вас услуги и работа.Хора от средна класа ще застанат до вас и ще ви помогнат.Добри дни, за да разрешите здравословните си и житейски проблеми,но и се пазете от такива!

Коментари