За връзка


mmil73@hotmail.com


                         ВЕНЕРА В КОЗИРОГ
                                                

                                  09.12.2014-04.01.2015

                                                     



                                                   
В Астрологията Венера показва как човек обича и изразява  своите чувства,каква е неговата ценностна система,както и къде може да срещне любовта или какво би, допринесло за по-добрите му финанси,комфорт и  начин на живот .
 От друга страна трудните аспекти към Венера в хороскопа ни сочат сериозни проблеми в тези сфери,водещи до самоунищожение и морално падение!Затова ценностната система на всеки един от нас е решаваща за бъдещето му.Дали ще се извиси или самоунищожи!
Днес ще се запознаем с Венера в зодията Козирог.
Когато една планета навлезе в един астрален зодиакален знак приема и неговите основни, характеристики и особености.
Козирог  е зодията на Държавната власт,висοкия обществен стандарт и статус,характерно обозначение е за възрастните или еродирани хора в обществото и личния ни живот.
Всичко ,което  има установени форми  на поведение и етика!
С  една дума,любовта и парите ни в следващия период от време ,ще придобият един много по-сериозен характер!
Ценностната ни система ще бъде подложена на сериозни проверки.Възможно е мерките за "затягане на коланите" да се увеличат.Обществото ни все повече ще бъде разделяно на бедни и богати!
Връзки лични или обществени,които нямат стойност ще бъдат прекъснати.
Незаконни сделки ще бъдат разобличени и наказани!Затова пък ,който е вложил усилен труд и умения в една идея, ще бъде щедро възнаграден.Това може да е издигане на висок пост,брак с високопоставена личност,добро място в кариерата или утвърждаване в обществото! На всеки му според заслуженото!!!!Понякога тези бонуси не сме натрупали в този ни живот,но и в някои от миналите.Също ,ако сега не ценим себе си и околните,  рано или късно ще бъдем наказани!Няма нищо случайно,както не е случайно да се родиш беден или богат!Но и съдбата също, отвръща на всяко наше действие,положително или отрицателно,в зависимост от поведението ни!Не е порок нито да си беден ,нито богат!!!Порок е ,ако не правиш нищо да се промениш в положителна,човешка светлина!!
За времето(10.12.14-04.01.15) ,когато Венера ще бъде нагости в дома на строгия Сатурн(зодия Козирог) ще е ѝ трудно с множеството изпитания и тестове за издържливост и качество на нашите връзки и морал!


На 13.12.2014 Венера  образува страстен тригон с Лилит(планета подчертаваща,тъмните и страстни черти от характера ни).Желанието ни за флирт и тайни любовни сценарии ще бъде силно!В този сценарий на бурни страсти се включват и тайните, мистични връзки с хора ,чието лице е забулено в тайна и изпепеляваща страст!
Тези връзки  няма да имат класическия облик на една еротична любовна история,а ще са  тайни или платонични!
Не е лошо Дева,Риби,Близнаци и Стрелец от първата декада(27-29.08,23-25.02,25-27.05,27-29.11) да си изяснят интимните  взаимоотношения,преди да действат!


14.12.2014 е поредния ден на силни еротични и творчески емоции!За хората на изкуството това са много силни дни за творчество,декор и различни музикални и рекламни изяви.За любов и пари обаче, ще искате мнението на трети човек или специалист,за да не бъдете подведени от силните си емоции по една идея-мечта или идеалния образ!С малко повече реализъм всякаква опасност може да бъде избегната!Не играйте също, ролята на Спасителя и всичко ще е наред!
Със сигурност Козирог ,Рак и Риби(26-28.12,26-28.06,23-25.02) от първата декада  са с най-голям % и шанс да открият своята любов или да реализират една голяма творческа мечта!Други ще получат своята известност ,за която се трудят от дълго време,а трети просто ще се радват на добрите страни от живота!


Сложно става на 21.12.2014(Венера е в съвпад с Плутон) и то,точно преди Коледа.Ще трябва да овладеем страстите и бурните емоции.Да не бъдем крайни в желанията си!Да избягваме завистта ,изпепеляващите думи ,ревността и да не бъдем деспотични!Понякога е по-добре да оставиш една ситуация да се успокои преди да вземеш решение или пък,да се откажеш от нещо завинаги,ако то няма бъдеще и истински смисъл!В такива моменти слушайте музика,разхождайте се и четете нещо ,което би ви успокоило и помогнало да разберете чувства си!
В тази група са Овен,Рак,Везни и Козирог от втората декада(02-05.04,05-07.07,06-08.10,04-06.01)


Също ,около 21.12.2014 Венера е и в квадратура с Уран,а това води до радикални и не стандартни връзки и неочаквани раздели.Те може да са много вълнуващи или стряскащи,но няма да е за дълго!Така ще и с финансите,може изведнъж да се окажем със солидна сума от пари,но няма да е за постоянно.Затова внимавайте с парите ,любовта и големите разходи за луксозни забавления!
Не е изключено през този период  да имаме кратки и вълнуващи запознанства,но и раздяли ,за онези които поддържат любов или бизнес без переспектива , смисъл и бъдеще!


Така на 23.12.2014 някой ще се събудят от един  "сладко-романтичен сън"!
Каквото и да се случи обаче, то е, за да ни научи и "излекува"  ,да ни направи по-добри и второ,ако сме разумни и не бързаме след Нова Година(2015) всичко ще бъде ясно и сигурно!Истинските чувства ще бъдат закрепени със сериозни взаимоотношение и предложение за брак,а другите просто,ще отпаднат !
Истината е ,дали влюбените ще намерят смелост през този период ,за да изразят чувствата си?!...


На 03.01.2015 малко преди да напусне зодията Козирог,Венера се среща и с Управителя на зодията -Сатурн в подпомагащ  секстил!
Бъдете готови за една възможност,да се срещнете с ваш стар приятел или да получите добро предложение за съжителство,съдружие или брак!
Предложението ще е сериозно !
Струва си да помислите!
Добър период е и за инвестиции в имоти и участие в големи корпоративни дружества!
Ако срещате някакви финансови затруднения,може да разчитате на свои родни или хора с висок обществен статус!


В общи щрихи за всяка зодия.Има значение и в коя зодия е вашата рождена Венера ,освен зодията и Асцендентния Ви знак!


ОВЕН-за вас празниците ще бъдат вълнуващи.Множество обществени срещи и изяви.Талантът и красота ви ще бъдат забелязани от жени с власт,а това ще ви носи любов,пари и слава!Бъдете внимателни,за да не излезете "извън релси "с толкова блясък и красота!Това важи повече за семейните,а за не обвързаните се налага  да имат по-точна преценка към всичко и всеки,защото творческите им и любовни предложения ще са много!В края на този период може да се окаже ,че са се разделили не с когото трябва,заради "блестящи "възможности и бурни страсти!Сигурността и Вярата във самите вас най-вече ,ще накара   много хора също, да ви повярват и гласуват доверие. Така че, със сигурност след Нова Година,очаквайте сериозни предложения в интимен или професионален план!


ТЕЛЕЦ-Венера в Козирог ви носи  срещи и приятни преживявания с ваши роднини,деца ,чичовци и лели,както и близки приятели,идващи  от далеч.За необвързаните една любов с чужденец или път в чужбина,може да промени живота ви за винаги!Семейните на свой ред ще имат възможността да се порадват на красиви и щастливи празници !
Всеки от вас ,чиято работа е свързана с развлечение,творчество,философия или туризъм,може да разчита на много добри доходи,защото  Управителя Ви-Венера е в много добра позиция!Ще трябва обаче, да ги спестите ,защото в Началото на 2015 ще имате възможност за една добра сделка-инвестиция ,било то в материалния или интимния свят,като цяло ще се  сбъдне една ваша мечта!Грижете се за здравето си и не се преуморявайте,защото ангажиментите ви ще са много ,а силите ви на предел и не са изключени злополуки!


БЛИЗНАЦИ-вие със сигурност ще бъдете подпомогнати финансово от другите,било то с различни кредити, бонуси,пенсии,издръжки или заплати,ако сте на държавна работа или пък на частна практика!Семейните пък,могат да разчитат и на портфейла на съпруга си!От носно емоционалните  ви изяви и любовта,не е сигурно колко от вас ще пожелаят силният шум и блясък или ще предпочетат тихата и загадачна обстановка на домашния уют!Връзките ви като цяло,ще имат един таен характер или може би,ще са изцяло ориентирани към финансовото ви благополучие и чисто сексуални нужди!
Не е изключено да предпочетете да се разделите с някого окончателно и да се огледате за нещо по-сериозно.В случай ,че имате истинска връзка ще кажа че,май е дошло време за брак и сериозни предложения!
Добре е,че не разкривате намеренията си пред приятелите ,защото сред тях има много завистници !Пазете се  от лукавите страсти и не честните(не законни) финансови сделки по принцип до края на годината,а след това ще имате възможността да обмислите едно сериозна предложение!


РАК-в стремежа си да се почувствате щастливи и обичани ,може да излезете извън рамките на нормалното ,както с финансите,така и в любовта!Затова внимавайте с кого се обвързвате,за да не се повторят грешките на лятото и 2002!
За представителите от втората декада(02-12.07) ,се очакват  извънредни ситуации и радикални промени в дома ,работата и семейството ,свързани с парите и любовта.Някои ще се разделят с някого ,други ще се задомят или обвържат професионално всъщност,всичко е възможно!Един сценарий от лятото на 2012 и 2014 ще има своето продължение!
Повече сигурност в семейството и в едно съдружие,ще получите в началото на 2015!


ЛЪВ-любовта и работа за вас ще бъдат обвързани в брачен или професионален съюз,в прекия и преносен смисъл на думата,т.е работа и любов в едно.Здравето , външния ви вид, отличната визия  и повечето пари в портмонето, ще  окажат влияние за доброто ви настроение и самочувствие.Много от старите ви познати ще бъдат заменени от нови(21.12.2014),като единствената цел за това ще е,по-добрия ви начин на живот!Не преувеличавайте с развлеченията и храната, и не харчете всичко,може да ви се наложи да пътувате след Нова Година(03.01.2015) или да се срещнете с видни хора.Също с Венера в Козирог,трудностите в дома и с неговите членове ще бъдат успешно разрешени!


ДЕВА-вие ще сте най-влюбените и творчески настроени през този период!Множеството срещи и развлечения може,да ви срщнат с любовта.Но бъдете внимателни,не приемайте всичко за чиста монета и не давайте и не харчете абсолютно всичко!Не влизайте в ролята на Спасителя ,около 21.12.2014,защото любовта никога не взема жертви,тя дава ЛЮБОВ и Радост! Любовта , не е телесна болка,а душевно извисение,затова ако в нещо не сте сигурни и ви мъчи,просто творете ,правете любов, но не се обвързвайте!Изчакайте да мине Нова Година(04.01.2014),когато всичко ще ви стане ясно!Радост и пари за семейните от децата и бащата ,а за творците като цяло, пари и аплодисменти за творческите им успехи! 


ВЕЗНИ-движението на Венера на небосвода за вас, винаги е от голямо значение,защото това е вашия зодиакален Управител,така може да очаквайте романтика,срещи с хора от семейството,стари приятели и много топли чувства.Всичко това, ще ви накара да се почувствате щастливи и сигурни в утрешния ден!Една покана за гости или пък,вие ще  посрещнете хора в своя дом,със сигурност ще ви зарадва особено!Не обвързаните може да се върнат към една стара любов,да се видят с приятели от миналото или в тяхната компанията да открият бъдещия си партньор(бизнес или интимен).Пари и подаръци може да получите от работа ,която е свързана с дома ви по някакъв начин (или нещо ,като мода  и дизайн),ресторантьорство ,  наеми или пък,помощ от вашите баща или майка!Повече внимание обърнете около 20-21.12.14,може нещо не предвидено да се случи с ваши близки от семейството или с работа, както и емоционалното състояние  на съпруга(партньора-съдружник)  , да променят бъдещите ви планове!През този период ще трябва да внимавате и с извънредните разходи и обществени изяви!По добри дни са след 03.01 .2015,където вашите деца ви радват с някакъв успех или пък, получавате сериозно, творческо или интимно предложение.Всичко това идва в точното  за вас време,защото  ежедневието ви е особено напрегнато и имате нужда от почивка!


СКОРПИОН-добро настроение и романтика ще завладее дните ви до края на годината!От страна на приятели и близки ще бъдете приятно изненадани с подаръци,покани за срещи,както  и парични суми!Не е изключено някъде сред множеството срещи и кратки пътувания да се запознаете с бъдещия си интимен и бизнес партньор.Какъв ще е развой на тази връзки обаче, ще си проличи след Новата Година и чак,след като приключите с ежедневните си  трудови и здравословни проблеми.По възрастните се налага да обърнат внимание на здравето си,защото знаят че честия стрес  и голямото емоционално напрежение не води до нищо добро!


СТРЕЛЕЦ-с Венера в Козирог едно е сигурно,пари и любов!Само не приемайте ,че всичко е толкова красиво,лесно и романтично ,колкото изглежда!Не се впускайте в прекалени разходи за удоволствие и секс за една нощ!Това може да е вълнуващо ,но първо не е за дълго и второ,може  и да е опасно!( не само за обвързаните).Изчакайте преди да се отдадете на тази вълнуваща страст ,защото много скоро ,нещата няма да останат същите! Семейните не бива да рискуват както до сега,защото този път, може да не им бъде простено!Промяна очаквайте и в положението на децата си или любимите хора! След Нова Година (03.01.2015)ще имате истински шанс да затвърдите финансовите си и интимни отношения,затова имайте търпение!


КОЗИРОГ- Венера е във вашата зодия,което означава,че със сигурност ще сте станете обект на внимание за много хора с вашата магнетична визия и талант,а това ще ви носи щастие и приятни емоции!
Вниманието ви ще е насочено към забавления,творчество,красота и хармония !
Вашите думи  ще привлекат вниманието на много хора,които ще поискат да са част от компанията ви.
Така за необвързаните ,любовта може да се появи съвсем неочаквано,а за семейните да настъпи период на хармония във взаимоотношенията!
В дните около 21.12.2014 не ставайте жертва на силните емоции,като завист,ревност или омраза,спрямо хората от близкото ви обкръжение .Особено с жените!Тези чувства са породени от нарцистични настроения или слабо самочувствие,затова наблегнете на своите положителни черти и простете ,ако се налага.Ако пък,нещо повече наистина няма смисъл в живота ви,просто го оставете да си отиде!
Началото на 2015 ще е свързано с едно сериозно бизнес или интимно предложение!Връзките ви с по-възрастните хора или висшестоящите ще са в много добро положение.От там ще получите и възможност за работа или инвестиция,която за в бъдеще ще ви носи пари и престиж!


ВОДОЛЕЙ-Налице е желание за уединение,защото в последно време често, си мислихте за спокойствие и хармония в ежедневието и  работата и ето, това е вече факт с Венера в Козирог.Напрежението и стреса от ноември  ви се отразиха зле,както  на психиката,така и на  здравето!Време е, да си почините и да се полюбувате на празниците!
От друга страна ще се появи необходимост за благотворителност и тайни интимни чувства.Не е изключено ,някой да бъде пленен от визията ви,но по една или друга причина да се бои да го сподели!Това може да се отнася и до вашите чувства спрямо някой друг и ако,мислите че не е добър момент за това то, само след 04.01.2015 ще имате тази възможност да споделите !За семейните е малко по-сложно,защото стари тайни връзки може да ви създадат проблем,но...със сигурност ще бъдат решени в края на месеца!Истина е,че имате нужда от финансова подкрепа и това е единственото нещо ,което ще ви вълнува до края на годината!Любовта ще бъде по-силна за вас през януари-2015,не е изключено и завръщането ви към добрите,стари и романтични дни с хора от миналото!


РИБИ-от сега ви казвам,че ще имате освен напрежение -психологично,но и много романтика през празниците.Един приятел,може да се превърне в интимен партньор или пък,да ви помогне много в творческите ви проекти.Веселите компании и културни мероприятия,ще ви носят задоволство и любов!За хората на изкуството или онези,които са превърнали хобито си в работа,ще се почувстват особено щастливи от резултатите си в тази област,както емоционално ,така и финансово!Бъдете внимателни само с приятелите и шумните компании,около 21.12.2014,защото  някой от тях може да ви натъжат! След 03.01.2014  разчитайте на не очкавано добри бизнес или интимни предложения от страна на хора с влияние или по-възрастни от вас,които ще ви оценят подобава и вие ще намерите сигурност!





Коментари