За връзка


mmil73@hotmail.com



РЕТРОГРАДЕН ЮПИТЕР 
09.12- 09.04.2015


Юпитер в Астрологията е свързан с принципа на разширението,радостта,парите,подаръците,религията,авторитета , закона и обществения ни престиж.
Ретроградният Юпитер от 09.12.14-09.04.15 ще посочи грешките,в начина ни на разширение и благополучие !
Ако днес, някой от вас не е удовлетворен от материалните си придобивки или пък,се чувства нещастен,ще трябва да се промени!
Една от причините може да бъде несигурността във филосοфските ни идеи,също и от материално разточителство   без реални инвестиции в нещо смислено,както и в не жаланието ни да променим житейската си философия,която е свързана с нашето щастие и материално благополучие!
За някой може да се окаже ,че цял един живот е бил проигран!
Ретроградните планети винаги, насочват енергията си вътре в нас,вместо едно динамичното развитие на нещата във външния свят.
Те са  нещо,като  втори шанс за всеки един от нас, да преразгледа поведението,мислите и навиците си ,за да подобри бъдещето си .
Често пъти се питаме:"Какво би направил човек,ако може да върне времето назад...?"..
Ето сега е момента да покажете какво бихте  направили или променили , ако можете да върнете времето на юли 2014 или 01.06.-24.07.2002....така,че през 2026 да се окажете щастливи и материално осигурени,както вие така и децата ви!
Съществуват възможности във всеки живот се казва в Астрологията(във всеки астрологичен хороскоп),но само индивидът обрича себе си на Успех или Провал!
Защото ,както се казва "Каквото си посял,това ще и пожънеш или пък,ако не си посял нищо,може  и гладен да останеш!" 
                                                               Donald Yott
Каква поука би трябвало да си извадят различните зодии през този период,на ретрограден Юпитер?..

ОВЕН-ако днес сте самотни,то е защото не сте имали правилно отношение към любовта и децата!Вие трябва да проявите повече състрадание,милосърдие и разбиране към любимите хора и децата!Трябва да имате правилна преценка и такт,за това какво ,къде и как да правите и отнасяте с другите,за да избегнете за в бъдеще любовните триъгълници,финансовите несгоди или пък ,проблеми с отглеждането и възпитанието на децата !

ТЕЛЕЦ-ако не харесвате да ви ограничават в удоволствията , в парите и храната,вие защо сте го  правили спрямо другите?..Понякога липсата на широки възгледи ,върху хората и ситуациите води,до изолация и материални несгоди!Трябва да усвоите един по -благ начин на обноски с близките .Да не сте вглъбени толкова силно в Аза си.Да избягвате   и ролята на Абсолютния господар и Властелин,защото това отблъсква и ви прави  самотни!

БЛИЗНАЦИ-Дали ежедневието и връзките ви днес ви носят любов и пари зависи ,доколко преценката ви,спрямо хората и събитията в живота ви са  били правилни!Трябва да осъзнаете добре Аза си,т.е да не виждате света във връзка с вас (егоцентризъм),а самите вас във връзка със света.Това естествено започва в обноските ви с  най-близките ви хора,където ще започнете да отдавате повече значение и внимание първо на тях  и техните нужди ,а после  на вашите!Ще трябва още, да насочите вниманието си към цели,които си заслужават,а не от скука или ежедневни необходимости!Да се научите и на достойнство и на един,по-искрен начин на общуване,който естествено ще доведе и до по-истински връзки в живота ви!

РАК-имате ли проблем с парите и любовта?!...
Това, се налага срочно да промените ценностната си система и отношение към тях.Да се научите да инвестирате правилно,а не да харчите за емоционално задоволяване под формата на украшения за дома,храна,дрехи или различни удоволствия с различни партньори!Трябва също, да се научите и да цените това,което имате към настоящия момента,за да не преследвате нереални материални цели и да се приспособите по-бързо към настоящите условия на живот!После,от само себе си ,ще започнете да гледате по-различно на хората и парите и  ще откриете щастието си в дейности и сред хора,които ви носят задоволство,красота и спокойствие!(важи за българския народ също,защото има Луна в Рак)

ЛЪВ-трябва да откриете "Кой сте",вашите творчески таланти и какво всъщност, искате от живота,както и да преустановите  развлеченията и покупките с цел "величие",т.е "виж кой съм аз",за да излезете от самозаблуди и мании.Добавете повече реализъм и вяра в живота си и Успеха, през следващите години ви е в "кърпа вързан"!

ДЕВА-съдбоносни въпроси имате да решавате!Истината е,че в изминалите 12 години сте имали множество шансове за Успех ,но някак сте ги пропуснали(ако днес разбира се,не се чувствате добре -телесно и духовно)!Използвали сте енергията си в непродуктивни дейности ,лекомислено и безотговорно съществуване!Не сте имали някаква духовна концепция и вяра,която да може, да ви насочи в правилната посока!
Истината е ,че само с Божието слово и Благословия,и състрадателността ви спрямо другите,ще можете да разчитате на Успех за в бъдеще!Налице е и силна нужда от истинска духовност и поемането на лична вина и отговорност за действията и решенията ви. 

ВЕЗНИ-ако днес не се чувствате особено удовлетворени от настоящия си живот то е,защото ще  трябва да откриете  истинските  си приятели и да засилите участието си в социалните дейност за благото на обществото.Така ще станете по-самостоятелни  и с по-голямо самочувствие,изхвърляйки глупаците от живота си и прекратяването на безцелното съществуване !

СКОРПИОН-правилното отношение към бизнес партньорите и добрите инвестиции,както и избягването на  егоистичните ви настроения спрямо домашните днес, би ви спестило много от грижите и много от настоящия душевен стрес!Налага се просто, да зачитате  повече реда,процедурата и закона,ако искате да успеете!Уважението също, трябва да бъде включено в ежедневните ви обноски,защото "каквото повикало ,това се и обадило"!

СТРЕЛЕЦ-вие трябва да наблегнете на знанието в живота ,ако искате материален  и обществен Успех за в бъдеще  .До сега някак, всичко се въртеше около вашата гледна точка,без да бъде включено и тази на другите,с една дума "животът ми е даден ,за да си го живея,както искам"!
Не трябва обаче, да подценявате интелектуалните си възможности за развитие,защото именно там е силата и тайната за благополучие!

КОЗИРОГ-всъщност ,ако днес не изживявате своя Успех значи ,че  сам себе си сте провалили с лошите си връзки и навици,без духовното си отношение  или черни окултни науки!От сега нататък,трябва да проявете по-добър вкус към хората,с които контактувате емоционално,сексуално и финансово!Да завишите оптимистичното си настроение,авторитет и позитвна нагласа към живота!

ВОДОЛЕЙ-ако нещо в брака или бизнес-партньорството ви куца днес,значи че е нямало коректност и добро правово отношение един към друг!Второ,ако преследвате само ,материалните изгоди е естествено това,което изживявате ,защото иначе бихте, били много доволни ! Истината е, в искреността и "честната игра" ,между вас и партньора!
За в бъдеще,когато сключвате договор (брачен,приятелски или бизнес) балансирайте своите желания с тези  на другите!Тогава ще имате и финансова, и емоционална стабилност!"Парите не са щастието в живота,но щастието е повече от всичките пари на Света"!

РИБИ-трябва да знаете,че духовното ви и телесно здраве са от голямо значение за обществения ви и материален усех!"Здрав дух в здрави тяло",се казва в една поговорка"!Затова, ако днес се чувствате в някакъв вид хаос,стрес и безсилие,то е резултат от нездравословния ви начин на живот!Трябва да намерите хармония в отношението си с близките  хора и да се научите да им служите, без да очаквате нещо в замяна!Да се научите също на едно по-здравословно хранене и начин на живот,създавайки хармония около себе си.Така,  постепенно ще откриете Успеха от работа и ежедневието си,а от там  ще получите и повече материална стабилност!



Коментари