За връзка


mmil73@hotmail.com


МАРС ВЪВ ВОДОЛЕЙ 05.12.14-13.01.2015
                                      


                                                         

Aris=Марс е и малкия палавник в зодияка!Ние определено имаме нужда от него за нашето оцеляване.За някои хора  най-добрият начин да оцелеят е да си мълчат или да избягват проблемите,докато други запретват ръкави и скачат в "огъня"...в..."битката"...Марс ни калява!
МАРС-оцеляване
МАРС-находчивост
МАРС-издържливост и борба
МАРС-действие и отстояване
МАРС-дързост
МАРС-война и себеразрушаване!
МАРС-либидо
МАРС в зодията Лъв===>ВОЛЯ !
От зодиакалната  позиция на Марс и  планетните му съчетания с другите планети се виждат възможности и упорството на  един човек, за постигането и отстояването на  целите му.
Един силен Марс в астралната ни карта,дава възможност за борбеност и сексапил,както  и обратното.
През този период с Марс в тази позиция ,ще  защитаваме себе си  по един  ексцентрични и свободолюбив начин.Инициативата и силата на волята ни,ще е свързана с множество социални ангажименти и групи от хора,чиито действия са насочени към радикалните преобразувания в обществото.
Постигането на тези цели  обаче,може да бъде осуетено от проявената  арогантност или бунтарство от наша страна,което пък,налага да бъдем  по-меки във взаимоотношенията и действията си,спрямо другите!
Прекалената дистанцираност и научна обективност (не бъдете дървени философи) на нещата също ,може да попречи, да изразим истинската същност на страстта и желанията ни!
Физическата ни енергия и сексуален подтик ще са стимулирани от усещането  за свобода и радикални промени или чисто и просто от желанието  за един рискован експеримент!
Казано накратко,задават се различни обществени форуми и организации,които ще изразят ясно и силно  желание за коренна промяна в обществото.Не са изключени и подновяване на стачните действия с желание за повече свобода  и нови форми на политическо и обществено управление.Социалните мрежи отново ще имат особен принос за това!
Също, са възможни  и промени в политическите партии ,с цел да се премахнат  "бъдещите спънки" и трудности при реализирането на различни цели и интереси.
Прекалено силната енергия на Марс в тази зодиакална позиция носи със себе си и някои внезапни злополуки,свързани с пожар,с възпламеняване на ел.мрежа(късо съединение),проблеми с ел. уреди,компютрите,автомобилни или машинни аварии,в следствие на нервно напрежение и неправилно управление.Затова бъдете внимателни и не рискувайте,ако не сте сигурни!
Пазете се също и от "електрошоковите терапии "в интимната и сексуална сфера"важи особено за -(Водолей,Везни и Близнаци,както и Овен,Лъв и Стрелец).


На 05.12.2014 (23.00 ч.)Марс е в 72 градусов аспект=(талант)  с Уран,което означава ,че всеки който е носител на оригинална и иновативна идея и има смелостта да я реализира през тези дни,много скоро ще се радва на  успех,популярност и добри доходи!


На 21.12.2014 Марс е в секстил отново с Уран.Дава ни се една добра и неочаквана възможност за радикална промяна в начина  ни на живот и мислене.Възможност,да предприемем радикални действия за личностната ни реализация в обществото.Очаквайте също и изненадващи и "стряскащи" действия от страна на  приятелите  и близки си познати,които също, ще изиграят ролята на Реформатора за бъдещето ви,като цяло!


В навечерието на Коледа -24.12.2014 Марс е в секстил със Северния възел на Луната във Везни и емоционалния ни и сексуален заряд ,в компанията на приятели и любими хора ще е в своя апогей.Повечето от представителите на Водолей,Близнаци и Везни,както и Овен,Лъв и Стрелец ще се окажат, сред шумни и весели компании,които ще ги направят особено щастливи!









Коментари