За връзка


mmil73@hotmail.com   Уран-ключ към независимостта и свободата.
                                         
                                                                   

Уран в хороскопа ни  обозначава областта в която притежаваме потенциал за новаторски идеи и способността да променяме мигновено ситуациите ,които са остарели и непродуктивни.
Уран  сочи мястото ,където може да ни се случи най- неочаквания и необясним епизод в живота. 
На 13.03.2011 той премина в зодията Овен за малко, опитвайки огнената почва на този знак и след това  се върна отново в Риби.
 Но на 28.05.2011  се установява за постоянно в  Овен ,където ще остане до 2018.

Несъмнено този период ще донесе различни и  неочаквани събития на всички представители на зодиака,но  най-вече за хората с планети в Овен,Рак,Везни и Козирог.
Много неща ще се променят драстично в обществен и личен план,но най-вече ще  се научим да сме по-самостоятелни и независими.
Събитията може да не са винаги от положителен  характер,но н  ще  ни дадат добър урок за нашата самостоятелност и свобода !
Всяка година Уран се движи във феноменална ретроградна посока за около 5-6 месеца.
През такива периоди  промените и идеите ни се забавят,стават по-трудно за изпълнение  или доста объркани. 
Имаме усещането,че сме неподготвени в действията и идеите си.
Затова пък ,това му движение ни дава възможността да се замислим  върху нещата,които касаят обществената ни реализация и личностната свода .

Ретроградността на  Уран през годините 

01.08-26.12.2015

01.08-29.12.2016

03.08.2017-03.01.2018


След възвръщането му в директно движение плановете  и идеите ни намерили пречки и трудности , започнат да се предвижват с по-голяма скорост.
Но,тъй като  Плутон е в Козирог до 2026 от 2008 ще трябва да внимаваме с кого се обвързваме!
Може и изведнъж да пожелаем да се отървем от многото "товар" събрал се  на гърба ни и да  кажем "сбогом"  на хора или ситуации,но може и да добавим още Карма(уроци) в живота си! 
Много възможно е и да се влюбите безумно,да се сдобиете с потомство,да влезете в колектив или група от хора с особено важна роля за бъдещето ви!
Ако се окажете в дилема през такива периоди ще трябва да потърсите дипломацията и здравия разум у вас,за да си спестите неприятностите!
------------Какво да очакват различните зодии с Уран в Овен до 2018...

ОВЕН- вие несъмнено няма да може да разчитате на нищо сигурно до 2018,но затова пък живота ви ще стане по-иновативен и модерен.
Сценарий: 
№1-сменяте работа си и професията толкова често, че в края на 2018 вече нищо няма да е същото ,като преди 2011.
 №2 премествате се заради работата или по лични причини.
Сценарий № 3 пътувате в чужбина, било то по работа или за развлечение,за постоянно или периодично.
№ 4 променяте радикално начина си на мислене.

ТЕЛЕЦ-
Сценарий
№ 1 неочаквани промени в начина ви на работа и  живот. 
№2 тайни около семейството или в кръга на близките ви хора излизат на повърхността и това променя гледната ви точка и взаимоотношения.
№3 нови творчески идеи и интересни хора ще бъдат близо до вас ,като спомогнат за доброто ви бъдеще.

БЛИЗНАЦИ-
Сценарий
№1 нови и интересни приятели от различни националности.
№2-вече може да разчитате и на късмет в работата, през следващите години.
№3 много пътувания и връзки в чужбина или с хора намиращи се там,оказват решаващо значение за бъдещето ви
№4 неочаквани събития от различно естество, свързани с интимния ви живот(приятни или неприятни),които ви променят изцяло. 

РАК-за вас всичко ново и неочаквано ще е свързано с
 №1 сценарий - работа! 
 №2 с обществения  ви статус(семеен,необвързан,разведен).И трите стадия ще са в сила.Няма да ви е лесно ,но ще си струва!Така ,семейните може да се разведат ,ако връзката им няма бъдеще и да се обвържта отново с друг/а ,а ергените да се задомят.

ЛЪВ-вие сте огнен знак и Уран в Овен е точно това от което имате нужда ,за да  направите живота си вълнуващ и необичаен.Вие обичате да блестите и да сте  център на внимание.
Сценарий 
№1 е да се влюбите лудо в човек, много по-различен от вас ,било то като националност или разлика в  годините и религията.
№2 съвсем неочаквано да заминете в чужбина
№3 да започнете някакъв вид обучение независимо от възрастта  и да се извисите в тази област
№4 една мечта да стане реалност

ДЕВА-Уран в Овен ще промени начина по който ще се финансирате и ще преживявате за напред.Нищо няма да е сигурно,т.е ще имате периоди,когато   ще сте добре финансово ,а друг път абсолютно на нула!Независимо от това Уран иска да ви научи на гъвкавост и нов начин на мислене.
Сценарий-
№1 една нова професия ви очаква през идния период която ще ви даде възможност,освен за печалба,но и за интелектуално развитие.Ще се наложи обаче, да поемете и един риск,който за вас ще е нещо ново!По природа не обичате бързите решения и светкавични действия ,но с Уран това се случва за секунди и ще трябва да действате бързо ,без много разсъждения!
№2 съвсем неочаквано ще трябва да се справяте и с наследствените си имущества и задължения в дома, семейството и работа.Нещо се променя радикално!

ВЕЗНИ-Уран ви носи много изненади свързани с вашите приятели,любов и семейство.Връзки ,които нямат стабилна основа, няма да могат да издържат  през този период.
Сценарий-
№1-ще се влюбите,ще се разделите и пак ще сформирате всичко от начало.
№2  създавате едно много странно приятелство,което ще промени живота ви корено.
№3 очаквайте различни "удари в гръб" съвсем неочаквано,което също ще промени съдбата ви за кратко време.

СКОРПИОН-за вас, възможните сценарий са свързани с начина  ви на мислене и работа.Един от възможните е, 
№1 да се откажете от лошите си навици(цигари,алкохол,хора и др.),
№2 да се върнете в миналото и да потърсите забравени материални , морални ценности и връзки.
№3 много вероятно е, да пожелаете да се върнете към  семейството и старите традиции,както и към някаква професионална връзка или тактика от миналото,разсъждавайки за плюсовете и минусите от  нея.

СТРЕЛЕЦ-за вас промените може и да имат труден характер ,но като цяло ще са положителни и ще ви се отразят добре.
Сценарий
№1много вероятно е да се влюбите до толкова ,че да се разделите с ергенския си живот и лична свобода.
№2да реализирате една блестяща творческа идея и да успеете в професията и кариерата

КОЗИРОГ-вие сте много сериозни и отговорни хора,което ви кара да организирате всичко педантично и целенасочено.С Уран в Овен това няма де е възможно и ще се окажете в  един доста сложен период,който ще касае дома , неговите членове ,  професията и личния ви статус.
Сценарий
№1 е ,да осъзнаете ,че една връзка,лична или професионална може вече да ни ви устройва и  да пожелаете да се отдалечите или да я промените изцяло.
№2 преместване,нов адрес- професионален или личен,както и   създаване на нов дом и семейство.

ВОДОЛЕЙ-Уран е вашия управител ,така че вие сте родени с тази планета и нейните свойства са в кръвта ви.Затова ви определят като хората с неограничените възможности и с най-добрите иновативни идеи и...естествено, трудно предсказуеми.
Сценарийте до 2018 са 
№1 със сигурност ежедневието ви ще е много по-различно от преди 2011.Много и неочаквани събития,свързани с вашите близки ще рефлектират и върху вас.
№2много от старите ви приятели ще напуснат живота ви и на тяхно място ще дойдат нови и по-интересни хора.
№3 следващите години ще са изпълнени с много и различни философски теми,които ще завладеят вниманието ви,което от своя страна , ще промени и мирогледа ви.

РИБИ-за вас най-големия въпрос ще е да откриете нов начини да печелите пари и да обичате хората, така че да си създадете спокойствие,което за съжаление до 2018 трудно ще намерите.Независимо от многото промени и неочаквани събития около тези въпроси, ще имате и много поводи,за  да се почувствате радостни и щастливи.
Сценарий до 2018
№1 - спечелвате в реализацията на една творческа идея(бизнес-online),личен бизнес

№2 -научавате една тайна или откривате един ваш талант,която/който променя живота,работата ви   и подобрява здравословното ви състояние

№3 -получавате свобода по принцип,която може да е и за личностна изява  и печелене(но и.. загуба) на пари и интимни контакти(важи за хора с проблемна сексуалност)