За връзка


mmil73@hotmail.com


МЕРКУРИЙ В СКОРПИОН-09.11.-29.11.14
                                    


Време на крайните мисли и решения!
Тайни ще бъдат разгадани ,а други дълбоко "закопани"!
Обективното мислене на хората може да бъде спънато от прекалената капризнοст и емоционално, интензивната природа на мисълта!
Ще станем крайни в убежденията си("Или-Или") и среден вариант няма да има!
Планетните аспекти на Меркурий с другите планети до края на месеца,няма да са много лесни,защото и самия климат ,около нас като цяло, не е много хармоничен!
"Зелена светлина" за действие ще имат всички силни хора със здрави нерви!
На сцената от днес , отново изникват въпроси от 04.10.14,но вече успяваме да вземем окончателни решения и много тайни излизат на повърхността!Затова пък,обстановката е много по-ясна от октомври!
Меркурий в Скорпион прави  мислите и идеите ни с отлична концентрация.Ще търсим смисъла на нещата,които ни вълнуват до тяхната дълбочина и истиност и няма да се откажем, до като не  получим отговорите!Много хора чувствителни и по-сензетивни , ще имат възможността да използват и разгърнат  шестото си чувство!
Журналисти,които разследват тайни операции,ще намерят отговори по много въпроси,а  пък разузнаването ще е в своя апогей!Но,не са изключени и съботажи или опити за престъпни и войни действия.


11.11.2014  е много силен ден с ярки събития от всякакво естество(пожари,военни действия,убийства,тежки аварии,катастрофи)та дори и прояви на земетресения и силни климатични катаклизми!
В този ден освен сложния аспект на Марс с Плутон и Уран ,Меркурий ще образува тригон с Нептун и като,че ли Божията вяра ще се окажа в помощ за много от нас,за  преодоляването на  сложни ситуации.
От друга страна силните хора на деня,ще се опитат да манипулират някои данни и информация от обществен характер ,за да предотвратят дадена ситуация !Но, доколко това ще издържи във времето ,ще си покаже в през декември-2014!
От друга страна, хората работещи в сферата на рекламата ,може да разчитат на успех,използвайки нетрадиционния си ум и творчески идеи!


16.11.2014 Μеркурий в секстил с Плутон и Тайните  излизат на повърхността!Думите са като гръм  в ушите на някои хора!Знанието е винаги сила!

21.11.2014
Меркурий в секстил с Марс-е един,добър ден ,през който ще ни се даде възможност да вкараме идейте си в действие.Острата и бърза мисъл у нас ще трябва обаче, да бъде правилно дозирана,за да не прерасне в едно агресивно поведение и кавга ,между  нас и близките ни хора,приятели или колеги!


23.11.2014 Меркурий в квадратура с Юпитер-"не правете от мухата слон"!Тук важи и фразата ,че "мълчанието е злато".Добре ще е, през тези дни да се хвалите  и обещавате по-малко,за да не излезте лъжци!Добър ден да дадете и получите консултации от духовни хора или такива, със силна житейска философия.
Добър ден също и за благотворителни цели!


25.11.2014-Меркурий в съвпад със Сатурн,предразполага към един
сложен и кармичен аспект.Избягвайте негативното мислене!Дайте път на дисциплината и логиката!Дефинирайте идеите си!Добър ден да подпишете документ,договор,споразумение и да си стиснете ръцете със сериозни хора!Знанието и умението на някои хора ще се окажат "златната" възможност за един бизнес проект през идната 2015 !


29.11.2014-Меркурий ,навлиза в зодията Стрелец и образува квадрат с Нептун(от зодия Риби).Прелестна смесица от наивна мечтателност и остра интуиция.Не е изключено да установим конфликт ,между религиозните ни и политически убеждения и средата ,в която живеем.С една дума проблеми на междуетническа и политическа основа!Силната бежанска вълна от и в държавата ни,ще се окаже проблем ! ...Ще бъдем завладяни от мисълта:"в търсене  на един свят ,където ще живеем без ограничение и разочарование!"

Коментари