За връзка


mmil73@hotmail.com


                                       MAРС В ЛЪВ
                           28.08.-15.10.13
Aris=Марс,червената планета,малкият палавник в зодияка!Ние определено имаме нужда от него за нашето оцеляване.За някои хора  най-добрият начин да оцелеят е да си мълчат или да избягват проблемите,докато други запретват ръкави и скачат в "огъня"...в..."битката"...Марс ни калява!
МАРС-оцеляване
МАРС-находчивост
МАРС-издържливост и борба
МАРС-действие и отстояване
МАРС-дързост
МАРС-война и себеразрушаване!
МАРС-либидо
МАРС в зодията Лъв===>ВОЛЯ !
Аспектите му ,ще увеличат "огненото" качество в карта ни и ще може да се сдобием с воля за разрешаване на всичко онова, което подтискахме през изминалият период! С една дума,ще  Дръзнем да направим нещо по този въпрос!!

Μарс в Лъв се Утвърждава  динамично,с топлота,но и с известна експресивност.Желанията му са свързани с големи проекти,амбиции и воля.Инициативата и импулсите му са изразяват гордо и уверено!Има нужда от комплименти и оценка,както за действията му ,така и в секса.
Нашият Марс ще покаже къде и по какъв начин може да да дръзнем да демонстрираме своята сила.
Марс в зодията Лъв , КАКВО означава това за различните зодии .....
ОВЕН- повече енергия насочена към драстичен и емоционален живот.Но, не бъдете прекалено доминиращи с любимите ви хора,като им причините смут и напрежение!


ТЕЛЕЦ- енергия и воля, за разрешаване на смейни проблеми свързани с имущество ви


БЛИЗНАЦИ-множество движения,енергия в ежедневието и пътувания на малки разстояния.Но,контролирайте напрежението  в общуването ви с другите...не влизайте в разпри!


РАК-воля и енергия да поставите финасите си в ред.Пазете се от излишни разходи!


ЛЪВ-сексапилни и положително заредени с енергия за творчество и величие.Но,не правете война ,а любов!


ДЕВА-много воля и енергия за прогрес при  осъществяване на професионалните ви идеи или разрешение на проблеми,ако има такива.Пазете се от скрити врагове!


ВЕЗНИ-много енергия за осъществяването на множество обществени изяви и ангажименти,НО и удари под кръста от прятели!


СКОРПИОН-воля и упорство в отстяване на позициите  на  професионалното ви поприще.Да ...Ще се борите като "войн",независимо от трудностите!


СТРЕЛЕЦ-за вас МАРС през този период е находчивост в борбата за оцеляване!Изразяващ се в много пътувания,обучения на различно ниво,както и усвояването на една философска теория за бъдещето ви развитие и оцеляване!


КОЗИРОГ-воля и енергия за справяне с ангажименти към другите,като например банки,работодатели,данъци и наследства.Не са изключени и извънредни непредвидени разходи и справянето с тях.Обърнете внимание на здравето си!


ВОДОЛЕЙ-Овладейте гневът си за да не го "платят" вашите близки и колеги.Последиците,от които може да се окажат фатални за вас!


РИБИ-много енергия и воля, ще вложите за осъществяването на една ваша творческа идея.Щадете се,защото психическата преумора не е добра за творчество!

Коментари