За връзка


mmil73@hotmail.com


                        МАРС в КОЗИРОГ
                                        26.10-05.12.2014

                                                    

Марс,малката червена планета!
Изразяваща силата, с помощта на която оцеляваме,(чрез борба,упорство,но и война) и се размножаваме,като биологичен вид,(чрез секс ).
Aris=Марс е и малкия палавник в зодияка!Ние определено имаме нужда от него за нашето оцеляване.За някои хора  най-добрият начин да оцелеят е да си мълчат или да избягват проблемите,докато други запретват ръкави и скачат в "огъня"...в..."битката"...Марс ни калява!
МАРС-оцеляване
МАРС-находчивост
МАРС-издържливост и борба
МАРС-действие и отстояване
МАРС-дързост
МАРС-война и себеразрушаване!
МАРС-либидо
МАРС в зодията Лъв===>ВОЛЯ !
От зодиакалната  позиция на Марс и планетните му съчетания с другите планети,се виждат възможности и упорството на  един човек, за постигането и отстояването на  целите му.
Един силен Марс в астралната ни карта,дава възможност за борбеност и сексапил,както  и обратното.
Марс е в "свои води" в зодията Овен и още по-силен в Козирог .Слаб е в зодията Везни и дезорганизиран в Рак и Риби.
От 26.10.2014 (до 05.12.2014)Марс навлезе в територията на Козирог и несъмнено, всеки един от нас изпита голяма доза жизнен нагон от сила и желание, да отстои възгледите и желанията си,по начин  твърд и безскруполен за останалите .
Хората родени с Марс в Козирог са силно сексапилни и с финеца в секса,само дето  са толкова взискателни понякога,че ако не намерят подходящият партньор ,се отказват напълно от секса.По някога са и силно напористи в това отношение,което може да отблъсне партньора им!Затова дозирайте правилно силата и сексуалният си нагон!
Връзките ни с интимни партньори,през този период ще имат,именно такъв вид характеристики затова, имайте едно на ум!
Целият месец Ноември (до 22.11.14) ще е характерен с "разчистване  на сметки "и отстояване на възгледи!
"Сметки", касаещи властта,парите,секса и държавността!
"Най-засегнатите" в положителен ,но и в отрицателен смисъл ще са Козирог(те ще започнат войната),Рак,Овен и Везни!
-----------------------------------------------------
ОВЕН-трудно е да оцелявате през този период,когато водите "война" на четири фронта-дом,професия,брак и личностно утвърждаване,но през декември ще сте победители,защото ще сте успели да се отървете от "болното"старо минало или пък,просто ще сте поели по нов път.


ТЕЛЕЦ -ще изпитате удовлетворение от постигнатите резултати,защото битките от лятото са към своя край!Една мечта става реалност.Хора с друга философия и култура ще ви променят изцяло.


БЛИЗНАЦИ-ще трябва с нещо да се разделите един път за винаги,за да оцелеете емоционално и финансово!
Избягвайте съмнителните сексуални, финансови или наследствени операции,за да не се окажете под ударите на закона!


РАК-не обявявайте война на  хората ,с които сте в едно съдружие,брак или семейство,защото "битката" е загубена от самото начало!Просто се научете да отстоявате възгледите си без драма и сълзи!Бъдете логични и по-малко емоционални!


ЛЪВ-думите ви ще са ,като "бръснач"за някой хора от ежедневието и в работа!Сигурното е,че и  на вас  не ви е лесно ,защото   ви коства нерви,енергия и здраве,но понякога "отрязването" на една "гнила" ситуация е по добре,отколкото поддържането на "болестта" !Дайте път на "здравото" и прогресивно в живота си!


ДЕВА-сексуално и интелектуално се сдобивате с желаната и поставена от вас цел,а след 05.12.14 ще си покаже, дали си е струвало,защото Нептун от 2012 не ви дава ясна преценка от носно ситуации и хора.Дай Боже да сте били на правият път!


ВЕЗНИ-"войната"в дома и душата ви,се отразява и на обществените ви връзки и е за предпочитане да се заемете с повече действие и да не отдавате значение на емоциите.Изчакайте до началото на декември,когато "ще се окажете прави" по много от настоящите въпроси!


СКОРПИОН-разчитайте на добрата случайност и силните приятели.Множеството движение и кореспонденция ще се окаже в помощ, за разрешаването на съдебни и обществени въпроси.Отношенията ви с децата(ако ги имате),както братя и сестри няма да са много лесни,но е време да си ги изясните  за доброто ви бъдеще!


СТРЕЛЕЦ-ще имате приходи,но и разходи,затова следете за бюджета си.Не се подавайте на сексуални "примамки" ,за да не се окажете прилъстени и изоставени,например!Парите инвестирайте за лични цели,а не за общи развлечения!


КОЗИРОГ-вие сте пълководците в борбата за оцеляване до началото на декември!Никой не може да ви се опре,нито в силата,нито в сексапила и каквото сте си наумили ще стане,ако ще и света да се преобърне!


ВОДОЛЕЙ-бъдете на щрек,защото враговете не спят!Някой от които са силни и опасни!Съветът ми е, вие също да не "разкривате картите си",за да може след месец, да сте на ход и с успех в ръка!


РИБИ-помощта на добри и силни приятели ще ви даде възможност за обществена и творческа реализация.Само не влагайте общи пари и не бъркайте секса с идеологиите.Когато подготвяте реализацията на една интелектуална идея поискайте съвет на специалист,за да не се окажете след месец в неловка ситуация.Бъдете внимателни и с ласкателите,защото те, просто искат част от вашия талант,помощ или доброта!
Дните 11,13.11 и 18.11.2014,26.11.2014 изискват повече внимание от всички ни,защото са възможни  злополуки или неприятни ситуации,които ще променят живота ни по трудния начин!



Коментари