За връзка


mmil73@hotmail.com


                          Зодия Скорпион-23.10-21.11
                                             
                                                           
 
Скорпионът е осмият знак от зодиака.

 Родът на знака е Женски,а качеството му неподвижен. Eлементът е вода. Владетелят на Скорпион е Плутон (в модерната астрлогия) и Марс ( в традиционната астрология). Тук Луната намалява, Венера е в слабост (заедно с Овен) Марс в правило (заедно с Овен) и Уран е във възход и Плутон,като правило.

Елемент: Вода
Предимства: Мощни, страстни, решителни, магнитни
Минуси: Ревнив, възмутен, натрапчиво, твърдоглави
Управляващата планета: Плутон
Символ: Скорпион
Цитат: ще проверя
Чувствителни части на тялото: гениталии
Камъни: опал, рубин, перла
Растения: хибискус, здравец
Цветове: черен, тъмно червено
Мачове: Козирог, Лъв, Дева

Известни Скорпион: Pablo Picasso, Хилъри Клинтън, Франсоа Митеран, Упи Голдбърг, Диего Марадона, Хеди Ламар

Възможности за развитие
Има способността да се слива  с другите, с които си проправя път за взаимозависимост и споделяне.Едни от най-добрите психолози,но и душевадци,в зависимост кой как е настроен!


Особености и психологически тенденции
Основните характеристики на хората от зодия Скорпион са силната воля, постоянството, решителността, интензивност на чувствата. Развиват силна страст, умеят да разгадават тайни . Мистериозни и сдържани са, държат много неща в себе си. Обичат да се наслаждават  на изолацията и не се чувстват лошо в това състояние.Специалисти са по упоритост .Много трудно се променят,а някои дори  никога! Държат твърдо на своите вярвания и начин на живот!
Чувствата им са крайни,т.е или обичат или мразят!
Добри слушатели са ,но много трудно разкриват душата си пред другите!
 Скорпионът  представлява всички тайни и скрити сили на Вселената и е напълно естествено, непрекъснатото му търсене на отгори в дълбочина за различните житейски ситуации,като тази за живота и смъртта .
Този  зодиакален знак,носи информация за цялостната ни карма от всички инкарнации на душата ни.


В зависимост от деня,в който са родени Скорпионите са 3 вида.


1-декада са родените от 23.10-01.11-подвластни са на Плутон,това са 100% Скорпиони с ярко изразени черти и силен характер.Родени да ръководят и управляват света,с законни или незаконни начини.

2-декада са родените от 02.11-11.11-подвластни са на Плутон и Нептун.Те са много чувствителни, сензитивни и имат показателни сънища и изключителни таланти.


3-декада са родените от 12.11-20.11-подвластни  са на Плутон и Луната,имат дарбата да преобразуват както душата си, така  и хората около тях.Разбират най-добре от всички човешката болка  и умеят да я лекуват,защото някога   са я изпитали на гърба си.Добри психолози са.

В зависимост от асцендентия(ΑSD) им знак,който се определя от часа на раждане, Скорпионите се делят на 12 вида.


1.Скорпион с ASD- Oвен-

 вие имате силата да постигнете и най-недостижимата цел в живота си.Не допускайте само, гневът и борбата за власт да  разрушат  постигнато от вас с толкова усилия и лишения.Контролирайте емоциите си! 

2.Скорпион с АSD -Телец-

с търпението,което ви дарява телеца съумявате да стигнете до позиция на власт и  добро материално положение.Пазете се от мнителността,която може да е пречка в личните ви взаимоотношения,защото ако човек до вас разбере ,че ни му вярвате може да се обиди!

3.Скорпион с ΑSD-Близнаци-

силният поток от гениални идеи ще ви подари власт и преклонението на много хора.Известни сте с абсолютната си непоклатима критичност,която е в основата на стойностната същност на нещата около вас. Обикновено това са хора с жюрналистичен талант или комуникативна дарба.Умеят да разобличават и най-дълбоко забулената тайна,а след това да наказват с думи,в името на правдата или личните интереси.

4.Скорпион с ΑSD- Рак,

вие сте много състрадателни,любвеобилни и чувствителни.Добри психолози.

5.Скорпион с  АSD-Лъв,

вашата сила е в красотата на излъчващата светлина и мощ,с която дарявате хората .Зареждате ги с огромна радост и енергичност,ставате душата на компанията .Всеки иска да е близо до вас.

6.Скорпион с АSD -Дева-

носител сте на гениални идеи,които са в облекчаването на живота и здравето на хората. Може да се самоизлекувате  от най-сложните  душевни заболявания,както и онези ,които са свързани с клетъчно увреждане.Привърженик сте на нестандартното лечение и здравословния начин на живот.

7.Скорпион с ΑSD -Везни-

магнетични и завладяващи.Кой ли би  ви устоил?!Също и с много добър бизнес нюх.

8.Скорпион с АSD -Скорпион

....умножен по 2=Сила,власт, издържливост,проницателност.

9.Скорпион с АSD -Стрелец

-пари и то много пари,ще дойдат в ръцете ви по един или друг начин.За добрата ви карма,погрижете се част от тях да са и за благотворителност .

10.Скорпион с ΑSD-Козирог

-много напрежение и сили ще изразходвате за да стигнете до върха и да си извоювате авторитет и власт,но целта винаги ще оправдава средствата ви!

11.Скорпион с ASD- Водолей

-вие сте пламенен защитник на грандиозни  идеи и така си спечелвате властта и уважението на другите.

12.Скорпион с ASD Риби
-имате силен темперамент и пророчески сънища,които  ви прявят интересен събеседник и търсен за компания .Влстта си получавате с развитието на  странните си таланти и умения

Коментари