За връзка


mmil73@hotmail.com


                                   ЗОДИЯ ЛЪВ 23.07-23.08
                                                     



ЛЪВ
23 юли – 23 август
Планета: Слънце
Елемент: огън
Качество: неподвижно
Девиз: „Аз искам.”
Ден: неделя
Камък: рубин
Цвят: оранжев
Метал: злато
Сигнатурно масло: жасмин


Лъвът обича да се радва на вниманието на другите, 
да бъде в центъра на нещата, което едва ли е изненадващо тъй като традиционният му владетел е Слънцето – 
центърът на слънчевата ни система. 
Дори стеснителните, интроверти -представители на този знак се нуждаят от признание, може би даже повече от екстровертите.
  _________Еднакви ли са обаче, всички Лъвове?
Разбира се ,

общите характеристики за всички тях са валидни,
но само на 30%!
Това е така,защото всеки един Лъв е роден в различен ден, 
от този период и влиза в различни декади,както и с различен час(който определя Асцендента му),
също   годината и мястото на раждане са от важно значение  .


Родените от( 22.07-01.08) са в първата декада на зодията
-Управители са-Слънце-Слънце
Това са 100%-те представители на зодията.Щедри,благородни добросърдечни,но и малко завистливи.Не обичат някои друг да бъде като тях.Затова пък, са добри приятели и рядко имат врагове.Мразят присмеха и не забравят обидите!

Родени са да бъдат лидери и да успеят в живота!

Родените от (02.08-11.08) влизат във втората декада
Управителите им са-Юпитер и Слънце
Влиянието на Юпитер им носи  късмет и ги прави любители на дългите пътешествия ,религията и философията.Имат добър организационен нюх и са лидери в професионално отношение.Със сигурност и обществените ,и брачните им връзки, са носители на благодат и охолство.


Родените от(12.08-22.08) са в третата декада.
Управителите им са Марс-Слънце
Съчетанието на Марс със Слънцето им дава сила,увереност и високо самочувствие в живота.Независими са и малко нервни.Заради това,ще трябва да избягват големите рискове и да премислят нещата преди да действат.Това разхищение на чувства и материя, ги кара да дават повече на околните ,отколкото да  получават в замяна.


Според часът на раждане Лъвовете се делят на 12 вида,

т.е имат 12 различни Асцендента( ΑSD)...
Лъв с ASD...


ОВЕН-Вие сте от хората пълни с енергия, ентусиазъм и достойнство. Харесва ви да упражнявате влияние сред близките си и  се опитвате да създадете среда, в която сте необходими и обичани.Проблемът ви е , че  вярвате,че славата ви принадлежи обезателно  и че, не е необходимо  да вървите бавно и последователно към нея!Ако понякога  губите в живота,това се дължи именно,на нетърпението ви.Въпреки това , естественият ви блясък, добро настроение и оптимизъм, ви правят много популярни и ви помагат да постигнете целите си.


ТЕЛЕЦ-Привличате хората като магнит и това ви придава голямото самочувствие.Но от друга страна, е възможно в един момент да останете сами,само защото ,сте били авторитарни и  самовлюбени.Знаете  как, да  получите слава и пари и то с честни средства,а това е вашето ату(силен коз)!Използвайте го!


БЛИЗНАЦИ-Тази комбинация ви прави много умни и щедри,добри и интересни събеседници.Общувате с лекота,а младежкото ви излъчване си остава през годините.Знаете как, да вдъхновявате другите и с лекота си печелите последователи, които  ви следват до край.В сантиментален план обаче, ще имате много непостоянство,което ще отнеме време и години ,докато си изберете спътник в живота .


РАК-Противоположните сили на водата(рак) и огъня(лъв) ви създават вътрешна несигурност,която от своя страна ви кара бързо да се отказвате от взетите решения и цели, защото не виждате бърз резултат.Това обаче е грешка,а последователността в живота, винаги дава своите резултати!Положителното у вас е,че винаги имате сили да започнете от начало,независимо от ситуацията!По една или друга причина,  около вас има хора, които ви завиждат и искат вашия провал.Затова, ще трябва да сте много внимателни с кого се обвързвате!


ЛЪВ-Двойното влияние на Лъва ви дава голяма увереност,оптимизъм и  ви прави много горди.Знаете много добре как да се държите, да  убеждавате и как, да  защитавате  интересите си.Вие сте много щедри и любвеобилни,това  се проявява в думите  и в действията ви .Затова никога не може да бъдете забравени.


ДЕВА-Вие сте добросърдечни, горди и учтиви, но  постоянният ви стрес и стремеж към съвършенство, често нарушава доброто ви настроение.Вие сте честни по сърце и е много вероятно в живота   да се разочаровате от някои хора, а това,да  ви направи по- предпазливи и малко недоверчиви за напред.За това пък, ще се сдобиете с мощен характер и ще постигнете целите си,осланяйки се само на  вас и личният ви опит.


ВЕЗНИ-имате рядък артистичен характер и любов към красотата, лукса и филантропията.Държите на обществените връзки и контакти.Естествената  елегантност и чар, ви помагат за това.Обичате парите първо, за да се почувствате по-сигурни и в безопасност , и второ,защото искате да   разкрасите,както   живота си,така и  на онези, които са близо до вас.


СКОРПИОН-Вие сте брилянтни хора с големи амбиции и нищо не може да ви обезкуражи.Имате огромна вътрешна сила и страст, за да  преодолеете всички несгоди в живота и да достигнете до властта и успеха невредими.Често обаче, сте авторитарни,иронични и ревниви с хората около вас и това ги кара да се отдръпнат ,а вие да се чувствате сами.Доверявайте се повече и не бъдете мнителни.


СТРЕЛЕЦ-отличавате се с един необикновен стил,който привлича хората към вас като магнит.Имате  високи цели и стремежи,но и лесно ги завладявате,защото сте оптимисти и ведри хора.Обичате да се забавлявате, да пътувате и да работите, без изобщо да се спирате.При избор на брачен партньор,външният му вид,ще е от особено значение за вас,затова имайте го предвид,когато го избирате!


КОЗИРОГ-свикнали сте да работите усилено и искате да стигнете до върха на всяка цена!За целта, от голямо значение е, одобрението и възхищението на хората около вас,за да може да извлечете, максимума от вашите умения.Чувствени и   лоялни,  отдадени на партньора си,сте в интимен план,но само ако той/тя ,ви задоволява  сексуално.


ВОДОЛЕЙ-Вие сте човек със силна воля и не се страхувате от трудности и препятствия в живота.Имате оригинални идеи,които често ви помагат в трудни положения,затова и  действията ви са винаги  ефективни.Един брак и едно съдружие ще се окажат ключът към успеха в живота ви.


РИБИ-Имате богато и живо въображение което ви кара да мечтаете повече, отколкото да  правите бизнес и да реализирате  целите си.Присъствието на Нептун(управителят на Риби) и силният  ви творчески дух обаче, често ви водят до вътрешен дисбаланс и разочарование от действителността.

Много  вероятно е, спътникът ви в живота ,  да ви измъкне от екзистенциалната ви безизходица.
Затова не унивайте не губете кураж!

Коментари