За връзка


mmil73@hotmail.com


                             Зодия Стрелец-22.11-21.12
                                                   


                                                

Стрелецът е деветият знак от зодиака.

Родът му е от мъжки пол и променлив,като качество.
Елемент -огън. 
Владетелят е  Юпитер. Тук на Меркурий му е трудно,защото е объркан от многото информация,а на Юпитер му е най-добре. Нептун пък, е в упадък.
Независимостта е основният принцип на Стрелеца , който копнее за приключения, вълнения и  всякакъв вид промени.Стрелец е знака на философията и научните
изследвания.Независимостта за Стрелеца е толкова важна,че често пъти се отказва от определени ангажименти и предложения,  защото  биха  го ограничили в  личното му  време и пространство.Управителя на Стрелеца е Юпитер-планетата на късмета и интелектуалните  възможности.Така, каквото и решение да вземат , винаги се оказва в добра позиция за тях.Наричат ги щастливците в зодиака.

Характерните черти на Стрелеца са:
(+)  Независимост - Вълнение - Ентусиазъм - Безкористност - Оптимизъм
(-)Равнодушие - Безразличие - Раздразнителност- Ленивост


Стрелците родени от 22.11-02.12 са от първата декада на зодията.Подвластни  на бога Зевс-Юпитер. Това са лидери,философи и учители . Много творчески личности ,с голяма любов към знанието и философско търсене.Обичат забавленията, пътувания,както и това ,че винаги намират начин да предават знанията и уменията си.Отличават се и със заразния си смях и ослепителната усмивка.Недостатъкът  им е, че рискуват прекалено много.


Стрелците родени от 03.11-12.11 са от втората декада на зодията.Подвластни са на Юпитер и Марс.Имат повече борбен дух и обичат приключенията.Характеризират ги с  острия им ум и високо интелектуална мощ. Често са склонни да спортуват  нещо , което изисква сила и смелост.  Недостатъкът  им е, че са повърхностни  във взаимоотношенията си с другите, като и че , избягват ангажименти в името на духовността и философските си  търсения.Имат силен сарказъм и не могат да се справят с прости ежедневни въпроси.


Родените Стрелци от 13.11-21.12 са от третата декада на зодията.Управител им е Юпитер  и Слънцето.Определено са късметлии бих казала!Имат щастлив вид и закачлив характер.Реагират с достойнство, величие , гордост и стабилност. Въоръжени са с търпение и постоянство,така  постигат всичките си цели.Обичат лукса и подаръците. Отрицателната им черта е, че  търсят щастието в количеството,а не в качеството.


Стрелците според часа на раждане се разделят на 12 категории
 с ASD(Асцендент)
-


Стрелец с ОВЕН-
Слънцето  и Асцендента ви принадлежат на два огнени знака.Вие сте много темпераментни,активни и независими.Много вероятно е финансово и емоционално да бъдете подкрепени от чужбина,като заминете там поради професионални ангажименти или  сключване на брак с човек от друга националност. 


Стрелец с ТЕЛЕЦ-
Вие сте доста добре обосновани, стабилни и рационални хора. Имате големи амбиции и насочвате правилно енергията си.Заобиколени сте от голям кръг  приятели, съставени от интересни хора. Харесва ви  да обменяте идеи си с тях, въпреки че има моменти, когато упорито защитават само своето мнения и принципи.Имате слабост към храната и кулинарията.


Стрелец с БЛИЗНАЦИ-
Обичате живота, който искате да изживее с всичките му емоции и подробности,както и да получите много опит. Именно  в това е основната причина ,заради  която искате да пътувате и учите непрестанно.Въпреки че професионално  ще се развиете блестящо, в личните си и интимни  връзки ще ви е по-трудно да запазите постоянство.Възможно е и късно да вземете решение за брак.


Стрелец с РАК-
Вие сте многостранна личност, която почти не разберат другите хора.Чувствителни и имате богато въображение с голяма художествена способност.Харесват ви удобствата,лукса и разнообразието.Винаги в душата си   мечтаете за едно бягство от семейните ангажименти,но ще бъдете възпрепятствани заради това.Има нещо мистично във вас,което ви кара да сънувате пророчески сънища и да имате странно усещане за предстоящите събития.


Стрелец с ЛЪВ-
Вие сте независими, активни и готови да се изправите пред всякакви  житейски ситуации.Чувствате  се  горди с уменията , които  ви извеждат до успеха и славата.Когато се влюбите искате  незабавно да получите отговор от любимия човек за чувствата му. Това не е трудно разбира се,защото излъчването ви е  страстно и завладяващо.


Стрелец с ДЕВА-
Вие сте оптимисти и винаги знаете ,коя е правилната посока в живота ви .Идеализма и гъвкавостта на характера ви е  гаранция за успеха. Вие сте  много честни и праведни до положения,което може  да нарани близките.Семейството е важно , макар че често, то ви натъжава до сълзи.


Стрелец с ВЕЗНИ
Имате неустоим чар и рядко срещано комуникативно умение. Така си създавате голям кръг от приятели, с които споделяте артистични и творчески интереси. Вие сте искрен и честен, но често меланхоличен без причина.Във времето  ще работите с хора, които пътуват много или самите вие ще пътувате.Финансови приходи очаквайте  от специалисти по недвижими имоти.


Стрелец със СКОРПИОН-
Вие сте хора чаровни, изпълнени с магнетизъм и загадъчност.Имате силен сексапил,но не обичате да се чувствате притиснати от любимия човек.Парите са важни за вас и  за да успеете в осигуряването на финансовото ви благосъстояние сте готови на усилен и интензивен труд.


Стрелец с КОЗИРОГ
 Амбициозни сте, цените престижа, социалния и професионален триумф са от голямо значение за вас Желанието ви е, да се изкачите професионално в компания и да получите добро финансово състояние.


Стрелец с ВОДОЛЕЙ-
Вие сте роден идеалист, борещ се за своите принципи и животът  ще ви  възнагради щедро за това!


Стрелец с РИБИ
Вие сте хуманисти и филантропи, чувствителни и уязвими. Имате големи амбиции, но често не получавате нужното  насърчение за усилията си от страна на другите хора. Вашият партньор ще е този,който ще ви предложи емоционална стабилност,от която се нуждаете и това ще допринесе по определен начини за постигане на целите ви.

Коментари