За връзка


mmil73@hotmail.com


                               Зодия Близнаци 21.05-21.06



                                                     

                                                               


Зодия Близнаци е третата по ред в зодиакалният кръг.

Въздушна зодия с ...

Управляваща планета :
Меркурий(мисля,говоря,уча).
Символ:Близнаци
Близнаците са добра позиция за Нептун(творчество) и отрицателна за Юпитер(философия,религия,чужбина).


Елемент : Въздух
Силни страни: Aдаптивен , остроумен , комуникативен, активни
Минуси: нервни , повърхностни, непоследователни
Максима : Общувай
Деликатни части от тялото : ръцете, рамене, нервна  , дихателна система
Камък : цитрин ( кварц тип) , турмалин , кехлибар
Растения : лавандула, лилии , мирта , папрат
Цветове: жълто, светло зелено
Подходящ за : Дева , Везни , Стрелец
Известни личности : Ерол Флин , Хенри Кисинджър , Джуди Гарланд , Dean Martin и др.


Основни характеристики на зодията и психологическите ѝ тенденции...

Характерно за Близнаците е:
 
 остроумието,разговорливостта,жизнеността,
гъвкавостта,убедителността,желание да научат нещо , логическото им мислене ,но и колебливите настроения , любовта към промяната , пътуването и новостите в сферата на електрониката.
Те са изобретателни ,но често са разпръснати в много и различни неща наведнъж , оставяйки  голяма част от тях до средата,което е в техен минус!
Държат много на приятелите и близките си.

Винаги изглеждат млади,независимо на колко години са.
Във връзки си често са малко студени,но в действителност просто имат нужда от "въздух",около себе си.

Не обичат и избягват, задушаващите взаимоотношения и обстановка.Държат много на свободата  и може би затова ,да се бавят със създаването на семейство.Намерят ли човек обаче,който да им даде пространство за действие,лесно биха се обвързали.

Близнаците в зависимост от дата на раждане се делят на три групи(декади).


Родените от 21.05-31.05
Управител имат:Меркурий-Меркурий
Родените през този период са много остроумни,любознателни и мотивирани.Създават множество социални контакти,имат талант в писането и графичните изкуства.Държат много на семейството и роднините си.

Родените от 01.06-10.06

Управител имат:Меркурий-Венера
Присъствието на Венера в тази декада дава на родените,  творчески талант и усет към хармонията и красотата.Те са много логични хора и съчетават безпроблемно емоциите с логиката.Обичат да даряват хората с любов и избягват рутината и пошлостта.

Родените от 11.06-21.06
Управител имат:Меркурий-Уран
Комбинацията от Меркурий и Уран им дава възможността да общуват с множество и различни хора и то, с голям успех. Имат брилянтен ум и много напреднали идеи.Издържлива са на всякакви житейски удари.

Близнаците в зависимост от часа на раждане се делят на 12 вида-АSD(асцендент)
Близнаци с ASD:


ОВЕН-Вие искате да завладеете света и затова използвате като "оръжие" комуникативния си нюх.В ранна възраст сте били доста агресивни,но с течение на годините се учите на такт и търпение.Държите да сте център на внимание и когато това не се случва,всичко лесно ви омръзва.Трудно може да ви се угоди,защото настроението ви често се мени. Понякога и вие самите не знаете какво, именно ви се иска.Умеете да си създавате приятелства,но ако те не са хармонични бързо ги заменяте с други.

ТЕЛЕЦ-Имате интересен чар,който ви помага при създаване на приятелства и връзки.Независими и упорити сте.Преследвате целта си до край.Парите за вас са от особено значение.Искате да имате едно красиво жилище и атмосфера,където да може да каните своите гости,приятели и роднини.

БЛИЗНАЦИ-Вие сте вечните юноши на зодиака, които искат да запазят независимостта си въпреки всичко.Да комуникират свободно , да ходят на разходки и да си прекарват добре.Затова подсъзнателно се боите от сериозните връзки,съдружия и брака,като цяло.В професионално направление сте  късметлии и може да успеете във всяка дейност, която си изберете.

РАК-този асцендент ви прави от една страна лесно променливи в настроението и мисленето,но пък и  творчески зареден от друга.Непредсказуеми и с богато въображение сте.В интимен план  харесвате да се заплитате в забранени романи и това прави брачния ви живот труден!По тази повод  лесно губите  доверието на другите ,което  е пречка в професионалния ви живот.

ЛЪВ-Имате много умения и таланти,но които не реализирате твърде лесно.Лоялни, мили и добродушни сте, но тези черти възприемат само онези, които ви познават  добре.Държите на приятелите си и рядко си създавате врагове.Обожавате семейството и традициите си и ще направите всичко възможно,за да останете сплотени за винаги.

ДЕВА-вие сте много логични,но и чувствителни ,което  се отразява зле на нервите ви и  трябва да направите така че, да не сте толкова аналитични  .В сантиментален план ще имате доста колебания в търсенето,какво всъщност ви харесва в живота.

ВЕЗНИ-Тази комбинация е чудесна, тъй като предлага възможността да комбинирате отлично чара си с брилянтния  ум,а това завладява хората и ви прави неотразими. Винаги знаете как ,да управлявате емоциите си,както вашите,така и на другите,за да създадете хармония.Това е едно голямо предимство в 21 век.Поздравления!
Въпросите, свързани с чужбина ще изиграят положителна роля в живота ви и не е изключено да се обвържете брачно или в съдружие с чужденец.

СКОРПИОН-Вие сте активни,силни и с големи амбиции .От друга страна ,не са ви чужди и много дълбоките чувства ,като гняв,ревност,които таите дълбоко в душата си,а това прави живота ви малко сложен и труден.Финансовото ви положение обикновено е добро и често ви прави източници на приходи за другите.Стремете се  да избягвате двойните връзки ,за да не си усложните излишно живота  ,както в професионален ,така и в личен план.

СТРЕЛЕЦ
-Вие сте свободни и щастливи хора, доволни от своя живот.Имате усещането, че сте в хармония със света и търсите смисъла му, чрез различни творчески и философски дейности.Приятелите ви боготворят и рядко имате врагове.Обичате да пътувате и да бъдете информирани за абсолютно всичко.

КОЗИРОГ-Имате две лица вътре във вас които често не ви дават покой.Едното обича приключенията и игрите, докато другото е внимателно и предпазливо.Предпочитате тишината,пред шумните компании.Имате остроумието на Близнаците и тежестта на Козирога,което ви прави философски човек и много уважаван от другите.

ВОДОЛЕЙ-Вие сте заобиколени от много приятели и се занимавате с множество социални мероприятия.Любовта за вас има особено важна роля,а късметът е с вас в това отношение.Той ви помага да реализирате мечтите си с човека, когото обичате.По всяка вероятност ще имате и няколко деца.


РИБИ-Вие сте красиви,надеждни и успявате да постигнете целите си, с  ум и доброта. Търсите романтичен и лоялен партньор за създаване на семейство , който да ви бъде опорна точка в живота.Професии свързани с развлечения, храна, ресторанти и хотели ще се окажат печеливши , ако решите да се занимавате сериозно с тях.

Коментари