За връзка


mmil73@hotmail.com


                                              ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ         21.04-20.05 

                                                         

                                                                     

Качество -постоянен

Елемент -Земя

Планета Управител-Венера

Девиз- "Аз имам"

Цвят -розов

Камък -сапфир

Част от тялото отговаряща на зодията е-врат

Билка- кардамон 

Страна за живеене-Ирландия

Град -Лондон

Добродетели : Търпение, постоянство, нежност, обич , сила, селективност , гордост.

Пороци : Инат  , негодувание , леност , мързел, забавяне на движенията,не желание за промяна,несклоност в принципите

Професия-Актьор , икономист , собственик на ранчо,на имот , брокер, строителен предприемач , банкер.


Хората от зодия Телец или с Асцендент Телец са привързани силно към материята и всичко онова ,което може да се види,пипне и усети.Сетивата им са силно развити.Обичат да живеят в хубави къщи,да опитват от вкусни ястия,да си купуват множество вещи,дрехи, парфюми и бижута.

Също обичат изкуството,дизайна и сладкарството.

 Предпочитат да усвоят една идея и да реагират на ситуации с изцяло практическа нагласа.

Хората със силни характеристики(планети ) в този знак-Телец,са склонни да бъдат материалисти и често са затънали в рутина.

 Поддържането на нещата, които притежават и в установеният ред,както и нежеланието да се  променят,в продължение на много години  е ключовият елемент от характера им.

С една дума не обичат новости и промени!

 Телецът е земен знак,затова се свързва с плодородието и производство.

Хората от тази зодия и онези с такъв Асцендент са силно зависими от материалният свят.Правят всичко възможно,за да създадат своя дом,да имат свои вещи ,пари в портмонето , много храна и удоволствия.

Телците са хора търпеливи и вежливи.Биха помогнали на всеки ,който би ги помолил за помощ.Но ако ,някой се опита да злоупотреби с всичко това ще си плати скъпи!

Стават като разлютен бик ,срещу червено платно.

В любовта са много нежни и верни до край на своите партньори,когато срещнат истинския човек.

Раждането на всеки човек в определена зодия не е случайно!Това е един кармичен дълг.

Урокът на хората родени в зодия Телец е следния:

Трябва да се научите докато сте живи,че любовта е свързана  с много търпение и прошка!Когато разберете ,че прошката и любовта са едно и също нещо ще  може да преминете спокойно в отвъдният свят и да извисите душата си!

Според декадите,т.е в кой ден от този период сте родени Телците се разделят на три групи.

1 декада са родените от 21.04-01.05

Управляващи планети-Венера-Венера

Двойното влияние на Венера ви прави доста чувствени, упорити, артистични и творчески настроени.

Чувствата ви са особено силни в любов и омраза.Вие сте много щедри с всички ,който обичате и ви обичат.Упорити сте и държите всички да мислят ,като вас,което често създава трудност в общуването ви с другите.

2 декада са родените от 02.05-11.05

Управляващи планети-Венера-Меркурий

Присъствието на Меркурий ви кара да сте повече логични,консервативни и находчиви,от колкото с предходната декада.

Може да имате силно развити творчески таланти в сферата на развлечението  и общуването.Поддържате множество социални контакти ,което ви прави интересен човек.

3 декада са родените от 12.05-21.05

Управляващи планети-Венера-Сатурн

Влиянието на Сатурн ви прави по-улегнали и предпазливи в решения ви.Затова пък всичко постигнато в живота ви с много усилия остава до край!В любовта нещата може да не са толкова добре ,колкото в материалният ви свят ,но това като че ли е цената,която заплащате.Определят ви,като материалисти и "стиснати",като в чувствата ,така и в парите.Държите на сигурното и сте песимисти към всичко ново в обществото.Необходимо да сте по-еластично настроени към всичко ,което чувствате и правите,за да се предпазите от депресивни кризи и разочарование.

Според Асцендентиния знак(часът на раждане) Телците се разделят на 12 категории

Телец с  Асцендент :

ОВЕН-Имате обаятелен чар,но сте малко загадъчни в началото на сантименталните си връзки,защото преди да изразите чувствате си, искате да сте сигурни в човека до вас . Обичате развлеченията и често ви определят,като "душата "на компанията.Държите на парите,не само защото с тях си придобивате всичко,онова което ви харесва ,но и за да привлечете вниманието на околните.

ТЕЛЕЦ-Вие сте човек ,който е доволен от себе си и никога не се съмнява във възможности си. Животът за вас е с постоянна стойност и искате да си осигурите място в него.Любовта към всички форми на изкуството ви задоволява и  релаксира.Обичате да живеете и любувате на всичко ,което може да се пипнете,вкусите и усетите.Държите на красотата , спокойствието и охолния живот.

БЛИЗНАЦИ-Честни ,правдиви ,но и непредсказуеми и малко нервни. Независимо,че бързо може да избухвате ,също тъй бързо може и да ви мине и да поискате прошка.Всичко това ,защото много държите на мнението си.Обичате силно да общувате с хората,но ще трябва да намирате и  време за почивка и усамотяване ,за да се зареждате  отново с енергия.

РАК-тази комбинация ви прави много чувствени и силно социално развити.Обичате силно и много вероятно е да имате едно силно семейство.Държите на реда и сигурността и няма да оставите никой да ги наруши .Ще трябва ,обаче да сте по-внимателни към храната,защото в възможно да сте предразположени към напълняване.

ЛЪВ-Вие сте много амбициозни и най-важният факт за вас е, да се осигурите по-добра социална позиция,което и постигате с успех.Добродушни сте и с голямо сърце,за всеки който потърси място в него.Оказвате се особено привлекателни  за другия пол и винаги привличате погледите ,където и да сте.Въпреки това, сте верни на връзката и партньора ви,който никога не може да ви обвини в изневяра.

ДЕВА-вие сте чаровни,честни във връзките си и големи дипломати.Уравновесени сте и стъпвате здраво на Земята.Двата общи земни елемента на Телеца и Девата ви позволява да се концентрирате добре, върху  желанията ви и да анализирате фактите,така че , да направите своя най-добър избор във всички области на живота.

ВЕЗНИ-Двойното влияние на Венера ви прави много емоционални, търсещи постоянство и просперитет. Държите много на любовта,парите и връзките в живота,които се явяват единствените ви стимули за живот.Ще трябва  обаче, да се пазите от скрити и незаконни взаимоотношения,защото те по едни или друг начин ви првиличат страшно много ,но могат и да ви разрушат!

СКОРПИОН-Имате експлозивен характер, пълен с противоречия и със силни  на страсти.В очите на другите често може да изглеждате безскрупулни ,защото нищо и никой не може да ви разубеди ,ако си го поставите за цел!Много емоционални сте в чувствате си. За вас всичко е или бяло, или черно,средна позиция няма!Не понасяте обидите и бихте си отмъстили на всеки ,който се опита да го направи!

СТРЕЛЕЦ-Вие сте идеалист и искате да живеете, като странстващ туристи.Може дори да превърнете пътуванията в чужбина във ваша професия.По този начин ,придобивате възможността да научите повече за чуждестранните култури и философии,което от своя страни ви привлича страшно много. Вие сте силно независими хора,които не обичат да ги  ограничават и винаги ще са готови да приемат един, нов начин на живот.

КОЗИРОГ-Имате добродетелите на търпението и постоянството. Вие сте амбициозни хора и  имате определени цели в живота.За съжаление обаче,не разполагате с гъвкавост и предпочитате да се движите бавно и постоянно, без да  правите прибързани ходове, като по този начин се забавя  успехът ви.Въпреки това, не се отклонявате никога от пътя си и обикновено  прогресирате с това,както се казва:"Бавно,но славно!".

ВОДОЛЕЙ- Желанието ви за сигурност и безопасност,често е в сблъсък с новаторските ви идеи и независим дух.Семейство за вас в детските ви години е изиграло много силна роля ,но и семейството ,което ще създадете също, ще остави силен белег в душата ви.

РИБИ-Вие сте един харизматичен човек с развити комуникационни умения.Обичате да пътувате,да научавате за нови култури и философии и да се развличате,като цяло.Един ден ще се окажете късметлии в професионален план , като ви се даде  възможност да получите позицията, за коята сте си мечтали. Също и в личният ви живот,късмета няма да ви напусне,защото ще създадете един щастлив брак с човека от мечтите ви!


Коментари