За връзка


mmil73@hotmail.com


                           Марс в Дева 
                      
                   15.10.2013-08.12.2013
 
Aris=Марс,червената планета,малкият палавник в зодияка!Ние определено имаме нужда от него за нашето оцеляване.За някои хора  най-добрият начин за оцеляване е да си мълчат или да избягват проблемите,докато други запретват ръкави и скачат в "огъня"...влизат в..."битката"...Марс ни калява!
МАРС- е показател на начина,чрез който оцеляваме
МАРС- е нашата находчивост в живота и търсенето на способ за преодоляване на трудностите
МАРС- е нергията ни за издържливостта и борба в живота
МАРС- е нашето действие и отстояване на целите
МАРС-дързост
МАРС-война и себеразрушаване!
МАРС-либидо,секс


Често пъти през различните периоди се чувстваме с различно енергийно заредени.Един път сме борбени и напористи,сексапилни и силни,друг път слаби и изтощени,притиснати от проблемите отчаяен и пасивен.
Всеки път ,когато Марс пребивава в различните зодиакални знаци,черпи енергия от тях и усовоява характеристиките им.
През изминалият период той беше в огненият знак на Лъва.Определено се чувствахме като Лъвове,готови да отстоим позициите си и да се справим с всеки ,който би ни попречил да вървим напред.Енергията му имаше огнена и егоцентрична характеристика.
На 15.10.2013 Марс навлиза в зодия Дева.Земен знак,свързан с точността и малките подробности,услугите,здравето,умението да се работи целенасочено и неуморимо.Стремеж към съвършенство е характерно за хората с Марс в зодия Дева.Това води до  силно психическо напрежение и проблеми със здравето.Изразява се в  неправилно хранене  и болен стомах,така нареченият нервен стомах и множество психози причинени от силния стрес.
Марс в хороскопа на една жена е показателен какъв мъж я пивлича сексуално,какъв е нейният сексапил.
Жена с Марс в Дева би желала мъжът до нея да се грижи за нея ,като за малко дете.Изборът на партньор е много труден.Тя би се отдала само,ако е сигурна,че не е желана само за една нощ.
Марс в хороскопа на един мъж е показател за мъжествеността и сексапила му.
Мъжът с Марс в зодия Дева е много капризен в изборът си на жена,дори само и като сексуален партньор.Тя трябва да е много умна и да държи на здравословният начин на живот.При него всичко е програмирано дори и сексът! Няма особено желания за  фантазия в любовната игра.Сексът не се третира само,  като акт или просто за  забавление,а трябва да има дълбок смисъл.Избягва мимолентните и съмнителни връзки.
Хората с Марс в Дева винаги имат някаква фобия.Често използват различни Дезинфектанти и много държат на телесната чистота.
 Марс в Дева носи печалба от  търговия на дребно, от медицински, хирургически, химични, фармакологични, терапевтични и хранителни продукти.
За различните зодий енергията му ще бъде насочена към определени сфери от живота им.Кой са те...


ОВЕН-енергията ви е насочена изцяло към работата.
Ежеднвният ви ритъм ще е завишин и това би ви се отразило на здравето и имунната система.Не се претоварвайте!


ТЕЛЕЦ-Това е времето, когато може да споделите вашите таланти и творчески заложби.Период изпълнен с  любовни връзки,по-добри ще сте в отношенията ви с децата, ако има такива.Ще спортувате и ще, сте зареден с много енергия.Но, непрекалявайте! Вашият бизнес- инстинкт  се събужда,както  настроението ви за хазарт и риск. Идеално време за спорт.

 
БЛИЗНАЦИ
-Вниманието и енергията ви ще е  насочена към дома или едно място,в което сте през по-голяма част от деня.
 Ремонт, обновяване и дори смяна на местоживеенето са проблемите, които възникват през този период.Семейни въпроси срещат все  по-голями трудност сега,както и конкуренция в работната ви среда,става все е по-жестока . Едно събитие от миналото може да излезе на повърхността и да събуди у вас  неприятни спомени.


РАК-Благоприятен период за уреждане на ежедневните ви дела. Умствената ви заетостта ще ви даде едно добро  бизнес решения.Възможно е да имате разногласия с братя и сестри, братовчеди или съседи. А тенденцията за нетърпението и бързината на шофиране или работата с машини, трябва да се контролира, защото може да доведе до злополуки.


ЛЪВ-Ще търсете себеутвърждението,чрез материални и емоционални преживявания.С една дума внимавайте с крупните и безраборни покупки и развлечения.


ДЕВА-Марс е във вашата зодия и 1 дом на Асцендентят ви знак.
Ще сте напористи,сексапилни , нерви и изтощени в края на месец октомври.Енергията,която изразходвате през този период ще е прекалено голяма.Следете за стари здравословни проблеми и малки злопулуки от преумора или прекоморно натоварване.


ВЕЗНИ-Когато Марс е 12 ни дом,чувствата на тревожност и фобии могат да прерастнат в изблици на гняв или злоба към другите. Възможно е подсъзнателно вие, да си самовнушавате някои неща и ситуации, но със сигурност има действие и хора,който действат задкулисно и във ваш ущреб!През декември ще разберете подробности,около тази афера и клевети. Най-добрата практика е да се оттеглите навреме.


СКОРПИОН-Целите и стремежите може да бъде постигната по-добре в сътрудничество с другите,отколкото ако работите сами. Важно  е да  работите с хора, с които имате едни и същи цели и концепции за работа.Ако се занимавате с политика, ще вземете участие в синдикална дейност.


СТРЕЛЕЦ-Потенциалът  ви за професионален успех е активиран, но може да създаде завист в хората около вас, защото някои от тях,  ви гледат със заплаха. Следователно е много важно да се намери начин да постигнете целите си, без да причинявате  завист около вас. Ако сте на свободна практика, военни или свързани, с работа,с машини може да имате успех. Ако сте служител и работите усилено,  не предприемайте излишни инициативи без съгласието на шефа ви.


КОЗИРОГ-Завишена творческа енергия.Но неотстоявайте идейте си толкова догматично.Придържайте се към установените принципи и в никакъв случай не навлизайте в съдебни процеси за разрешаване на възникнали  проблеми.Вниманието ви може да бъде насочено към едно пътуване, което отдавана планувате.


ВОДОЛЕЙ-Марс в Дева,от положителната гледна точка, либидото ви се увеличава, но в отрицателната,  може да се появи разногласия с вашият партньор или партньори в областта на финансовите въпроси. Трето лице може да е причина за емоционалните и финасови проблеми. По отношение на здравето ви, освен лошо психологическо настроение, има и известен риск от малки интервенции или някакви инфекции.


РИБИ-период на спорове и недоразумения между вас и вашия партньор или близки приятели. Понякога може да има буквално правен конфликт и съдебни спорове.От друга страна, е добър момент за нови   запознанства и социални контакти.

Коментари