За връзка


mmil73@hotmail.com


                                   Марс в зодия Везни  
                     08.12.2013-до 26.06.2014.
Aris=Марс,червената планета,малкия палавник в зодиака!Ние определено имаме нужда от него за нашето оцеляване.За някои хора  най-добрият начин за оцеляване е да си мълчат или да избягват проблемите,както е сега -Марс във Везни,докато други запретват ръкави и скачат в "огъня"-Марс в Овен.
МАРС- е показател на начина,чрез който оцеляваме
МАРС- е нашата находчивост в живота и търсенето на способ за преодоляване на трудностите
МАРС- е енергията ни за издържливостта и борба в живота
МАРС- е нашето действие и отстояване на целите
МАРС- е дързостта
МАРС- е война за оцеляване и себе разрушаване!
МАРС- е либидото и секса

Често пъти през различните периоди от време се чувстваме различно енергийно заредени.Един път сме борбени и напористи,сексапилни и силни,друг път слаби , изтощени,притиснати от проблеми, отчаяни и пасивни.
Всеки път ,когато Марс пребивава в различните зодиакални знаци,черпи енергия от тях и усвоява характеристиките им.
През изминалия период от време той беше в зодия Дева и направи действията ни твърде изтънчени,вглеждайки се в най-малките подробности и детайли,а дните ни,като цяло бяха ангажирани с много ежедневни и здравословни ангажименти,което ни караха да се чувстваме напрегнати , нервни и заядливи.
Не по-малко напрегнати  ще се чувстват и през този период - Везните,  Овените,Раците и Козирозите.
Напрежението  на всички,като цяло   ще е свързано вече, не от пропуснатите малки подробности и точност,а от  невъзможността да постигнем съгласие и консенсус с останалите. Особено през периода 02.03.2014-19.05.2014,когато Марс ще е ретрограден.Този период ще е кризисен и за България,когато стачките ще се възобновят,но за съжаление няма да дадат необходимия резултат,поради провокации или недостатъчна борбена нагласа.Към есента на 2014 може да се надяваме на едно по добро и силно държавно управление.Много задкулисни сделки ще излязат наяве ,както у нас ,така и в Европа и дипломатическите   отношения между страните членки ще бъдат нарушени!Очакват се радикални реформи,що се касае до държавното управление на ЕС и у нас.Много вероятни са И реформи в структурата на самото управлението(министри,държавен глава).Разтрогнати връзки вътре и между партиите .Но, дали това ще доведе до избори е малко съмнително.
В личен план радикални промени се очакват в дома,професията,семейството и връзките ни ,като цяло.

Начина ни за действие и оцеляване,през този период трябва да бъде по-различен и по-дипломатичен  ,ако искаме да успеем.Но,дали това е най-добрия начин?!Ще покаже бъдещето !
Марс във Везни  е една от най-сложните позиции ,в които може да се окаже планетата на нашите пориви и сексапил.Това е така,защото тук Марс се затруднява да изразява своите желания,пориви, либидо  и чувство за свобода.Всеки път си задава въпроса дали да направя така или не!Не обича скандалите и бруталността!Предпочита меките и дипломатични взаимоотношения.Но,най-сложното и отрицателно явление  е ,че не може да взема решения САМ!
За жените това е един Марс ,който ги прави много меки , скромни и тихи,но от друга страна,често пъти ги кара да търсят по-бруталния  и силен мъж,който вместо борбеност и напоритост ,може да им донесе  напрежение и скандали в семейството. За мъжете,позицията на Марс във Везни не е никак добро,защото мъжа в очите на  една жената трябва да  е силен,решителен и готов да защити семейството си,да вземе решения.Тук той, това не може да направи сам,а само с помощта на чуждото мнение и помощ.Как ?Ако, става въпрос  от лично естество?!Може ли друг човек да бъде обективен,когато става въпрос за интимните взаимоотношения на един човек?!
Извода е ,че дипломацията е нещо ,което предпазва от войни и е много висш начин на общуване между хората,но и самозащитата ,когато е необходима  за оцеляването му,поне на този етап.В един свят на силно развито,морално общество, това може да бъде реално,но сега е почти невъзможно!Не може да оставим друг да пише в книгата на нашия живот!
Ето това ще е проблема на  стачките през април 2014.Може би трябва да разберем,че нямаме толкова интелигентна дипломация и държавно управление ,което  да може да се съгласи и отстъпи  пред един мирен и интелигентен протест!И второ имаме ли алтернатива или сме силно раздвоени и плахи.
Мисля,че вече сме разбрали по един или друг начин за сценария ,който ще ни предложи Марс в идните 7 месеца,но повече информация...за това и
Какво да очакват зодиите ....


ОВЕН-напрежение в семейните и професионални връзки.Ако,намалите  силата на Аза си и станете малко по -дипломатични,ще си спестите много неприятности и ще бъдете първи в това, което сте се заели.Разчитайте на помощ от близките си хора,приятелите,деца и на творческия си дух. Повече внимание през април 2014,особено за родените ,около 30.03-05.04


ТЕЛЕЦ-много ангажименти в работата и ежедневието.Наистина добре е,че имате работа,но това може да  доведе и до изтощение и грипни заболявания,причинени от слаба имунна система!За да се радвате на Успех,намерете начин да си почивате,спортувате и да се храните правилно.Пари ще имате,но не ги харчете всичките!Сложете и за черни дни.Семейството и неговите членове ще ви помогнат,но просто поискайте помощта им по по-добронамерен начин.Когато почувствате душевен мир и на работа  ще ви олекне. 


БЛИЗНАЦИ-вие сте едни от облагодетелстваните зодии през този период.Очакват ви любовни истории.Нови запознанства или завръщането на хора от миналото с още по-добри възможности.Очаквайте и много творчески успехи и ангажименти свързани с това.Особено през периода (21.12.13-31.01.14 и през март-април на 2014).Реалност през този период стават много от нещата,за които намирахте пречки преди.


РАК-решавате ,че много във вас  трябва да се промени.От тук и начина на работата , дома Или и двете заедно.Някои се преместват ,други си разширяват и преобразуват дома.Членове на семейството си идват други си заминават.Ако, работата ви е свързана с дома,също ще претърпи реформи.Ще имате гениални идеи,които ще са печеливши,но ще поискат от вас да ги разпространите и това ще наложи множество промени и душевно  напрежение.Грижи за по-възрастните членове от семейство ви също ще направят дните ви допълнително напрегнати.Особено през април,родените около 01-07.07 ще почувстват душевен дискомфорт.



ЛЪВ- вие също сте в добра позиция с Марс  във Везни през следващите 7 месеца.Нови/стари запознанства,любов,творчество и много движение ,срещи и засилена кореспонденция.Само не се преуморявайте умствено и следете за думите  и действията си.Повече внимание на път или ,ако оперирате с машини през този период,но малко повече  през  април 2014.


ДЕВА-бъдете подготвени за извънредни приходи от работата си, като бонус,пари от различни програми или допълнителна работа,които ще ви изненадат приятно,но... !Очаквайте и непредвидени разходи.С една дума направете така,че да не похарчете всичко,което сте събрали в повече.


ВЕЗНИ- Марс е във вашата зодия и ще ви зареди със смелост,  борбеност и повече сексапил.Но и напрежението ще  бъде завишено през идните 7 месеца.Не изпадайте в ситуация на раздвоение,а вземете решения.Знам ,че ви е трудно ,но го направете,за да не се упреквате един ден, че избора не е бил ваш!Добри новини от роднини или хора,намиращи се в чужбина или пък, може  да им отидете нагости, или те дойдат  при вас.През април родените, около 03-08.10 да бъдат по-внимателни с членовете от семейството или с шефовете им. При всички положения очаквайте радикални промени.Но,ще има и резервен вариант за справяне със ситуацията,стига да се решите!


СКОРПИОН-ако ,имате тайни знайте ,че има вероятност да излязат на яве и това ще се окаже проблем.Но,може вие, да научите нещо скрито,което ще ви ядоса!Пазете се от нервно напрежение,за да не повлияе на здравето ви.От друга страна е един силен период през ,който може да започнете да работите върху проекти,които ако останат скрити за няколко месеца и ги реализирате по- късно ще са много по-успешни.Имайте и едно на ум за скрити врагове!


СТРЕЛЕЦ-нови цели,нови приятели,нови проекти.Силно начало за едно хоби или личен бизнес.Може да е и нещо ,което дори и не сте очаквали,с положителен характер.Начало на един период свързан с пътувания и много обществени контакти.Само не преувеличавайте с емоциите и не правате всичко наведнъж.Периода през април-2014 изисква малко повече внимание,относно прекалените развлечения и разходи.Бъдете прецизни и логични!Не се хващайте за големите обещания и силните думи.Изчакайте да мине юни 2014.


КОЗИРОГ-е няма да е най-лесния ви период,защото проблеми в дома(член от семейството) или с шефа на работа  ви ще се създаде напрежение.Може да се наложи да се грижите и за възрастни хора,без това да е било предвидено. Родените ,около 05.01.да бъдат по-внимателни през април 2014 ,където събитие с/в дома или проблем с родител(съпруг/а),ще увеличи душевното им напрежение.Това може да е свързано и с работата ви/му по един или друг повод.Но, в името на парите и финансовата сигурност  , ще намерите изход от създалата се ситуация.


ВОДОЛЕЙ-мото ви е :Колкото повече знания,толкова повече възможности.Очакват ви различни семинари,обучителни форми,дипломиране за други,но придружени от малко повече напрежение.Мисля ,че една мечта-проект ,касаеща  децата и семейството може да се реализира.Повече внимание се изисква през април 2014,когато шофирате.Щадете здравето и  нервите си от срив .Обърнете внимание и на закона,като не го пренебрегвате.


РИБИ-време е да се погрижите  И за себе си!Сексапила ви през този период може да е по-силен,но е много възможно да се окажете трима и това да е проблем!Ако ,се запознаете през този период с някого ,бъдете малко по-внимателни.Появата на финансови проблеми свързани с банки или други хора,с които сте в някакви професионални или лични взаимоотношения,като издръжки,наеми,дистрибутори , ще са повод за Марсово напрежение. Нервите ви ще са опънати до предел, особено   през април 2014.Домът ,работата и силния ви дух  ще са решение на всичките това.Само вие може да си помогнете!
П.П Винаги четете и за зодията на Асцендентия ви знак.

Коментари