За връзка


mmil73@hotmail.com


Месечни Астро прогнози
За
НоемвриНаситени и интезивни чувства.
Критицизъм,
ревност ,
омраза,
страст..
Любов,пари,власт,
Живот ,смърт!
Чудо ,възход или падение!
С една дума,очаквани ни едно
Радикално ново начало ,но придружено от  тотателн край със стари и непродукивни връзки и начин на живот.

Трудно ще е в бъдеще да казваме за места ,вещи и хора ,че
ни принадлежат,
по простата причина ,че света се е   променил до толкова,
,че тези определения нямат вече,същата  сила и значение.
Нежеланието за промяна в навиците със сигурност ще доведе до сериозни кризи
Или инциденти!Затова, ПРОМЕНЕТЕ се!
Трябва да се научим да живеем свободно,
без да манипулираме другите.
Както да сме адекватни  с изискванията на епохата и хората,с които живеем

Не превръщайте живота си в музей,а душата си в развалена консерва.
Бъдете модерни и свободни,хора които създават и облагородяват света.
Никой не е върнал миналото няма да успеете и вие!
Но,
ако изходим от духовно –интелектуални позиции към материалния свят и емпатия към ближния той ще стане по-сигурен.

Месец Ноември е чудесен месец ,защото  ни
предоставя възможности да добавим в живота си повече любов и красота.


ОВЕН

Ноември е наситен с ярките събития .Някои от вас може да решат светкавично да сключат брак или да се разведат или разделят с партньор!Но и в двата случая е нужно да прецените положителната  и отрицателна страна на нещата. Не се налагайте, зачитайте чувствата и мнението на партньора. Стремете се към баланс между работата и времето с любимия човек, за да не пострадат отношенията ви. Преди да се впуснете в импулсивен брак, отделете време да се опознаете добре и да обсъдите религиозните си, философски и политически  възгледи. Потърсете помощта на терапевт за двойки или духовно лице, ако е необходимо и желаете да спасите една връзка.Поговорете ,споделете ,простете!

Пълнолунието на 04.11.17 засилва желанието ви за любов , покупки и развлечения. Имате нужда от сигурен и удобен дом,но дали ще го постигнете ,зависи единствено и само от морално- ценностна ви система и избор на партньор (личен или бизнес) .Но,бъдете подготвени и че,  финансовите ви  нагласи и условия за напред могат да се променят .Важи и за настоящите ви емоционални настроения и страсти спрямо партньора.

Някои страхове може да се окажат „прът“ в личното ви и професионално щастие,ако не ги преодолеете.

Страхът идва от факта,че отбягвате всички рискове ,за да не се провалите публично!Но докато се преструвате на преуспяващи и потискате желанието си да постигнете  определени цели в живота,без да сте   овладели тези емоционални кризи ,ще изпадате все по-често в неудовлетворение и безсилие,произтичащо от нежеланието ви да приложите властта си и вземете конкретни решения.Проблемът ,вероятно да е един неасимилиран  страх от силна авторитарна личност или интимни проблем с роднина,съпруг/а,управител в работата и това естествено да ви се отразява по някакъв начин зле, на връзките в живота!

Ноември е подходящ  за справяне с всички токсични емоции ,които таите от години наред ,водещи до пагубен  начин на живот .

Новолунието на 18.11.17 Ви носи радикално начало в сфери,засягащи едно минало,начин на финансиране,интимност и лично самочувствиe.Нови отношения ви очакват в брака,семейството с близките или едно бизнес-партньорство .Но за целта жертвата на някаква лична сила може да се окаже необходимост .През този период ,някои от вас ще получат наследство или скъп подарък.Финанси очаквайте  и от банкови кредити,преводи, ,заплата,наеми,издръжки ,обезщетение или пенсии.

Ноември завършва с един силен стремеж към обновление и трансформация Затова  сте готови да „копаете до дъното“ , за да видите  основата на нещата и образа на една Истина,която до сега бе скрита от вас или вие пък, не споделяхте с другите .ТЕЛЕЦ
Събитията и новините през ноември ще  подобрят здравословното ви състояние и самочувствие,което ще е и повод да се чувствате на „седмото небе“ от задоволство. Необвързаните сред вас могат да започнат интимна връзка с колега или учител,лекуващ лекар или треньор. Някои ще получат предложение за пътуване в чужбина или среща с чужденец и ще се колебаят заради работата си.Но определено спокойно може да съчетаете и двете неща,затова няма нужда от притеснение. Да,разбираемо е ,защо имате толкова притеснения и ежедневни грижи. Решили сте да вложете цялата си енергия в работата, в един нов дневен режим и/или спортна програма. Но ,бъдете търпеливи, не се претоварвайте и не искайте мигновени резултати. Търсете баланс между времето за работа,почивка  и времето за духовно развитие. Човек  не живее само с хляб ...и душата иска своето.
Пълнолунието на 04.11.17 ще ви направи център на внимание за много хора вероятно с нещо добро и красиво.Връзките ви и контакт с близка за вас жена като съпруга или майка ще  спомогнат за душевния ви комфорт и лично развитие.През този период ще разсъждавате много върху  теми ,засягащи чувствата ви  ,интимността ,една тайна ,страхове и финансите.Но пък,ще откриете много хора ,истини и идеи ,които по един съдбовен начин са на „пътя „ви сега ,за да  донесат душевен мир,красота,сигурност,материален комфорт и любов.
Новолунието на 18.11.17 ви носи един нов начин на живот,защото разбирате ,че чрез промяна в мирогледа за бъдещето и връзките ви с роднините се крие истинската сила за живота.
Разбирате и,че хармонията , баланса и компромиса са ключовете към вашата реализация.
Колкото и сложни да са промените за вас през този месец ,ще са носители на душевно и материално богатство,но и освобождаване от страхове и съмнения,а от това ще се подобри  и живота ви,като цяло в бъдеще.

БЛИЗНАЦИ
Ноември може да започва някак с умора за вас,грип или разочарование.
Внимавайте с токсичните емоции и хора!
Границата ,между успех след сериозни трудности ,до тотален провал са на „косъм „разстояние !
Пълнолунието на 04.11.17 засяга сантиментални теми на една несподелена любов или тайна връзка. Може би е добре да споделите за това с близки хора или човека на вашите чувства.Ако пък ,вид здравословни проблеми усложняват работата ,ситуацията или ежедневието ви ,е време да си дадете почивка и позабавлявате.Това би променило много от  настоящето ви.Определено ноември ще запомните с много срещи, купони и приятни чувства. Необвързаните ще започнат нова връзка с доста по-млад човек. Обвързаните ще се решат да подобрят взаимоотношенията си ,да сключат брак след дълго съжителство или да си имат дете. Не се тревожете за финансите, може да посрещнете нов член на семейството. Комуникирайте ясно, особено в службата и спазвайте границите между личния, и професионалния си живот. Това ще ви предпази от издънки .
Новолунието на 18.11.17 ви прави лидер в живота или в работата.Но ще трябва да се справите с някои страхове ,предизвикани от разкритието на една тайна,около истинската ви същност и чувства.Боите се,че ще изгубите контрол над ситуацията или ще покажете уязвимост.Тази сдържаност обаче,пречи  на най-интимните ви връзки и душевно удовлетворение.Освен това, може да предизвика застой в отношенията ви.Създават  се и много огорчения или недоверие по този начин.Време е да сложите край на душевните си терзания.Правете това ,което душата ви наистина би искала,но не го свързвайте с пари и власт,за да не се опорочи.

РАК
Темите ,около любовта,приятелите,животът в едно общество,бизнеса,децата и творчеството ,ще са  в основата на  вашите радости и вълнения.
Пълнолунието на   04.11.17  дава завършек на един цикъл, свързан с интимна връзка,творчески проект ,идея или сбъдване на желание от края на 2012 и
2013!

Някои от вас е възможно да си купят къща, да се преместят или ще ремонтират дома си. Непредвидено напускане на работа или преместване на друга длъжност,също са възможни. Пазете се от кавги у дома,с човек ,с който общувате всеки ден,с работохолизъма си и нездравословното вманиачаване по “здравословния” начин на живот. Неженените/неомъжените сред вас имат възможност за брак с богат и влиятелен човек, чиито силни чувства може би малко ви плашат. Бъдете честни със себе си за мотивите си да кажете “да” или “не” . Остава да решите дали може да съчетаете любовта и бизнеса. Други пък,ще прекарат много време в службата заради шокиращи нови обстоятелства и това, ще предизвика протестите на най-близките ви. Висшестоящ в ролята на ментор и приятел ви предлага повишение, което носи със себе си по-високо заплащане ,но и по-малко свободно време. Помислете! Бъдете предпазливи с правни въпроси и документи.Новолунието на 18.11.17 носи успех и радост. Волята ви и положителна нагласа ще ви даде възможност да  постигнете каквото си пожелаете.  Добър период е и за участие в театрални постановки за артисти или  творчески проект .Да се влюбите ,да създадете потомство или  да направите от хобито си бизнес ,също са в сценария на ноември.Както и да се подредят нещата за вас,със  сигурност ще се чувствате радостни и обичани!Но ще трябва да внимавате със страхове от минали емоционални травми.Избягвайте да манипулирате или да бъдете в прегръдката на подобни хора,защото голямата страст след време може да се превърне в болка.Но,ако сте се справили с тези кризи ,които са от 2013 то,връзките ви ще имат потенциал да се превърнат в арена за трансформация ,както за вас  ,така и за  партньора !Но,за да постигнете всичко това  ,първо трябва да се справите с емоционалните си наранявания и огорчения, породени от неуспешни любовни връзки и да простите ,като забравите за миналото!

ЛЪВ
Ноември ще ви направи много чувствителни и сантиментални.Домът,семейството и бизнеса за вас ще са носители на много задоволство и лично удовлетворение.Силната ви интуиция през този период ще ви подскажи ,в коя посока да тръгнете през 2018,защото до сега не бяхте много сигурни.Всъщност,  събитията от само себе си, след година ще ви принудят да пристъпите към промяна.Затова ,е добре от сега да направите своите планове,засягащи дома,личния ви статус и кариера.Със сигурност  ,ако сте от хората с личен творчески бизнес ,ще е добро решение да продължите да го развивате ,вместо да го замените с нещо друго.Добър ход е и да помислите да се задомите и създадете потомство.Пълнолунието на 04.11.17 ще даде завършен вид на всичко това.Възможно е и да откриете непознати до сега за вас религиозни, философски или политически идеи, които силно ще ви впечатлят и въвлекат.След което и решенията ви за бъдещето ще бъдат по-конкретни.Новолунието на 18.11.17  дава началото на една новата любов ,която ще ви накара да се почувствате по-млади и жизнени, и в същото време да усетите тежестта на своите отговорности. Очаква ви и повишение на заплатата, бонус, повече права и отговорности в службата, но и по-малко свободно време. Не пренебрегвайте плащането на сметка, данък, кредит или друг дълг, за да не си създадете правни проблеми. Много от вас ще потърсят помощта на психолог, психотерапевт или окултен специалист, за да се справят със стреса от толкова много нови събития.
Една несигурност се таи в душата на повечето от вас ,което ви е накарало да   се вманиачите в работата  до толкова,като че ли по този начин се опитвате да положите ред в ежедневието и живота .Внимавайте обаче,със здравето! Не го използвайте като манипулиращо средство, спрямо другите Ако пък,имате наистина някакви здравословни проблеми,разрешете ги без много паника!Възможно е,някои от вас да напуснете работен колектив или група от хора с гръм и трясък! Обидени за неуважението или некоректността спрямо вас !Но ,всъщност е за добро!
Не се подавайте на страха и усещането за хаос около вас ,защото ще изпаднете в личен и обществен застой.Затворете очи и се оставете в ръцете на любовта.Тя е лек за много от болките ви до сега.

 ДЕВА
Ноември ви връща към едно  минало.Търсите да сглобите един пъзел,да  подредите хаоса в дома и на работа.Да се справите с една болка.По един или друг повод ще се чувствате напрегнати,носталгични,объркани и развълнувани.Пълнолунието на 04.11.17 ще даде образ и завършек на една творческа идея, мечта,свързана с дома,любима жена,преподаване ,обучение или живот в чужбина Откривате нова философия за живот ,свързана с повече красота и душевен мир и това ви кара да се чувствате спокойни и щастливи.Избягвайте само ,импулсивните покупки и действия. Пазете се от рискови инвестиции,било то материални или интимни ,с обещания за нереалистично голяма или бърза любов или печалба. Инвестирайте в творчески проекти. Ако имате интимна връзка, контролирайте ревността си, за да не тласнете партньора към изневяра или скъсване! Самите вие също не изневерявайте! По-добре канализирайте силните си емоции в изкуство и творчество.Четете внимателно всичко, което подписвате и получавате ,като информация. Въздържайте се от сключване на брак или на ново професионално съдружие през периода.Новолунието на 18.11.17 дава отговор на много заплетени казуси ,около вашите отношения с близки и роднини. Фокусирайте  вниманието си върху интегрирането на   знания и умения , на който се натъквате , защото  това  ще ви се отрази   значително добре на  психиката . Някои от вас ще се наслаждават на работа или обучение с млади хора или на компанията на учител ,роднина,духовници.Възможно е ,също през този период  да решете ,да създадете деца с цел брак или някакъв личен бизнес  за утвърждаване на вътрешната ви сигурност.
Или пък, да предприемете другата крайност,като да  не създавате поколение от  страха ,че отглеждането на едно дете ще овладее живота ви. Може и  да отхвърлите един творчески проект,любов по същите причини .Ето защо,  страховете  са ТОКСИЧНИ,ВРЕДНИ и нямат връзка с действителността!Овладяването им е гаранция за нашата Сигурност и Успех в живота!
Друг страх ,който може да имате е ,да не се забавлявате ,мислейки си ,че в следващия момент няма да имате средства!На практика обаче,това е признак за известна доза мизерия,която не отговаря на реалността.Може наистина  да сте притиснати силно финансово през този период,но в "стискането" на пари няма да подобрите положението си!Това може да стане единствено и само,чрез  реални професионални ангажименти,които могат да ви донесат стабилни парични облаги.

ВЕЗНИ
Любовни страсти предлага ноември .През този период се оказва ,че може да спечелите любовта на когото си поискате. Възможно е вече,да сте привлечени или привлекли открит, директен и решителен партньор, който очаква от вас по-малко думи и повече действия.Но за целта,трябва  да направите място за него/нея в живота си,  да се освободите от травми на детството и да реформирате дома си. Връзката с този човек ще ви помогне да се почувствате по-свободни и да започнете да градите  бъдещето, което искате. Спазвайте обещанията си и четете внимателно всички документи през този период ,както и съобщенията на работа. Много от вас ще се занимават  с изкуство,декор, благотворителност или ще заемат лидерска позиция в професионална, хуманитарна организация или група по интереси. Отделете в графика си време и за любимия човек. Не предозирайте лекарства и не злоупотребявайте с алкохол. Пазете здравето си и не се претоварвайте, за да не се разболеете.Пълнолунието на 04.11.17 ще ви направи прекалено емоционално уязвими.Въпросите за живота след смъртта или интимността ще търсят отговор,защото или ще сте много влюбени или самотни.Много от вас ще сключат импулсивен брак или неочаквано ,ще се разведат, като  решат да прекратят дълга връзка или да започнат нова. Често пъти ще усещате едно душевно притискане и неизказана болка.Вероятно всичко това да идва от ситуация свързана с вашата майка, съпруга(за мъжете) ,властна баба или свекърва. Взаимоотношенията ви с жени през този период ще са доста сложни и  определено няма да намирате общ език.Възможно е, тези  чувства да са възникнали във вашето детство или да сте били изоставени от близки хора!Може   да не сте получили необходимата топлота.Много вероятно е ида сте загубили и близък човек(съпруг/а,родител)!Трябва обаче,да погледнете много сериозно на тези душевни травми ,защото  може да доведе до вечна самота и страх от обвързване и създаване на семейство!

Първото нещо ,което трябва да направите е, да споделите чувствата си!
Новолунието на 18.11.17 ще даде ново начало за финансите и самочувствието ви по един или друг повод.Вероятно да привлечете човек ,който с чувствата и възможностите си да ви даде материална и емоционална сигурност.Но сигурност може да получите  и от реализацията на  една идея,участието ви в група по интереси ,компанията на ваш близък ,дете или просто щастлива случайност на съдбата.

СКОРПИОН
Ноември започва с множество безсънни нощи,заредени със силни  страсти и много въображение,около мечти за един нов живот или творчески -бизнес проект.Но, ако нещата излязат извън контрол ,ще имате проблем със здравето и работата,защото няма да ви стигнат силите.Някои от вас имат или скоро, ще започнат таен любовен роман. Страстите ще се разгорещят ,както и разговорите за това как, да излезете от секретността и да разкажете историята си. Направете го предпазливо и постепенно! Ежедневието и работното ви време ще бъдат непредвидими или неконвенционални. Може да блеснете в кариерата и даже да получите повишение, стига да имате нужната подготовка и смелост за това. Очаква се и един непредвиден разход ,но в последствие ще бъде компенсиран от неочакван приход в работата . Творческите ви проекти, свързан с писане, музика ,окултни науки ще ви носи радост и приходи .Но емоционално ви задоволство може да е  свързано  от компанията на децата ви или любим човек. 
Пълнолунието на 04.11.17 дава завършен образ на едно  съдружие с любим човек,на вид творчески проект или връзката ви с една жена.Така след 18.11.17 с толкова блясък заемате  лидерска позиция в едно съдружие или като съпруг в сериозна семейна връзка.Думите за вас през този период ще са от голямо значение,чути от устата на любимия или пък,вашите в затвърждаването на един творчески проект. Може да печелите за напред ,чрез писане, говорене , комуникации , секретарска работа или майсторска , свързана  с ръцете ви. Може пък,да имате хубав глас за пеене или да бъдете надарен оратор.Използвайте  периода,защото  се оказва,че той е порталът  за постигане на най-съкровените ви мечти!
Но!
Ако се опитате да манипулирате хората за истинските ви мисли,намерения и чувства ще загубите много.Знайте ,че  думите могат да се превърнат във фокус на власт САМО ,ако те са ИСТИНСКИ и не бъдат използване с догматична или комерсиална цел!

СТРЕЛЕЦ
Нови преживявания ви е подготвил ноември.Възможно е да се окажете разкъсани между това, което правите за другите и собствения си творчески импулс и желания. Вашата нова любов може би ,да е някой от приятелския ви кръг. Той/тя е творец с изблици на гениалност, неконвенционална и непредвидима личност. Занимава се с изкуство, наука и/или компютри и нови технологии. С помощта на този уникален човек можете най-после да намерите духовното, философско или политическо течение, което да изразява вашата същност и възгледи за живота или да задълбочите връзката си ,ако тя от известно време. Той/тя разбира се,ще подкрепи дълбокия ви стремеж към морал и почтеност. Едно хоби за някои от вас пък,може да се превърне в бизнес и да ви донесе успех и приходи. Седнете и разговаряйте открито за ценностните си системи и финансови възможности с партньора и вещи хора, за да избегнете скарване за пари или имот . Бъдете разумни в харченето и не се опитвайте да представите семейството и дома си като “идеални” пред половинката. Здрава и трайна връзка се гради само върху истината.Пълнолунието на 04.11.17 ще даде завършек за здравословно ви състояние,ако имате проблеми,положението в един дом,в професионален колектив или участие в творчески проект.Новолунието на 18.11.17 е нещо като  ново и успешно начало за по-хармоничен и красив начин на живот и труд.Много от проблемите на последните две години са решени и на душата ви ѝ става по-леко от това!Може би сте разбрали ,че фокусирането ви върху парите и удоволствията няма да ви донесе повече от тях и ценз,а тъкмо обратното!Колкото по освободено гледате на нещата,толкова по -лесно ще намирате начин за печелене  и повече задоволство.Поради различни страхове или вътрешни угризения,може до сега да сте използвали  парите,за да държите другите до себе си или да им се харесате,но това може да има своите последствия !Погрешно е и много опасно!Сложете край на тези погрешни подходи.

КОЗИРОГ
Промяната в дома,обществото и бизнеса за повечето от вас ще са факт.Макар ,да е свързано с много напрежение и умора ,всичко случващо ще е за добро.Така,че успешно може да се поздравите с успех!
Амбициите ви ще са задоволени!Но избягвайте да налагате позициите и мнението си на всяка цена и с всички средства,защото това може да ви провали.Важи и за  отношенията ви със съпруг/та,хората в дома ви или висшестоящите.Пазете здравето си и обръщайте внимание на симптомите, за да не се окажете неочаквано в болница до 20.12.Пълнолунието на 04.11.17 дава щастлив и пълноценен завършек на един цикъл от 2013,засягащ  интимна връзка,финанси,деца или творчески проект.Любовта и бизнес проектите ви през този период  ,вероятно да са с  висшестоящ в службата или някой на важен пост Но, бъдете искрени, за да не реши , че го/я използвате. Обвързаните ще получат подкрепа от партньора и дома . Така, ноември завършва със сбъднати мечти или чудесна изненада от любим човек.Приятелите ,децата и една старст ще ви направят щастливи и популярни.Оказва се,че след 10 години на живот, изпълнен с трудности,самота,пренебрежение и болка, идва денят да се поздравите за успешното преминаване през Ада.

ВОДОЛЕЙ
Ноември е месецът ,в който много от проблемите ви в дома ,брака ,живота в едно общество или бизнеса- приключват благополучно!Много от вас преосмислят дългосрочните си цели и приятелска среда в полза на по-зрели и задълбочени стремежи и отношения. В това отношение може да разчитате на подкрепата на приятелите си , любимия или на  един много влиятелен човек, който обаче е дискретен и стои в сянка. Интуицията ви е силна ,доверете ѝ се.Пълнолунието на 04.11.17 ви подсказва подсъзнателно ,че човек е силен когато има красив дом ,стабилни корени и е обичан.Семейството ,спомените от детството ,срещата с родителите ще се окажат в основата да се почувствате щастливи и спокойни в бъдещето.Музиката и храната също, ще имат роля през този период за доброто ви настроение.Желанието ви за душевен мир и хармония ще бъдат задоволени.
Новолунието на 18.11.17 може да ви обвърже интимно или бизнес с чужденец/ка, човек с друга религия, етнос, разлика във възрастта или възгледите, писател, политик, университетски преподавател или медийна звезда. От този човек ще научите много и може да откриете в себе си творческия си талант. Поне един от вас в тази връзка е бил обвързан, имал е трудно минало, болезнена тайна или просто сте имали   езикова и земна  бариера до сега. Но!!..
Бъдете внимателни с пари и имоти, за да не станете жертва на измама!
Пазете се от радикални идеи,фанатици и се стремете към умереност във възгледите си,за да поддържате стабилност в дома и на работа. Ноември ви кара да приключите със страховете си,закопани в едно далечно минало!Подтискането на емоциите,водят  до себеунищожение,отчуждение или до физически болести.Затова кажете ,споделете с когото трябва и е нужно.
През този период ,може да станете  подвластни и на самовнушенията си ,че сте болни от някаква болест или ,че сте лечител ,но в действителност да не сте!Така  си причинявате истински здравословни проблеми.Може за някои от вас,това  да е  начин да манипулирате другите ,като изисквате от тях да са до вас във всеки един момент.Но  това не води до здравословни взаимоотношения!Внимавайте и с  връзките си от  "подземния свят",ако имате такива!Ще ви излязат скъпи сметките!Не влизайте в тъмни и дълбоко скрити сделки!Опасни са!Може да се окажете пристрастни към нещо,някого или вещества!Бъдете внимателни!Пристрастяването каквото и да е то, е вид психическо разстройство и се  изкоренява доста трудно!

РИБИ
Ноември може да започва с някои болки душeвни или телесни,но е за ваше добро,за да преосмислите живота си.Темите със сигурността в дома и на работа трябва да бъдат решени и не търпят отлагане. Необходимо е да се научите да се отпускате и да не се стресирате за малки неща ,да намерите мястото,където ще се чувствате добре и където,ще може да създадете стабилен дом и семейство.Пълнолунието на 04.11.17 затвърждава един творчески талант,което дава крила на мечтите ви или разкрива нови хоризонти ,свързани с живот зад граница ,вид духовност или запознанство с хора в чужбина.Някои ,от които може да ви предложи и интимна връзка.Но там,ще трябва да внимавате със страстите,за да НЕ загубите пари или нещо още по-ценно!Със сигурност ,през този месец няма да скучаете.Очакват ви добри доходи, ако се занимавате с изкуство, наука, компютри, нови технологии и/или метафизика. Имате влиятелни приятели - бъдете искрени с тях, за да не останат с впечатлението, че ги използвате. Ако пък, решите да се преместите в чужбина ще трябва да го обмислите добре,от финансова гледна точка ,както и да сте наясно с културата на обществото,в което сте решили да се установите.Важи и за брак с чужденец!Възможно е,  краят на месеца да ви шокира с неочаквана печалба или загуба на пари , имот или нещо ценно.
Новолунието на 18.11.17 може да даде старт на едно далечно пътуване или да затвърди връзката ви с чужденец или мястото ви в  духовен проект. Дали това обаче, за  ще означава 100 % щастие или божествен Ад за вас ,ще зависи от философията ви на живот и приятелски кръг.За да сте сигурни ,че сте на прав път,избягвайте  крайните политически убеждения и  абстрактно обществено поведения ,както и хора с подобно поведение.Участието ви  група с общи духовни интереси или път в чужбина,вид образование може да означава обществено  извисяване или падение .Въпрос на личен избора от ваша страна ,философия на живот,интелектуално ниво или избрана дестинация за почивка .