За връзка


mmil73@hotmail.com


Месечни прогнози
за
Септември 2017
„Да приключим с миналото и хаосът“
 Септември започва с нервно напрежение , умора,известна доза разочарование,малки проблеми със здравето и ежедневни недоразумения.
Но ,ако издържите на "теста" от изпитания и имате ясни цели в живота , успехът ,радостта и задоволството в края му,ще са вашата награда за проявеното търпения и усърден труд.

↜↝

ОВЕН
Здраве ,работа и множество дребни задължения ще са темите до края на месеца ,които по един или друг повод ще са свързани с проблеми,напрежение ,умора  и яд.Затова ,обърнете внимание на целите и хората ,с които контактувате в ежедневието.Инциденти с режещи предмети ,машини и колеги са възможни.Добре е да избягвайте прекалената динамика ,дейности и емоции, които не водят до никъде .В това число са и тъмни сделки,както и острата критика.
Пълнолунието на 06.09.17 ще ви накара да се почувствате някак уморени или като „хванати в капан“.По този повод се налага да  сложите  край на душевния стрес и ежедневен хаос .За радост не всичко през септември ще е сложно и напрегнато.Очаквайте  приятни емоции с любимите за вас хора,децата или заради развоя на един творчески проект.Силният ви чар в края на месеца ще направи ежедневието и работата ви интересни и  забавни.
С Новолунието на 20.09.17 се налага да заемате най-накрая един  лидерски пост в работата или в семейството.С това събития естествено ще се промени живота ви изцяло и то,в положителна светлина .Моите поздравления и на добър час!


ТЕЛЕЦ
Септември започва с грижи около децата,любим човек или личния бизнес.Нещо ви кара да не се чувствате комфортно.Може да е заради усещането на умора или друг неясен въпрос,около интимните ви или бизнес  дела .Този вид хаос обаче,може да ви постави в конфузна ситуация.Опитайте се да гледате по-реално на нещата.Избягвайте  безотговорните хора и онези, с аморално поведение.
Импулсивните и спекулативни действия не водят до добри и трайни резултати.
Пълнолунието на 06.09.17 може да ви донесе някои разочарование от страна на приятел,проблеми с държавни институции,път в чужбина или развоя на една бъдеща бизнес цел .Оказва се ,че нещата не стоят така ,както сте си ги представяли или са твърде неясни към момента. Налага се да коригирате някои от мечтите си.Но,както казва една стара поговорка ,всичко е чудесно ,когато завършва добре ,независимо от трудностите.Да, определено в края на месеца, ще се почувствате добре в дома и сред компанията на семейството.Усетът ви за бизнес за пореден път ще спомогне за разрешението на важни проблеми,от което пък,ще ви олекне на душата. Новолунието на 20.09.17 подчертава силната ви воля и положителната нагласа към света около вас ,което ще ви даде възможност да  постигнете каквото си пожелаете.Успех и късмет пожелавам!

БЛИЗНАЦИ
Стари проблеми  в дома ,с родителите,съпруга/та и кариерата ще са отново на дневен ред.Оказва се,че трябва да приключите с едно минало,стари и 
неработещи взаимоотношения ,както и да сложите край на хаоса. Проблемите в началото на месеца ще са предизвикани най-вече от преумора,
незнание,невнимание или глупост.
Време е да се отървете от едно минало ,начин на мислене и поведение.Никой не е успял да съживи миналото ,няма да успеете и вие.Сложете точка и продължите напред.Важи за отношения, засягащи бизнес или брак.  Силните емоции и спотаения гняв може да се окажат доста вредни в средата на месеца. Опитайте се да се абстрахирайте от подобни ситуации и хора ,намиращи се в близкото ви обкръжение.
Пълнолунието на 06.09.17 може да ви вкара в скандал ,който да повлияе на репутацията ви.Бъдете внимателни! Много от вас през този период ще решат да приключат с един бизнес и да започнат друг или просто ,да видоизменят настоящия .За радост ,в края на месец септември ще бъдете изненадани приятно от едно запознанство,ваш близък ,съсед,роднина,малки суми от пари или приятен път с весела компания.
Новолунието на 20.09.17 ви носи успех в кариерата  и спокойствие в дома.Чарът ви, добрите обноски и великолепни творчески идеи ще са изиграли своята роля.


РАК
Септември започва с доза разочарование от факта ,че роднини и близки злоупотребяват с добрината ви.
Хаосът в комуникацията ще е факт.
Пълнолунието на 06.09.17 налага корекция в  плановете ви,защото вижданията ви за бъдещето  или отношението ви с чужденци,роднини,един ВУЗ ,а може би вид емиграция не са много ясни.Добре е до 20.09.17 да избягвайте да стартирате нови планове,да подписвате договори и да предприемате дълги пътувания, с цел емиграция или вид специализация.Загубите и разочарованията от това, ще са сериозни.
Но,ако  е невъзможно отлагането на подобен вид дейности ,ще трябва да организирате много добре плановете си и нужните за това документи.Така,че да  избегнете фатални грешки или загуби.Често пъти бързината , нервите и завистта са твърде опасни в ежедневието ни.Избягвайте ги!
Чувството ви за вкус и артистична изтънченост ще са отлични през този период ,което ще се окаже вашият коз за стабилизиране на доходите и повдигане на самочувствието.
Новолунието на 20.09.17 стартира за вас началото на един период изпълнен с интересни срещи и идеи ,които ви дават отговори по наболели теми за любовта ,децата и творчеството.

ЛЪВ
Септември започва с умора,душевна апатия ,финансови затруднения и интимно разочарование.Така, с Пълнолунието на 06.09.17 решавате да игнорирате и сложите вечен край на един стар начин за развлечение,който до скоро ви караше да се чувствате добре .В това число са  и  връзки с хора от миналото.Налага се да го направите заради факта ,че те  вече, нямат никаква стойност за вас и на всичкото отгоре, ви носеха само загуби(материални и емоционални).
Средата на месеца ще се окаже сложен за всякакъв вид търговски взаимоотношения и срещи с интимни и бизнес партньори.Узнавате за някои лъжи или нетолерантни действия,което ви кара да се сблъскате словесно или физически,а не би трябвало.Затова,е желателно до края на месеца да избягвате двойните стандарти и да бъдете внимателни със суперлативите ,чувствата и парите си!Може да похарчете големи суми от пари излишно или да загубите от едни интимни или бизнес-взаимоотношения,ако нямате обективна преценка за хората и действителността .След 10.09.се очертава доста динамичен период.Обожателите  и популярността ви ще се увеличат .Особено след Новолунието на 20.09.17 .Важи най-вече за онези от вас,с вроден  чар,душевна хармония и усет за аристократичност. Тeзи таланти ,наред с всичко друго може да ви донесат и връзка с интересен човек.Факт,който ще подобри както финансите ви,така и самочувствието ви.В общи линии,материалната сигурност ще е приоритет за вас през септември,но мисля,че с разум,добро поведение  и финансови познания ще постигнете целите си .

ДЕВА
Нереалната и необективна преценка за хората и действителността ,която ви заобикаля е причината за несгодите в началото на септември ,а и за последните две години от живота ви.Налага се да сложите край на излишните саможертви,бездействието,глупавото поведение  и лъжливи партньори.Пълнолунието на 06.09.17 изключва съдбовно от живота ви всичко пошло и нереално.Същевременно и ви заставя да станете реалисти и вещи по теми ,които са важни за вас.От сега нататък ще трябва да сте много внимателни в действията си и избор на брачни и бизнес партньори ,защото неоправданата прибързаност или импулсивност може да ви доведе до сериозни инциденти!
Септември е добър за творческа дейност ,но не и за задкулисни сделки !
Новолунието на 20.09.17 сочи  трудно ,но вероятно успешно ново начало в любовта или едно бизнес –съдружие.Но,за да не се провали целият този сценарий в близко бъдеще ,ще трябва да е обмисляте действията си добре.Те трябва да са съобразени със закона и най-вече да са морални!Рискът е голям и нямате време за повече грешки!


ВЕЗНИ
Проблемите и умората от работата и ежедневието правят началото на есента някак оттекчително. Факт ,който налага необходимостта да се оттеглите от шума на обществото и да си почините.Пълнолунието на 06.09.17 сочи краят  за един хаос в ежедневието или в работата от изминалите месеци,а може  и от последните две години.Повечето проблеми се крият в  начина ви на мислене ,който прави  живота ви объркан.Откажете се от излишните саможертви.Това не помага на никой!Вие настина сте добри дипломати във взаимоотношенията си с другите хора,но ако ви притиснат до стената ставате опасни врагове.Тази черта ще се прояви в средата на месеца и ще трябва да сте подготвени за извънредни инциденти ,засягащи работата или ежедневието ви.Моят съвет е, да преодолеете скрития си гняв,да кажете каквото трябва и на когото трябва ,за да не си усложнявате повече живота и здравето .Хубавото е ,че в края на септември ще бъдете компенсирани с приятни изненади от приятели и любими хора.Съвсем неочаквано целите  и желанията ви ще бъдат подкрепени. Новолунието на 20.09.17 ще ви накара отново ,да се почувствате обичани и желани,а това пък,ще ви даде душевен мир и спокойствие,което ви липсваше от дълго време.


СКОРПИОН
Септември започва с някои разочарования от страна на един любим човек ,проблеми със здравето  на ваш приятел ,които ще ви разстроят ,но и враждебността от страна на приятели.Пълнолунието на 06.09.17 приключва приятелски ,интимни или бизнес взаимоотношения ,с некоректни или арогантни хора. Край ще настъпи и за идеи ,които не водят до никъде!Оказва се ,че радостта и разочарованията в живота идват от избора ви на приятели и средата за развитие.Затова решавате да направите пълна промяна в тези сфери.В средата на месец септември разбирате ,че един   човек, с който имате общи интереси ви е сериозен враг ,а един друг  истински  ангел –спасител.Чувството ви за изтънченост ,добра воля и яснота във взаимоотношенията ще се окаже  най-силният ви коз, в разрешаването на проблеми,засягащи един колектив,общество или личен бизнес.
Новолунието на 20.09.17 ще запомните  с брак или професионален успех,
стига да сте сериозни,последователни в идеите си и коректни в морално и финансово отношение.СТРЕЛЕЦ
Домът и кариерата са теми ,които ви „болят „ най-много!Може би ,защото трудно се съчетават?Може би,защото жертвата повече отколкото получавате?Има едно усещане за умора,апатия ,тъга и е време да се справите с тези хаотични емоции и неуредици от материален характер.Нещата не може да стоят във «въздуха» за дълго!Трябва да имате ясно становище и основа за развитие ,за да се чувствате спокойни и обществено стабилни.До края на септември амбициите ви ще са големи,но заради хаотичните ви настроения или домашни неуредици е възможно да се саботирате сами в очите на съпруга,управителя или в кариерата,като цяло.Затова, мислете трезво и действайте ясно и морално.В този момент ви гледат много хора,така и най-дребният гаф от ваша страна  може да ви струва скъпо.Възможни са кавги и  спречквания със закона!
Желанията и мечтите ви се оказват в ръцете на един човек –чужденец,духовник,учител или роднина.
Новолунието на 20.09.17 ви носи брак или едно ново и сериозно начало в кариерата.
Така, след преживяни куп трудности и битки в една връзка или бизнес  се оказвате  победител ,защото сте вярвали в това което правите и желаете!


КОЗИРОГ
Meсец септември започва с комуникационен хаос, защото едно трябва да свършите , друго възниква.В разговорите често ,едно си мислите ,а ситуацията се оказва съвсем друга.Така ежедневието ви се усложнява,което ви кара да се чувствате объркани и някак уморени.Но независимо от всички изненади,приятни и не,септември е един добър месец да реконструирате бъдещите си планове ,свързани с едно обучение,преподаване,път в чужбина или медийно участие . По този начин всичко неработещо  и без бъдеще ще отпадне,а след това ще се появят нови идеи и хора.Добре е ,да използвате натрупания си опит в новите начинания и стари връзки с приятели и роднини.Условието за успех ,за да избегнете евентуални сериозни проблеми е ,да спазвате закона и морала в обноските си с другите хора.По този повод, избягвайте догматични позиции и спекула,защото усложненията може да са доста сериозни.Разбира се и  отношения с проблемни хора!Бъдете  внимателни когато пътувате в чужбина или оформяте държавни документи.Дните са напрегнати,а това може да усложни програмата ви или да я промени неочаквано.Обмисляйте всички подробности добре!Пълнолунието 06.09.17 е добро за вас,защото ще успеете да приключите с едно сложно минало!Новолунието на 20.09.17 ви носи едно динамично начало за развитието на вид философска идея,сбъдването на една мечтата  , започването на висше обучение в чужбина или медийна изява.Може смело да заявя ,че ако наистина има  нещо,за което мечтаете и вярвате с все душа от дълго време , ще се сбъдне!А  именно ,това  е нещото ,което ще ви  накара да се почувствате много щастливи.Оказва се,че тези мечти са носители на  лично самочувствие,удовлетворение ,пари ,но и на една силна страст(творческа или интимна).
В края на 2017 разбирате,че всичките ви усилия през последните 5 години не са били напразни.

ВОДОЛЕЙ
С началото на месец септември финансовите ви нагласи и условия ще се променят често,което ще ви кара да се чувствате  несигурни за напред .
Пълнолунието на 06.09.17 насочва вниманието ви към приключвана на губещи бизнес идеи,излишни разходи,както и емоции ,които само ви изтощават.Оценката ви за състоянието на финансите и личното ви самочувствие не са реални за съжаление през последните две години Тази „мъгла“ с парите и чувствата може да се окаже опасна и да ви тласне към места и  хора ,които не са вашия стил или да купите и инвестирате в нещо ,за което да съжалявате след  време.
Затова ,ако нещо не ви е познато,усещате несигурност ,било то емоционална , материална или юридическа по един или друг повод ,
поискайте съвет от вещ човек или специалист,
преди да предприемете каквото и да било.
Счетоводството,интимните или бизнес връзки,както и финансите ви трябва да се изрядни до 20.09.17,за да сте сигурни в бъдещето и  да  избегнете евентуални загуби.
Възможни са семейни,бизнес или интимни спречквания.Заложете на морала,реда и закона.Това ще ви спаси от много главоболия.За ваш късмет месецът завършва добре и всеки спор ще приключи във ваша полза.Новолунието на 20.09.17 носи нов старт в работата,ежедневието или вземане на решение за лечение на един здравословни проблеми ,ако сте имали преди това такъв.Септември завършва и с хармония ,но и баланс  в душата , семейството и бизнеса.Сериозните проблеми с държавни институции се разрешават успешно.Разбира се, това ще е и повод да си отдъхнете след един преодолян период на напрежение.

РИБИ
Eсента   започва със завишеното внимание на група от хора към вас.Вероятно за добро ,защото имате много таланти.Но има и доста представители на зодия Риби,които са със сериозни проблеми в поведението и обноските.Затова, дали сега ще се почувствате специални или компрометирани зависи изцяло от вас и вашите обноски,спрямо другите хора.Ясно е ,че от години живеете в един ваш си свят и че, преценката ви за случващото се около вас не е обективна,което пък, е в основата днес да имате недоразумения или разочарования.Пълнолунието е на 06.09.17 иска да ви убеди ,че излишните саможертви са и Богу неугодни и че,ако нямате доказателства за реалността на една връзка (интимна или бизнес) не си фантазирайте неща ,които никой ,никога не ви е казал,обещавал и доказал.Заложете на реалността и хората ,които са истински със своите думи и дела,за да избегнете стълкновения в семейството и с бизнеса.За някои от вас са възможни конфликти с врагове или лоши партньори ,но вие ще сте виновни за това.Оказва се,че лошият избор винаги носи загуби.Затова ,е време да забравите за света на чудесата и великите хора,принцове и принцеси и да заживеете с реалните и земни .Полагайки повече труд в ежедневието.Казвам това,защото Безделието рано или късно води до „задънени улици“.Важи за всички онези от вас,които си мислят,че някой друг ще се грижи вечно за тяхното спокойствие.Но,не мили рибки!Тези години отминаха и няма да се върнат.Сега ще трябва сами да се борите за  щастие то и комфорта си.Така, един ден може да станете  горди от положения труд и постигнатите резултати , вместо да сте  все обидени на другите ,че не се жертват достатъчно  за вас.Но със сигурност мога да кажа ,че животът ,здравето и работата ви след Новолунието на 20.09.17 ще се подобрят.Очаква ви едно ново начало ,като задомяване ,съжителство или бизнес –съдружие.Успех на всички.