За връзка


mmil73@hotmail.com


Astra News –Юли-2017

Неочаквани обрати,
светкавични прозрения
 и странни предложения
!
Очакват се-
                  „Бързи, смели ,но и трудни решения“

                                                  


ОВЕН
Основните теми на неочаквaните срещи,идеи,запознанства и предложения,
ще са свързани с настоящия ви или бъдещ   съпруг/а,баща(бащинството),деца(зачеване),
любимия човек,един творчески проект(хоби) или просто,организирането на летния ви отдих.
Съдбовни обрати са възможни,около Пълнолунието на 09.07.17 засягащи дома , член на семейството  или нещо или някого в  работата . Налага се да  вземете  смели ,бързи но и трудни решения .
Юли се оказва динамичен и „горещ“!
Сценарий: 
№1-е , решавате да смените работата , професията или същността ѝ

№2 - е, премествате се,  заради работата или по лични причини.
Сценарий № 3 е ,търгвате на  път,  в чужбина, било  по работа , за развлечение,за постоянно , периодично или заради вашия партньор(родител).
№ 4 -е, променяте радикално начина си на мислене след различни съдбовни събития.
Но,за да сте сигурни ,че цялата тази енергия,ентусиазъм и сексуален нагон ,ще бъдат правилно канонизирани и с отлични резултати,избягвайте излишния риск и прекомерната  щедрост.Любовта,творчеството и развлеченията може да се окажат „нож с две остриета“  в един следващ етап.Много е важно да имате цел  и посока за развитие,за да не се изгубите в безцелно скитане и лутане  в различни философски , житейски течения и идеи!Така ,вместо да получите  радост и задоволство,ще се окажете през пролетта на 2018 уморени,разочаровани и разорени.
Използвайте оригинални идеи за справяне със сложни ситуации. Красивите думи в съчетание с едно компетентно мнение, биха ви донесли подходящо партньорство,което някои от вас търсите от дълго време,било то  бизнес или интимно. 

Новолунието на 23.07.17 ви носи светкавичен решения,действия,предложения и много движения.Но те са ,за да разрешите един конфликт или дългогодишни трудни ситуации в дома,семейството или кариерата ви.

ТЕЛЕЦ
Месец Юли  носи промяна в ценностната ви система и  борба за стабилност ,от интимен ,финансов или материален характер. Недоверието ви спрямо хората до вас ,често  е обида  за тях и създава трудности в общуването  ви.Решението е, да откриете "Кой сте и Какво искате" от вас и света ,отхвърляйки страхове и спасявайки душата и тялото си от емоционална  и финансова разруха. По тази причина ,не са изключени и някои проблеми с импотентността,сексуалните връзки,наследства-имоти,общи пари,банкови операции,инвестиции и различни болести.Щастието ви всъщност, е в смисления живот. 
Пълнолунието на 09.07.2017 слага край на една маниакална идея,болни роднински връзки и повърхностен начин на живот.Въпроси и теми ,влачещи се от дълги години и засягащи  големи държавни ,просветни или анкови организации също, ще приключат през този период.Това може да засяга,както  вас ,така и ваш близък.Със сигурност животът ви придобива нов смисъл от 2012 насам.Необходимостта да бъдете себе си ,както и да имате повече време за отдих ще е особено силна до края на месеца.Някои от вас може да пожелаят да се пенсионират и  оттеглят у дома ,други да получат под една или друга форма малко повече хармония и ред в работа и живота.За съжаление обаче,ще трябва да се преборите  за това.Като за начало е необходимо  да се научите да се отпускате и да не се стресирате за малки неща,защото напрежението след 20.07.17 ще произтича от вас и вашето мнение по дадени въпроси.Избягвайте този тип поведение у дома,на работа или в любовта.С Новолунието на 23.07.2017  вземате смели решения ,около сигурността на дома , работата или отношенията ви  с един партньор(бизнес или интимен).
Вероятно една емоционална или материална
„дупка“ или болка  
ще бъде „запълнена“ или заменена с нещо ново,също тъй силно и облагородяващо или пък ,
напълно ще бъде "затворена" и излекувана.
Месец юли се очертава доста конструктивен месец,ако успеете да се справите със старите си травми и глупави навици.
Сценарий № 1 е,да преживеете неочаквани промени в начина ви на работа и  живот.
№2 е, тайни около семейството или в кръга на близките ви хора да излизат на повърхността и това да промени коренно гледната ви точка и взаимоотношения.
№3 е,нови творчески идеи и интересни хора ще се окажат   близо до вас ,като спомогнат за доброто ви бъдеще.

БЛИЗНАЦИ
Обикновено  лесно създавате съюзи и контакти,заради вроденото си разбиране за другите,но през юли ще имате повече раздяли ,отколкото новосъздадени връзки. Затова пък, отличният ви вкус за изкуство и декор ще ви помогнат  за популяризирането на бизнеса  или личностните ви контакти,талант и чар.
Юли  е месецът  на силните страсти  и психическо напрежение. Финансовата независимост за някои от вас може да дойде, чрез завещание ,а за сексуалната свобода ще трябва да премините през изпитания.
Пълнолунието на 09.07.17 ви "помага "да откриете решение на един сериозен проблем или да се освободите от излишни токсични емоции ,навици,хора,задължения  и така, да затворите успешно "страницата" на един сложен  период от живота ви(2009-2012). 
След 20.07.17 ежедневието за вас ще  става все по-динамично и напрегнато,защото ще сте ужасно мотивирани за разработването на една идея ,проект , философия или развитието на вид интелектуална връзка.
Сценариите на месец юли са
№1 да се  запознаете и контактувате с нови и интересни хора от различни националности,оказващи решаващо значение за бъдещето ви
 №2-навлизате в период ,когато определено  може да разчитате  на късмет в работата и домашните взаимоотношения.
№3 задават се чести пътувания и връзки в /или с чужбина,оnline,с роднини  ,както и хора намиращи се надалеко , от др.националности или религии
№4 в сценариите на изненадите  са и неочаквани събития от различно естество, свързани с интимния ви живот(приятни и не),които ви променят изцяло!

РАК
Юли  започва с пълна метаморфоза в семейството и работата,относно мястото ви в него или един колектив!  Промените и вътрешното израстване ще се усетят силно в  отношенията ви  с приятели и близки.  Вие сте много чувствителни и отзивчиви към нуждите на другите по природа .По този повод  може да изживеете нещо ,като емоционални кризи,карайки ви да вземете радикални мерки за    приключването   с едно болезнено минало !
Оказва се,че голяма част от саможертвите ви в една интимна връзка или приятелство са били излишни.Разбира се,за вас  това ще е една дълбока , душевна рана,защото основата на домашната ви и бизнес хармония се крепи ,именно на справедливостта и любовта,която имате нужда да давате и получавате.
Следователно,  дошло е време за тотална промяна в начина ви на разбиране,живот и труд!
Знайте ,че неизразените емоции и нереализирани желания ,както и натрупани страхове,водят към множество болести.Започнете с промяната в начина си на мислене ,работа и живота и след това,  ще придобиете  повече вяра в бъдещето , забравяйки за "раните" от миналото!
Новолунието на 23.07.17 дава нов старт в любовта и финансите.Но ще трябва да поемете един риск и да сте подготвени за сериозни разходи!
Някои от вас  може да започнат собствен бизнес,да инвестират в бъдещето на любим човек или   интимна връзка.
През юли  всичко ново и неочаквано ще е свързано с
работа,ежедневието и   обществения  ви статус(семеен,необвързан,разведен).
Няма да ви е лесно ,но ще си струва!
Семейните(обвързани) може да се разведат ,ако връзката им няма бъдеще и да я създадат отново,с друг човек,а ергените да се задомят.

ЛЪВ
Юли започва с много срещи, съобщения запознанства и силен обществен живот.
Нови преживявания и пътувания ще са факт.
Избягвайте  да доминирате в разговорите с другите и да сте прекалено твърдоглави в разбиранията си,относно живота ,естеството на работата или лечението на  здравен проблем. Може да ви предложат участие в обществени проекти и групова работа . Чувство ви за ценностите от страна на алтруизма и хуманизма ви намират почва за развитие. Оценявате целите и усилията и на един приятел или група от хора, които са от полза за цялото човешко общество .Но в реда на всички тези хубави събития ,може да се наложи да преразгледате някои идеи и  контакти ,свързани с една връзка- приятелство,личен бизнес или обща идеология.Това е така ,защото ще се окаже, че е дошъл краят .Идеите не са актуални вече или просто , цикъл от живота ви,свързан с тях се затваря тотално.Предизвикателството на всичките ви трудни ситуации и събития през този период ще е с цел, да повярвате и реализирате съзидателния си дух.Да не изпитвате повече съмнение,че вашето творчество ,талант или любов(хоби и добри намерения) ще бъдат отхвърлени и неразбрани,както и че ,децата и любимите ви хора не   ви подкрепят достатъчно или не ви обичат!Всъщност,това е резултат от изкуствено изграденото у вас, слабо самочувствие ,а не плод на  реалността!  
Пълнолунието на 09.07.17 слага край на един начин на живот и труд.Време е за сериозен самоанализ от ваша страна ,засягащ миналото и настоящето ви.
По тази причина с някои хора ще се наложи да се разделите съдбовно.
Новолунието на 23.07.17 е вашият голям личностен старт от години насам!
 Сценариите са:
№1-влюбвате се лудо в човек, много по-различен от вас ,било то като националност или разлика в  годините и религията.
№2 съвсем неочаквано  решавате да заминете в чужбина
№3  започвате някакъв вид обучение независимо от възрастта  и  се извисявате в тази област
№4 просто  сбъдвате една  мечта 

ДЕВА
Възможно е през юли роднините да не ви разбират ,да не ви оценят подобава или просто ,да не се отнесат така, както вие бихте желали. Една тайна идея или вид саможертва от ваша страна,ще помогне за сбъдването на  дългоочаквана от вас мечта в края на месеца. Чувството ви за изтънченост, когато става въпрос за практически въпроси ще е отлично,както и  преценката ви за същността и яснотата във взаимоотношенията ви с другите хора.Това  ще е едно сериозно предимство за установяване на равновесие в трудните моменти,около 09.07.2017. Обичате да работите и  може да разчитате на   обществено признание или добра кариера. Но,ако някъде сте нарушили морала , закона или сте се поддали на бездействие,ви очакват сериозни житейски затруднения.Спасението ще е,в тежката и упорита работа от тук насетне,във вярата и уважението към вас  и вашите близки,както и в безвъзмездното даване и взаимопомощ към хората от близкото ви обкръжение.
Всичко това,ще ви помогне да изградите авторитета и името си в обществото !
Силата е  в реалността, благата  и всеотдайна душа,а не в яростното преследване на материалните и интелектуални придобивки и превъплащението ви в ролята на някой друг.
Пълнолунието на 09.07.17  ви прави силно емоционални ,чувствителни и дори уязвими по въпроси, засягащи изразяването на вашето Аз.
По този повод ,може да  решите ,да  прекъснете окончателно лични,интимни , приятелски или вид колективни контакти. Добре е ,да изразите мнението си спрямо любимите хора или децата,но да не бъдете крайни,защото това поведение  може да доведе до дълбока душевна болка.
Новолунието на 23.07.17 ще спомогне за справянето ви с един работен или здравословен проблем.
За целта ви е нужна повече вяра ,духовност и до известна степен вид саможертва  ,в името на един по-добър живот или здраве.
Краят на юли е и подходящ за един много силен старт в кариерата,особно ако е в областта на медицината,ветеринарството , духовността или консултанските услуги.В това число и за подобряването на емоционалното ви здраве.
Очаквайте 
промени в начина ,по който ще се финансирате и ще преживявате за напред.
Сценариите са-
№1 ,чрез една нова професия или допълнителни ангажименти към настоящата, да получите възможността за печалба и  интелектуално развитие.
Но ,ще се наложи  да поемете един  риск!
№2 съвсем неочаквано да трябва ,да се справяте с наследствените си ,имуществени задължения или подръжка около  дома, семейството и работа,защото преживявате  радикални промени.

ВЕЗНИ
Юли ви носи дълги пътувания, щастие,но и някои съдбовни трудности!Срещите ви с чужденци ,роднини или хора от далеч  ,ще са премесени с различни чувства и емоции.
Някои от които приятни,но  други тъжни .
Един мит ще бъде разбит.
Много е важен начина, по който ще изразите себе си оттук насетне.Плахостта,стеснението и разочарованието няма да ви помогнат . Трябва ясно и силно да отстоявате  идеите,желанията и позициите си.
Избягвайте снобизма и изолацията,както и 
мрачните мисли!
Повечето разходки,четене и общуване ,ще ви се отразят много добре на самочувствието !

С Пълнолунието на 09.07.2017 приключвате с проблеми около дома,имотите , токсичните връзки и страховете.Вероятно поводът да е поведението  на член от семейството ви ,работата или събития ,около ваш партньор ,които са нарушили усещането ви за сигурността и удобство. Налице е дълбоко желание за живот в дом, където има любов и сигурност. За целта обаче,ви е нужна огромна емоционална трансформация.
Новолунието на 23.07.2017 ще ви "накара" да поемете  риск ,за осъществяването на една ваша цел.Нужно е да внимавате обаче,на кого от  близките  или приятелите си се доверявате,защото  погрешният човек,може да ви отведе в „задънена улица“.
Използвайте ума и креативните си идеи и започнете да мислите по-различно .Очакват се доста изненади.
Връзки ,които нямат стабилна основа, няма да могат да издържат  през този период.
Възможните Сценарии на месеца юли  са:
№1-да се влюбите,да се разделите или пак,да  сформирате всичко от начало.
№2 да  създадете едно много странно приятелство,което  променя живота ви изцяло.
№3 но,..очаквайте и  различни "удари в гръб" и то съвсем неочаквано,което също,ще  промени съдбата ви за кратко време.

СКОРПИОН
Вие сте много чувствени  по природа  и отдавате голяма стойност на страстта и финансовата сигурност в една връзка .
Но може да се наложи ,да  вземете мерки срещу алчността,мързела  или незаконните и некоректни връзки в живота ви.Много вероятно е, да спечелите или вземете  солидна сума от пари,от наследство,чрез задкулисни действия,като подарък от ваш роднина или любовник,но и вероятността да загубите пари,  доверието на любим човек,компанията на ваш близък или имот, също са в сценария на юли!
С една дума очаквайте радост,но и болка! 
Пълнолунието на 09.07.2017 ви напомня ,че някои идеи ,връзки или начин на живот трябва да останат в миналото,защото ви носят нервно напрежение и много стрес.Налага се да се справите със страховете и негативното си мислене,за да се промени философията ви на живот и начин на финансиране.Несигурността и трудностите в сферата на парите ,любовта,материалните ресурси и разклатената ви ценностна система ще са в основата на слабото ви самочувствие и жизнено неудовлетворение през този период.
Докато обаче,не си отговорите на въпроса"-кое всъщност е истински стойностно и важно за вас ",ще продължите да се чувствате напрегнати ,обидени и уплашени.
Новолунието на 25.07.17 ви "кара" да поемете ангажимент за  водеща и силна роля в бизнеса или дома.Добре е да се придържате към закона и морала,защото и  най-малкото  престъпление от ваша страна ,може да доведе до скандали или кавги с властите ,управители,съпрузи или родители .
Най-важното е,че с един погрешен начин ще се  отклоните от  целта,а това би ви "довършило".Всичко ще зависи изцяло,от начина ви на мислене и естество на работа.
Едни от възможните сценарии на юли за вас са,
№1 ,да се откажете от лошите си навици(цигари,алкохол,хора и др.),
№2 да се върнете в миналото,към корените ,родния дома и да потърсите за забр
авени материални и морални ценности и връзки.
№3  да пожелаете да се върнете  към някаква стара професионална връзка или тактика от миналото,разсъждавайки за плюсовете и минусите от  нея.

СТРЕЛЕЦ
Любов,брак,сватби ,кръщенета,светски събития ,срещи с близки ,приятели,бизнес партньорства ще ви накарат да се почувствате щастливи през юли.Но и раздялата ви с едно съдружие или интимна връзка също, би ви заредило положително,защото "камък ще ви падне от сърцето".Казват ,че любов с любов се лекува и че, добрия бизнес изисква морал,принципи и компетентност.
Пълнолунието на 09.07.2017 ви "помага" да отсеете кое всъщност има реален смисъл за бъдещето ви.Така,всичко остаряло ,болезнено и неработещо приключва,макар и с известна емоционална болка за вас.Казвам това,защото всеки от вас,който е "хранил"напразни надежди към някого или нещо ,или е инвестирал в ненадежден бизнес ,идея,близък,се оказва ,че е предаден или просто,че си е згубил времето и парите. 
Новолунието на 25.07.2017 засилва желанието ви да се отправите на дълъг път,да постъпите във ВУЗ,да спечелите едно дело(ако водите таково) или просто, да осъществите една  мечта,проект,било то интимен ,интелектуален или материален.
Избягвайте  фанатизма , крайното или аморално поведение,за да не провалите всичко и влезете в стълкновение със закона или роднините.
Трябва да знаете ,че множеството ангажименти до края на 2017 ще допринесат за добрия ви бюджет и здрава ценностна система през 2018.
Но е добре  да следите сериозно за здравето си и да не се преуморявате , поемайки повече труд,отколкото може да свършите!
За целта си поставяйте  само реални и изпълними задачи!
Промените през този период ще имат труден характер ,но като цяло ще са положителни и ще ви се отразят добре.
Сценариите са
№1 -да се влюбите,ентусиазирате с нещо или някого до такава степен ,че да се разделите със стария си или ергенски живот,дългогодишни мъки,самота ,но и да се разделите с личната си свобода .
№2- е,да успеете да реализирате една блестяща творческа идея или издигнете доста успешно в професията и кариерата

КОЗИРОГ
Дните  до края на юли са изпълнени с дейности,които обичате да правите.
Вероятно и здравето ви да се подобри,ако се справите с душевните си ограничения. Критичните ви способности за това, кое е минало и кое настояще ,какво трябва и не трябва да парвите ,относно работата,здравето и начина ви на живот ,ще ви помогнат много,за да преодолеете  трудните  моменти на този месец. 
Пълнолунието на 09.07.2017 ви "кара" да приключите със старото си Аз.
Да заживеете без излишни страхове , табута и преувеличен контрол във връзките.
За целта ,избягвайте изолацията и страха от интимност, с риск да не бъдете отново наранени.
Много скоро    интензивният ви  и страстен подход към живота,ще стане  очевиден за всички и особено за онези , с които предстои да се запознаете.
Новолунието на 25.07.2017 ви "носи"  ново начало,след преживяна сериозна емоционална,финансова или интимна криза!
Смело и открито ще заявите своите  позиции пред роднини или държавни лица,по отношение на имоти ,кредити ,финанси или интимни намерения.
Завладяващо ви желание за почтеност и презрение  към повърхностното може да обиди някой.Но, е време да кажете Истината ,за да се отдалечите от токсични връзки и завист.
Вие сте много сериозни и отговорни хора,затова ще успеете да организирате всичко педантично и целенасочено.
Намирате се в доста сложен период,който  касае едно минало,дом , неговите членове ,  професия и личен статус.
Сценариите до края на юли и 2017 са:
№1 промяна и прекъсване  на една връзка,лична или професионална ,която вече ни ви устройва.

Решавате да  се отдалечите или  да я промените изцяло.
Сценарий №2 е, да преместите адресната си или бизнес регистарция ,фамилно име,заради   бизнес  интереси или по лични причини.

Сценарий №3   решавате да    създадете свой,собствен,нов(обновен)  дом или семейство.

ВОДОЛЕЙ
Динамичен и активен ще е за вас  юли.
Дните ви ще са изпълнени с много развлечения и любов.
Но обърнете внимание на Пълнолунието на 09.07.17,защото  може да ви "създаде" някои проблеми със здравето ,ежедневието или работата. Отрицателните емоции и депресията за някои от вас,около този период ще доведат до себе-погубване.Затова най-добре е, да използвате   силната  душевна емоция   в служба на другите ,да простите на някои ,ако се налага и ще успеете да  избегнете евентуалното страдание.
Но ако продължите  да се обграждате с "огради" и морални задръжки ще става все по-сложно! 
Неправилният ви подбор на приятели,общество и идеологии,както и недоверието ви да се вградите в един колектив от страх, да не загубите оригиналността или свободата си, ще ви създаде особени личностни и обществени проблеми в бъдеще.Трябва да работите върху харакетра си и да се откажите от бунтарските си настроения,които отблъскват!
Не рушете приятелствата и контактите си с любимите хора през този период ,независимо че ви е много трудно в колективи,с роднините и  децата.Сдобийте се с търпение и разбиране ,защото това ще ви направи обичани и с обществено признание през 2018!
Новолунието на 23.07.17  за някои от вас  сочи прибързан брак или бизнес-съдружие.
За други, решение за раздяла и получаване на правосъдие,чрез съдебни дела.
Но , няма да ви е лесно и в двата случая! 
По природа сте от хората с неограничените възможности и с едни от най-добрите иновативни идеи, но и  трудно предсказуеми.
Има  обаче и голяма част  от вас ,със странни идеологии и поведение,което в момента ви препраща в „рисковата“ група от хора с проблеми.
Възможните неочаквани събития през този месец ,а и до  до пролетта на 2018 са.
Сеценарий 
№1 -да е свързан с 
ваши близки,които ще  рефлектира и върху вас ,като   промени хода на събитията в личен план.

№2-голяма част от старите ви приятели да напуснат живота ви и на тяхно място да дойдат нови и по-интересни .
№3 -дните и контактите ви до края на годината ще са изпълнени с много и различни философски 
теми,които ще пленят вниманието ви,а може и да  променят тотално  мирогледа ви.


РИБИ
Имате силна нужда да притежавате собствен дом, който да бъде пълен , красив , удобен и да ви носи радост . Обичате корените си , независимо дали са  семейни или национални. Някои от вас ще бъдат късметлии да постигнат това си желание,но други ще се окажат разочаровани.
Всичко ще зависи  от  избора ви на философия за живот и труд  до момента.
Ключът към щастието е  в отговорността, търпението,дисциплината,стила ,логиката,

издържливостта ,но  най-вече в реалните ви цели и преценка за хората и ситуациите!
Пълнолунието на 09.07.2017 ви разделя с една лидерска позиция ,хуманитарна кауза или група от хора,чиято идеология вече,не се вписва във вашите разбирания и бъдещи планове.
След 20.07.2017 ежедневието ви ще стане силно динамично. 
Новолунието на 23.07.17 ще ви "даде" повод за мотивация около друг вид идея ,работа или начин на живот. 
Може да се окажете много добри специалисти по въпроси , засягащи здравето , емоционалните или физически проблеми на хората и  такъв вид  кариера  да ви даде нов старт в живота .
Ако пък,сте от  онези с някакъв  вид проблеми-физически или психически,знайте,че  се намирате в много добър период,за да  го разрешите .
Най-големият въпрос за вас,търсещ отговор до края на юли  ,а и до края на 2017 е да откриете нов начини да печелите пари и да обичате хората.
Всичко това,за да си създадете спокойствие,което търсите от години ,но за съжаление до пролетта на 2018 трудно ще намерите.
Независимо от многото промени и неочаквани събития обаче,около тези теми, ще имате  и много поводи  да се чувствате радостни и щастливи.

Сценариите до края юли ,а и до пролетта на 2018 са:

№1 –  да спечелите в реализацията на една творческа идея,бизнес-online или в личния ви бизнес
№2 –да научите или разкриете  една тайна за вас или ваш бл
зък , която променя връзките ви с другите хора,финансите или интимния ви живот


№3  получавате свобода  за личностна изява  и печелене на пари,но си носите  и..  риска от загуби ,заради лоши идеи  или  интимни контакти с неподходящите хора !
Бъдете внимателни, на кого  доверявате парите,идеите и чувствата си!