За връзка


mmil73@hotmail.com


Αstro News
Юни 2017
„Взривоопасен  за някои и страстен за други ще  се окаже първият летен месец на 2017!

Въпреки волята ни ще се наложи да се откажем или разделим с един навик,емоция,нещо старо,сигурно,мило,познато и родно,
за да успеем да продължим напред,
 слагайки Край на  сериозни жизнени и професионални проблеми.ОВЕН
Месец юни започва със силни страсти и затвърждаване на финансите ,както и позициите ви в семейството ,професионален колектив или  бизнес съдружие.
С Пълнолунието на 09.06.2017
решавате да сложите край на конфликти с близки и роднини ,съдебни разпри или идея за път в чужбина.Започвате полека -лека да се приспособявате към  новия си начин на живот и труд.Но.., след някои преживяни кризи!Те съответно ,са основната причина за промяната в начина ви на мислене,общуване и създаване на контакти (интимни или с материална изгода).По този начин приключвате и с проблеми със здравето и работата.
Месец юни  и събитията му ще ви принудят да стигнете до „корените“ на един сериозен емоционален проблем от миналото или  с член от семейството! „Копаейки“на дълбоко  ще намерите скрити отговори за непрестанното си желание да бъдете защитавани и обгрижвани. Кавгите и напрежението в домашната обстановка ще са чести до края на месеца,за някои от вас.Може би те са,като резултат от конфликти на интереси  с една силна и доминираща -майка/съпруга/свекърва/баба,управител. Но знайте ,че е време да се освободите от този вид токсични емоции на спотаен гняв ,защото са ужасно вредни!
Преодолявайки ги ще успеете  да предотвратите фатални конфликтите за напред.
Бъдете внимателни в дома и на работа,ако сте решили да ремонтирате нещо,оперирате с мешини(коли),режещи метали или ако, имате желание  да доказвате ръководната си роля.

Новолунието на 24.06.2017 поставя началото на една стара творческа идея или съдбовна интимна връзка. Вероятно  през този период и до средата на юли да  увеличите  финансите ,интимните си контакти и най-вече ,самочувствието си!Но, като избягвате прекаления риск, ентусиазъм ,натрапчиво или аморално поведение,за да не се опорочат начинанията ви.Възможно е  в края на месеца силните страсти да ви създадат и напрежение на подсъзнателно равнище и това също, да се окаже проблем за работата или  здравето ви. За 100 % успех се придържайте към златната среда.Няма смисъл от прекалено много емоции или кавги ,защото са  излишни на този етап . Умереният тон и логично поведение ще са печеливши.

ТЕЛЕЦ
Месец юни започва с приятни емоции ,красота,интимни приключения и стабилизиране на финансите.Разбира се, не всички проблеми в любовта и с парите ще са решени  и едно недоразумение е много вероятно.Просто бъдете внимателни. Важно е да използвате благоразумието си при избор на приятели , начин за развлечение и любов, защото  може да бъдете доста наивни и лесно  измамени.След 04.06.17 ще имате изобилие от психическа енергия и ще сте малко по-възбудени и нервни от обикновено.Стълкновенията с близки и хора от ежедневието и работата ще зачестят. В един момент могат да  станат и взривоопасни!Затова  ги избягвайте и се придържайте към умерения тон. Внимавайте и когато шофирате,оперирате  с режещи предмети ,бързате,пътувате на дълъг път или контактувате с лица в униформа.
Пълнолунието на 09.06.2017 променя корено начина ви на живот и ценностна система към по-добро.Откривате същността на  стар емоционален(интимен,финансов) проблем ,което ви дава сили да се справите с него и излишните си страхове .
С Новолунието на 24.06.17 едно интимно желание може да се сбъдне.Взаимоотношенията ви в семейството или едно  съдружие вероятно да се трансформират  и възобновят към нещо по-смислено.
Както в доброто старо време.
Месец юни ще запомните  със силен ентусиазъм,доза ревност-страст,нови хора и нови идеи за живот .Само дозирайте правилно ежедневните си ангажименти и кореспонденция,за да не допуснете фатални грешки.

БЛИЗНАЦИ
Честит Рожден Ден на всички!
Началото на месец юни е свързано със силен ентусиазъм ,около една  творческа идея или тайна любов,която между другото не е нова.Дошъл е моментът да оцените истинската  степен на  саможертвата,от  страна на любим за вас човек(родител) ,касаеща работата ви,едно хоби  и начина  на живот.Може би е и време да благодарите на когото трябва !Ако имате тайна любов или таен творчески план  споделете го  или  пристъпете към реализацията му. Преодолейте страховете си ,както и странното си поведение,което често е пречка в ежедневието ,работата и за здравето.
Пълнолунието на 09.06.17 ви кара да се заемете сериозно с теми ,засягащи семейството ви или едно бизнес-съдружие. Вероятно в момента  подготвяте  „почвата“ за  сериозна емоционална,финансова,интимна  или конструктивна промяна !
Но за да успеете  е нужно да започнете ,да реализирате  идеалите и мечтите си по един по-организиран и „трезв“ начин,избягвайки самозаблудата ,преувеличените емоции и излишни разходи.
Които ще са факт до края на месеца!
В един момент  разбирате , че  по този начин подкопавате сами собствения си успех  ,заради чувството си за малоценност.
Трябва  да се справите с нервните  разстройства и страхове.Материалната сигурност и интимен комфорт ще се окажат  приоритет през юни .Но и късметът  ще е на ваша страна.С Новолунието на 25.06.17  радикалните промени в любовта и финансите ще са налице.Една идея ,страст или връзка  променя цялата ви морално-ценностна система из основи!Но дали това ще има велик или трагичен край , зависи изцяло от   подхода ви ,етиката,общество ,в което се движите ,както и морала  .

РАК
Месец юни започва динамично ! Желанието ви за личностна изява и интимни перипетии ще се засили.Чарът и сексапилът ви в очите на другите  ще е завладяващ . Особено около 09.06.2017.Но,за да разчитате на бъдещ успех ,било то в бизнеса или любовта ,бъдете толерантни с партньорите си и избягвайте мнителното и натрапчиво поведение. Връзките ви  с хора от приятелския  кръг ще се окажат доста заинтригуваща ,било то по отношение на кариерата или интимността.Пълнолунието на 09.06.17 слага край на вид ангажименти,страхове ,тайни,някои недоразумения,засягащи семейството ,едно съдружие ,  работата  или здравето.Сега остава да започнете, да се приспособявате към новия си начин за живот и труд.Добър момент е до средата на месец юни,  да покажете на света своята романтична и любяща душа,както и творческите си таланти и  красота.Само не бъдете наивни и не губете връзка с реалността.Не всички идеи и мечти ,изразени през този период ще намерят път за реализация. Но няма нищо лошо човек да помечтае,защото рано или късно мечтите се сбъдват!Новолунието на 25.06.17 е във вашата зодия . Това ще рече ,че юни е месецът,в който събитията ще са твърде лични и особено метаморфозни. Една страстна любов(може и да не е нова),едно приятелство, творчески проект(идея) или  отношението на любим човек от семейството спрямо вас ,ще ви накарат да погледнете на света много по-оптимистично и по-доста по-различен начин !Вече нищо няма е да е същото и всичко ,което има смисъл за бъдещето ви ще се затвърди.Но пак повтарям,ако искате тази ваша душевна страст и дълбоко задоволство да са положителни през идните  месеци,ще трябва да заложите на морала,законността и доброто поведение.Нека всяка ваша идея е подкрепена от знание и реални чувства.Много от вас ще  избързат с действията и решенията си,което ще има своите плюсове ,но и големи рискове.Така , неочаквано  може да решите  да се обвържете сериозно в брачен или бизнес съюз или  да се разделите с някого и нещо ,влизайки в разпри или съдебни спорове.Запомнете ,че щастието на човека е в неговия език ,поведение и философия за живот.Казват ,че човек сам се обича и сам се мрази!

ЛЪВ
Юни ви предлага  много забавления,социални мероприятия ,силен заряд за бизнес и кариера. Организационните и творчески способности на някои от вас ще бъдат аплодирани. Това естествено, ще ви зарадва особено,защото    ви носи доза популярност и просперитет.Приятелите и идеите ви до края на месеца ще изиграят важна за роля за бъдещия ви успех или провал.Разбирате,че е много важно в каква среда се развивате и какъв ,начин на живот водите,за да се чувствате щастливи и удовлетворени.Време е,да загърбите големите авантюри с цел задоволяване на желанието ви за развлечения и блясък.Оценката ви за финанси,секс и общи ресурси не е обективна,което  ви прави лесна жертва на собствените ви илюзии или за хора мошеници.Знайте,че животът не е театър и близките ви не са вашата публика,която винаги трябва да ви аплодира и прави щастливи.Този тип емоции от сега нататък ще трябва да си ги доставяте сами.Пълнолунието на 09.06.2017 дава  завършек на творческия ви талант(ако имате такъв) ,вид обучение,работа или  тайна любов.Важно за вас е да започнете , да изразявате чувствата си  по един по-мек и не толкова войнствен начин. Така ще си спестите и проблеми със здравето и работата. Вътрешното негодуване трябва да бъде преодоляно. Месец юни завършва с вид саможертва ,в името на доброто ви душевно здраве и професионално  бъдеще.

ДЕВА
Началото на юни   ви носи разговори за   път в чужбина,философски дискусии,срещи с близки и роднини и една екзотична(странна) любов.Вероятни са и проблеми със закона или роднински недоразумения за някои от вас,но ще бъдат успешно преодолени.Любовта ви към истината,откровеността и толерантността във връзките ,ще подобри съществено ежедневието ви и начин на живот.
Една творческа или интимна мечта може да се сбъдне в края на месеца.
Желанието ви  да превърнете  алтруистичните си мечти в реалност, ви държи и движи в посока на груповите цели и работа. Важно е да  търсите най-подходящия вид приятелства и бизнес партньорства, тъй като едно неправилно, може да ви донесе много затруднения.Знайте,че Новолунието на 25.06.2017 ще ви накара да се влюбите .Онези от вас,които имат реалната представа за това, какво е бракът ще могат да направят нужните големи жертви и ще  постигнат  целите си в тази посока .Но други , ще се влюбят в хора, които са недостижими или на  голямо разстояние,а това да доведе до бъдеще трудности или разочарование.Важи и за творчески проекти.Някои от тях  са реално осъществими, изисквайки съответни жертви от ваша страна ,но други ще се окажат утопични и губещи.Началото на месец юни ще засили емоционалното ви отношения спрямо ролята ви в дома, (към или като)  майка ,баба,тъща, съпруга.Налага се да приключите със стари емоции,които болят и спират развитието и радостта ви.Сложете край на различни  навици от миналото ,за да  получите вътрешно  спокойствие и кариерно благополучие.Нужна ви е промяна в начина на живот ,труд и храна.Месецът завършва с удовлетворение от завоюваното ,от вас място в общество,в един колектив или началото на личния ви бизнес,постигнат с много труд и напрежение.Стремите се да постигнете  истинските си   идеали, за един по-добър свят . Знайте,че целите и задачите ви ще се реализират ,чрез приятели и групови ситуации.Затова ги подбирайте правилно ,за да не се разочаровате.

ВЕЗНИ
Началото на месеца ще  затвърди една тайна интимна връзка или финанси   ,а това ще ви  освободи от някои страхове.За да не повтаряте  старите си грешки ,е нужно да сте по-активни и да избягвате  пасивността . Може би,да не ви харесва рутинната в ежедневието и предпочитате да " вървите по течението ",но е време да сложите край на подобни навици.Използвайте чара и дипломатичността си ,за да завишите самочувствието , финансите  и контактите си с близки и роднини.Пълнолунието на 09.06.17 ще ви помогне особено в тази посока.
Казвам всичко това ,защото търканията с един управител,властта,родител или сват няма да закъснеят,а би трябвало да се избегнат!Амбициите ви за кариера и място в дома ще бъдат задоволени само ,ако не прекрачите границата на възможностите си ,закона и морала.Почивайте си и се грижете за здравето.Възможни са  проблеми,които  са трудни за диагностициране. Супер-чувствителността ви може да се окаже една от сериозните причини за здравословното ви и душевно неразположение.Новолунието на 25.06.2017 дава нов старт в кариерата и взаимоотношенията ви у дома.Ако целите ви са обществено полезни или за общото семейно благо ще ви  донесат истински успех .
В противен случай може да си имате сериозни проблеми.

СКОРПИОН
Юни започва със страсти,които ако не са здравословни ще ви компрометират в близко бъдеще.Но определено може да се каже,че емоционално и финансово се чувствате удовлетворени.Желанието ви да правите хората около вас щастливи ,ще е в основата на една сериозна връзка(лична или бизнес) или траен  успех в една творческа идея(проект).Трудностите с финансите или секса ще останaт до края на месеца.Това е така,защото не сте обективни в преценката си за любимия мъж,децата или вид идея.Време е, да се разделите с „розовите си очила“.Пълнолунието на 09.06.2017 насочва действията ви към отказа ви от вид емоции и начин за финансиране ,които до сега ви даваха самочувствие и сигурност.Нужна ви е коренна промяна на ценностната  система .Знайте ,че много скоро всичко ще се промени и трудностите ще отшумят .Но ако сега , не си направите  анализ на миналите грешки ,те скоро ще се върнат .Някои от вас получават възможност  да разрешат проблеми с държавни институции и закона,но други може да се сблъскате с тях сега .Бъдете внимателни и ако, предприемете  път в чужбина,съдебни дела,срещу институции,защото може да влезете в пререкание с ваш близък или властта.Но може и да ви се наложи да пътувате по този повод,засягащ не вас,а ваш човек.Новолунието на 25.06.2017  сбъдва  една мечта ,която е свързана с установяването ви в чужбина,в едно ново общество или връзка  с чужденец(обществени организации или лице много по-различно от вашите разбирания за света).
Но пак подчертавам,ако избързате и не обмислите подробностите ,именно тази мечта след време ще  ви донесе разочарова .

СТРЕЛЕЦ
Началото на юни за вас е свързано с приятни емоции в ежедневието и работата .Това ви дава сили да отворите нова страница във взаимоотношенията ви в семейството или в едно бизнес съдружие.Голяма част  от проблемите,които ви вълнуваха силно през септември 2016 приключват с Пълнолунието на 09.06.17.Но с цената на много умора ,издържливост и труд от ваша страна.Вече знаете достатъчно за истинската стойност на парите и хората ,около вас .В края на 2017 ще сте много по-зрели по отношение на контактите си ,било то лични или професионални.Решавате от сега нататък да запазите само онова ,което наистина има стойност за вас,било то материално или като преживяване с друг човек.Определено се намирате в много сериозен и критичен период от живота ви,когато от всяко ваше решение ще зависи изцяло бъдещето ви.Затова обмисляйте сериозно всяка стъпка ,предложение ,запознанство и идея до края на месеца.Възможни са спречквания заради финанси,интимни проблеми,държавни задължение,издръжки или наследства.Инцидентите ще са факт,затова се опитайте да се абстрахирате от  физическо и психическо напрежение.Не бягайте от отговорностите в дом и в кариерата. Време е да сложите край на проблемни ситуации от материално и емоционално естество.Много тайни могат да бъдат разкрити и ако това ,може да ви компрометира ,бъдете разумни и се придържайте към закона и морала. Състраданието и приемането ще са урок  за вас .
Не изключвам и една съдбовна раздяла с родител,съпруг,партньор,кредитор,което има своите плюсове ,но и минуси.Новолунието на 25.06.2017 ще задоволи желанието ви за обновление и трансформация. Вече   сте готови да „копаете до дъното“ , за да стигнете до  основата на нещата,водещи до емоционалния ви стрес и финансови трудности. По отношение на  брака или едно професионално партньорство , ще се наложи да жертвате част от парите и емоциите си,но ако това е за добра кауза,ще си струва.

КОЗИРОГ
Край за емоционалното напрежение и проблемите  с началото на юни.Пълнолунието на 09.06.17 затваря цикъл от събития ,напомнящи ви за месец септември на 2016.Те са свързани най-вече с  ежедневието и начина ви на живот.Срещите  с любими хора,музиката и развлеченията ще ви се отразят добре.Спокойно може да се отпуснете,нещо ,което не е характерно за вас ,но сега може да му се насладите .Защото освен всичко друго  ще се почувствате  радостни  и с повече жизнена енергия.В сценарият от приятни преживявание е много възможно да е включена и една любовна връзка,която  скоро  да прерасне в преждевременно обвързване.Но ако, не се вгледате в подробностите,което разбира се рядко правите,защото искате да държите под контрол нещата,може  да завърши този съюз с кавги и болезнен развод.Периодът до края на юни носи известно напрежение с хората от семейството или бизнеса. Постарайте се да не стигате до крайности,защото това не е във ваша полза.Особено ,ако решите да престъпите към съдебни битки.
Моят съвет е, да държите надалеч от  вас агресивни и нервни хора,както и да проявите подобно поведение вие!Завишеното нервно напрежение в ежедневието ви и на работа ,може да разклати здравето ви,освен всичко друго.Използвайки аналитичния си и проницателен ум  ще успеете да се справите и с най-сложните ситуации.
Пишете ,четете намерете начин да добавите творчество в живота си и не влизайте в конспирации за близки ,приятели, роднини.Може или да идеализирате излишно  или да прекалявате с пасивното си поведение и излишни саможертви.Новолунието на 25.06.2017 ви носи хармония и баланс във взаимоотношенията с другите хора.Настъпва  ново начало от години насам за семейството ви,брака или вид партньорство(приятелско или професионално).Сценарият може  да ви е доста познат,но този път ,ако се придържате към опита,знанията и морала ще пожънете успех,задоволство и щастие.

ВОДОЛЕЙ
Първият летен месец за вас започва с оптимизъм,красота,емоционално задоволство от атмосферата в дома  и на работа,както и  от посещенията ви в родния дом ,за други.По природа сте от хората ,чиито социални контакти са много по-важни от тясно семейните,но на този етап ,родовите ви корени ще се от пръвостепенно значение.
С Пълнолунието на 09.06.2017 се затваря  цикъл от живота ви ,който засяга личните ви интереси и позиции в един колектив,група по интереси или в  приятелство.Ролите и границите са изяснени и трудностите преодоляни. Едни идеали се превръщат в реалност,а други тотално отпадат.
Оказва се,че по един или друг повод  ще сте много мотивирани през този период , когато става дума за  грижите и услугите за близките ви хора.Това  ще ви накара да се вглеждате и в най-малките подробности,за да получите идеалния резултат във всяка една ситуация. Динамични  и активни в работата ще сте до края на юни. Но и твърде много нетърпеливи  и раздразнителни,което пък,  може да предизвика конфликти с колеги или инциденти с механика(ако работите с такава).Грижете се здравето си и подсилите имунитета .Възможни са заболявание ,придружени от възпаление и  висока температура.През този период вниманието ви ще е фокусирано изцяло към децата,любимите  хора  или  творческа идея. Вашият отговор на  това, което животът ви предлага през последните години винаги е бил много изискан, въпреки че не винаги е бил практичен. Това може да доведе до някои разочарования или до объркване(илюзии) , около предмета на финансовата ви сигурност. Може да сте на мнение, че парите са нещо негативно  и да ги избягвате. За някои от вас  най-добър източник за материална сигурност ще се окаже вид творчество,развиващо  блясъка и положителните  емоция у хората или мистерията.Но до 20.06.2017 не всички от  идеите  ви  ще са с възможности за реализация .Някои може да се окажат   по-скоро губещи ,от колкото печеливши.Затова поискайте  мнението на специалист,за повече сигурност.Преувеличаване  на енергията ви и възможности в различни посоки и области може да се окаже причина за провал.Не бъдете и всезнайковци. Довършвайте работата си до край и така ,ще си спестите много неприятности.С Новолунието на 25.06.2017 успявате да организирате   ежедневието  си така,че въвеждате пълен ред ,поставяйки  ново начало в начина си на живот и труд.Много от вас ставате лидери в областта ,в която се развивате,други решавате здравословните си проблеми .Стига обаче, да търсите мнението на специалисти ,ако се налага и да не прекалявате с нищо,което ви е противопоказно или твърде рисковано.

РИБИ
Имахте нужда от приятни срещи,разговори и повече творчество и юни ви ги предостави.Ежедневният ви график се оказва пълен с интересни преживявания и запознанства .Добър период е  за реклама и увеличаване на клиентелата ,ако имате личен бизнес.
Пълнолунието на 09.06.17 ви кара да приключите със стари теми,които възпрепятстват кариерата ви и взаимоотношенията  в дома .Сложете край на душевните  си терзания и започнете отначало.
След период на застой  получавате нов тласък за развитие,чрез вземане  на сериозни практични и управленски решения. Доверете се на  естественото си прозрение и разбиране за това, в какво  обществото искате да се развивате и творите, и ще  успеете. Желанието ви да изразявате себе си, да говорите и да бъдете чути, ще  ви тласка в много интересни ситуации и компании. Но не рискувайте прекалено много,за да не се компрометирате лошо и изгубите авторитета си в обществото и дома. Добре е  да избягвате компанията на съмнителни типове,комарджии ,бохеми или твърде нервни хора,по същите причини.Да,вие сте истински чаровници и ще успеете да омагьосвате ,но  изключителната ви  чувствителност е сериозен проблем във връзките ви.Тя  замъглява сериозна реалната ви преценка за същността на другите хора,спрямо вас и  вашата  за тях.Много често идеализирате ситуациите и  до толкова,че след известно време разбирате ,че всичко на което сте разчитали е било  един мираж.Така,до Новолунието на 25.06.17 не бързайте да залагате чувствата и идеите си на хора,които не познавате добре.В края на месец юни , с помощта на личната си воля  и положителна  нагласа ще ви се даде възможност да   постигнете каквото си  пожелаете,като любов,деца,творчество,личен бизнес. Голямо количество от усилията и енергията ви  ще е насочени  изцяло към себеизразяването ви в обществото ,защото  Егото ви  се нуждае от закаляване.Мисля ,че големите изпитания от изминалите две години са към своя край,затова смело може да започнете да си пробивате път напред.