За връзка


mmil73@hotmail.com


               АСТРО ПРОГНОЗИ за Април 2017                               Тихата Борба на:
________Красотата  с Пошлостта
                                 и
_______Достойнството с Лицемерието


Време е да се научим ,да мислим и действаме, като хора с логика и морал и да спрем ,да сме пошли,неадекватни,пасивни,груби и лицемерни.

Много любов се „изсипа“ на земята от 2011,но  хората не станаха по-щастливи от това,а точно обратното.
Всичко това,защото задръжките  в емоционалното поведение  отпаднаха и  се изгубихме в емоции и желания.
Но мили хора в нашия свят има физически форми и много сериозни предизвикателства.
Никой извънземен няма да дойде ,за да ни ги реши,освен ние сами да направим това за нас и идните поколения! 

Нека се приземим и да се захващаме за работа.
Месец април слага край на връзки ,които са завършили своя цикъл и онези,които са  лишени  от смисъл или морал.
!Слагаме край на нерешителността и борбата срещу сътрудничеството.

Трезво започваме да разсъждаваме,кога и на кого да даваме(чувства,доверие,услуги и материя) и от кого и как да вземаме!
Всъщност , за Светът в който  живеем  и за да просъществуваме и ние в него,не е важно кой колко има,а до колко  справедливо се разпределят благата ,между хората!
Казвам всичко това,защото проблемите през този месец ще са ,именно заради този факт!

ОВЕН
Месец април няма да е много лесен,защото може напрежението ви за известно време да е намаляло,но проблемите с финансите и интимните ви взаимоотношения остават.Пълнолунието на 11.04.17 ще сложи край на вид взаимоотношения(бизнес или лични),защото от известно време те носят само неприятности и са се изчерпали от към същност и смисъл.Някои идеи и срещи с близки,роднини и хора на далеч се отлагат или забавят,в името на по-добрия вариант.Новолунието на 26.04.17 насочва вниманието ви изцяло към материалните неща в живота и всичко онова,което ви прави щастливи и със самочувствие. Краят на април ще разреши много от проблемите ви с любовта и парите ,така че всичките ви усилия ще бъдат резултатни и не се разстройвайте излишно.Очакват ви много разговори и движение на къси и дълги разстояния,които носят по-сигурен живот.

ТЕЛЕЦ
До 20.04.17   очаквайте  продължение на събитията от предходния месец март.Това означава ,че емоционално и материално ще се чувствате изтощени и някак разочаровани и самотни.
Разговорите ви с другите ще са трудни и с неразбиране  ,водещи към проблеми с работата или здравето. Пълнолунието на 11.04.17 ще ви раздели с някои хора,с които се обвързахте заради работата или общи идеи в един бизнес или общество.Възможно е и да сте били приятели.Това вероятно  е заради затваряне на един цикъл във взаимоотношенията ви или заради липса на доверие,морал или материална изгода.Новолунието на този месец  е във вашата зодия ,а това означава ,че поставяте едно ново начало в личен план.Краят на април ще ви върне ентусиазмът и жизнената енергия,затова не унивайте!

БЛИЗНАЦИ
Проблемите с множеството непродуктивни интимни и бизнес връзки ще продължат и през април.Нервното ви напрежение до 20.04.17 ще е факт.Някои от вас ще разберат ,че сте били използвани или вашите   партньорите ще установяват  това за вас ,спрямо тях. Естествено ще е нещата да се усложнят и в двата случая .Казано накратко взаимоотношенията ви  в едно общество,група по интереси или близки приятели и роднини са проблемни и под въпрос!Време е да промените нещо!Пълнолунието на 11.04.2017 ще сложи край на връзки с един любовник/ца,човек на изкуството,баща(майка),дете и безгрижния начин на живот ,като цяло.Вероятно в името на нещо смислено и важно.След 20.04.17 силите и борбенността ви се завръщат и  ще пожелаете да си „вземете кръвта" (силите)обратно.Новолунието на 26.04.17 ще увеличи доходите ви от задкулисни действия,надявам се в добрия смисъл на думата,като писане на книги,работа в  затворени институции или вид творчество в уединение.
Но най-важно е,че ще откриете вашата истинска същност и смисъл за живот.

РАК
Април ,както за другите така и за вас ,е едно продължение на края на март. Недоразуменията с управители ,съпрузи и членове на семейството ще продължат. Пълнолунието на 11.04.17 слага край на едно минало, навици,установени норми в дома,семейството или на работа.Всичко това  е свързано с  промени във вас самите или с промени ,касаещи  хората,с които си съжителствате (деца,роднини ,съпрузи ) ,а може и заради държавни постановления,променящи статута ви.Други може да решите да се преместите ,да промените дома си,да  се разделите с някого, да емигрирате,да продадат имот или  да прекратите кариерни взаимоотношения ,заради високите изисквания от страна на управители.Новолунието на 26.04.17 ви дава едно  ново начало в личния  бизнес или  солидна подкрепа от страна на приятел или  общност,в която членувате.Краят на април ще ви накара да бъдете сдържани  и да не разкривате действията си пред другите ,в името на стабилната си работа и здраве.Вероятно си имате врагове,които биха искали да ви видят на „колене“ .Затова бъдете благоразумни в контактите си родители,управители,съпрузи. Просто бъдете честни , искрени и всичко ще завърши във ваша полза,защото който трап копае,в него сам пада.Оставете враговете да се мъчат в собствената си завист.

ЛЪВ
Април ,както и март се оказват доста разочароващи за любов и финанси.Може би, се налага да бъдете по толерантни към различните хора и техните духовни ориентации.Не е задължително всички да изповядвате едни и същи идеи и религии.Добре е и да спазвате закона и морала,за да сте по-сигурни ,че това няма да ви се отрази зле на финансите и самочувствието.Пълнолунието на 11.04.17 ще изкара на яве скрити финансови ангажименти или тайни за ваши близки или роднини.Не е изключено  някои връзки през този период  да бъдат прекратени,защото научавате за токсични думи и задкулисни действия.Краят на април ще е много по-обещаващ от началото му.Новолунието на 26.04.17 ще ви даде нов старт в дома,на работа или в едно общество.Някои от вас вероятно да бъдат забелязани от много хора,което пък,ще подобри работата ,здравето и начин ви на живот.Април ще запомнете с  влизане в един колектив,организация или обединение с други хора ,в името на  обща цел(проект).За някои от вас , всичко това може да означава водене  на битки за права и място,което ще ви постави в опозиция с любими и близки хора.Помислете добре преди това за плюсовете и минусите  и до колко ще си струва риска.

ДЕВА
Повърхностните интереси в търсене на истината ,излишната ви импулсивност в думите и действията  се оказват днес проблем със самочувствието,интимността и финансите.Месец април слага край за един начин да печелите пари или почитатели.Много от вас ще заложат на идеи ,които ви носят повече материална стабилност и сигурност. Желанието ви да бъдете силни,дейни ,амбициозни и лидери в работата ще бъде постигнато.Но в края на месеца това ви желание,  може да  доведе до сблъска с родител,съпруг или управител(шеф).
Новолунието на 26.04.17 ви дава възможност за старт с един нов живот в чужбина,нова философия ,едно обучение,семинар,презентация или преквалификация.Вероятно , едно ваше желание или предчувствие да се сбъдне.

ВЕЗНИ
Месец април е свързан с краят на страховете ви ,нездравословния ви начин на живот и труд от години насам,както и старото ви Аз ,което отдавна искахте да промените.Някои недоразумения в бизнеса ,с партньорите или  семейството  се възобновят .Факт е,че вие отново не сте напълно искрени с другите,а е време да го направите без страх ,какво ще си помислят те за вас.Новолунието на 26.04.17 ви дава  възможността да надхвърлите себе си и се справите с някои комплекси,тайни и страхове.Интимните ви и роднински взаимоотношения ще се подобрят до степен на неузнаваемост,в това число и финансите.Вашите партньори ще ви вдъхновяват ,а това ще засили философските ви и интелектуални страсти и желанието за пътешествия и куп дискусии.

СКОРПИОН

Април ще ви създаде трудности в контактите  с хората от ежедневието или  работата,може би и със здравето ,заради неправилни действия,думи или идеи от ваша страна.Време е да проявите  разбиране и уважение към живота на другите и да не търсите непрестанно изгода за свършеното.Не е задължително доброто да се върне при вас от там, където  го очаквате.Не търсете постоянно одобрение от хората  с които сте в контакт.Това нищо не доказва. Пълнолунието на 11.04.17 прекъсва някои тайни или нездравословни за вас връзки по съдбовен път или по ваше желание.Налага се обаче,да преминете през всички тези трудности ,за да дадете едно ново начало във взаимоотношението си с другите хора. Тези в семейството , на работа или просто,за да сложите край на връзките си с врагове ,които до скоро наричахте приятели.
Краят на април ще запомните с една решаваща и важна за живота ,финансите и самочувствието ви битка.
Вероятно успехът да е на ваша страна,защото рядко губите!

СТРЕЛЕЦ
Лекомислието и небрежността в любовните ви връзки до сега и творчески проекти е в основата на днешните ви ежедневни ,бизнес и семейни проблеми.Пълнолунието на 11.04.17 слага край на членството ви в/с един клуб по интереси,политическа организация,приятелска връзка или личен бизнес .
Ежедневието ви е изпълнено с много напрежение ,което може да ви създаде проблеми с хора от работата или здравето,но пък ще подпомогне финансите и самочувствието ви.Така ,в края на април ще имате силното желание да се докажете в един колектив или семейство и вероятно да го постигнете.
Новолунието на 26.04.17 дава нов старт в работа,нов начин на живот и повече жизнени сили, с цел по-добрия ви жизнен стандарт.

КОЗИРОГ
Април е продължение на последните дни на март,където търсихте баланс ,между материята и духа.Налага се обаче,да откриете тази хармония на всяка цена,за да успеете професионално и в обществото.
Пълнолунието на 11.04.17 ще сложи край на връзки с близки ,съседи ,управители и роднини ,защото за някои от тях цикълът им завършен или защото, те вече не ви носят нищо смислено.Някои от вас ще променят обществения си статус(задомят или разделят),ще се издигнат в кариерата или ще я прекратят (променят) или пък,ще се пенсионират.Любовните игри и творчески бизнеси за други може да се окажат особено успешни в края на месеца. Затова ,очаквайте Новолунието на 26.04.17 да ви  донесе една красива любов,дете или вълнуваща творческа идея.Желанието ви да бъдете обичани или в центъра на вниманието за много хора ще се сбъдне!

ВОДОЛЕЙ
Време е да подобрите контактите си с близки,роднини и съседи.Печели винаги дипломът! Вместо да броите загуби ,заради странното си поведение ,започнете да бележете победи,чрез толерантност.Пълнолунието на 11.04.17 слага край на някои желания за път и връзки в чужбина,философски и духовни идеи,обучение във ВУЗ или проблеми с държавни институции.
Край и за връзки с хора на разстояние  или роднини. 
По всяка вероятност  сте го очаквали или поне, сте знаели по един или друг начин за това.
Проблемите в/с дома и на работа постепенно ще стихват и това ще ви успокои и презареди.
Новолунието на 26.04.17 ще сбъдне желанието ви за  нов дом ( може и бизнес ) или генералната им промяна,с цел  душевен мир,повече материална сигурност и съзидателен живот.

РИБИ
Април започва с разочарование в интимните ви връзки и финанси.Усещането за неудовлетвореност е силна.Проблемът ви изцяло е в променливата ви ценностна система .Време е да си дадете сметка кое е наистина  важно за вас така, че да се чувствате  материално и духовно сигурни за напред.
Пълнолунието на 11.04.17 ще сложи край на много ваши емоционални тревоги и страхове,свързани с други хора.Това може да  наложи  край и на връзки с вид творчество,които или което ви носят  душевни и материални загуби.Конфликтите с близки ,съседи или  роднини ще трябва да бъдат преустановени ,защото в края на месеца може да е още по- напрегнато.Това,че дълго време не сте изразявали мислите си и сте решели да го направите в един момент ,си е чисто ваш проблем. Оказва се ,че е било   излишна саможертва от ваша страна и е добре да спрете да го правите.Време е да се научите кога  ,къде и на кого давате и искате да вземете(получите) обратно.
Новолунието на 26.04.17 ще ви накара да засилите уменията ,знанията и интелекта си ,за да бъдете чути от другите.
Да, ще получите нужното  внимание и уважение ,а то от своя страна ще промени и философията ви за живот към по-добро.