За връзка


mmil73@hotmail.com


AстроПрогнози за Март 2017


Месецът на изненадите и неочакваните предложения.
Успехът ще е за силно мотивираните хора с оригинални идеи и големи обществени контакти.
Всеки ,който иска да се избави от самотата,безпаричието или един здравословен проблем ще трябва да  рискува !


ОВЕН

С настъпването на пролетта се увеличават импулсите ви за живот.Често няма да знаете ,какво точно искате и ви харесва.Може да имате  проблем от интимен или финансов характер,който трябва да решите срочно.Вероятно разходите ви да са много повече от приходите.Факт,който ще влияе отрицателно на емоционалното ви състояние  и финансов баланс.В ред на тези мисли,някои от вас ще  изпитат носталгия по-доброто старо време или желание да се завърнат към места ,идеи и хора от миналото.Желанията ви ще се сбъднат. След 20.03.17 ще може да се видите с близки и приятели ,които отдавна не сте виждали .
Март ще ви даде възможност да довършите ангажименти от септември на 2016,касаещи работата,здравето или начина ви на живот.Целта на всички събития през този месец е, да поставите  ново начало в семейните или бизнес  взаимоотношения   ,както и да се избавите от завистници и врагове.Toва ще се случи ,като станете по толерантни към другите ,с повече такт и по-малко арогантност и непоискана помощ към любимите хора или към онези ,с които сте в материални взаимоотношения.Краят на март е носител на 
неочаквани предложения и пътувания , даващи старт на вече,познати за вас ,връзки и желания.

ТЕЛЕЦ 

Месец март ви дава възможността  да оцените трудностите,които преживяват  другите и да разберете проблемите им,като се научите да им служите.Да  определите правилно  размера на една саможертва от ваша страна в дадени взаимоотношения,но които пък,са важни за вас. До края на този месец  ще направите и разлика между повърхностното и реалността ,което  ви дава шанс да пристъпите към нещо ново в живота.Истинските ви мисли и чувства вероятно  да останат скрити за известно време ,което е добре и е във ваша полза!Някои от вас ще  изберат усамотението ,като форма за укрепване на  душата и подготовка за предстоящите нови дела. Възможност за тайна любов или стар творчески проект, се очертава за други.Но тя или той едва ли ще  реши настоящите ви проблеми.Може би ,точно обратното!Всъщност ,един риск в края на март  ще трябва да бъде взет,но нека  да си струва.Пълнолунието на 12.03.17 ще ви донесе облекчение,защото  труден и натоварен цикъл от 2016 ,касаещ децата,личен бизнес(хоби),любим мъж или баща(майка) ще приключи благополучно.След 27.03.17 поставяте началото за развитие  на една идея, творчески проект(или вид лечение)от носно по-добрия ви начин  на живот и труд.Налага се  обаче,по една или друга причина да запазите  всичко  в тайна!Вероятно идеите ви да са доста добри или човека(„в сянка“) ,който  ви вдъхнови да поиска това ,а и заради завистниците.Те никога не липсват ,затова е по-добре да замълчите!След месец ще може да разкажете и покажете за всичко това.Едно е сигурно, ще поемете  сериозен ангажимент към семейството или едно бизнес -съдружие,ще станете лидер или титуляр на нещо ,заради което е нужно да обмисляте много добре думите и бъдещите си постъпки!Знайте ,че неоправданата прибързаност или импулсивност,както и неадекватно поведение  може да ви доведе до инциденти!Личното  ви присъствие и начин, по който се представяте в работата и в контактите си с другите хора, ще бъдат взети под особено внимание!Означава ,че някои от вас ще се  издигнат в обществото или в работата,но  други може да си създадат и сериозни конфликти !

БЛИЗНАЦИ

Началото на  март започва с мисли ,трудности и разочарование около кариерата,грижите към съпруга/та,един управител или  родител.Нещо се обърква и това никак не ви харесва !След 13.03.2017 с помощта на приятели , интересни идеи и предложения ще успеете да се справите с трудностите и „излезете от мъглата“.  Добри сте в пускането на  идеи, в полза на  обществото и света , а това превръща мечтите ви в реалност. Помощта ще дойде от млади и интелигентни хора,с които членувате в групи по интереси.През този месец  ще се срещнете с близки и приятели от миналото,но вместо да търсите нисши забавления ,се опитайте да наблегнете на духовните и интелектуални търсения в компания.Така ще избегнете някои недоразумения и вероятността да ги загубите.Пълнолунието на 12.03.17 ще се "опита" да сложи край на емоционални или материални проблеми от миналото ,касаещи  дома, бизнеса и връзките ви с роднини и партньори. Чувството ви за организация и самодисциплина до сега , съществуваше за сметка на  емоционалната ви сигурност и усещането за подкрепа от другите.Но те ,вече се чувстват отхвърлени от  прозаичния ви подход спрямо тях и не са толкова благосклонни към идеите и компанията ви, колкото бихте  желали да е. Това естествено,  ви прави  самотни и тъжни.Усещането за умора и непредвидени инциденти ще е факт. Може да изглеждате с лек,приятен характер, но ако  ви притиснат до стената,ставате опасен противник. Интензивните и емоционални реакции,  често ви потискат. Важно е да ги изразявате с   мек и не толкова войнствен тон, вместо да ги държите скрити за дълго време. Вътрешното негодуване трябва да бъде преодоляно. Интелигентно и без съпротива . Разбирате и приемате  лесно, проблемите на другите.Затова  психологията във всичките ѝ форми ще е движещата ви сила през този период.
Краят на март ще запомните с нови планове,касаещи личния ви бизнес или любим човек.Силното ви желание за свобода ще бъде задоволено!Надеждата за по-добро бъдеще ще се осъществи ,чрез поемането на един риск,свързан с ваши идеи или  права в едно общество ,а може би и група по интереси.

РАК

Месецът започва с мечти и мисли за  нова философия  живот ,за път или обучение в чужбина,реализацията на един блян,получаване на вид държавна документация,информация,разговори и срещи с държавни чиновници,адвокати,роднини и приятели.Но основната ви енергия ще е насочена към   цели, които са обществено полезни и в близко бъдеще ,вероятно да ви донесат истински успех,като съпруг/а или  лидер в бизнеса .Единственото условие за успех е ,да не преследвате брака,парите и славата на всяка цена и с всички средства,защото това води до обратния ефект. Нужно е само, да спечелите уважението на партньора/те и висшестоящите без да сте натрапчиви и агресивни.
В края на месеца ще имате възможността да поставите  ново начало в кариерата,дома или обществото,след неочаквано предложение от страна на  съпруг/а,родител или управител.Това за някои ще е шанс ,носещ обществен престиж,добро място в кариерата или за създаване на семейство.Други ще преминат през „голяма врата“ за добро или не.Всичко ще зависи от вашите цели ,идеи ,умения и контакти .  Важно е да  търсите най-подходящия вид  приятелства, тъй като едно неправилно, може да ви донесе много затруднения.Но и обратното!
Събитията до края на април ще са кармични и със сигурност ще променят бъдещето ви по един или друг начин.

ЛЪВ

Март ви кара да  мислите за идеи ,засягащи    материалните ви интерес и самочувствие. Но теми,около общи средства,данъци ,кредите или наследства,вероятно да срещнат  юридически усложнения .Трудностите от емоционален и интимен характер,както  и различни видове страхове също, ще са факт.Но след 13.03.2017  идеите  ви намират реализация и това ви връща  оптимизма след един труден период .Нужно е само ,да откриете правилния път в живота и да не се доверявате на обещания за бързи и големи пари!Заложете на интелектуалните и духовни сфери от живота .Променете философията си за близки ,приятели, роднини,учители и всичко ще си дойде на мястото.Липсата на самодисциплина в миналото ви е донесло много проблеми с властите  или загуба на добри възможности.Не бъдете догматици,защото това ви ощетява.
Станете толерантни към всякакъв вид философии ,мнения и религии.Всеки има своята вяра  за живот.Новолунието в края на месеца ще ви накара да поемете един риск,след неочаквани новини от / или за чужбина ,от една държавна институция или предложение за медийно участие , преподаване (постъпване) във ВУЗ.Това разбира се ,ще ви хареса особено и ще е нещото ,за което сте мечтали.Но,Пълнолунието на 12.03.17 може да ви донесе лоши новини или едно разочарование,касаещо любимо нещо или някого .Усещането ви за стабилност ще е нарушено.Имайте пред вид ,че и най-малкото морално престъпление може да доведе до скандали,  кавги с властта ,един родител,съпруг /а ,управител,а това разбирате,ще ви отклони от бъдещите ви цели.Затова следвайте "буквата на закона",благия тон и моралното поведение,за да е всичко така,както бихте желали да е!

ДЕВА

Проблемите с парите,интимността ,кредите,наследствата  или една кончина може да ви натъжат особено в началото на март.Настъпва краят за една  визия спрямо хората в семейството,дома или на работа.Много от проблемите ви се дължат на факта ,че нямате обективна преценка за състоянието или мислите на хората до и срещу вас .Вид духовни интереси  или безделие затрудняват живота ви в материалния свят.Крайно време е ,да си създадете свой начин за печелене на пари и чувства,без те,да са за  сметкa на някой друг.Нужно да развиете друга ценностна система ,която да ви дава сигурност . Истинският живот е този ,който тече хармонично.Март завършва с   радикална трансформация  или  финансово-  интимен риск.Нещо ,като началото на една кармична връзка,завършваща с предложение  за съвместно съжителство , работа и поемане на някои сериозни ангжименти .Разбира се,че има риск,но „който не рискова ,шампанско не пие“!Имате силно желание да сте независими,да откриете истината(справедливостта),около една тайна или интимна връзка,наследство.Да пътувате и да се забавлявате ,но ще трябва да внимавате ,за да не си навлечете проблеми със закона или да не навлезете в сериозни съдебни дела.


ВЕЗНИ

Март идва с известен смут в ежедневието,работата или с телесна и душевна умора от предходния февруари.Гафовете няма да са изключение ,затова бъдете внимателни,за да не се разочаровате от резултати на свършената от вас работа.Проблемите с емоционалното напрежение и трудностите за срещи и контакти  с близки,роднини,съседи,деца  и държавни институции ще приключат. Затова се успокойте!Мислите ви са изцяло насочени към семейството ,едно бизнес съдружие,тайна интимна връзка или съдебен процес.Това е така,защото нещо или някой ще ви напомни за  събитията на 2015 и се налага срочно да намерите решение. Ценностите ви по отношение на брака и партньорството трябва да бъдат реконструирани така,че да се избегне егоцентричността,ревността и ненаситността ви!Щастието в любовта,дома,на работа и в семейството ще дойдат когато станете по-любвеобилни,щедри и в синхрон с хората, около вас.Обърнете внимание на малките подробности.
Възможни са  семейни спречквания за пари, също и трудности, когато става въпрос за завещания,наследства,данъци или кредити. Нещо ви убягва,а то може да е сериозно!Силното ви желание за почтеност и презрение към повърхностното може да обиди някой или да ви донесе загуби.Сексуалните ви желания ще са  много силни и ще трябва да се контролирате. Не стигайте до крайности,ако искате да подобрите стандарта си на живот,а не да го усложните или компрометирате.Новолунието в края на месеца ви "носи" брак(съдружие) или развод,в зависимост от желанията ви и настоящата обстановка.Но и разкриването на една измама,кражба или лъжливи връзки!
Налага се да рискувате за нещо и някой!


СКОРПИОН

Месецът на "Баба Марта" за вас започва някак романтично и с желание за развлечения , творчество,музика и любов.Но и гафовете ще са факт ,а това донякъде може и да  ви компрометира  или  създаде кавги с партньори и съпрузи.Бъдете много внимателни към подробностите и детайлите .Следете за здравето си.Лошите емоции,желания и навици може да са причина за проблемите ви с тялото ,душата и работата.Пълнолунието на 12.03.17 ще ви натъжи ,защото не получавате нужното внимание и очаквани резултати от любимите хора,приятелите или  един личен бизнес ( проект,процес).Налага се обаче,да сложите  край на терзания от есента на 2016.По всяка вероятност те, отдавна да са приключили,но  не ви се иска   да си го признаете.Усещането е песимистично ,но с поемането на един риск в края на месеца и чара на един човек, ще успеете да промените начина си на живот ,труд и здраве. Избягвайте само да се съдите с някого  или разправяте, ако е възможно, тъй като резултатите  вероятно ,да са лоши за вас и да ви създадат  напрежение и стрес.

СТРЕЛЕЦ

Месецът на жената  започва с проблеми в дома ,със съпруга/та,шефа и куп други ангажименти  .Но по етапно вниманието ви се прехвърля върху една любовна афера, любим човек ,дете или хоби,като личен бизнес.Очаква ви  много работа ,грижи около здравето и проблеми с колегите  до края на месеца.Затова намерете начин да се забавлявате и разпускате така,че  да се освобождавате от натрупаното напрежение.Най-големите ви изненади ще дойдат от/заради любов ,деца или личния ви бизнес ,което ще наложи поемането на един риск.Това ,че не получавате нужното внимание , любов ,уважение и доходи  се дължи на факта,че имате неправилни подходи за даване и получаване на чувства и материя !Някога ,може би сте пренебрегнали другите,когато те са имали нужда от вас и вашето внимание или средства,затова днес,те ви отвръщат със същото.Изводът е,да се научите се да обичате разумно(без излишни саможертви),безкористно и искрено!Възможно е,това да е за нещо,което сте сторили и в един минал живот,но като че ли неразбориите да се проявяват и в настоящия .Не бъдете импулсивни в любовта,защото това е един огън ,който може да ви стопли ,но и изгори!Не е детска игра!Така е и с импулсивните ви решения за грандиозни проекти и защитаване на различни идеи и позиции в обществото,без дори да имате реалните знания и умения за това.Нужен е много разум и постоянство,за да избегнете сериозните "капани" в живота.Пълнолунието на 12.03.2017 може да ви натъжи заради проблем или известие от страна на родител,управител или съпруг/а.
Може да бъдете отхвърлени за нещо или от някой ! Да трябва да разрешавате един  сериозен проблем,скандал или загуба.Внезапно да се наложи да промените кариерата или дома си,което също е свързано с напрежение и риск.Затова пък ,този  месец завършва с  оптимистичен риск,който ще трябва да  поемете в името на любовта, творчески проект(личен бизнес-хоби) или заради децата,или създаването им.
Така, всяка трудност се оказва за  ваше добро!

КОЗИРОГ

С объркани мисли , недоразумения в ежедневието и в контактите  започва месец март.Пазете се от грешки ,които могат да ви струват морално и материално в средата на месеца. Необходимо е да се научите ,да се отпускате и да не се стресирате за малки неща .Умът и вниманието през целия март ще е насочен към дома , кариерата,миналото и родителите.Мисли за промяна на местоживеенето или вид кариера също ще са №1  теми през този месец.Настоящият ви проблем е,че от години наред ,поради една или друга съдбовни причини не можехте да създадете сигурен дом и работа ,така че да почувствате душевна    хармония и стабилност.Търсите личностно развитие и  имате усещането ,че това ще откриете в един красив дом или престижна работа.Да , това е така,но за да го постигнете трябва да поемете един риск за радикална промяна!
Пълнолунието на 12.03.17 ще ви "накара" да затворите страница от живота си ,касаеща мечти за път,връзка/и и живот  в чужбина,едно обучение,цел или духовни течения,защото нищо не може да е така,както е било.Възможни са и някои неприятни новини около тези теми или от/за възрастни роднини,познати.  Вашата честност и истина е нещото, което усещат  другите във вас и затова ще ви подкрепят,в момент на разочарование или умора. Понякога е добре да отложите една мечта за по-късно,за да не я провалите!Доверете се на добрия  разум и няма да сбъркате.Истина е ,че ви очакват интересни случки и преживявания,наред с недоразуменията и напрежението.През март ще сте принудени да се отличите с  физическа и творческа изява; като спорт, театрално  изкуство, музика. Това ви желание да изразявате себе си, да говорите и да бъдете чути, ще  ви тласне в много интересни ситуации. Но ще се наложи да прецените риска.Новолунието в края на март ви носи неочаквано предложение за преместване,някои емоционални и домашни промени,водещи към душевна хармония и уют.Слагате край на навици,места и хора от миналото,който ви караха да се чувствате дискомфортно и поемате път на професионален възход и любовен патос.

ВОДОЛЕЙ

Март  "взема "някои неща и удоволствия,които февруари ви "даде"!Но ,дните ви до април ще са изпълнени с много срещи със стари познати,близки ,роднини,както  и   нови запознанства. Пътуванията на кратки разстояния ще са чести.Теми от края на януари ще търсят решения,защото ще се появят отново. Вероятно ,да предприемете смела крачка,след неочаквани случки,предложения,съобщения  и хрумвания.Наред с положителните емоции ще имате и някои търкания с близки,съседи,хора от ежедневието или роднините.Ако използвате вежливостта и дипломацията ,всяка спънка или недоразумение ще бъдат избегнати.Парите,данъците,банковите задължения,наследствата  и любовта ще са „горещите теми“ на март.Но те за вас  са познат сценарий .Дошъл е  обаче,часът да приключите веднъж за винаги.Някои от вас може да изживеят  една съдбовна раздяла с възрастна жена или просто да се отърват от човек ,навик или вещ без стойност за бъдещето му.Процесът  ще е болезнен и дори може да засегне финансите ви.Но този  цикъл от живота ви е приключил окончателно.Събитията са кармични  и ще сте принудени да стигнете до корените на проблема. Кавгите и напрежението в домашната ви обстановка ще са чести.Може би като резултат от конфликти на волята с една силна и доминираща майка/жена/управителка,съпруг/а,свекърва/тъща. Силните емоции и спотаения гняв се оказват вредни,защото когато излязат на повърхността започва „битка“. Време е за нещо ново,нов подход,нов мироглед,нов начин на живот.Това ново нещо, може да е  старото в нов вариант,но е належащо да го сторите .Какво  ще е то,само вие може да решите.

РИБИ 

Март насочва вниманието ви към засилване на самочувствието ви, към финансите,данъчни задължения,наследства,различни материални придобивка направени  през изминалия период.Проблеми ,трудности и разочарованията ще има,но и неочакваните решения ще са факт.Наред с някои неприятни новини ще са и радостните.Стигате до извода ,че проблемите с парите и чувствата са ваши,а не на другите.Нещо в ценностната ви система трябва да се промени!Не може другите хора да  са по-важни от вас самите!Това ви прави „лесна плячка,в очите на хищниците“.Не губите време във вайкане,а  сменете посоката.Подкрепете ЕГО-то си и кажете –КРАЙ!Всичко ще е ОК,когато знаете кое е важно  и кое не в живота ви!Пълнолунието на 12.03.2017 ще е тежко за вас,защото проблемите в семейството и бизнеса ще ви натъжат отново и особено .Те са емоционални ,материални ,но може и да са  от  здравословен характер.Сценарият  ви е известен,защото е от есента на 2016.Просто един двугодишен и нездравословен цикъл трябва да приключи.Време е за нещо ново,което да ви даде повече материална и емоционална сигурност.През март ще сте   много мотивирани, когато става дума за комуникация във всичките ѝ форми.Може да бъдете и много убедителен в речта си. Отношенията ви с братя и сестри ,съседи и познати могат да бъдат обтегнати и конкурентни! Желанието ви за приключения , проучване с психически  анализи или физически занимания ще е силно. Намирате пътуването за много стимулиращо и ще се опитате да се движите малко повече от обикновеното. Необходимо е само,да имате повишено внимание към бързото и невнимателно шофиране ,защото това може да доведе до злополуки.Събитията на март ще ви направят  малко по-възбудени и нервни от  обикновеното и знаете,че това води до инциденти.Независимо от всичките перипетии на март ,той ще завърши добре !
С  ново начало в материалния свят ,носещо ви по-добри доходи  и емоционална стабилност.