За връзка


mmil73@hotmail.com


Астропрогнози за м.Юли-2016


Всеки проект или запознанство от лятото на 2012 приключва окончателно или се променя коренно,като по-чудо!

Темите са :
-Аз -моя дом -семейство -кариера

-Да действам по навик или по правилата на съвременното общество и епоха?

-Връзките на родителите с децата

-Миналото  в основата на настоящия ни личен и професионален статус-престиж(добър или лош )и как да го променим?

-Отношенията и ролята на майката и бащата в създаването и възпитанието на децата,а от там вида общество, което изграждат семействата в една държава.


"любовната страст  ще "възроди от пепелта"едни ,а други ще погуби...
! (Риби-Дева,Скорпион-Телец,Рак-Козирог-трета декада)...

ОВЕН-
Домът и кариерата трябва да се синхронизират. Разбирате ,че и двете неща на едно място вече, трудно се съчетават.Налага се бързи промени и в двете позиции. Трудна ще е дилемата,но е дошло време ,за да се вземат решения.Така, някои може да се преместят,други да се сдобият с нов член или съквартерант,а трети да обновят декора в дома или офиса.Да стоплят взаимоотношенията си с шефа или съпруга(та).Появилите се предложения от страна на приятели  , път за развлечения ,както и една идея или професионален договор, ще разрешат много от неяснотите в ежедневието ви от последните месеци.Малки суми от пари ще се окажат добре дошли .Радостта ,флирта и забавленията ще ви изненадат приятно след 12.07.16.Напрегнато ще е около 20.07.16 ,защото ще трябва да се справяте с всички належащи проблеми ,като ежедневие,здраве,работа и качество на  живот,засягащ дома и кариерата ви. Бъдете дипломати и изберете тихия тон!

ТЕЛЕЦ-
Много неща си "идват по местата", от носно семейството или един съдружник(ако го имате) ,за което  се чувствате отлично.Целите и желанията ви са задоволени,защото  и вие ще сте вече,много по-гъвкави и любезни с дугите.Емоциите и мислите ви ще са насочени към романтика,приятелски срещи,близки хора ,деца или роднини.Ежедневието ви е  "отпускарско" и много радостно.След втората половина на месеца  дома и семейство ще са във фокуса на вниманието ви.Приятните изненади и гости от далеч ще са в сценария на месец -юли.Съпруг/а ,родител или приятел ще  стопли сърцето ви.
Някои може да променят декора в дома си,поведението  ,други да се преместят или заминат на почивка.
Пълнолунието на 20.07.16 ви кара да  приключите успешно с теми ,касаещи едно обучение,път и срещи в чужбина(или с хора от там),съдебни дела(ако ги имате),проблеми с близки и роднини.

БЛИЗНАЦИ-
Φинанси,данъци,такси,секс,издръжки,заплати,задължения от всякакъв тип са темите до края на юли.Тайни страсти ,но и страхове ви обладават.Доброто на целия този сценарий е,че намирате добро решение(макар и временно) и от това ви олеква.Много от вас ще видите  добри резултати от положения до сега  труд в работата ,връзките и така ще разберете ,че умората  си е струвала.Получавате възможност да направите някои покупки или да си позволите малки удоволствия,в компанията на добри приятели.Всичко това, след Новолунието на 04.07.16.Много вероятно е да имате флирт ,с човек от работата или ежедневието,което допълнително ще завиши самочувствието и либидото ви.След средата на месеца приятните срещи и разговори ще зачестят.Бъдещето ще ви изглежда вече, някак" по-розово" и ясно.

РАК-
Най-силният месец на 2016 ще е юли за вас!
Еротичното ви настроение и романтични преживявания ще ви оставят приятни спомени за напред.Много от вас може да се влюбят,да се сдобият с наследници(деца-внуци,племенници) или просто да предприемат по-смели стъпки,за да развият един творчески план с близки приятели или роднини.
Очаквайте и малки хрумвания, посещения, хармония между чувствата и разума. Жизнерадостност и увереност. Подаръци, радостни новини, добро отношение от жени. Засилен интерес към изкуството, богати планове. Къси пътувания за почивка и излети с приятели или любим човек.Вниманието на много хора ще е насочено изцяло към вас и вие ще блестите от щастие под ярките лъчи на слънцето и лятото.Много неща ще се променят в живота ви ,така че никога няма да забравите лято -2016!Нищо в семейството вече, няма да е същото!След Новолунието на 04.07.16 започва период на разумен практицизъм и прекрасни хрумвания. Радост от работата или от едно писмено общуване. Добро отношение към околния свят, ползотворни запознанства и връзки. Импулсиращи и водещи към печалба , къси пътувания, малки успехи, благоприятни преговори с високопоставени лица или с администратори и служители в учреждения.
Няма да ви е лесно,но ще си заслужава!
ЛЪВ-
Имате да разрешавате сериозни теми до края на месеца,касаещо едно минало , семейството и детските ви години!Време е обаче,да разчистите душата си от излишни емоции,навици,комплекси и токсични връзки!Да си признаете грешките и поискате прошка ,ако си струва или да "затворите страница"от вашата "книга"-живот и то, за винаги.До 12.07.16 много от плановите и идеите ви ще останат на "тъмно" и е по-добре така!Добър период е и да различите хората и идеите ,които могат да ви "спасят" или унищожат!След средата на месеца блясъкът и прожекторите на обществото и близкото ви обкръжение ще се насочат изцяло към вас.Заемате отново ,рождената си позиция на "крале и принцеси"!Започва  период на много забавления , неочаквани срещи,предложения и запознанства,които ще имат трайно влияние със сериозен характер и дълготрайно развитие .Пълнолунието на 20.07.2016 ще сложи край и то съвсем неочаквано на един вид работа ,начин на живот или здравословно състояние.За някои за добро,за други може би не.Зависи най-вече от личния ви хороскоп ,който разкрива морала и поведението на всеки един от вас.Всъщност ,всяко зло(или раздяла) винаги е за добро!

ДЕВА-
Предложение или участие в различни празненства и форуми ще ви донесе забавления, радостни новини, общителност, посещения, дребни подаръци. Щастие в любовта. Успехи, признание и добра оценка за работата. 
За други ,доброто здраве..и слънчевите дни на юли ще ги направят щастливи и изпълнени с много любов и оптимизъм.Едно приятелство може да прерасне в интимна връзка.Много от целите ви в един личен бизнес (лични връзки) хоби  ще бъдат задоволени.Освобождавате се завинаги от неща,които възпрепятстваха любовта ,финансите и радостта в живота ви.Започвате да мечтаете отново,но ако продължите да мислите както преди,е възможно отново да се окажете в "задънена улица"!Пълнолунието на 20.07.16 ще ви срещне с хора-идеи,които ще ви научат да обичате и развличате така,че живота ви да придобие по-радостен ,обществен и слънчев характер от тук на сетне.Идва момент за равносметка и "затишие",за да може в края на 2016 да имате много по-голямо самочувствие и финанси.

ВЕЗНИ-
"Юпии..."
Дойде времето, когато получавате обществено признания и вниманието на  съпруга/та ,шефа,майката или баща ви.И не само!Юли ви носи слава,нов или първи съпруг/а,кариера  !С една дума получавате един голям шанс,разбира се за всеки  ще е  различно  и в зависимост кой какво търси в обществото ,което живее и твори!Вход през " голяма врата"очакват някои от вас(за добро!),имидж,престиж.Получавате "бонусите " си за добра Карма!
Пълнолунието на 20.07.16 слага край на един вид емоции и едно неприятно минало,касаещо дома и неговите членове.

СКОРПИОН-
Много добър ще е за вас юли на 2016.Насочвате се към правилния път и място(идея),онзи/я която ще ви "извади" от емоционалните  страхове и финансови безизходици.Това е периодът  след 04.07.16!Приемете ,че един съдбовен и вероятно болезнен край е всъщност,вашият "спасителен пояс" за по-добро  бъдеще .Печелившите ви "козове"   са сред хора и живот в чужбина,по-добър морал и нова философия - живот.Така, в търсенето на нови хоризонти и идеали някои от вас ще емигрират,другите ще се запишат  във ВУЗ или ще започнат изучаването на чужди езици,ще вземат участие във философски семинар или пък,ще сменят професията си.Сигурно е ,че енергията(либидото) ви ще са в много по-добра форма,отколкото до сега и една мечта ще се сбъдне; разбира се,ако сте се отказали от "отровни "чувства и страсти!Пълнолунието на 20.07.16 ви раздели с някои близки хора,роднини ,идеи,мечти  и идеали.Всъщност ,беше време за това,за да може да подредите по-добре дома,душата и обществения си статус!

СТРЕЛЕЦ-
Юли ви носи една духовна трансформация(съдбовен край).Това ще ви се отрази перфектно на чувствата и парите.Една "душевна операция" може да се окаже болезнена ,но е за ваше добро.Така настъпва един  край на токсични емоции-мисли,финансови неразбории,страхове ,пагубна интимност , водеща до  любов без съществен край.Който успее да " изиграе  добре картите си в една интимна или финансова игра", ще започне на чисто и с печалба,но има вероятност   от някои големи разходи или загуби.Затова си направете дълбока равносметка на морала ,мечтите и чувствата ,както и задълженията си спрямо държавни институции,наследства,издръжки,данъци или роднини(а може би и за живота в чужбина,ако имате такава идея).Много по-успешен ще е периода след средата на месеца,когато една голяма реклама или любов -мечта ще  изпълнят едно  ваше  желание и ще променят мирогледа ви за бъдещето.Тези емоции или събитие ще имат траен ефект , нужно е да им отдадете нужното  внимание .Пълнолунието на 20.07.2016 променя радикално  ценностната ви система и начин на печелене на пари,любов и внимание.

КОЗИРОГ-
Може винаги да сте скептично настроени и напоследък много изморени,но след 12.07.2016 ви предстои спокойствие, ред и сигурни печелби.Връзките ви с по-възрастни(еродирани) партньори(или други козирози),макар и някак тайно-мистично ще изиграят много важна роля за бъдещето ви самочувствие и материално благополучие.Месец юли дава start на идеи и връзки ,касаещи семейството и едно бизнес съдружие.Носи ви и победа  над  врагове и опоненти.Променяте радикално външния си вид,стил,обществено положение.Пълнолунието на 20.07.2016 "погребва" старото ви Аз !Астрологията,като наука -познание или правосъдието(за хората ,които се занимават с него -лично или професионално), ще са водещи фактори за личния ви и професионален успех.

ВОДОЛЕЙ-
Добро начало се очаква с началото на юли,след предшесващи неуспехи от изминалия период!
Юли ви носи неочаквани радости,интересни посещения , подаръци  с големи бъдещи (емоционални или финансови)дивиденти.
Във ваша полза се развиват и много казуси,засягащи работата,здравето,колегите.Успешно завършвате и един напрегнат психологически период,една терапия, диета или пък,естетически корекции.За работещите в сферата на медицината,козметиката ,билколечението ,оптиките или здравословното хранене се очакват славни дни с печалба.След 06.07.2016 един флирт на работа или по работа засилва самочувствоето ви и финансите.Може и да няма еротична нотка,а някакви скрити материални замисли.При всички положения  ще е успешен,ако знаете какво точно търсите!Приятели ще изиграят важна роля за това.Семейните ще променят взаимоотношенията си към по-добро,а необвързаните ще влюбят страстно.Пълнолунието на 20.07.2016 слага край на тайни , лъжи и едно нездравословно минало,което проваляше качеството ви на живот и труд!Затова бъдете  по-внимателни с душевното си и телесно здраве!Решението е в здравите ,морални и реално- изпитани връзки(професионални-интимни). 

РИБИ-
Вземете лист и химикал и си отбележете датите 03-04.07.2016,като особено щастливи !
Може юли да се окаже  един от най-щастливите ви месеци за 2016.Една цел и мечта ,свързана с път и среща с хора в чужбина ще се осъществи и ще насочи вниманието ви към нови хоризонти.В сценария -"Summer 2016" e заложена една нова любов или творческа идея с нотка от миналото,страстен любовник/ца,печалба от лотария,просто едно чудо се случва!Това е период на едно зачеване(духовно или физическо),активен отдих и страхотни развлечения.Но,проблемите в бизнеса,един съпруг,шеф или по-възрастен член на дома ви си остават!Решение откривате след 12.07.2016 и то с дълготраен ефект!Много вероятно е то, да е свързано с промяна в начина ви на живот и труд.Пълнолунието на 20.07.2016 прекъсва взаимоотношенията ви с приятел или хора от една общност или общество!Пълна промяна в целите и личния бизнес(който го има).